JEESUS TULEE PIAN, ota leiviskät käyttöön heti!!

Kaikkea Taivaan ja maan väliltä! Foorumin jäsenten kirjoituksia.

JEESUS TULEE PIAN, ota leiviskät käyttöön heti!!

ViestiKirjoittaja pursu45 » Ma 13 Syys, 2010 21:22


Odotamme seurakuntaan / kirkkoomme herätystä. Siellä on nyt eripuraisuutta, riitaa j.n.e. Ei Jumala voi antaa herätystä tällaiseen paikkaan. Ihminen kun tulee uskoon, hän haluaa löytää kodin, missä häntä rakastetaan, ojennetaan rakkaudessa. Mikä avuksi? Meidän tulee rukoilla yksilönä / seurakuntana, yhä enemmän ja enemmän. Meidän tulee taistella, tehdä parannus.Löytää itse uudelleen Jeesus. Täyttyä Pyhällä Hengellä ja TULELLA! Näin muuttuen, innolla rukoilemme! Ja Jumalan Tuli palaa keskellämme!Vain rukousen avulla seurakunnan maaperä pehmenee.Multapaakut hajoavat.Rakkauden ja rukouksen ilmapiiri muuttaa seurakunnan.Riidat poistuu, yksimielisyys alkaa. Eihän kasvin tainta laiteta kasvamaan muokkaamattomaan maahan. Mehän muokkaamme maan ja sitten uusi tulokas istutetaan , kastellaan, hoidetaan. Kun sitten joku tulee uskoon, hän tuntee täällä on hyvä olla, täällähän on kotini.Täällä rakastetaa, ohjataan.Saan juoda maitoa, minua ymmärretään.Saan Raamatun mukaan mennä uskon askelissa eteenpäin. VAIN rukous muuttaa olosuhteet tänäänkin.Voi ,Taivaan Isä, anna uusi Pyhän Hengen kosketus Taivaasta tänään!Anna meidän palaa taivaan tulta, pimenemässä yössä, että moni näkee meillä on jotain tarjota húkkuville sieluille! Jeesus tulee pian, nyt leiviskät käyttöön!Jokaisella on ainakin yksi leiviskä! Älä kaiva maahan sitä tai jos se on maahan kätketty, mene kiiruusti kaiva esiin ja toimi! Sinua ja läheisiäsi Siunaten!
___________________________________
@Dimi Sefanja suurensi tekstin.
Viimeksi muokannut pursu45 päivämäärä To 16 Syys, 2010 21:13, muokattu yhteensä 1 kerran
pursu45
 
Viestit: 3
Liittynyt: Su 12 Syys, 2010 21:18

Ei kirkkoon

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ti 14 Syys, 2010 10:56

Tosi hyvä rukouksen Hengen täyteinen viesti. Kiitos Pursu 45.

Hyvään kirjoitukseesi oli päässyt pujahtamaan yksi räikeä virhesana : "Odotamme seurakuntaan / kirkkoomme herätystä." - - -
Raamattu ei lupaa herätystä kirkkoon.., muuta kuin siinä mielessä, että oikeat Jumalan lapset siellä kuulevat Pyhän Hengen äänen ja lähtevät siitä ulos! Se on oikeaa herätystä!
Kirkon piirissä on, ikävä kyllä, vielä joitakin uskossa olevia. Mutta he eivät voi elää samanaikaisesti Raamatun sanan tiellä ja kirkon jäsenyydessä.
Jeesus tahtoo johdattaa omansa seurakuntayhteyteen, ja kauas kierotuneesta uskonnollisuudesta, jota esim. Suomen ev.lut. kirkko edustaa.

Olemme kuulleet valhesanomia, että "kun herätys tulee, niin kirkot täyttyvät". Mutta Pyhä Henki sanoo:
"Kun herätys tulee, niin kirkot tyhjenevät!"
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2557
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku


Paluu YLEISTÄ Ristin Valossa!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron