Kommentti ajastamme..

Kaikkea Taivaan ja maan väliltä! Foorumin jäsenten kirjoituksia.

Kommentti ajastamme..

ViestiKirjoittaja pike464 » To 19 Maalis, 2009 9:40

Arvio: $Triljoonaluokan lainatkaan eivät nosta US:n taloutta.
Esipuhe: Samuel Korhosen välittämä/kääntämä artikkeli.

----- Original Message -----
From: Revelation Files - John Terry
To: Revelation Files - John Terry
Sent: Monday, March 02, 2009 11:26 PM
Subject: [revfiles] A commentary on the times we live in

Kommentti ajastamme
Guest Commentary by: Jim Bramlett
Mar 2, 2009

Hyvät ystävät!

Todd Strandberg on hurjan suosittujen verkkosivujen Rapture Ready perustaja, ja näillä sivuilla on tähän mennessä ollut yli 6.7 miljoonaa kävijää. Viimeksi keskustellessani Todd'in kanssa vuosia sitten hän tavoitteli vielä uraa USA:n ilmavoimissa.
Seuraavassa on hyvin ajankohtainen sana Todd'ilta. Elämme ennennäkemätöntä ja pahaenteistä aikaa. Uskon, että Todd on terävästi oivaltanut tämän ajan tärkeyden.

Jim
_________________________________________

Mitä nämä suunnattomat luvut merkitsevät?

Olen täysin tyrmistynyt paljastuvan globaalin taloudellisen kriisin suuruudesta ja nopeudesta. Huonojen uutisten tulva on jatkunut viime vuoden syyskuusta. Keskuspankki ja valtiovarainministeriö on pumpannut rahasysteemiin yli $10 triljoonaa ja silti talous jatkaa romahtamistaan. Liittovaltion hallituksen itselleen aiheuttamat tappiot ovat niin tyrmistyttävät, ettei kukaan todella tiedä, mitä ne vaikuttavat tulevaisuuteen. Obama'n hallitus ilmoitti viime viikolla, että ennustettu vaje vuodelle 2009 on $1.75 triljoonaa . Vuoden 2008 vaje oli vain $435 miljardia. Seuraavien kolmen vuoden aikana hallituksen täytyy ottaa velkaa $3.6 triljoonaa .

Monet ovat tietämättömiä liittovaltion vajeestamme, koska he eivät ymmärrä, mitä nämä triljoonat merkitsevät. Seuraavassa kolme havainnollistavaa esitystä:
Jos tuhlaisit $1 miljoonaa dollaria päivässä siitä saakka, kun Jeesus syntyi, olisit tähän mennessä tuhlannut vasta vähän yli kolme neljännestä $1 triljoonasta . Jos triljoona dollarin seteliä pantaisiin pinoon, se ulottuisi 68000 mailia avaruuteen, mikä on suunnilleen kolmannes matkasta maasta kuuhun. Maaplaneetan kotigalaksin, Linnunradan, arvioidaan käsittävän noi 200 miljardia tähteä. Jos jokainen tähti maksaisi $1, niin $1 triljoonalla voisi ostaa viisi Linnunrataa täynnä tähtiä.

Iso kysymys, joka huutaa vastausta, kuuluukin: Onko maailmalla kapasiteettia ja halua jatkuvasti ostaa meidän velkaamme? USA:n ulkoministeri, Hillary Rodham Clinton, kävi juuri Kiinassa yllyttämässä tuota maata ostamaan velkojamme. Kiinalla on ennestään $1.95 triljoonan dollarin sijoitukset ulkomaille, mikä jättää meidät Pekingin armoille. Elleivät kiinalaiset olisi niin huolissaan vientimarkkinoistaan, he voisivat helposti tuhota taloutemme myymällä joitakin obligaatioistaan.

Se, mikä on saanut liittovaltion vajeen kasvamaan, on kaikki se pelastusraha, jota annetaan julkisyhtiöille. Valitettavasti nämä yhtiöt vuotavat rahaa tyrmistyttävään tahtiin. Vakuutusjätti AIG hävisi $60 miljardia neljännellä vuosineljänneksellään. Kolme autonvalmistajaa häviävät $30 miljardia neljännesvuosittain. Citibank'illa on $300 miljardia huonoina sijoituksina ja hallitus omistaa nyt 40% yhtiöstä.

Niin huonosti kuin asiat ovatkin täällä USA:ssa, Eurooppa on itseasiassa kohtaamassa paljon suuremman ongelman: Länsi-Euroopan pankit ovat lainanneet itäblokin maille suunnattomat summat rahaa. Niillä on hämmästyttävä $3.7 triljoonan lainasalkku esiintuleville markkinamaille. Kun meillä on pankkeja, joiden sanotaan olevan liian isoja kaatumaan, niin Euroopalla on pankkeja, jotka ovat liian isoja pelastettaviksi. Itävaltalaiset pankit ovat lainanneet $289 miljardia Itä-Euroopalle. Tuo summa on 70% Itävällan kansantulosta (GDP).

Puolassa 60% luotoista on Sveitsin frangeissa. Zloty on nyt pudonnut puoleen arvostaan suhteessa frangiin. Puolalaisten lainanhoitokulut ovat tuplaantuneet. Toinen suuri ongelma on, että suuri osa Euroopan velasta on lyhytaikaista ja kolmannes siitä täytyy neuvotella uudelleen tänä vuonna. Toisin kuin USA:ssa, Euroopan rahasysteemillä ei ole mitään EU:n keskuspankkia valmiina toimimaan hätälainoittajana tai täyttämään rahoitusmarkkinat stimulus-rahalla. Koska sillä ei ole palo-osastoa, Eurooppa voi käsitellä taloudellisia metsäpaloja vain muodostamalla varojen jakamiseksi ämpäriprikaatin, jonka jäsenvaltiot takaavat.

Täällä kotona yksi hälyttävimmistä trendeistä on se, kuinka nopeasti ihmiset ovat kääntymässä sosialismiin kriisin hoitamiseksi. Noin kuusi kuukautta sitten lainlaatijat väittelivät kiivaasti, mitä etuja liittovaltion rahan käyttämisestä olisi yksityisen bisneksen tukemiselle. Nyt pääjohtajat ilmestyvät säännöllisesti Washington'iin saamaan viimeisiä miljardin dollarin avustuksiaan. Kun pankkisysteemin kansallistamissuunnitelma pantiin liikkeelle, monet konservatiiviset republikaanit ajattelivat, että se oli hyvä idea.

Talouskriisi on muuttanut ihmisten näkemyksiä jopa moraalikysymyksissä. Keinona täyttää Kalifornian tyhjiä kirstuja, valtion lainsäätäjä on esitellyt lain, joka laillistaisi marijuanan ja verottaisi sitä. USA:n oikeusministeri Eric Hoder sanoi, että osavaltioiden pitäisi antaa laatia omat lakinsa marijuanan käytöstä. Maailma tarvitsee epätoivoisesti rahamaailman pelastajaa, enkä olisi yllättynyt, jos Antikristus olisi se yksi, joka tulee avuksi. Tämän kriisin ajoitus on liian täydellinen, että se olisi sattumaa. Peto voi olla jo näyttämöllä toimien jollakin tasolla. Kannattaa seurata tarkasti huhtikuun 1. päivälle suunniteltua G20-huippukokousta, annetaanko siellä iso julistus globaalista uudesta sopimuksesta (new deal).

Paul Henri Spaak, entinen Belgian pääministeri, sanoi kerran: Emme halua uutta komiteaa. Meillä on niitä jo liikaa. Se, mitä haluamme, on riittävän vaikutusvaltainen mies säilyttämään kaikkien ihmisten uskollisuuden ja nostamaan meidät tästä taloudellisesta suosta, johon olemme vajonneet. Lähettäkää meille sellainen mies ja olkoonpa hän jumala tai paholainen, me otamme hänet vastaan. Hän sanoi nämä sanat yli 50 vuotta sitten, mutta ne näyttävät sopivan tähän aikaan mitä parhaiten.

Uskon, että olemme todistamassa ahdistuksen ajan yhtä viimeisistä varoitusmerkeistä. Uskovien on syytä suhtautua hyvin vakavasti siihen, missä he ovat suhteessa Jumalan tahtoon. Pietarin sanat, 1.Piet. 4:7, kaikuvat todellisina ajallemme: Mutta kaiken loppu on lähellä. Sentähden olkaa maltilliset ja raittiit rukoilemaan. Meidän on syytä kysyä joka aamu Herralta: Mitä tänä päivänä voisin tehdä, josta olisi hyötyä Sinun Valtakunnallesi?

Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme. Yö on pitkälle kulunut, ja päivä on lähellä. Pankaamme sentähden pois pimeyden teot, ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin" (Room. 13:11-12).

-- Todd

"Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti".
Avatar
pike464
 
Viestit: 1060
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 2:54
Paikkakunta: YLÖJÄRVI

On siinä ajateltavaa

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » To 19 Maalis, 2009 9:48

Siinäpä sitä ajateltavaa pienille aivoilleni. :D
Rahasummat maailman talouksissa ovat sellaista luokkaa, että niitä on lähes mahdoton osata mieltää. Ovat vähän eri luokkaa kuin meillä seurakuntatyössä, kun vajaus on muutaman sadan euron luokkaa! Sekin hätkähdyttää.
Vakavia aikoja eletään.
Mutta saamme nostaa päämme! Jeesus tulee!
Pitäisikö jo alkaa sanoa, että JEESUS ON TULOSSA!

:?:_______________________________________
@Dimi Sefanja suurensi kirjoitusta.
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2567
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja pike464 » To 19 Maalis, 2009 9:56

lainaus edellisestä>
Uskon, että olemme todistamassa ahdistuksen ajan yhtä viimeisistä varoitusmerkeistä. Uskovien on syytä suhtautua hyvin vakavasti siihen, missä he ovat suhteessa Jumalan tahtoon. Pietarin sanat, 1.Piet. 4:7, kaikuvat todellisina ajallemme: Mutta kaiken loppu on lähellä. Sentähden olkaa maltilliset ja raittiit rukoilemaan. Meidän on syytä kysyä joka aamu Herralta: Mitä tänä päivänä voisin tehdä, josta olisi hyötyä Sinun Valtakunnallesi?

Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme. Yö on pitkälle kulunut, ja päivä on lähellä. Pankaamme sentähden pois pimeyden teot, ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin" (Room. 13:11-
...........................................................................

"Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä."

Paras on edessäpäin:

Jeesus tulee pian! Aamen !! Tule Herra Jeesus !!


_______________________________________
@Dimi Sefanja suurensi kirjoitusta.
"Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti".
Avatar
pike464
 
Viestit: 1060
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 2:54
Paikkakunta: YLÖJÄRVI

näin on

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » To 19 Maalis, 2009 10:02

Aika, jossa elämme, on vakava kaiken kohdalleen asettamisen aika. Vielä on mahdollista korjata asioita. Tämä teksti olkoon meille kaikille:

"Mutta kaiken loppu on lähellä. Sen tähden olkaa maltilliset ja raittiit rukoilemaan."
Meidän on syytä kysyä joka aamu Herralta: Mitä tänä päivänä voisin tehdä, josta olisi hyötyä Sinun Valtakunnallesi?
"Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme. Yö on pitkälle kulunut, ja päivä on lähellä. Pankaamme sen tähden pois pimeyden teot, ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin" (Room. 13:11- "_______________________________________
@Dimi Sefanja suurensi kirjoitusta.
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2567
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Room. 13:11-14

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » To 19 Maalis, 2009 16:54

Kuva

Room. 13:11-14

12 Yö on pitkälle kulunut, ja päivä on lähellä. Pankaamme sentähden pois pimeyden teot, ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin.

13 Vaeltakaamme säädyllisesti, niin kuin päivällä, ei mässäyksissä ja juomingeissa, ei haureudessa ja irstaudessa, ei riidassa ja kateudessa,

14 vaan pukekaa päällenne Herra Jeesus Kristus, älkääkä niin pitäkö lihastanne huolta, että himot heräävät.

Ja kaiken lopuksi "a Big fat Amen!"


Kuva
Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2555
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

ViestiKirjoittaja elämäni » Ti 24 Maalis, 2009 9:48

Hänessä yksin. jeesuksessa kristuksessa on luvattu kaikille jotka tahtovat tulla hänen tykönsä. MINÄ ANNAN TEILLE TULEVAISUUDEN, JA TOIVON. KIITOS JEESUS LUPAKSISTASI JOHON VOIMME TÄNÄÄNKIN TOIVOMME PANNE. KRISTUSKALLIO KESTÄÄ VAIKKA KAIKKI MUU HORJUU JA SORTUU VAIN HERRAN SANA ON IÄTI KESTÄVÄÄ. TÄTÄ ME TARJOAMME JOKAISELÖLE HALUAVALLE. JA TULEVAISUUS ON TAATTU 100% VARMUUDELLA.


_______________________________________
@Dimi Sefanja suurensi kirjoitusta.
elämäni
 
Viestit: 212
Liittynyt: Su 15 Helmi, 2009 17:04

ViestiKirjoittaja elämäni » Ti 24 Maalis, 2009 9:49

:lol: :D HÄN ON ILON ANTAJA NYKYISESSÄKIN AHDINGON AJASSA.


_______________________________________
@Dimi Sefanja suurensi kirjoitusta.
elämäni
 
Viestit: 212
Liittynyt: Su 15 Helmi, 2009 17:04

ViestiKirjoittaja pike464 » Ti 24 Maalis, 2009 10:55

AAMEN!.." Herra, sinun Jumalasi, on sinun keskelläsi, sankari, joka auttaa. Hän ilolla iloitsee sinusta, hän on ääneti, sillä hän rakastaa sinua, hän sinusta riemulla riemuitsee."

"Kiittäkää Herraa sillä Hän on hyvä" "Kiitä Herraa minun sieluni"

:idea:
"Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti".
Avatar
pike464
 
Viestit: 1060
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 2:54
Paikkakunta: YLÖJÄRVI

ViestiKirjoittaja Tarja » La 28 Maalis, 2009 19:56

Ei nyt ihan liity aihseseen, mutta liittyy aikaamme mitä suurimassa määrin.

Eilen ollessani paikkakuntamme S-marketissa koin aika suuren järkytyksen.
Kassojen vieressä on myytävänä lapsille jos minkälaista tavaraa ja uusinpana uutuutena oli Woodo nukke avaimenperä! :shock:

En tajua miksi tuollaisia edes myydään???? Todella törkeää.

Pitäisköhän laittaa s-ketjulle palautetta asiasta..._______________________________________
@Dimi Sefanja suurensi kirjoitusta.
Tarja
 
Viestit: 56
Liittynyt: Ma 23 Maalis, 2009 22:59

Kyllä

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » La 28 Maalis, 2009 21:48

Kannattaa laittaa palautetta asiasta s-ketjulle. se on yhteisten asioiden hoitoa ja lasten suojelua.


_______________________________________
@Dimi Sefanja suurensi kirjoitusta.
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2567
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Kaikki järkkyyy!

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » To 07 Touko, 2009 10:48

"Silloin Hänen äänensä järkytti maata, mutta nyt Hän on luvannut sanoen: "Vielä kerran minä liikutan maan, jopa taivaankin." Mutta tuo "vielä kerran" osoittaa, että ne, mitkä järkkyvät, koska ovat luotuja, tulevat muuttumaan, että ne, jotka eivät järky, pysyisivät. Sen tähden, koska me saamme valtakunnan, joka ei järky, olkaamme kiitolliset ja siten palvelkaamme Jumalaa, Hänelle mielihyväksi, pyhällä arkuudella ja pelolla; sillä meidän Jumalamme on kuluttavainen tuli."
Hebr. 12:26-29.

Tulevassa Valtakunnassa ei enää ole "maanjäristyksiä". Siellä ei mikään järky, koska kaikki tapahtuu oikeudenmukaisesti täydellisessä teokratiassa. Halleluja!
Jeesus Kristus on Herra!

Kiitos Herralle! :lol:_______________________________________
@Dimi Sefanja suurensi kirjoitusta.
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2567
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Aamu-Usva » To 13 Touko, 2010 21:22

Tähän yhteyteen sopiikin kysymys: Miten käytät loppuelämäsi? Tuhlaatko Jumalan antamaa aikaa?
Avatar
Aamu-Usva
 
Viestit: 933
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 22:15
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja pertsa2010 » Pe 14 Touko, 2010 9:16

Aamu-Usva kirjoitti:Tähän yhteyteen sopiikin kysymys: Miten käytät loppuelämäsi? Tuhlaatko Jumalan antamaa aikaa?


Jokainen hyvä teko jää elämään omaa itsenäistä elämäänsä ja siinä on varmaan osa siitä hiivasta
, joka nostaa sen taikinan , mutta teot ovat vain uskon hedelmä!
Elän täällä maatilkullani maata viljellen , enkä pääsääntöisesti halua poistua täältä mihinkään.
Juuri nyt olen menossa ostamaan tomaatin taimia kasvihuoneeseeni , joka toimittaa myöskin rukous-
kammion virkaa vähän aikaa työtä vähän aikaa rukousta.En yleensä rukoile mitään erityistä ,paitsi
jos on selvä aihe siinä minun ajankäyttöäni.Hengellinen kehitykseni on Jumalan kädessä , hän tekee
sen minkä hän haluaa tehdä ei siinä juuri minulla ole paljonkaan osuutta ollut tähänkään asti.
Kirjoittelen kristillisillä foorumeilla plus harrastan pienimuotoista avustustoimintaa.Kirjoittelun koen Jumalan Sanan esilläpitämiseksi ja
tiedon tuomiseksi , jos joku vaikka olisi kiinnostunut erilaisista näkökannoista.
En ole mikään mallikristitty , sekundakristitty olisi ehkä oikeampi sana , mutta tuolla lailla elän.

Mitä tarkoittaa tuhlaaminen käytännön elämässä?
Miten sinä vältät "tuhlaamista" ja mikä ei ole tuhlaamista?


Kuten huomaat haluan aina tietää miten jokin asia menee jokapäiväisessä elämässä , kas ajattelen
asioita yleensä ympäröivän todellisuuden raameissa se on jotenkin helpompaa hahmottamisen kannalta.

Ansiokas kirjoitus pike464:ltä , sitä pitää lukea muutama kerta.

:Whistl_______________________________________
@Dimi Sefanja suurensi kirjoitusta.
Avatar
pertsa2010
 
Viestit: 100
Liittynyt: To 25 Maalis, 2010 10:33

Hyvä linja

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Pe 14 Touko, 2010 10:19

" Rukoile ja tee työtä!" on Pertsan esimerkillinen linja.
Aamen.
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2567
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Aamu-Usva » La 15 Touko, 2010 21:18

Oma työni on aika kiivastahtista ja välillä tuntuu, että siellä vain menee ja touhuaa, vaikka toki haluan olla Jeesuksen valona ihan jokapäiväisessä elämässäni. Kyllä varmaan Jumala on minut johdattanut juuri tähän, koska se on Hänen tarkoituksensa tällä hetkellä. Rukoushetkiä etsin lasten "kivan" lomassa metsäretkillä ja kävelylenkeillä. Hyvin harvoin pystyn oikein keskittymään ihan vain vapaasti rukoukseen. Tässä nytkin vielä toinen tyttö valvoo makaillen vieressäni sohvalla, koska pieniä jalkoja särkee :) Kiitän Jumalaa kuitenkin näistä ihanista lapsista ja ihanasta työstä ja ainakin nyt, kun mies on Joensuun reissussa, niin voin kiittää hänestäkin :lol:
Avatar
Aamu-Usva
 
Viestit: 933
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 22:15
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Aamu-Usva » Ma 17 Touko, 2010 21:04

Se ei ainakaan ole ajan tuhlaamista turhaan jos käyttää aikaa rukoillakseen toisten puolesta. :)
Avatar
Aamu-Usva
 
Viestit: 933
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 22:15
Paikkakunta: Turku

Kunhan vaan toimii!

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ti 25 Touko, 2010 19:08

Aamen Aamu-Usva ym !!!
Rukoillaan kaikille uskoville rukouksen Henkeä.
Efes. 6:18-19.
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2567
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku


Paluu YLEISTÄ Ristin Valossa!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron