Valvomisesta

Kaikkea Taivaan ja maan väliltä! Foorumin jäsenten kirjoituksia.

Valvomisesta

ViestiKirjoittaja Sepi » Ma 05 Huhti, 2010 11:04

On totta että meidän tulee kohdella toisiamme rakkaudella ja kunnioituksella, eikä olla toisille loukkaukseksi. Mutta meidän tulee Jeesuksen opetuksen mukaan valvoa. Jeesus sanoi että lopun aikoina tulee esiintymään monta valhe profeettaa jotka eksyttävät monta. Jotkut jopa esiintyvät Jeesuksen nimissä koska Jeesus varoittaa että monta tulee myös Hänen nimissään. Juuri nämä valhe profeetat kun heidät paljastetaan alkaa pelottelemaan ihmisiä että älkää koskeko Herran voideltuihin. Näin he pelottelevat uskovia ja monet pelosta seuraa heidän harhaopetustaan ja laiminlyövät Jumalan totuuden tutkimatta itse mitä Sana sanoo. Meillä täytyy olla Jumalan pelkoa enemmän kuin ihmispelkoa ja tutkia kaikki ja pitää vain se mikä on Raamatun opetuksen mukaista. Apostoli Paavali sanoo rohkeasti että jos joku saarnaa jotain muuta Kristusta kuin mitä hän on saarnannut niin olkoon hän kirottu. Näin Paavali varoittaa kaikista eksyttäjistä. Meidänkin tulee olla rohkeita ja tutkia Jumalan Sanaa ja rohkeasti pitäytyä siihen.

Kutsuisiko kukaan tänä päivänä ketään julistamaan evankeliumia jota saatanan enkeli rusikoi? Täytyy huomata Paavalin kohdalla että saatana oli Paavalin ulkopuolella ja sieltä rusikoi. Paavalin sydämessä oli Jumalan Pyhä Henki joka kuljetti Paavalia aina voittosaatossa Kristuksessa. Tosiasia siis on että saatanan enkeli rusikoi vain niitä jotka ovat todella Herran varustamia ja voitelemia julistamaan Kirkkauden Evankeliumia ristiinnaulitusta Jumalan Pojasta joka kukisti kuoleman ja toi valoon elämän ja että ihmiset pääsisivät saatanan vallasta Jumalan tykö.

Apostoli Paavali nimesi nimeltä uskovia jotka olivat eksyneet pois totuudesta että Kristusta janoavat ihmiset ei joutuisi näiden harhaopettajien saaliiksi ja siten pois Kristuksesta. Jumala sanoo sanassaan apostoli Paavalin kautta että vähäinen hapatus hapattaa koko taikinan.

Herran veli Jaakob varoittaa että älkää aivan liian monet ruvetko opettajiksi sillä me saamme sitä kovemman tuomion. Jaakob tarkoittaa että ei saa olla seurakunnassa opettaja ellei ole Jumalan kutsuma opettaja ja jonka Jumala on voidellut tähän tehtävään. Tällä on siis suora vastuu Jeesukselle kaikesta opetuksestaan ja joutuu seisomaan Kristuksen tuomioistuimen edessä miten on leiviskänsä hoitanut. Onko ollut kuuliainen Raamatulle Jumalan Sanalle vai onko mielistynyt maallisiin ja saarnaa ihmisille korvasyyhyyn saadakseen heiltä kiitosta tai ajallista mammonaa. Menestysteologit ovat juuri niitä jotka myyskentelevät Jumalan sanaa omaksi hyödykseen ja suosittelevat itse itseään seurakuntalaisille. Heille Jumalisuus on vain keino saadakseen rikastua uskovaisten kustannuksella. Monet heistä elää julkisynnissäkin mutta silti jatkavat toimintaansa. Näiden uhkauksiako meidän tulisi pelätä ja heidän opetuksensa mukaanko meidän tulisi elää?

Lopuksi:
Jumalan Sana on kokonansa totuus eikä siihen saa tuoda mitään Sanan ulkopuolelta eikä siitä saa ottaa pois mitään että koko totuus säilyisi. Rakastava Jumalamme ei ole jättänyt mitään sattuman varaan vaan on lahjoittanut meille Raamatun kautta kaiken mitä elämiseen ja Jumalisuuteen tarvitaan. Siellä on koko Jumalan pelastussuunnitelma ja ohjeita miten meidän tulee elää ja toimia Jumalan tahdon mukaan. Siellä opetetaan miten Pyhä Henki kirkastaa meille Jeesusta Kristusta ja miten armolahjoja on seurakunnassa käytettävä että me eläisimme raittiisti tätä muukalaisuutemme aikaa täällä ajassa. Tulkoon siis Raamattu Jumalan Sana meille jalkaimme lampuksi kaikilla meidän teillämme että jaksamme valvoa ja kilvoitella totuuden mukaan ja että emme joutuisi uskossamme haaksirikkoon kaikenmaailman eksytyksissä.
Siunausta kilvoitteleville veljille ja siskoille Kristuksessa Jeesuksessa meidän Herrassamme.
:( :? :D
________________________________________________________
@Dimi Sefanja suurensi fonttia, mukavampi lukea.
Avatar
Sepi
 
Viestit: 30
Liittynyt: La 18 Huhti, 2009 17:50

Hyvää!!!

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ma 05 Huhti, 2010 20:33

Kiitos Herralle, miten hyvää ja rohkaisevaa sanaa Hän antoikaan taas Sepin kautta.
Eksyttäjiä on todella liikkeellä yhä enenevässä määrin.
Tässä kuva, josta voit tunnistaa sellaisen:


Kuva

:lol:

Voimme myös nimetä eksyttäviä valheveljiä. Itse sanon vain ylimalkaisesti, että jokainen uskoon tullut, joka kieltäytyy eroamasta kirkosta ja lähtemästä raamatulliselle kasteelle, on eksyttäjä. Sellaiset tulkoot kasteelle tai jolkutelkoot muualle!

Näin on!
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2567
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Re: Hyvää!!!

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Ti 06 Huhti, 2010 0:17

TurunWeijo kirjoitti:Kiitos Herralle, miten hyvää ja rohkaisevaa sanaa Hän antoikaan taas Sepin kautta.
Eksyttäjiä on todella liikkeellä yhä enenevässä määrin.
Tässä kuva, josta voit tunnistaa sellaisen:


Kuva

:lol:

Voimme myös nimetä eksyttäviä valheveljiä. Itse sanon vain ylimalkaisesti, että jokainen uskoon tullut, joka kieltäytyy eroamasta kirkosta ja lähtemästä raamatulliselle kasteelle, on eksyttäjä. Sellaiset tulkoot kasteelle tai jolkutelkoot muualle!

Näin on!


Näin on eli Aamen!

Ja Weijon sanomaan, että olipa hyvin ja ytimekkäästi sanottu.
Siihen ei ole lisäämistä. Kiitos veljet (HL)
Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2555
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

ViestiKirjoittaja pike464 » Ti 06 Huhti, 2010 10:48

AAMEN!
"Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti".
Avatar
pike464
 
Viestit: 1060
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 2:54
Paikkakunta: YLÖJÄRVI

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Ti 06 Huhti, 2010 12:24

Armo teille ja rauha Jumalalta, meidän Isältämme, ja Herralta Jeesukselta Kristukselta! <2. Kor. 1:2>

Shalom!

ja on se vaan mukavaa, kun sisaremme Pike, Pirkko on taas mukana Herran Elopellolla (HL) Runsaasti on varmaan Ristiläiset muutkin pitäneet Pikeä rukouksissaan. Minäkin joka päivä olen odottanut, että koittaa se päivä, jolloin työtoverimme & sisaremme taas on täällä Ristin Valossa.

Kumma, kun se hymy väkisinkin levittää suupieliä, että kyllä tämä päivä on valoisa ja aurinkoinen ja niin hyvä palvelemiseen!

Ole siunattu Pirkko-sisaremme Herrassamme Jeesuksessa Kristuksessa!

Siunausta Ristiläisille! (HL)


Kuva
Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2555
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

RUKOILLAAN TOISTEMME PUOLESTA..

ViestiKirjoittaja pike464 » Ke 07 Huhti, 2010 7:29

Jumalan siunausta ja rauhaa Jeesuksessa ystävät,
Ylipursuavat kiitokset kun olette muistaneet rukouksin minua..

Siunaavat terveiset kaikille ristiläisille (hb) (HL)
"Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti".
Avatar
pike464
 
Viestit: 1060
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 2:54
Paikkakunta: YLÖJÄRVI

Ja yhä jatkamme

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ke 07 Huhti, 2010 11:44

Niin on, että yhä jatkamme rukouksessa muistamista! Aamurukouksessa tuon kaikki meidät Jumalan kasvojen eteen. Ja illalla taas muistan rukoilla, että Jumala siunaa palvelijoitaan heidän nukkuessaankin.:D Iloa Herrassa!
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2567
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Harhaopettajien nimeäminen

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » To 08 Huhti, 2010 20:29

"Sillä monet, joista usein olen sen teille sanonut ja nyt aivan itkien sanon, vaeltavat Kristuksen ristin vihollisina; heidän loppunsa on kadotus, vatsa on heidän jumalansa, heidän kunnianaan on heidän häpeänsä, ja maallisiin on heidän mielensä." Filip. 3:18,19.
Meitä kehoitetaan kilvoittelemaan, "säilyttäen uskon ja hyvän omantunnon, jonka eräät ovat hyljänneet ja uskossaan haaksirikkoon joutuneet. Niitä ovat Hymeneus ja Aleksander, jotka minä olen antanut saatanan haltuun, kuritettaviksi, etteivät enää pilkkaisi." 1 Tim. 1:19,20.
=
Alkuseurakunnan aikana oli tapana nimetä eksyttäjät selvästi nimeltä, että uskossa olevat tiesivät varoa sellaisia. Samoin tulee tehdä tänä aikana.
"Heidän puheensa jäytää ympäristöään niin kuin syöpä. Niitä ovat Hymeneus ja Filetus, jotka ovat totuudesta eksyneet, .... ... he turmelevat useiden uskon.
Kuitenkin Jumalan vahva perustus pysyy lujana, ja siinä on tämä sinetti: "Herra tuntee omansa", ja: "Luopukoon vääryydestä jokainen, joka Herran Nimeä mainitsee."
2 Tim. 2:17-19.
/
"Mutta myös valheprofeettoja oli kansan seassa, niin kuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia harhaoppeja, kieltävätpä Herrankin, joka on heidät ostanut, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon. Ja moni on seuraava heidän irstauksiaan, ja heidän tähtensä totuuden tie tulee häväistyksi; ja ahneudessaan he valheellisilla sanoilla kiskovat teistä hyötyä; mutta jo ammoisista ajoista heidän tuomionsa valvoo, eikä heidän perikatonsa torku." 2 Piet. 2:1-3.

"He ovat hylänneet suoran tien , ovat eksyneet ..." 2 Piet. 2:15.
"Heidän suunsa puhuu pöyhkeitä, ja he mielistelevät ihmisiä oman etunsa tähden. Mutta te, rakkaani, muistakaa nämä sanat, mitkä meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen apostolit ovat edeltäpäin puhuneet, sanoen teille: "Viimeisenä aikana tulee pilkkaajia, jotka vaeltavat jumalattomuutensa himojen mukaan." Nämä juuri saavat aikaan hajaannusta, he ovat sielullisia, henkeä heillä ei ole." Juuda / 16-19.
Huomaa sanat : "Viimeisenä aikana."
/
Lisäisin selvennykseksi, että uskonsuuntien perustaminen on aina ollut hajaannuksen aikaan saamista. Sellaisia nuo eksyneet eksyttäjät perustavat "oman etunsa tähden", koska ne tuottavat suuria voittoja. Nuo kirkkojen perustelijat osaavat taidon mielistellä ihmisiä... Ja yksinkertainen, jujutettavissa oleva uskovien joukko antaa rahansa sellaisiin laitoksiin.
Älä koskaan anna rahaa YHTEENKÄÄN kolehtihaaviin tai rahankerjuukirjeisiin!

"Mutta minä kehoitan teitä, veljet, pitämään silmällä niitä, jotka saavat aikaan erimielisyyttä ja pahennusta vastoin sitä oppia, jonka te olette saaneet; vetäytykää pois heistä. Sillä sellaiset eivät palvele meidän Herraamme Kristusta, vaan omaa vatsaansa, ja he pettävät suloisilla sanoilla ja kauniilla puheilla vilpittömien sydämet." Room. 16:17-18.
Edellisessä oleva "vastoin sitä oppia" tarkoittaa tietenkin Raamatun oppia , alkuperäisestä kristinuskosta käsin katsottuna.
+
Eksyttäjien nimeäminen on turhauttavaa siinä mielessä, että eksytetyt ovat yleensä päättäneet, mihin uskovat. Heissä toteutuu useinkin vanha HYVÄ aforismi:
"Älkää häiritkö minua Raamatulla! Olen jo muodostanut mielipiteeni!"
Toivottavasti emme ole sellaisia!!!
+
/
Teologian tohtori Markku Koivisto on Nokia Missio ry:n johtaja ja perustaja, Luterilaisen kirkon entinen kirkkoherra. Hänen väitöskirjansa puoltaa lapsikastetta.
Koivisto ei ole käynyt kasteella, vaan on edelleen kastamaton ja kannattaa lapsikastetta.
Tampereen hiippakunnan tuomiokapituli vaati vuonna 2006 Koivistoa vastaamaan kristillistä uskoa ja oppia koskeviin kysymyksiin. Antamissaan vastauksissa Koivisto vakuutti noudattavansa muun muassa luterilaista kasteoppia, jonka hän siinä yhteydessä ilmoitti raamatulliseksi.
Tammikuussa 2008 Koivisto asettui ehdolle Tampereen hiippakunnan piispanvaaliin mutta ei päässyt luterilaiseksi piispaksi. Sen jälkeen hän ilmoitti eroavansa pappisvirasta ja perustavansa uuden kirkkokunnan, Nokia Missio Churchin, joka aloitti toimintansa elokuussa 2008. Koivistosta tuli kirkkokunnan hengellinen johtaja. Kun Koivisto ei siis päässyt kansankirkon piispaksi, niin hän perusti oman kirkon, jonka piispaksi valitsi itse itsensä.
Viime uutena vuotena Koivisto kutsui kirkkoonsa pääpuhujaksi paavin lähimmän avustajan, joka on tunnettu Marian palvonnastaan, ja joka siis tunnustautuu kaikkiin katolisen kirkon oppeihin selibaatteineen yms. pimeyden oppeineen. Sellaista Koivisto mainosti ja ylisti Jumalan lähettiläänä.
/ Eikö edellinen riitä elävässä uskossa oleville todistamaan, että Nokia Missionissa on kyseessä vieras evankeliumi? =
Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu. Gal. 1:8.
Ihmettelen suuresti, että joku uskossa oleva saattaa elää niin pimeydessä, että osallistuu ed. m. kirkolliseen eksytys-toimintaan.
/
Tämä eksyttäjän nimeäminen on osoitettu koskemaan jokaista Markku Koiviston kanssa samoilla linjoilla olevaa yksilöihmistä. Siihen kategoriaan kuuluu kaikkien kirkkojen virkapappeus sekä sellaisten alaisuudessa ja yhteistyössä olevat ihmiset. Jos joku kuuluu kirkkoon ja hyväksyy lapsikasteen eikä aio korjata tilannetta raamatulliseksi, on hän eksyttäjien leirissä.
+
Mutta...
Jopa jehovantodistaja voi pelastua. Mutta uskoon tulemisensa jälkeen hän ei voi jäädä jehovantodistajaksi. Samoin on muslimien ja luterilaisten suhteen.

PS. Otan vastaan parjaussyytteet ja käsittelemme ne yhdessä Jeesuksen kanssa.
Viimeksi muokannut TurunWeijo päivämäärä Ma 12 Huhti, 2010 17:20, muokattu yhteensä 1 kerran
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2567
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » To 08 Huhti, 2010 22:19


Shalom!

Tässä veljemme on aivan oikeassa. Tuolla Facebookissa kommentoin tähän samaan kirjoitukseen/aiheeseen näin: Kyllä Weijo puhuu ihan asiaa ja tosiasiat puhuvat puolestaan. Kyseisiä eksyttäjiä on maailma ja pieni Suomikin täpötäynnä, mutta tämä on varmaan, jos ei suurin niistä niin ainakin suurimpia.

Kaikki oikeamieliset ovat varmaan samaa mieltä Weijon kirjoittamasta asiasta. Se on kunnon, rehellinen mielenilmaus, jota puoltavat Raamatulliset kirjoitukset eksyttäjien tunnistamiseksi.

Tämä kyseinen eksyttäjä pelaa kaikilla nopilla eli mahdollisuuksilla. Kasteasiassakin samassa tilaisuudessa oli joku yli neljäkymmentä vuotias ihminen mukana ja pieni lapsi. Siitä on tännekin laitettu linkki: http://www.nokiamissio.com/seurakunta/i ... 34:yleiset

Tässä on siitä tapauksesta todisteet.

Minä olen siis aivan samoilla linjoilla veljen kanssa ja allekirjoitan mitä tässä on kirjoitettu. Koko yhteisömme pitäisi tehdä samoin. Irtisanoutua ja erottautua eksyttäjistä.

Jumala kanssasi rakas veljeni Weijo (HL)

Siunaten

Dimi Sefanja
Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2555
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

Re: Harhaopettajien nimeäminen

ViestiKirjoittaja pike464 » Pe 09 Huhti, 2010 6:30

TurunWeijo kirjoitti: "Sillä monet, joista usein olen sen teille sanonut ja nyt aivan itkien sanon, vaeltavat Kristuksen ristin vihollisina; heidän loppunsa on kadotus, vatsa on heidän jumalansa, heidän kunnianaan on heidän häpeänsä, ja maallisiin on heidän mielensä." Filip. 3:18,19.
Meitä kehoitetaan kilvoittelemaan, "säilyttäen uskon ja hyvän omantunnon, jonka eräät ovat hyljänneet ja uskossaan haaksirikkoon joutuneet. Niitä ovat Hymeneus ja Aleksander, jotka minä olen antanut saatanan haltuun, kuritettaviksi, etteivät enää pilkkaisi." 1 Tim. 1:19,20.
=
Alkuseurakunnan aikana oli tapana nimetä eksyttäjät selvästi nimeltä, että uskossa olevat tiesivät varoa sellaisia. Samoin tulee tehdä tänä aikana.
"Heidän puheensa jäytää ympäristöään niin kuin syöpä. Niitä ovat Hymeneus ja Filetus, jotka ovat totuudesta eksyneet, .... ... he turmelevat useiden uskon.
Kuitenkin Jumalan vahva perustus pysyy lujana, ja siinä on tämä sinetti: "Herra tuntee omansa", ja: "Luopukoon vääryydestä jokainen, joka Herran Nimeä mainitsee."
2 Tim. 2:17-19.
/
"Mutta myös valheprofeettoja oli kansan seassa, niin kuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia harhaoppeja, kieltävätpä Herrankin, joka on heidät ostanut, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon. Ja moni on seuraava heidän irstauksiaan, ja heidän tähtensä totuuden tie tulee häväistyksi; ja ahneudessaan he valheellisilla sanoilla kiskovat teistä hyötyä; mutta jo ammoisista ajoista heidän tuomionsa valvoo, eikä heidän perikatonsa torku." 2 Piet. 2:1-3.

"He ovat hylänneet suoran tien , ovat eksyneet ..." 2 Piet. 2:15.
"Heidän suunsa puhuu pöyhkeitä, ja he mielistelevät ihmisiä oman etunsa tähden. Mutta te, rakkaani, muistakaa nämä sanat, mitkä meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen apostolit ovat edeltäpäin puhuneet, sanoen teille: "Viimeisenä aikana tulee pilkkaajia, jotka vaeltavat jumalattomuutensa himojen mukaan." Nämä juuri saavat aikaan hajaannusta, he ovat sielullisia, henkeä heillä ei ole." Juuda / 16-19.
Huomaa sanat : "Viimeisenä aikana."
/
Lisäisin selvennykseksi, että uskonsuuntien perustaminen on aina ollut hajaannuksen aikaan saamista. Sellaisia nuo eksyneet eksyttäjät perustavat "oman etunsa tähden", koska ne tuottavat suuria voittoja. Nuo kirkkojen perustelijat osaavat taidon mielistellä ihmisiä... Ja yksinkertainen, jujutettavissa oleva uskovien joukko antaa rahansa sellaisiin laitoksiin.
Älä koskaan anna rahaa YHTEENKÄÄN kolehtihaaviin tai rahankerjuukirjeisiin!

"Mutta minä kehoitan teitä, veljet, pitämään silmällä niitä, jotka saavat aikaan erimielisyyttä ja pahennusta vastoin sitä oppia, jonka te olette saaneet; vetäytykää pois heistä. Sillä sellaiset eivät palvele meidän Herraamme Kristusta, vaan omaa vatsaansa, ja he pettävät suloisilla sanoilla ja kauniilla puheilla vilpittömien sydämet." Room. 16:17-18.
Edellisessä oleva "vastoin sitä oppia" tarkoittaa tietenkin Raamatun oppia , alkuperäisestä kristinuskosta käsin katsottuna.
+
Eksyttäjien nimeäminen on turhauttavaa siinä mielessä, että eksytetyt ovat yleensä päättäneet, mihin uskovat. Heissä toteutuu useinkin vanha HYVÄ aforismi:
"Älkää häiritkö minua Raamatulla! Olen jo muodostanut mielipiteeni!"
Toivottavasti emme ole sellaisia!!!
+
/
Teologian tohtori Markku Koivisto on Nokia Missio ry:n johtaja ja perustaja, Luterilaisen kirkon entinen kirkkoherra. Hänen väitöskirjansa puoltaa lapsikastetta.
Koivisto ei ole käynyt kasteella, vaan on edelleen kastamaton ja kannattaa lapsikastetta.
Tampereen hiippakunnan tuomiokapituli vaati vuonna 2006 Koivistoa vastaamaan kristillistä uskoa ja oppia koskeviin kysymyksiin. Antamissaan vastauksissa Koivisto vakuutti noudattavansa muun muassa luterilaista kasteoppia, jonka hän siinä yhteydessä ilmoitti raamatulliseksi.
Tammikuussa 2008 Koivisto asettui ehdolle Tampereen hiippakunnan piispanvaaliin mutta ei päässyt luterilaiseksi piispaksi. Sen jälkeen hän ilmoitti eroavansa pappisvirasta ja perustavansa uuden kirkkokunnan, Nokia Missio Churchin, joka aloitti toimintansa elokuussa 2008. Koivistosta tuli kirkkokunnan hengellinen johtaja. Kun Koivisto ei siis päässyt kansankirkon piispaksi, niin hän perusti oman kirkon, jonka piispaksi valitsi itse itsensä.
Viime uutena vuotena Koivisto kutsui kirkkoonsa pääpuhujaksi paavin lähimmän avustajan, joka on tunnettu Marian palvonnastaan, ja joka siis tunnustautuu kaikkiin katolisen kirkon oppeihin selibaatteineen yms. pimeyden oppeineen. Sellaista Koivisto mainosti ja ylisti Jumalan lähettiläänä.... Näytä lisää
/ Eikö edellinen riitä elävässä uskossa oleville todistamaan, että Nokia Missionissa on kyseessä vieras evankeliumi? =
Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu. Gal. 1:8.
Ihmettelen suuresti, että joku uskossa oleva saattaa elää niin pimeydessä, että osallistuu ed. m. kirkolliseen eksytys-toimintaan.
/
Tämä eksyttäjän nimeäminen on osoitettu koskemaan jokaista Markku Koiviston kanssa samoilla linjoilla olevaa yksilöihmistä. Siihen kategoriaan kuuluu kaikkien kirkkojen virkapappeus sekä sellaisten alaisuudessa ja yhteistyössä olevat ihmiset. Jos joku kuuluu kirkkoon ja hyväksyy lapsikasteen eikä aio korjata tilannetta raamatulliseksi, on hän eksyttäjien leirissä.
+
Mutta...
Jopa jehovantodistaja voi pelastua. Mutta uskoon tulemisensa jälkeen hän ei voi jäädä jehovantodistajaksi. Samoin on muslimien ja luterilaisten suhteen.

PS. Otan vastaan parjaussyytteet ja käsittelemme ne yhdessä Jeesuksen kanssa.


AAMEN! Totta haastaa veljemme Weijo :IAg

Kuin myös dimi veli kirjoitti:
Shalom!

Tässä veljemme on aivan oikeassa. Tuolla Facebookissa kommentoin tähän samaan kirjoitukseen/aiheeseen näin: Kyllä Weijo puhuu ihan asiaa ja tosiasiat puhuvat puolestaan. Kyseisiä eksyttäjiä on maailma ja pieni Suomikin täpötäynnä, mutta tämä on varmaan, jos ei suurin niistä niin ainakin suurimpia.

Kaikki oikeamieliset ovat varmaan samaa mieltä Weijon kirjoittamasta asiasta. Se on kunnon, rehellinen mielenilmaus, jota puoltavat Raamatulliset kirjoitukset eksyttäjien tunnistamiseksi.
Tämä kyseinen eksyttäjä pelaa kaikilla nopilla eli mahdollisuuksilla. Kasteasiassakin samassa tilaisuudessa oli joku yli neljäkymmentä vuotias ihminen mukana ja pieni lapsi. Siitä on tännekin laitettu linkki: http://www.nokiamissio.com/seurakunta/i ... 34:yleiset

Tässä on siitä tapauksesta todisteet.

Minä olen siis aivan samoilla linjoilla veljen kanssa ja allekirjoitan mitä tässä on kirjoitettu. Koko yhteisömme pitäisi tehdä samoin. Irtisanoutua ja erottautua eksyttäjistä.

Jumala kanssasi rakas veljeni Weijo

Siunaten

Dimi Sefanja

**************************
Samoilla linjoilla ollaan, totuudessa :IAg ..Siunauksin:pike
"Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti".
Avatar
pike464
 
Viestit: 1060
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 2:54
Paikkakunta: YLÖJÄRVI

Näin se menee.

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Su 11 Huhti, 2010 8:18

:IAg (OM)

Voidaan siis puhua kasteen vääristelijöistä eksyttäjinä. Niin se on. Ja siitä asiasta sitten versoavat monet muutkin sivuteitten haarat.

PS. "Mikä on ensimmäinen kaikista käskyistä?" Jeesus vastasi: "ENSIMMÄINEN (NRO 1.) on tämä: 'Kuule, Israel: Herra, meidän Jumalamme, Herra on yksi ainoa;
(a.) ja rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi ja kaikesta voimastasi.'
(b.) Toinen on tämä: 'Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi.' Ei ole mitään käskyä, suurempaa kuin nämä." Markus 12:28-31.
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2567
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Ylistys vai

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ma 12 Huhti, 2010 9:33

Ylistämisen itsetarkoitus on sekoittanut ihmisiä. Siihen sisätyy eräs aikamme eksytysmuoto. Jumalattomat ja kastamattomat hyppivät kuin maailmalliset jytääjät riennoissaan. Sitä he sanovat ylistykseksi. Musiikiksi sanottu meteli jytää taustalla fiilistä antaen. Joissain paikoissa neonvalot välkkyvät luoden sielullista tunnelmaa. / Sellaista touhua ei ole löydettävissä alkuseurakunnan toiminnasta. Sen tähden tahdomme pysyä irti tuosta lihallisesta ihmistouhusta.
+
Raamattu opettaa, että puhdassydämisten tulee ylistää Jumalaa. "Oikeamielisten on soveliasta Häntä kiittää!" Psalmi 33:1.
Meidän ei siis uskovina tule olla Jumalan ylistämistä vastaan, vaan tahdomme aina Häntä kiittää. Jumalan seurakunta on Herraansa ylistävä kansa.
+
Kun alkuseurakunnan aikana saatiin Pyhän Hengen kaste, ylistettiin Jumalaa uusin kielin. ".. kuulivat heidän puhuvan kielillä ja ylistävän Jumalaa!" Apt. 10:43-48.
Itsellä on myös jokapäiväisenä tapana ylistää Jumalaa "Huulten uhrilla" Hebr. 13:15.
"Sillä jos minä rukoilen kielillä puhuen, niin minun henkeni kyllä rukoilee, mutta ymmärrykseni on hedelmätön. Kuinka siis on? Minun on rukoiltava hengelläni, mutta minun on rukoiltava myöskin ymmärrykselläni; minun on veisattava kiitosta hengelläni, mutta minun on veisattava myöskin ymmärrykselläni."
1 Kor. 14:14-15.
Joskus saan itkeä ilosta ja onnesta. Se on ylistystä parhaimmillaan!!! /
Kumarran Jumalaa "pyhässä kaunistuksessa". "Antakaa Herralle Hänen Nimensä kunnia, kumartakaa Herraa pyhässä kaunistuksessa." Ps. 92:2.
Kiitos Jumalalle, että saamme Häntä ylistää!
+
Mielestäni ylistyksen ja palvonnan tulee kummuta sydämessä olevasta rakkaudesta Jumalaan. Sen ei pidä olla lihallista mieltä villitsevää viihdettä, bailaamista. Vuoteella maatenkin voidaan ylistää Herraa Hänen hyvyydestään.
+
"Mutta Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja." 1 Tim. 4:1.
Riivaajien oppi on mm. lapsikaste eli kastamattomuus. Sellaista opettavissa piireissä harrastetaan riehaannuttavaa "ylistystä", jossa ei ole mitään puhdasta, kaunista ja pyhää.

Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2567
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Aamu-Usva » Ke 09 Kesä, 2010 21:47

"Riemuitkaa Herrassa, te vanhurskaat. Oikeamielisten on soveliasta häntä kiittää. Ylistäkää Herraa kanteleilla, soittakaa hänelle kymmenkielisillä harpuilla. Veisatkaa hänelle uusi virsi, helkyttäkää kieliä ihanasti ja riemullisesti. Sillä Herran sana on oikea, ja kaikki hänen tekonsa ovat tehdyt uskollisuudessa. Hän rakastaa vanhurskautta ja oikeutta; maa on täynnänsä Herran armoa. Herran sanalla ovat taivaat tehdyt, ja kaikki niiden joukot hänen suunsa hengellä. Hän kokoaa meren vedet niinkuin roukkioksi, panee syvyydet säiliöihin. Peljätköön Herraa kaikki maa, hänen edessänsä vaviskoot kaikki maanpiirin asukkaat. Sillä hän sanoi, ja tapahtui niin, hän käski, ja se oli tehty. Herra särkee pakanain neuvon, tekee turhiksi kansojen aikeet. Mutta Herran neuvo pysyy iankaikkisesti, hänen sydämensä aivoitukset suvusta sukuun. Autuas se kansa, jonka Jumala Herra on, se kansa, jonka hän on perinnöksensä valinnut! Herra katsoo alas taivaasta, näkee kaikki ihmislapset; asumuksestaan, valtaistuimeltaan hän katselee kaikkia maan asukkaita, hän, joka on luonut kaikkien heidän sydämensä, joka tarkkaa kaikkia heidän tekojansa. Ei kuningas voita paljolla väellänsä, ei sankari pelastu suurella voimallansa. Turha on sotaratsu auttajaksi, ei pelasta sen suuri väkevyys. Katso, Herran silmä valvoo niitä, jotka häntä pelkäävät ja panevat toivonsa hänen laupeuteensa, pelastaaksensa heidän sielunsa kuolemasta, elättääksensä heitä nälän aikana. Meidän sielumme odottaa Herraa, hän on meidän apumme ja kilpemme. Sillä hänessä iloitsee meidän sydämemme, me turvaamme hänen pyhään nimeensä. Sinun armosi, Herra, olkoon meidän päällämme, niinkuin me panemme toivomme sinuun (Ps.33)."
Avatar
Aamu-Usva
 
Viestit: 933
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 22:15
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Aamu-Usva » Ke 18 Elo, 2010 21:18

"...he mielistelevät ihmisiä oman etunsa tähden (Juud.16)." Varjele, Isä Jumala tällaiselta Jeesuksen nimessä!
Avatar
Aamu-Usva
 
Viestit: 933
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 22:15
Paikkakunta: Turku

Re: Harhaopettajien nimeäminen

ViestiKirjoittaja CyberAngel » Ma 27 Syys, 2010 16:01

TurunWeijo kirjoitti: [i]
Teologian tohtori Markku Koivisto on Nokia Missio ry:n johtaja ja perustaja, Luterilaisen kirkon entinen kirkkoherra. Hänen väitöskirjansa puoltaa lapsikastetta.
Koivisto ei ole käynyt kasteella, vaan on edelleen kastamaton ja kannattaa lapsikastetta.
<klips
PS. Otan vastaan parjaussyytteet ja käsittelemme ne yhdessä Jeesuksen kanssa.


Tuota...minä kannatan lapsikastetta....rullaa alas...
kyllä alle 18v uskoon tulleen voi kastaa...eli lapsen
eri asia on sitten vauvanvalelu, jota myös "kasteen armoksi" nimitetään...

___________________________________
@Dimi Sefanja suurensi tekstin.
CyberAngel
 

Kannatetaan! Yes!

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ma 27 Syys, 2010 19:59

:idea:

Cuper Angel toikin esille hyvän huomion, että aletaan kannattaa lapsikastetta! Mieleeni tuli ajatus, että todella tarvittaisiin herätystä lasten, noin 10-16 vuotiaiden keskuuteen. Kun heitä sitten tulee uskoon, niin mikä olisikaan Jumalale otollisempaa, kuin kastaa nuo rakkaat lapset Jeesuksen Nimeen! Tässä mielessä kannatamme lapsikastetta! Aamen.

:lol:
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2567
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku


Paluu YLEISTÄ Ristin Valossa!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron