Kirkko vaiko seurakunta?

Kaikkea Taivaan ja maan väliltä! Foorumin jäsenten kirjoituksia.

Kirkko vaiko seurakunta?

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ke 25 Helmi, 2009 11:27


Tiesittekö, ettei Uudessa Testamentissa lainkaan esiinny sanaa kirkko. Tämän seikan huomasi vuoden 1992 suomennoksen raamatunkäännöskomiteakin. He päättivät poistaa tämän puutteen. Nyt uudessa raamatunväännöksessä on sana kirkko mm. Matt.16:18. Alkutekstissä tässä kohden on sana ekkleesia, jonka merkitys on, ekk = ulos, leesia = kutsutut. Uloskutsutut eli Jumalan seurakunta on kokonaan eri asia kuin kirkko.
"Antakaa pelastaa itsenne (ulos) tästä nurjasta sukupolvesta (Apt.2:40).
Lainaus kirjoituksestani
http://www.Jeesus-on-Herra.com/alkuperainen.htm
___________________________________________

Samasta aiheesta kirjoitti nimimerkki Mathetes näin:
"mathetes 24.2.2009 klo 15.26

"Kirkko" sana ei tule Raamatusta!
Se on lisäys kirkon käännökseen v,1992!
Alkutekstin ilmaisu on "ekklesia" ja sen merkitys on maailmasta "uloskutsuttujen yhteys", eli Jeesukseen uskovien seurakuntayhteys!

Jotkut väittävät, että "kirkko" tulee kreikan sanasta (kyriake = herran oma), mutta olen asiasta erimieltä, sillä mikään sana tai kirjan yhteys ei siihen viittaa! Mutta jos ajattelemme vanhaa kelttiläistä sanayhteyttä joka liittyy uhritoimintaan, ja joka toimitettiin "kaaren tai ympyrän muodossa", niin silloin saamme tuosta sanan "kirch", joka on myös tänäkin päivänä suora lainaus saksan kirkko sanaan "Kirche"! Katso myös englantilainen mukailtu kirkko sana "Church"!

Kreikan sana (ekklesia) on siis suomennettuna "uloskutsutut", elikä; "maailmasta uloskutsutut" Kristuksen uskovien yhteyteen!

Kirkko sana on siis täysin vieras ilmaisu ja käsite Raamatun ilmoittamassa sanastossa!

Sana "kallio" ei myöskään ole mikään kirkko, vaan kun puhutaan kalliosta seurakunnallisessa mielessä, niin se kallio ei ole mikään Pietari, vaan itse "Kristus Jeesus" joka on se kallio ja perustus jossa hänen seurakuntansa seisoo! Kun Jeesuksen seurakunta on perustettu "Kristuskalliolle", niin sitä ei mikään mahti maailmassa voi kaataa! Mutta ihmisen varaan rakennettu seurakunta voi kaatua tai muuten opillisesti sortua valheeseen!

Tuo uudempi (Matt 16:18 ) käännös jossa "kirkko" sana esiintyy on virheellinen käännös! Kaikki muut vanhemmat suomalaiset käännökset on kääntänyt tuon jakeen aivan oikein jossa sana - "seurakunta" esiintyy! "
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2557
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Todentotta, näin se on. Kirkko on väärentäjä, fakta sekin!

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Ke 25 Helmi, 2009 12:37

Shalom!

Todentotta, näin se juuri on. Kirkko on väärentäjä, fakta sekin on! Todistettavasti.
Sen lisäksi kirkko on ryöstäjä. Ai miksi niin! Kirkko on varastanut Jumalan oikeudet omaan Sanaansa, jonka Hän on antanut kaikille ihmisille oppikirjaksi. Muita oppikirjoja siis ei olekaan. Raamatussa on kaikki se mitä me tarvitsemme.

Kirkko on varastanut täten myös meidän oikeutemme käyttää vapaasti Jumalan meille antamaa Sanaa, koska se on kirjannut Copyrightin © omiin nimiinsä ja käyttäessämme tätä väärennettyä, heidän raamatuksi nimittämäänsä kirjaa joudumme maksamaan käyttö-, eli/tai Teostomaksuja - edellyttäen, että anomuksemme käyttää saarnaamisessa, opetuksessa, evankelioimisessa jne. (on pakollinen) -hyväksytään. Joudumme siis maksamaan käytön mukaan määräytyvää maksua kirkon keskusrahastolle!!!


Että jo on aikoihin eletty. Nyt on palattu 500 vuotta ajassa takaisin päin, kun katolinen kirkko pappeineen, yksinoikeudella käytti raamattua. Olemme siis palanneet aikaan ennen Martin Luther'ia. Varsinaista kehitystä.


Tässä todistuskappale: http://raamattu.uskonkirjat.net/help/copyright.html

Älä sano väärää todistusta lähimmäisestäsi. 5. Moos. 5:20 ( KR33/38 ),

Tässä meillä on vastaanpanematon todiste, ettei meitä voi syyttää väärästä valasta, todistuksesta. Päin vastoin kirkko tässä myös, tämän Copyrigthin kautta, joka löytyy heidän sivuiltaan kuin myös kaikista -92 väännöksistä jne. jne. todistaa omakätisesti tehneensä tämä § Rikoslain (RL) § alaisen rikoksen.

Tämä asia saa minut aina pahalle päälle. :!:

Sananl. 23:17
Älköön sydämesi kadehtiko jumalattomia, mutta kiivaile aina Jumalan pelon puolesta, (Jumalan puolesta tahdon aina kiivailla)
Viimeksi muokannut Dimi Sefanja päivämäärä Ti 12 Helmi, 2013 2:09, muokattu yhteensä 3 kertaa
Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2555
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

ViestiKirjoittaja Job » To 26 Helmi, 2009 10:22


Tämä on hyvä, ja mielenikintoinen aihe. Sellainen kysymys tuli minulle mieleeni: Eikö seurakunta silti ole seurakunta, vaikka se kokoontuisi kirkko rakennuksessa?
Korvakuulolta vain olin sinusta kuullut, mutta nyt on silmäni sinut nähnyt.
Job
 
Viestit: 4
Liittynyt: Ke 11 Helmi, 2009 23:07

Seurakunta, seurakuntarakennus..

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Pe 27 Helmi, 2009 9:47Shalom! Armo teille ja rauha Jumalalta, meidän Isältämme, ja Herralta Jeesukselta Kristukselta! 2. Kor. 1:2

Seurakuntahan on Jumalan ruumis, että eroitettakoon se nyt näin heti. Me tietysti myös puhumme seurakunnasta, silloin kun tarkoitammekin seurakuntarakennusta, joka voi olla mikä vaan, paitsi ei kirkkorakennus, koska Raamattu ei tunne sellaista sanaa, käsitettä.
Jumalan ruumis, siis seurakunta, joka oli myös koko kansa, kun erämaavaelluksella koko Israelin kansa oli yhdessä, kokoontuu siis vaikka metsässä, luolassa ja missä sitten kokoontuukin, se ON aina Jumalan temppeli. Seuraavassa esimerkissä seurakunta kokoontuu kodissa eli siis kotikokouksissa on koti silloin seurakuntarakennus, kuten esim. minun kotonani joka torstai, kun paikallinen Jumalan Seurakunta kokoontuu Raamattutunnille jne.

Room. 16:5
ja seurakunnalle, joka kokoontuu heidän kodissansa. Tervehdys Epainetukselle, rakkaalleni, joka on Aasian ensi hedelmä Kristukselle.

Mikäli Jumalan Seurakunta kokoontuisi kirkoksi nimetyssä rakennuksessa, olisi se silloin Jumalan temppeli, eikä sitä siis voisi kutsua muuksi. Itse en kutsuisi paikalliseurakuntaa kirkkorakennukseen kokoontumaan, jos se olisi edelleen aktiivinen kirkon lahkorakennus, en myöskään, vaikka olisi tilaisuuskin, esim. Vatikaaniin.

Minua viisaammat sanokoot asiasta paremmin, täydentävämmin, mutta näin takarivin taavetin näkökulmasta näen asian tällä tavoin. Kyllä kai tästä nyt ainakin saa kuvan, mistä on kysymys.

Paikalla ei siis sinänsä ole merkitystä, missä Jumalan Seurakunta kokoontuu, siihen käy avoin erämaa, metsä, huojuva lato tai kivinen tai puinen ym. tai sitä varten rakennettu Seurakuntarakennus, jonka nimi ei siis ole kirkko.

Erilaisia lahkoja ja lohkoja on maailmassa tuhansia ja taas tuhansia, mutta on vain yksi Jumalan Seurakunta, se mikä perustettiin Golgatalla, apostolinen Jumalan Seurakunta, joka paikkakunnalla omansa ja joiden nimi on paikasta riippumatta Jumalan Seurakunta ja sen/niiden Yli-Paimen on Jeesus Kristus, Jumalan Poika. Raamatun esimerkin mukaan.

Kuva

Armo teille ja rauha Jumalalta, meidän Isältämme, ja Herralta Jeesukselta Kristukselta! 2. Kor. 1:2

Viimeksi muokannut Dimi Sefanja päivämäärä Ti 12 Helmi, 2013 2:15, muokattu yhteensä 1 kerran
Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2555
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

ViestiKirjoittaja pike464 » Pe 27 Helmi, 2009 10:12

AAMEN! KAIKKEEN MIKÄ ON TOTTA JA OIKEAA :idea: ...."Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti".
Avatar
pike464
 
Viestit: 1060
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 2:54
Paikkakunta: YLÖJÄRVI

ViestiKirjoittaja Aamu-Usva » Pe 27 Helmi, 2009 21:59


Rakennuksella ei ole mitään väliä, vaan sillä, että meillä on yksi usko, yksi kaste, yksi Herra, yksi Isä Jumala ja yksi ruumis, joka on siis YKSI seurakunta :)

Niinkuin Dimi jossain sanoi, Jumalan seurakunta ei voi kokoontua aktiivisessa toiminnassa olevassa luterilaisessa/roomalaiskatolisessa/ ortodoksisessa kirkossa, mutta myös näiden kirkkojen sisällä on Jumalan seurakuntaa, eli uskovia ihmisiä. Jumala tahtoo kuitenkin, että hänen kansansa lähtisi ulos kirkoista, joissa opetus on väärää. Niin helposti tulee osalliseksi väärästäkin opetuksesta, vaikka haluaisikin säilyttää sydämensä puhtaana.

Itse vierastan kaikkea maallisesti organisoitua "seurakuntatoimintaa". Mielestäni meidän uskovien tulisi pyrkiä olemaan vain yhden pään, Kristuksen, alaisuudessa. Kannatan mahdollisimman yksinkertaista seurakuntatoimintaa. Seurakunta on koolla siinä, kun uskovat ovat koolla yhdessä yhteisesti sovitussa paikassa :) Mitään sen kummempaa ei tarvita. Pyhä Henki yhdistää, eikä yhdistäviä nimilistoja tarvitse tehdä.
Avatar
Aamu-Usva
 
Viestit: 933
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 22:15
Paikkakunta: Turku

Seurakunta paikallisella tasolla!!!

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » La 28 Helmi, 2009 17:30


Katsoin eilen TV 7. David Pawsonin opetuksen "Palaaminen apostoliseen seurakuntaan!"
Paljon oli tosi hyviä huomioita.., mutta mukana oli yleinen uskovien virheopetus, että paikalliseen seurakuntaan voi muka kuulua jopa uskosta osattomia. Raamatun mukaan se on mahdotonta. Seurakunta on Kristuksen ruumis, ja paikallisseurakunta on paikalliset Kristuksen ruumiin jäsenet eli elävässä uskossa olevat ihmiset.
Väärä seurakuntaoppi saa aikaan pahoja väärinkäsityksiä. !!!
Mikään organisaatio ei ole Jumalan seurakunta, vaikka erilaisia työn organisoimisia tarvitaankin.
Paikallisseurakuntaan ei kuitenkaan kuulu yhtäkään uskosta osatonta. Mutta ihmisten perustamiin laitoksiin, kirkkoihn yms. voivat kuulua pelastumattomatkin. Sellaiset eivät ollenkaan ole Raamatun tarkoittamia seurakuntia.
"Vai ettekö tiedä, että te olette Jumalan temppeli (seurakunta).." 1 Kor. 3:16 .
"Mutta te olette Kristuksen ruumis ja kukin osaltanne Hänen jäseniänsä!" 12:27.

David Pawson opetti myös, että uskoon tulleet eivät vielä tässä ajassa ole pelastuneita. Se opetus on vastoin Raamattua. Kaikki uskoon tulleet ovat pelastuneita.., ja ovat pelastuneita lopullisesti elleivät esim. synnin pettäminä paadu ja näin ollen menetä pelastustaan. Hebr. 3:13.
"Ja Herra lisäsi heidän yhteyteensä joka päivä niitä, jotka saivat pelastuksen." Apt. 2:47.
Seurakunta lisääntyy vain pelastuneista ihmisistä. Apt. 2:41-42.

Erittäin hyvin Pawson selitti parannussaarnan tarpeellisuuden. Hän käytti mm. Apt. 26:17-20. kohtaa, jossa Paavali todistaa uskoon tulostaan:
"Ja minä pelastan sinut sekä oman kansasi että pakanain käsistä, joitten tykö minä sinut lähetän avaamaan heidän silmänsä, että he kääntyisivät pimeydestä valkeuteen ja saatanan vallasta Jumalan tykö ja saisivat uskomalla minuun synnit anteeksi ja perintöosan pyhitettyjen joukossa.' Sen tähden, kuningas Agrippa, minä en voinut olla tottelematta taivaallista näkyä, vaan saarnasin ensin sekä Damaskon että Jerusalemin asukkaille, ja sitten koko Juudean maalle ja pakanoille parannusta ja kääntymystä Jumalan puoleen, ja että he tekisivät parannuksen soveliaita tekoja."

Mielelläni kirjoittaisin Pawsonille itselleen nuo vastaukset, mutta olen hävittänyt hänen osoitteensa.
Olemme Aamu-Usvan kanssa kirjoittaneet hänelle pari kirjettä ja saaneet pari vastaustakin.
Olisiko Aamu-Usvalla mahdollisesti osoitetiedot tallella?
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2557
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Aamu-Usva » La 28 Helmi, 2009 22:29

Luin tuon opetuksen, että kukaan ei vielä tässä ajassa ole pelastunut, Pawsonin kirjasta 'Is John 3:16 the Gospel?'. Jäin silloin jo miettimään sitä, mutta ajattelin, että Pawson varmaankin tarkoittaa sillä vain kumota "kerran pelastunut, aina pelastunut" -opin :)

Mulla ei kyllä ole tallella osoitetietoja :( Eikö sulla, Weijo, ole missään tallessa häneltä tullutta kirjettä? Siinä varmaan olisi osoite..._______________________________________
@Dimi Sefanja suurensi kirjoitusta.
Avatar
Aamu-Usva
 
Viestit: 933
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 22:15
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja sillanrakentaja » Su 01 Maalis, 2009 12:27

8) MITÄS OOTTE MIELTÄ?


_______________________________________
@Dimi Sefanja suurensi kirjoitusta.
sillanrakentaja
 
Viestit: 12
Liittynyt: La 28 Helmi, 2009 23:15
Paikkakunta: Etelä Suomi

hmmm.

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Su 01 Maalis, 2009 20:53

Paljonkin ollaan mieltä. :D Hyvää mieltä kuitenkin, koska olemme Kristuksessa. "Hyvä mieli on kuin alituiset pidot!" :idea:
Totuuden ja rakkauden yhteistäyttäminä meillä on raamatullinen hyvä mieli! :idea:

Uskonelämän asiat ja käsitykset saavat aivan uusia sisältörikkauksia, kun ensin otamme vastaan rakkauden Totuuteen. 2 Tessal. 2:11-12. Tämä vastaan ottaminen tapahtuu samalla tavalla kuin otimme vastaan Jeesuksen Kristuksen syntiemme sovittajaksi ja elämämme Herraksi. Itse olen aika ajoin myös toistanut tuon totuusrakkauden vastaan ottamisen. Niin kannattaa jokaisen Jumalan lapsen NYT taas tehdä.
:!: :arrow:
Jeesuksen vereen luottava uudestisyntynyt ihminen rukoilkoon tositarkoituksella ja ääneen:
"Jumala, otan nyt tässä hetkessä vastaan rakkauden Sinun Sanaasi Raamattuun. Päätän, että hyväksyn kaikki uskonelämään liittyvät asiat vain Raamatusta. Tarkistan kaiken uskoni Sanasta. Otan vastaan Pyhän Hengen vaikutuksen sillä tavalla, että rakastan jokaista Raamatussa olevaa opetusta, ja kartan kaikkea oppia ja käytäntöä, mikä ei ole Raamatussa. Valitsen Totuuden tien! Valitsen rakkauden tien, johon erottamattomana osana kuuluu Totuus.- Rukoilen Jeesuksen Nimessä!" Aamen.
=
"Minkä te olette alusta asti kuulleet, se pysyköön teissä. Jos teissä pysyy se, minkä olette alusta asti kuulleet, niin tekin pysytte Pojassa ja Isässä. Ja tämä on se lupaus, minkä Hän on meille luvannut: iankaikkinen elämä." 1 Joh. 2:24-25.

Miten vilpitön uskova voisi ed. m. rukouksen jälkeen esim. kuulua Suomen luterilaiseen kirkkoon? Se on täysi mahdottomuus. Vain periaatteettomat, jotka eivät rakasta Jumalaa ja Hänen Sanaansa, voivat kuulua Sanan vastaiseen systeemiin. He jopa tukevat sellaista rahallisesti (= kirkollisvero).
Tosin kirkkoihin kuuluu paljon eksytettyjä ja harhassa olevia Jumalan lapsiakin, jotka eivät ole tehneet ratkaisua, että uskoisivat vain raamatun opettamalla tavalla. He eivät ole tosissaan ottaneet vastaan rakkautta Totuuteen!!!
Raamatussa ei puhuta ollenkaan kirkosta.
Luterilainen saksalaisuskonto on katolisen kirkon lahko, josta se lahkoutui 1520 -luvulla jKr., vajaa 500 vuotta sitten. Se on uususkonto, jonka kanssa uudestisyntyneillä Jumalan lapsilla ei tule olla mitään tekemistä. Olen monessa viestissäni aikaisemmin perustellut Jumalan sanalla, että kirkon oppi täyttää kaikki harhaopin kriteerit, koska se vääristää pelastuksen tien.

Jeesus kutsuu jokaista uskovaansa seuraamaan alkuperäisen kristinuskon tienviittoja. Ne viitat osoittavat 2000 vuotta sitten syntyneeseen Jumalan seurakuntaan.

+

Kirkon tiloissa kokoontuminen ei ole soveliasta uskossa oleville. Ne ovat vieraan uskonnon tyyssijoita. Ilm. 18:2-5. Sellaisissa käyvät tukevat läsnäolollaan Jumalan tahdon vastaista lusteuskontoa.
Jos taas uskosta osattomat saavat kirkkojen krusifikseista valheellista mielenrauhaa kääntymättä synneistään, niin sehän on kielteinen asia. Samalla tavalla saavat väärän rauhan etsijät itselleen rauhan tuntemuksia budhapatsaiden edessä tai transisdenttisen mietiskelyn ja joogan avulla. Mutta sillä tavalla ei tulla Jumalan lapsiksi. Synnit saadaan anteeksi vain Jeesuksen veren kautta. Ja ristin kaitaa tietä kuljetaan vain Raamatun opettamalla tavalla. Sen tähden on oikeutettua sanoa näin:
"Usko Herraan Jeesukseen Raamatun opettamalla tavalla, niin sinä pelastut!"
Raamatun opettamalle tielle eivät kuuluu pyhäinkuvat tms. kristuskrusifiksit, alttaritaulut yms. epäjumalat.

PS. Voisitteko kuvitella Paavalia tai Pietaria kumartumaan kirkon alttaritaulujen eteen? Jokainen tajuaa, että he olisivat kokeneet sellaisen epäjumalanpalvonnaksi.

Näin se vaan on. Mutta uskosta osaton uskonnollinen ihminen vihaa tätä sanomaa ja nousee kovin sitä vastaan. Aivan samoinkuin tänä aikana uskonnolliset nousevat raamatullista kastetta vastaan._______________________________________
@Dimi Sefanja suurensi kirjoitusta.
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2557
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Aamu-Usva » Su 01 Maalis, 2009 21:57

Rakkaus totuuteen on rakkautta Jeesukseen,
ja rakkaus Jeesukseen on rakkautta totuuteen.
Jeesus sanoo: "Minä olen tie, totuus ja elämä." :)
Avatar
Aamu-Usva
 
Viestit: 933
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 22:15
Paikkakunta: Turku

Jospa

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Su 01 Maalis, 2009 22:28

Jospa saisimme aikaan kaikkia uskossa olevia yhdistävän kokoontumisen jokaisella paikkakunnalla; ei yhteiskristillisenä tapahtumana, jossa ei rakenneta uskovien yhteyttä yli seurakuntarajojejn, vaan ilman seurakuntarajoja. :!:
Jumala tahtoisi omiensa kokoontuvan ilman hajottavia nimikylttejä; kuten esim. helluntail., babtisti, luterilainen, jne. :!:
Voisimme kesäaikaan kokoontua luontoon esim. jollekin vuorelle silloin tällöin rukoilemaan yhdessä ja olemaan yhdessä. Siellä voisi olla joku pieni allas, jossa voisimme kastaa ne, joita ei vielä ole uskoon tulon jälkeen kastettu upotuskasteella.
Rukousvuori olisi Jumalan seurakuntaa yhdistävä tekijä. Pian siitä tulisi kuin "Salomon pylväskäytävä". Apt. 5:12.
Ajatelkaa.., ja rukoilkaa asiaa. Ehkä Pyhä Henki johdattaa siihen täällä Turussakin!
Turun Mikaelin puisto (Mannerheimin puisto) saa uuden lasten uima-altaan ensi kesänä. Ehkä siinä voisi kastaakin???

:idea:
Viimeksi muokannut TurunWeijo päivämäärä Ti 21 Huhti, 2009 18:32, muokattu yhteensä 1 kerran
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2557
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Aamu-Usva » Su 01 Maalis, 2009 22:40

Lasten uima-altaalla tarkoitetaan yleensä sellaista ihan matalaa kahluuallasta, että voisi päät hiukan kopsahdella, jos sellaisessa yrittäisi kastaa :D . Mutta on kyllä ihana saada uskovia koolle ihan vain uskovina. Pidän ensi lauantaina meillä kotikokouksen, mihin oon ainakin kutsunut kaikkia uskovia ystäviäni riippumatta siitä, kuuluvatko he johonkin uskonto-organisaatioon, vai eivät. Toivottavasti joitain saapuu paikallekin... No varmaan Weijo ainakin :D
Avatar
Aamu-Usva
 
Viestit: 933
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 22:15
Paikkakunta: Turku

Se on täsmälleen noin..

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Ma 02 Maalis, 2009 15:18

Shalom!

Se on kyllä täsmälleen noin, ei pidä kuulua mihinkään lahkoon, ei myöskään katolisen kirkon yhteen lahkoon ev.lut. kirkkoon, mutta ei myöskään tule hyväksyä sitä totena ja oikeana, jos joku näihin kuuluu tai hyväksyy ne.

[color=black]Kirkkoon kuuluvien keskuudessa muodostuu tilanne mahdottomaksi, jos olet tullut oikeaan uskoon, sieltä on erkaannuttava: Kun otat vastaan Ylösnousseen Jeesuksen syntiesi sovittajaksi ja elämäsi Herraksi, siirryt pimeydestä valkeuteen, saatanan vallasta Jeesuksen herruuteen. Synnyt silloin Jumalan lapseksi. Jumalan elämä tulee sydämeesi Pyhän Hengen kautta. Sinusta tulee uusi ihminen!
Siis, jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut
(Weijo)

Ja hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: "Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti." Ja minä näin sen naisen olevan juovuksissa pyhien verestä ja Jeesuksen todistajain verestä (Ilm. 17:5-6). Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa (Ilm. 18:4).

Me tiedämme, että olemme Jumalasta, ja koko maailma (kaikkine uskontoineen) on pahan vallassa (1 Joh. 5:19). Antakaa pelastaa itsenne tästä nurjasta sukupolvesta (Apt.2:40) ja sen sekauskonnoista. (Weijo)

Tähän lisään; Me tiedämme, että.. kaikkine uskontoineen.. - kirkkoineen ja lahkoineen on siis pahan vallassa.

Aamen!
Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2555
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

LISÄYS

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ma 02 Maalis, 2009 20:05

Tahtoisin lisätä kaikkiin omiin viesteihini yhden lauseen, joka on totisinta totta:
Rakastan jokaista Jumalan lasta olkoon hän missä kirkossa tahansa!

Ja siihen lisäisin, että päätän Jumalan edessä rakastaa veljiä ja sisaria niin paljon, että mikäli minusta riippuu, niin koko Suomessa ei yksikään kristitty jää tietämättömäksi Jumalan tahdosta seurakuntakysymyksessä.
Kaikissa kristillisissä uskonsuunnissa on meille rakkaita veljiä ja sisaria, joille tahdomme ilmoittaa Jumalan tahdon, että kirkkoon kuuluminen on synti Jumalaa ja Hänen seurakuntaansa vastaan.
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2557
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja elämäni » Ti 03 Maalis, 2009 19:51

JA MIKÄ IHANINTA JEESUS KRISTUS ITSE RAKASTAA JOKAISTA LUOMAANSA . SIIS HÄN ONKIN LUONUT JOKAISEN JA TAHTOO TUOLLA RAKKAUDELLAAN OSOITTAA IANKAIKKISEN ELÄMÄN . KUKAAN TOINEN EI VOI SITÄ TEHDÄ, KUNNIA JUMALALLE .NYT JA IANKAIKKISESTI. AMEN. HÄN RAKASTAA JOKAISTA HARHAPOLULLAKIN OLEVAA, JA TUO RAKKAUS AINOASTAAN VOI MUUTTAA IHMISEN. SAAKOON PYHÄHENKI KOSKETTAA JOKAISTA IHMEELLISESTI. EHEYTTÄEN PARANTAEN PELASTAEN VOITTAEN KIITOS JEESUS.
elämäni
 
Viestit: 212
Liittynyt: Su 15 Helmi, 2009 17:04

ViestiKirjoittaja Herman » La 28 Maalis, 2009 12:59

Rauhaa veljet ja sisaret!

Otinpa minäkin Weijo-veljen kutsusta vaarin, ja sain aikaiseksi rekisteröityä foorumillenne. Jotkut teistä tietävät, että kyseessä oleva aihe on minulle rakas, ja haluan siitä jakaa joitakin ajatuksia ja näkemyksiä tutkittavaksenne. Yhteen aikaan meinasin hajota tuskasta, koin että se oli jotain mitä Jumalamme tuntee katsoessaan tätä vallitsevaa tilannetta jossa Kristuksen ruumis on jaettu tunnustuskuntiin. Rukouksessa ja hiljaisuudessa Herraa odottaen olen saanut Häneltä lohdutusta ja rohkaisua, vielä Hän tulee asettamaan kaiken ennalleen, ajallansa. Tässä ensi alkuun eräs sananpaikka jonka kautta Hän minulle puhui:

"Näin sanoo Herra, Herra: Koska minä olen vienyt heidät kauas pakanain sekaan ja hajottanut heidät muihin maihin, olen minä ollut heille pyhäkkönä vähän aikaa niissä maissa, joihin he ovat joutuneet. Sano sentähden: Näin sanoo Herra, Herra: Minä kokoan teidät kansojen seasta ja kerään teidät maista, joihin teidät on hajotettu, ja annan teille Israelin maan. Ja he tulevat sinne ja poistavat siitä kaikki sen iljetykset ja kaikki sen kauhistukset. Ja minä annan heille yhden sydämen, ja uuden hengen minä annan teidän sisimpäänne, ja minä poistan kivisydämen heidän ruumiistansa ja annan heille lihasydämen, niin että he vaeltavat minun käskyjeni mukaan ja noudattavat minun oikeuksiani ja pitävät ne; ja he ovat minun kansani, ja minä olen heidän Jumalansa. Mutta joitten sydän vaeltaa heidän iljetystensä ja kauhistustensa mieltä myöten, niitten vaelluksen minä annan tulla heidän oman päänsä päälle, sanoo Herra, Herra." (Hes.11:16-21)

Nämä jakeet kertovat fyysisen Israelin ennalleenasettamisesta, mutta myös hengellisen, eli Kristuksen ruumiin, Jumalan seurakunnan. Hän on sietänyt hajaannusta lahkoihin jonkun aikaa, mutta tulee kokoamaan kaikki omansa yhteen ja poistamaan kaikki kauhistukset, lukien ihmisten luomat raja-aidat Hänen seurakunnassaan. Me elämme tätä aikaa, kun Jumala kutsuu omiansa ja kerää meitä yhdeksi Hänen kansakseen. Mutta vieläkin hän sietää tunnustuskuntia ja antaa siellä oleville aikaa tehdä parannusta, kuten hän ilmestyskirjassa kertoi antaneensa jopa seurakunnan viettelijälle Iisebelille. Kerran kun olin rukouksessa ja tuskailin asian puolesta, näin tällaisen ilmestyksen:

Kuva

Tämän kautta Jumala puhui minulle, että Hän on ja toimii vieläkin kirko(i)ssa, sillä siellä on Hänen omiansa. Vaikka suurin osa niistä on pimeydessä ja paatumuksessa, on Jumala uskollinen, ja siunaa niitä jotka Häntä avukseen huutavat. Monet näistä ovat sokeita tälle seurakunta-asialle, Jumala ei vielä ole sitä heille näyttänyt, ja toiset ovat siellä tehtävää varten.

Nämä kirkot ovat uppoavia laivoja. Sellaiseen synnin hyväksymiseen ja Sanan vesittämiseen missä suurin osa niistä toimii, ei Jumalan Henki voi yhtyä vaan murehtii suuresti. Jumala rakastaa kuitenkin heitä jokaista, ja tahtoo heidätkin pelastaa. Uskon, että hän vieläkin lähettää sinne omiaan pelastamaan niitä, jotka räpiköivät vedessä apua etsien. Heillä on todella tärkeä ja haastava tehtävä. Heidän pitää ennenkaikkea pysyä itse pinnalla, jotta eivät hukkuisi laivan mukana, ja sitten vielä yrittää raahata kuiville niitä jotka ovat hukkumassa. Tämän lisäksi heitä kiusaa hukkumassa olevat, jotka eivät ylpeydessään huuda apua vaan koittaa vetää muitakin mukaansa. Herran omat jotka tekevät työtään tällaisten "saatanan synagoogien" keskellä tarvitsevat mitä suurinta siunausta, rukoustukea, viisautta ja ymmärrystä, sanan tuntemista, ristin armoa, ylösnousemusvoimaa Pyhässä Hengessä, ja ennenkaikkea elävää uskoa elävään Jeesukseen.

Meidän, jotka olemme turvassa "Jumalan arkissa", tulee tukea näitä veljiä ja sisaria kaikin mahdollisin keinoin. Meidän ei tule liikaa keskittyä noiden toisten laivojen tapahtumiin, tai olemme vaarassa ajautua karille itsekin, tai ainakin jäädä ajelehtimaan. Laivassa riittää töitä, ja ne tulee helposti laiminlyötyä jos liikaa keskitymme huutelemaan toisiin laivoihin. Toki tehtäväämme kuuluu myös heidän varoittaminen rakkauden hengessä, mutta siinä tulee olla erittäin herkkä Jumalan johdatukselle ja aikataululle. Hän on luvannut yhdistää omansa ja asettaa seurakunnan entiselleen! Ja Jumala on uskollinen, niin että Hän pitää lupauksensa, halleluuja! Elämme seulonnan aikaa, josta Daniel todistaa:

Ja taidollisista jotkut kompastuvat, että heidän joukkonsa koeteltaisiin, seulottaisiin ja puhdistettaisiin lopun ajaksi, sillä vielä kestää, ennenkuin määräaika on. (Dan. 11:35)

Herra tulee kutsumaan omansa ja uskollisiksi katsomansa oikealla ajalla pois kaikista uppoavista laivoista. Pyhät tulevat pyhittymään, ja saastaiset saastumaan. Kirkkojen sisällä ne, jotka ovat pyhiä ja tahtovat kulkea Pyhällä Tiellä, eivät voi enää pysyä siellä sitten kun Hän heitä kutsuu ja näyttää todeksi nämä asiat. Ei ole mitään yhteistä pimeydellä ja valkeudella, tämän Jumala tekee selväksi koko Raamatun ensimmäisissä jakeissa: "ja Jumala erotti valkeuden pimeydestä." (1.Moos.1:4). Sinä päivänä kun Jumalan armon aika loppuu, ja Hän jättää kokonaan nämä kauhistuksen kirkot ja ihmiskätten rakentamat systeemit, ei siellä ole oleva enää yhtäkään Hänelle otollista sielua.

Herra, kiitos lupauksistasi. Pidä meidät valkeudessa, jotta emme hukkuisi tämän katoavan maailman mukana. Siunaa jokaista omaasi, joka tekee työtäsi pimeyden keskellä. Anna valosi loistaa heistä, niin että sen näkevät monet ja tulevat itsekin valkeuteen. Jumala, Kristuksen tähden pelasta niitä jotka pimeydessä kulkevat. Auta heitä hukkumasta, sillä Sinä annoit ainoan Poikasi, ettei yksikään heistäkään hukkuisi. Auta heitä irtaantumaan tämän maailman juuristaan ja juurtumaan Sinun armoosi. Anna heille uskoa Sinuun, niin että he sen voisivat tehdä, ja tulla huomaamaan, että "hyppy pimeään" olikin hyppy valoon. Jeesuksen Kristuksen nimessä, Amen!________________________________________________________
@Dimi Sefanja suurensi fonttia, mukavampi lukea.
Herman
 

Aamen.

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » La 28 Maalis, 2009 21:58

Kiitos Herralle!
Ja tervetuloa Herman, kirjoittajien joukkoon!!! Siunausta!

Pyhä Henki puhuu tätä aihepiiriä kaikkialla. = Seurakuntaa kootaan yhteen. Karitsan morsian tehdään puhtaaksi ja rypyttömäksi ylösottoa varten. Efes. 5:27.
Jumala ei johdata ketään kirkkoihin. Hän kutsuu omiaan sieltä ulos niiden kautta, jotka ovat itse esimerkkiä näyttäen jättäneet tuon hukkuvan laivan.
"Me olemme koettaneet parantaa Baabelia, mutta ei hän ole parantunut. Jättäkää hänet ja menkäämme pois ..." Jer. 51:9.
"Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi sen synteihin osallisiksi..." Ilm. 18:4.

Pyhä Henki sanoo näin:
"Nyt on aika koota morsiusseurakunta yhteen! Se ei enää ole edessä päin oleva asia! Yhteys on Herran tahto N Y T."
Nyt on tehtävä työtä tämän asian kanssa. Se on Jumalan tahto!________________________________________________________
@Dimi Sefanja suurensi fonttia, mukavampi lukea.
Viimeksi muokannut TurunWeijo päivämäärä Ma 30 Maalis, 2009 10:14, muokattu yhteensä 1 kerran
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2557
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Voi minua

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ma 30 Maalis, 2009 10:25

Jouduin muokkaamaan edellistä kommenttiani. Oli tullut Herra sanaan pieni h. :oops:
Sellainen on lähes majesteettirikos, joten se oli korjattava.
Pitääpä olla tarkempi näissä kirjainvalinnoissa. ...
Vaikka sanotaankin, että "kirjain kuolettaa...", niin kirjaimet ovat Totuuden käytössä tarpeellisia.
:idea:

Jeesus siunatkoon todella meitä kaikkia omiaan, että ymmärrämme tänä aikana morsiusseurakunnan olemuksen ja sen yhteen kokoamisen Jumalan tahdoksi.
Yhteen kokoaminen tapahtuu hajaannuksen ulkopuolella eli ulkona kaikista kirkoista ja uskonnoista. " Menkäämme siis Hänen tykönsä, ulkopuolelle leirin, Hänen pilkkaansa kantaen.." Hebr. 13.
Yhtä seurakuntaa ei voida raamatulliesti rakentaa kuulumalla kirkkoon. Eräät nimittäin ovat vääristäneet asian sillä tavalla, että väittävät jopa Jumalan johdattaneen heidät kuulumaan kirkkoon, muka siellä auttaakseen uskovia Totuuteen. / Jos Jumalalla olisi sellainen toimintatapa, niin eikö Hän sitten johtaisi minut liittymään muslimeihin.., saadakseni autettua "muslimiveljiä" siellä Totuuteen? - - - Ehkä kaikki ymmärrämme, ettei Jumala toimi sillä tavalla. Hän toimii aina Totuudesta- ei valheesta käsin. Pyhä Henki on Totuuden Henki.

Kiitos Jeesus!________________________________________________________
@Dimi Sefanja suurensi fonttia, mukavampi lukea.
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2557
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Piia Karoliina » To 02 Huhti, 2009 10:44

Minua käy sääliksi vanhukset jotkas ovat kirkkoon "sidottuja". Se on heille hyvin tärkeä laitos josta he ei voi luopua. Oma äitini kait on hyväksynyt eroni kirkosta kauan sitten. Mutta mieheni isä on kirkko ainoa oikea kannalla. Harmittaa kun mieheni on tavallaan isänsä ja sukunsa tossun alla, eikä ole uskaltanut sanoa, että on eronnut kirkosta. Jumala vapauttakoon molemmat täyteen vapauteen.

Kuva________________________________________________________
@Dimi Sefanja suurensi fonttia, mukavampi lukea.
Piia Karoliina
 

Seuraava

Paluu YLEISTÄ Ristin Valossa!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot] ja 1 vierailijaa

cron