MAINEETTOMAN PAIKKA by David Wilkerson | May 26, 2010

Kaikkea Taivaan ja maan väliltä! Foorumin jäsenten kirjoituksia.

MAINEETTOMAN PAIKKA by David Wilkerson | May 26, 2010

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Ke 26 Touko, 2010 22:47


Kuva MAINEETTOMAN PAIKKA
by David Wilkerson | May 26, 2010
Aikanaan Moosesta oli pidetty suuressa arvossa, häntä oli kunnioitettu korkeilla paikoilla, oli ollut arvossa pidetty ja hyvässä maineessa. Hän oli liikkunut rikkaiden ja vaikutusvaltaisten ihmisten keskuudessa ja oli ollut yksi aikansa kuuluisimpia miehiä. Jumalan puhutellessa häntä palavasta pensaasta hänestä tuli kuitenkin aivan mitätön ( kts. 2 Moos. 3:5)

Jumala ei voinut käyttää häntä, ennen kuin oli repinyt hänestä irti maalliset mieltymykset. Kuka nyt tunsi Moosesta, piilossa, näkymättömissä hiljennettynä ja vaikutusvaltansa menettäneenä? Hän ei pystynyt purkamaan suurta energiaansa mihinkään. Juuri hetkellä, jolloin Mooses saavutti nollapisteensä kun hän oli menettänyt kaiken maineensa eikä jäljellä ollut kuin vanha, itsevarma Mooses hän oli tullut pyhälle maaperälle!

Kuinka kauan Jumala olikaan mahtanut odottaa pensaassa valmiina ilmestymään hänelle uudella, ihanalla tavalla? Siihen asti, kun Mooses oli menettänyt kaiken kiinnostuksen työhönsä tai maineeseensa. Kun hän hylkäsi viimeisetkin rippeet itseluottamuksestaan, hän sai ilmestyksen. Herra Jeesus seisoi samalla pyhällä maaperällä. Raamattu sanoo: hän tyhjensi itsensä ja otti orjan muodon( Fil. 2:7).

Loistava maine ja kuitenkin orjaksi tuleminen oli vapaaehtoinen valinta. Kiitos Jumalalle niistä ihmisistä, jotka hän kutsuu pyhälle maaperälle, tavoitteenaan pieneneminen, jotta Jumala voisi kasvaa, ja jotka ovat valmiina palvelukseen.

Eräs Jumalan suurmies kirjoitti: Jumalan mies, joka todella saarnaa sanaa, hylkää lopulta ajatuksenkin omasta kuuluisuudestaan. Jos hän saarnaa Kristusta, hänen maineensa kyllä koko ajan vähenee ja Kristus enenee. Oikeat profeetat kuolevat tuntemattomina. Jumala palkitsee heidät kuoleman jälkeen.

Uskon, että sanomastamme puutuu jotakin, jos etsimme vain laajalle leviävää mainettamme. Oma itsemme on liian huomattava. Kristuksen tuntemisen pitäisi kasvaa ja meidän vähetä. Meidän tulisi vuosien saatossa käydä aina vain tuntemattomammiksi, kuten Paavali ja löytää loppumme Jumalaan kätkettyinä.

Vähentykäämme jokainen! Ainoastaan hän kasvakoon! Auttakoon Jumala meitä pääsemään takaisin tälle pyhälle maaperälle.


Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2555
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » To 27 Touko, 2010 19:34

Aamen. Aamen!
Pyhä, Pyhä, Pyhä on Herra Kaikkivaltias. Kaikki liha vaietkoon Hänen edessään ja yksin Herran ääni kuulukoon elämästämme. Se on tuo Hyvä Paimenemme, Jeeuksen Elämä meissä. Kristus meissä, kirkkauden toivo!

Jospa etuasemia ja kunniaa ja mainetta etsivät tulisivatkin tuntemaan tämän ko.Filip. 2. totuuden. Silloin tulisi Herran teot taas selvemmin esille. Siunaus virtaisi taivaasta janoaviin sieluhin. Ja Jeesus tulisi tunnetuksi.

Wilkersonin kirjoituksesta voi tuntea Pyhyyden.
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2557
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku


Paluu YLEISTÄ Ristin Valossa!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron