Valheita puhuvat saarnaajat joutuvat kadotukseen

Kaikkea Taivaan ja maan väliltä! Foorumin jäsenten kirjoituksia.

Valheita puhuvat saarnaajat joutuvat kadotukseen

ViestiKirjoittaja Aamu-Usva » To 13 Elo, 2009 21:58

Suomensin taas yhden Jan Boshoffin kirjoituksen:

Saarnaajilla on velvollisuus puhua totta ja valvoa ihmisten sieluja. He ovat vartijoita, jotka on kutsuttu varoittamaan ihmisiä eksymästä. Saarnaajat, jotka pettävät ihmisiä ja saavat heidät kompastumaan ja joutumaan kadotukseen, saavat kaksinkertaisen tuomion.

Monet saarnaajat ovat tehneet kompromisseja totuudesta valheen kanssa miellyttääkseen ihmisiä. He ovat tehneet evankeliumista ystävällisemmän saadakseen ihmiset kiinnostumaan kirkoistaan, mutta he ovat valehdelleet heille.

On olemassa vain yksi evankeliumi ja se on Jeesuksen Kristuksen risti. Pelastumme uskomalla Jeesukseen ja tekemällä parannuksen synnistä. Parannus tarkoittaa sitä että lopetamme synnin tekemisen. Jeesus käski meidän saarnata evankeliumia kaikille luoduille. Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen (Mark.16:16).
On vain yksi kaste; parannuksen teon jälkeen. Vauvojen kastaminen on valhe.

Ilman pyhitystä kukaan ei tule näkemään Jumalaa. Syntiä tekevä kuolee, vaikka uskoisikin Jeesukseen. Ne, jotka jatkavat tahallista synnin harjoittamista uskoontulon jälkeen, joutuvat kadotukseen. Jumala ei ole pilkattavissa. Saarnaajat eivät varoita ihmisiä, että he pyhittyisivät ja tekisivät parannuksen synneistään. Monet joutuvat kadotukseen, koska he ovat uskoneet valheet, joita heille on saarnattu.

Jokaisen uskovan tulee päästä päivittäiseen suhteeseen Jeesuksen kanssa. Jeesus sanoi: Minun lampaani kuulevat minun ääntäni, ja minä tunnen ne, ja ne seuraavat minua (Joh.10:27). Tuomion päivänä Jeesus sanoo monille ihmisille: Menkää pois minun luotani, en ole koskaan teitä tuntenut. Saarnaajat vain houkuttelivat heidät kirkkoon ja veivät heidän rahansa mutta eivät koskaan johdattaneet heitä suhteeseen Jeesuksen kanssa. He seisoivat näiden ihmisten ja Jeesuksen välissä. Sen sijaan, että he olisivat opettaneet heitä seuraamaan Jeesusta, he tekivät heistä orjia ja palvelijoita itselleen ja kirkoilleen. Nämä ihmiset joutuvat kadotukseen, koska saarnaajat johdattivat heidät likakuoppaan.

Kun nämä valehtelevat ja pettävät saarnaajat saavat iankaikkisen rangaistuksen; niitä, jotka tulivat petetyiksi, ei tulla syyttämään. Ne, jotka etsivät totuutta, löytävät sen. He tulevat ymmärtämään, että Jumala on pyhä eikä hyväksy syntiä, mutta koska he rakastivat syntiä, he myös rakastivat valehtelevia saarnaajia ja tukivat heitä.

Ei tule olemaan mitään hyviä syitä. Useimmilla ihmisillä on Raamatut. Useimmat ihmiset ovat kuulleet totuuden mutta he valitsivat kuunnella valheita. Jokainen, joka etsii Jeesusta, löytää hänet. Hän on antanut jokaiselle meistä omantunnon ja Hän varoittaa meitä. Jos kieltäydymme ottamasta varoituksesta vaarin, niin joudumme kadotukseen.

Valehtelevat saarnaajat joutuvat kadotukseen kuten heidän seuraajansakin. Valinta on meidän. Otammeko oman suhteemme Jeesukseen omiin käsiimme ja etsimmekö häntä koko sydämestämme, vai uskommeko valheisiin ja vain toivomme parasta?

On olemassa vain yksi tie, kuuliaisuus Jeesukselle ja pyhyyden ilmaiseminen. Ne, jotka eivät joka päivä seuraa häntä ja tule tuntemaan häntä henkilökohtaisesti, eivät pääse taivasten valtakuntaan.

Jan Boshoff
Avatar
Aamu-Usva
 
Viestit: 933
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 22:15
Paikkakunta: Turku

Tosi hyvää sanaa

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » To 13 Elo, 2009 22:11

Sydän iloitsee ja alkaa liekehtiä lukiessa tuota opetusta. Se on Jumalan sydämeltä lähtevää rohkaisun sanaa.
Lukekaa se yhä uudestaan.

" ja antaa teille, joita ahdistetaan, levon yhdessä meidän kanssamme, kun Herra Jeesus ilmestyy taivaasta voimansa enkelien kanssa tulen liekissä ja kostaa niille, jotka eivät tunne Jumalaa eivätkä ole kuuliaisia meidän Herramme Jeesuksen evankeliumille. Heitä kohtaa silloin rangaistukseksi iankaikkinen kadotus Herran kasvoista ja Hänen voimansa kirkkaudesta, kun Hän sinä päivänä tulee.." 2 Tes. 1:7-10.

Mikä ja mistä on tuo kirjoittaja, Jan Boshoff ?
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2567
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Tosi hyvää Sanaa...

ViestiKirjoittaja pike464 » Pe 14 Elo, 2009 8:00


lainaus Jan Boshoffin kirjoituksesta:"On olemassa vain yksi tie, kuuliaisuus Jeesukselle ja pyhyyden ilmaiseminen. Ne, jotka eivät joka päivä seuraa häntä ja tule tuntemaan häntä henkilökohtaisesti, eivät pääse taivasten valtakuntaan".

Jan Boshoff
....................................................................................

Kiitos Aamu-usvalle kun suomensit ja toit meille luettavaksi..
Aivan mahtava ja totisinta totta :idea:
"Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti".
Avatar
pike464
 
Viestit: 1060
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 2:54
Paikkakunta: YLÖJÄRVI

ViestiKirjoittaja Aamu-Usva » Pe 14 Elo, 2009 12:47

Jan Boshoff on eteläafrikkalainen veli. Olen lukenut hänen opetuksiaan yhdessä yhteisössä facebookissa ja kirjoitellut välillä hänen kanssaan. Vaikuttaa oikein raittiilta uskonveljeltä. Hänellä olisi paljon opetuksia omilla sivuillaan, mutta en ehdi suomentamaan kovin usein, kun siihen menee yllättävän paljon aikaa, vaikka onkin lyhyistä teksteistä kysymys. Muistetaan häntäkin rukouksessa, että pysyy rohkeana totuuden tiellä kaikesta vastustuksesta huolimatta. :)
Avatar
Aamu-Usva
 
Viestit: 933
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 22:15
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Aamu-Usva » Pe 14 Elo, 2009 13:01

http://bosjanbaltimore.spaces.live.com/Tässä hänen space, jos joku taitaa englantia lukea :D
Avatar
Aamu-Usva
 
Viestit: 933
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 22:15
Paikkakunta: Turku

Kyllä, kyllä ..

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Pe 14 Elo, 2009 17:52

Shalom!

Harras ja raitis veli kirjoitusten perusteella.

Kiitos, kun palvelet suomentaen Aamu-Usva!

Siunaten

Dimi S.
Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2555
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY


Paluu YLEISTÄ Ristin Valossa!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron