Kristuksella rahastus

Kaikkea Taivaan ja maan väliltä! Foorumin jäsenten kirjoituksia.

Kristuksella rahastus

ViestiKirjoittaja Janne » Ke 02 Joulu, 2009 3:11

Näin joulun alla kristilliset järjestöt heräävät tähän saimaiseen kulutusjuhlaan kuin kaikki muutkin yritykset ja kuluttajat.

Nyt rahastetaan kristuksen syntymällä kun ihmisillä on jalo ja antavainen mieli näin joulun alla. kaupan päällisiä tarjoillaan sekä hinnat ovat nostettu kattoon. Tässä muutama hälyyttävä esimerkki mitä on kristuksella rahastaminen.

Radiossa pyörii kristityt yhdessä järjestön mainos joka kuuluu kutakuinkin seuraavasti:
Hanki kaksi uutta jäsentä kristityt yhdessä järjestölle niin saat maailmaa parantamassa kirjan itsellesi, ja jos toimit nopeasti saat lisäksi "joulu loisteesi luo cd-levyn.

Ei siis ole väliä hankitko kasi uutta jäsentä kristukselle vaan riittää että saat hommattua ne Kristityt yhdessä Ry:lle

No jostainhan nuo laitokset tarvitsevat varat hyviin palkkoihin ja kalliisiin mainoksiin ja esitteisiin.

Taidan nyt itsekkin kokeilla samaa haastetta kun kristityt yhdessä järjestö, mutta muutan sääntöjä hiukan.

Tässä on oma vasta haasteeni: Hommaa kaksi ihmistä Jeesukselle niin saat raamatun itsellesi. kun toimit ennen joulua saat lisäksi hyvän mielen.

Tosin minulla ei ole varaa pitää sen kummempia mainoskamppanioita, ja raamattukin jonka saat voi olla käytetty mutta ei se mitään. Hyvä mieli on ainakin tuore ja säilyy pitkään antamalla hyvää oloa tulevaisuudessakin.

Toisessa paikassa taas mainostetaan omstamaan kristillisiä kirjoja 250 niin saa tilaajalahjaksi mukaan jotain pientä kivaa.

12 Ja Jeesus meni pyhäkköön; ja hän ajoi ulos kaikki, jotka myivät ja ostivat pyhäkössä, ja kaatoi kumoon rahanvaihtajain pöydät ja kyyhkysten myyjäin istuimet.
13 Ja hän sanoi heille: "Kirjoitettu on: 'Minun huoneeni pitää kutsuttaman rukoushuoneeksi', mutta te teette siitä ryövärien luolan."Matt.20 :12-13


Haluan kysyä että kellä on oikeasti varaa ostaa kirjoja 250 , meidän perheellemme se on lähes koko kuukauden ruoka rahat. Voisin kuvitella että noin suurille rahoille olisi tarvetta monissakin uskovien kodeissa.

Mutta eihän Suomalainen kristitty anna lähimmäiselleen vaan lähettävät kaiken ulkomaille. Koti-seurakunnista ei välitetä, en ole koskaan kuullut missään kokouksessa esim. kysyttävän että tarviiko täällä paikalla olijoista esim apua? Sitä kuulee kyllä useinkin että nyt tarvitaan 80 000 euroa äkkiä että saadaan uusi asfaltti namibiassa sijaitsevan kirkon pihaan.

En tarkoita tällä sitä että olisi väärin lähettää avustusta ulkomaille ja tehdä lähetystyötä, näin täytyy ehdottomasti tehdä mutta välillä voitaisiin ottaa huomioon lähimmäisetkin ja jokainen voisi miettiä omalla kohdallaan että voisiko avustaa lähimmäistään jollain tavoin.

Jeesuskin ruokki viisituhatta ihmistä heti paikan päällä. Ei Hän sanonut että olkaa te nälissään niin minä lähetän nämä ruuat kreikkaan koska siellä on nälkä. Ei vaan hän ruokki lähimmäisensä heti keräyksen järjestettyään.

Näin tulisi toimia tänäkin päivänä.

On suorastaan järkyttävää katsoa kuinka paljon vaikkapa ihan suomestakin valuu rahaa esim. menestysteologiaa saarnaavien saarnamiesten ja naisten taskuun. hurjaa touhua.

Itsellenikin tulee postia jos jonkun näköisilltä kirkoilta ja yhdistyksiltä. Lähes poikkeuksetta jokaisessa postissa on jonkunnäköinen kerjuu kirje johonkin asiaan. Parhaimmassa tapauksessa kerran oli viisi erillaista rahan keräys lippua yhden lehden välissä. Senkin vielä ymmärrän että avustusta pyydetään mutta nämä menevät pelkän rahankeräyksen piikkiin. Yleensä näissä kirjeissä vedotaan tunteisiin ja annetaan epäsuorasti ymmärtää kuinka huono ihminen olet Jumalan silmissä' jollet lahjoita "Hänen" työhönsä. Kun lahjoitat palkaksi saat hyvät siunaukset. Pahimmissa tapauksissa olen kuullut että on luvattu niille paremmat siunaukset jotka lahjoittavat rahaa enemmän kuin niille jotka lahjoittavat vähemmän tai ei ollenkaa.

Kyllä eksytys on kovaa.

Kuunnelkaa rakkaat läheiset sydäntänne näissä antamisasioissa ja pyrkikää kuuntelemaan niissäkin Herraa.

Hyvää kulutushysteriaa

Kristuksessa
Janne
Janne
 
Viestit: 28
Liittynyt: Ti 30 Kesä, 2009 20:16
Paikkakunta: Itä-Suomi

Kaupallinen kristillisyys

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ke 02 Joulu, 2009 12:44

Kiitos Janne!
Olen ajatellut viime päivinä taas kerran kaupallista kristillisyyttä. Mielessäni on ollut aloittaa siitä täällä uusi kirjoitus. Sinä ehdit. Hyvä. :idea:

:lol:

"Kuulkaa, kaikki janoavaiset, tulkaa veden ääreen. Tekin, joilla ei ole rahaa, tulkaa, ostakaa ja syökää; tulkaa, ostakaa ilman rahatta, ilman hinnatta viiniä ja maitoa. Miksi annatte rahan siitä, mikä ei ole leipää, ja työnne ansion siitä, mikä ei ravitse? Kuulkaa minua, niin saatte syödä hyvää, ja teidän sielunne virvoittuu lihavuuden ääressä. Kallistakaa korvanne ja tulkaa minun tyköni; kuulkaa, niin teidän sielunne saa elää. Ja minä teen teidän kanssanne iankaikkisen liiton, annan lujat Daavidin armot." Jesaja 55:1-3.

"Sillä me emme ole niin kuin nuo monet, jotka myyskentelevät Jumalan sanaa; vaan puhtaasta mielestä, niin kuin Jumalan vaikutuksesta, Jumalan edessä, me Kristuksessa puhumme." 2 Kor. 2:17.
Siinä Paavali sanoo (rivien välistä luettuna), että Jumalan sanan myyskentelijät eivät toimi puhtaasta mielestä, kun taas ME, jotka emme myyskentele Jumalan sanaa, toimimme Jumalan vaikutuksesta. - Tutkikaa se ajatuksen kanssa.

Asia on niin, että kaikesta huolimatta, sanomme kaupallisen kristillisyyden Raamatun vastaiseksi, koska se on sitä. Tässä toteamuksessa emme voi ottaa huomioon edes sitä, että kaupallisella toiminnalla on saatu aikaan hyvää. - Ehkä on niin, että olisimme saaneet aikaan vielä parempaa tulosta, jos emme olisi alkaneet epäraamatulliseen markkinatouhuun.

+

Meillä Turussakin on vaikea tilanne. Kokouspaikan vuokrasta puuttuu vielä paljon. Pitäisikö siis alkaa laittaa rahankerjuukirjeitä ja pankkisiirtolomakkeita ympäri Suomea? Tiedämme, ettei se ole Jumalan tahto. Asia on niin, että jos emme saa vuokraa maksetuksi, niin siitä tiedämme Jumalan tahdoksi jättää sellainen toiminta pois. Sitten kutsumme ihmisiä keskustelutilaisuuksiin Kauppatorille!!! Heh.

:lol:

Jumala siis huolehtii oman työnsä kuluista. Jos joku kohde ei toimi, on se Jumalan puhetta, että se pitää laittaa pois.
Näin opettaa Weijowanhus (OM)_________________________________________________________
Dimi Sefanja suurensi fonttia, niin käy mukavasti kaikilta lukeminen.
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2567
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Tarja » La 05 Joulu, 2009 21:19

Näkyi tuo mainos olevan nettisivuillakin.

http://www.radiodei.fi/kry/?sid=41

Kaupallisuus kukoistaa joka paikassa. Itsekin olen sortunut ja sorrun vieläkin ihan turhiin juttuihin kaupanpäällisten lumoissa. Jälkeenpäin huomaan ne ihan turhiksi._________________________________________________________
Dimi Sefanja suurensi fonttia, niin käy mukavasti kaikilta lukeminen.
Tarja
 
Viestit: 56
Liittynyt: Ma 23 Maalis, 2009 22:59

Rahastus

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Pe 11 Joulu, 2009 15:24

Itseäni vaivaa tosi paljon kaupallinen kristillisyys!
Se vaivaa sen tähden, koska näen suuria tuloksia hengellisessä työssä, jossa käytetään toimintaan paljon rahaa. Tästä esimerkkinä on muslimimaailman evankelioiminen, mm. netin kautta.
Ja miten paljon taas joulunaikaan ostetaankaan hengellisiä kirjoja, jotka on tuotettu kaupallisen kristillisyyden tuloksena! Niitä saavat lahjaksi mm. uskovien uskosta osattomat omaiset.
Inhimillinen ajatus on, että ilman suuria rahankeräyskampanjoita ei maailman evankelioiminen olisi ollut mahdollista nykyisessä mittakaavassa. Mutta ... Olisiko kuitenkin?

Mitä tästä kaikesta siis tulee ajatella?
Itse ajattelen edelleen asian Raamatun pohjalta. Se tarkoittaa sitä, että jos uskovat antautuisivat kokosydämisesti Pyhän Hengen johdatukseen, niin evankeliumi menisi eteen päin monta kertaa paremmin tuloksin mitä rahan mahdilla evankelioimalla. Emme tarvitse lisää rahaa, vaan tarvitsemme lisää Pyhän Hengen Voimaa! Tarvitsemme niitä evankelistoja, jotka menevät ja kertovat kaikkialla Jeesuksesta kehoittaen ihmisiä parannukseen!
Emme tarvitse lisää suurella rahalla kustannettuja oppikirjoja ja kalliita raamattukouluja, joissa on ylipalkattuja opettajia. Tarvitsemme alkuperäiseen asuunsa palautetun seurakunnan, jossa opetus tapahtuu 1 Kor. 14:26 mukaisesti: ".. kenellä opetus..."
Tässä on ratkaisu KAIKKEEN hengellisen toiminnan onnistumiseen.

Tämä on sanoma, jota tulee lähteä julistamaan:
"Noita tietämättömyyden aikoja Jumala on kärsinyt, mutta nyt Hän tekee tiettäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus. Sillä Hän on säätänyt päivän, jona hän on tuomitseva maanpiirin.."
Apt. 17:30-31.

Kaiken ratkaisu on uskovien herääminen!


(OM) :idea:
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2567
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku


Paluu YLEISTÄ Ristin Valossa!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron