Hoosianna

Kaikkea Taivaan ja maan väliltä! Foorumin jäsenten kirjoituksia.

Hoosianna

ViestiKirjoittaja Sepi » Su 28 Marras, 2010 12:49

Näin Joulun alusaikana lauletaan paljon Hoosianna laulua uskovien ja uskomattomien keskuudessa. Uutisissa tuli juuri että yli miljoona suomalaista käy kirkoissa laulamassa joululauluja. Mutta piskuinen on se lauma mikä ymmärtää mitä tämä Hoosianna laulu pitää sisällään. Se merkitsee Herramme ja Vapahtajamme toista tulemista. Olemmeko me valmiit kun Hän tulee omassa ja Isänsä kirkkaudessa ja voimansa enkelien kanssa, ettei meitä karkotettaisi häpeällä pois Hänen edestään Hänen tulemuksessaan. Jospa meidän seurakunnissamme olisi julistajia jotka rakastaisivat Jumalan kunniaa enemmän kuin ihmisten kunniaa, niin he voisivat kääntää monta sielua näin joulun aikaan parannukseen odottamaan Herraamme ja Vapahtajaamme itselleen iankaikkiseksi elämäksi.

Mutta me, joille Jeesus Kristus on tullut Vapahtajaksi, odotamme Herraa joka päivä tulevaksi, koska Meidän Herramme on sanonut, että Hän tulee niin kuin varas yöllä. Pukeutukaamme siis
valkeuden varustuksiin niin tuo päivä ei pääse meitä yllättämään. Ne jotka odottavat Herraa tulevaksi eivät joudu häpeään, sillä Herra on Sanassaan luvannut että jotka Herraa odottavat ne eivät häpeään joudu. Rohkaiskaamme toinen toistamme ja rakastakaamme toisiamme että kestämme kaikki kiusaukset ja viettelykset Jumalamme voimassa jotka tulevat koko maanpiiriä koettelemaan.

Apostoli Johannes kehotti meitä rakastamaan lähimmäisiämme koska Jumala on ensin rakastanut meitä. Joka rakastaa veljeään ja sisartaan aidolla rakkaudella, hänessä Jumalan rakkaus on täydelliseksi tullut niin kuin Sana opettaa. Joulun alla monet ihmiset herkistyvät ja ovat otollista maaperää Kristuksen evankeliumille. Siis pitäkäämme yllä elämän Sanaa sen mukaan kuin Jumala Kristuksessa meille johdatusta, viisautta ja voimaa antaa sillä me olemme kaikessa riippuvaisia Herrasta. Olkaa veljet ja sisaret pyhitetyt ja vanhurskautetut meidän Jumalamme nimessä ja Hengessä.

MARAN ATA, Hoosianna, siunattu olkoon Hän joka tulee Herran nimeen.
:D :P :lol:
Avatar
Sepi
 
Viestit: 30
Liittynyt: La 18 Huhti, 2009 17:50

ViestiKirjoittaja Janne » Su 28 Marras, 2010 14:32

Hyvä kirjoitus Sepiltä :) !

Itsellänikin on muuta ajatus tästä aiheesta ja muutenkin.

Se on totta että saarnamiehet, julistajat ja kaikki muutkin Herran palvelijat eivät käytä tätä joulun alla olevaa tilannetta hyväkseen.

Ihmiset huutavat tietämättään pelastusta, auttajaa ja Pelastajaa elämäänsä, Hoosianna ( pelasta ) kiitetty Daavidin Poika joka tulee Herran nimeen.

Miksi saarnaajat eivät johdata heitä pelastuksen tielle, miksi he jättävät tämän suuren ihmisjoukon huutamaan tyhjiä sanoja ? Syy tähän on se että siellä missä huudetaan Herran puoleen, ei ole todellisia Herran palvelijoita nimeksikään johdattamassa tätä laumaa.
Raamattu kertoo meille lopunajan ihmisistä ja tässä ihmisjoukossa on myös saarnaajaksi itseään kutsuvia pappeja.
Mitä sana sanoo näistä ihmisistä?

2. kirje Timoteukselle 3
1 Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja.
2 Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita,
3 rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä,
4 pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia;
5 heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta.


Suurin osa nykypäivän sanan julistajista löytyy tästä yllämainittujen joukosta ja mitä sana sanookaan heidänlaisistaan ihmisistä - Senkaltaisia karta.

Nämä suuret ihmismassat menevät siis sellaisten paimenten eteen jota sana käskee karttamaan, eli pysymään poissa heidän luotaan.
Nyt kun ihmiset menevät sankoin joukoin tällaisten julistajien eteen niin mitä on lopputuloksena ? Tyhjiä sanoja, ei tekoja, ei lauman johdattamista oikealle tielle, vääränlaisen jumalan julistamista, ihmiset johdatetaan väärälle polulle ja ihmiset suorastaan pidetään elävästä Jumalasta kaukana, näin se vain valitettavasti menee.

Nämä vääränlaiset saarnamiehet julistavat sitä että riittää kun uskoo Jumalan olemassaolo, ja että kaikki on vain yhtä suurta armoa mutta he eivät kerro sitä että täytyy tunnustaa Jeesus Herraksi ja että jokaisen tulisi antaa elämänsä Jeesukselle ja tehdä parannus pahoista teoistaan.

He julistavat sitä että kaikki ketkä uskovat Jumalan olemassaoloon pelastuvat, mutta sana sanoo toisin, ja tämän he pimittävät kuulijoiltaan.

Matteus 7
13 Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät;
14 mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät.


Se ei todellakaan riitä että uskoo vain Jumalan olemassa oloon, melkein kaikki maailman ihmisethän tähän uskovat mutta sana sanoo että se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät.

Tästä tiedämmenkin sen että nyky kirkko saarnaajat julistavat väärää tietä, se tie ei vie ikuiseen elämään Jumalan kanssa vaan se tie jota he julistavat, vie kadotukseen ja se tie on leveä, portti avara ja sinne on helppo päästä sisään.

Se pieni joukko Jumalan työntekijöitä jotka kuulevat "kirkko" kansan huutavan pelastusta, se tarttuu hetkeen ja tilaisuuteen kiinni ja Julistavat elävää Kristusta joka on kuollut ja sitten kuolleista herrännyt, jotta jokainen ihminen voisi saada syntinsä anteeksi ja pelastua ja viettää ikuisuuden Jumalan luona ja Jumalan vainioilla.

Tämä Herran pieni joukko kuitenkin yritetään hiljentää ja poistaa saarnaamasta pelastusta ja parannuksen tekoa.
Juuri tämä joukko on se joka joutuu saatanan suuren hyökkäyksen kohteeksi, heitä kiusataan, vainotaan, heitä vaivataan ja he ovat kaiken maailman sylkykuppeina ja syyttelyiden kohteena. Jossain maailmassa heitä tapetaan, kidutetaan ja vangitaan mutta Herra on antanut heille lupauksensa ja he roikkuvat siinä lupauksessa kiinni.

Herra siunatkoon jokaista todellista työntekijäänsä ja näyttäköön harhassa oleville totuuden ja palauttakoon heidät oikealle polulle, sille polulle joka vie ikuiseen elämään.

Terveisin Janne
Janne
 
Viestit: 28
Liittynyt: Ti 30 Kesä, 2009 20:16
Paikkakunta: Itä-Suomi

ViestiKirjoittaja Weli-Markku » Su 28 Marras, 2010 15:04

Tosi hyvää ja ajankohtaista sanaa veljiltä!
Oikein tässä sydän iloitsee - ei totuutta vastaaan vaan totuuden puolesta.
Me huudamme Herraa aamut ja illat, yöt ja päivät avuksi, että pysyisimme valveilla, ja että mahdollisimman moni pelastuisi Valkeuden lapsiksi tästä kauheasta saastasta, joka maailmaa himojen tähden hallitsee.
Me huudamme särkyneellä sydämellä: Herra, auta! (hoosianna!), että pääsemme kerran perille Jeesuksen tykö ja saisimme muitakin mukaamme taivaan iloon.
Vaelletaan siis täällä me uskovat käsi kädessä toisiamme siunaten ja rohkaisten - halki umpipimeän maailman, jota synti entisestään turmelee ja ihmiset sekä koko luomakunta degeneroituu ja devoloituu väitetyn evoluution sijasta.
ON AIKA HERÄTÄ - AIKA ON PAHA JA PAHEMMAKSI MUUTTUU.
Valvotaan ja rukoillaan ja siunataan toisiamme.
Jeesus Kristus on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti ja Hän on puolellamme.
Amen.
Weli-Markku
 

Kyllä vaan

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ma 29 Marras, 2010 0:18

Rakkaat veljet ovat kirjoittaneet tärkeitä huomioita.
Mutta tietävätkö kaikki milloin vietettiin ensimmäisen kerran ns. kristillistä joulua? - Se oli 300 luvun lopulla. - Miten uskossa olevat tulivatkaan toimeen ilman sitä yli 300 vuotta? Elävässä uskossa olevat eivät edelleenkään arvosta tuota katolisen kirkon epäpyhää ilveilyjuhlaa?

Tietävätkö rakkaat Jumalan lapset, että katolisen kirkon kehittämä kirkkovuosi päivän tunnussana-teksteineen on kehitetty alun perin Pyhän Hengen toiminnan tilalle??? -
Kun Pyhä Henki joutui jäämään sivuun uskovista, jotka alkoivat toimia kirkkokunnissa, niin päivittäisen johdatuksen tilalle piti saada jotain korviketta. Keksittiin kirkkovuoden tekstit.
- AJATTELE TÄMÄ ASIA TARKKAAN! -
Kirkkovuoden teksteissä ja päivän tunnussanoissa kulkeminen on Pyhän Hengen johdatuksen halveksimista. Esim. nyt ei ole mikään "adventtiaika".

Raamattu ei tunne "kirkkovuotta".
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2567
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Re: Kyllä vaan

ViestiKirjoittaja Janne » Ma 29 Marras, 2010 0:33

TurunWeijo kirjoitti:Rakkaat veljet ovat kirjoittaneet tärkeitä huomioita.
Mutta tietävätkö kaikki milloin vietettiin ensimmäisen kerran ns. kristillistä joulua? - Se oli 300 luvun lopulla. - Miten uskossa olevat tulivatkaan toimeen ilman sitä yli 300 vuotta? Elävässä uskossa olevat eivät edelleenkään arvosta tuota katolisen kirkon epäpyhää ilveilyjuhlaa?

Tietävätkö rakkaat Jumalan lapset, että katolisen kirkon kehittämä kirkkovuosi päivän tunnussana-teksteineen on kehitetty alun perin Pyhän Hengen toiminnan tilalle??? -
Kun Pyhä Henki joutui jäämään sivuun uskovista, jotka alkoivat toimia kirkkokunnissa, niin päivittäisen johdatuksen tilalle piti saada jotain korviketta. Keksittiin kirkkovuoden tekstit.
- AJATTELE TÄMÄ ASIA TARKKAAN! -
Kirkkovuoden teksteissä ja päivän tunnussanoissa kulkeminen on Pyhän Hengen johdatuksen halveksimista. Esim. nyt ei ole mikään "adventtiaika".

Raamattu ei tunne "kirkkovuotta".


Tiedetään ainakin täällä, mutta nuo vuosiluvut ei ollut aivan hanskassa mutta nyt taitaa olla :D

Mutta tiedätkös sie weijo että ennen joulukuu oli nimeltään talvikuu :) Talvikuu on muuttunut joulukuuksi 1700 luvulla koska yleistynyt joulunvietto antoi sittemmin nimen koko kuukaudelle, eli joulukuu.
Eli pitempään ollaan pärjätty ilman joulukuuta kuin joulua :D

Siunattua kirkotontavuotta sinulle Weijo ja hyvää tulevaa talvikuuta.
Janne
 
Viestit: 28
Liittynyt: Ti 30 Kesä, 2009 20:16
Paikkakunta: Itä-Suomi

ViestiKirjoittaja jphone » Ma 29 Marras, 2010 10:22

Murheelliseksi vie mielen, kun jouluna kirkot täyttyvät ja lauletaan hoosiannaa tietämättä, mitä lauletaan. Pahat paimenet eivät kerro kansalle, mitä laulavat. Eivät he itsekään tiedä. Niinpä seuraava Sanan kohta toteutuu:

Matt.15:14 "Älkää heistä välittäkö: he ovat sokeita sokeain taluttajia; mutta jos sokea sokeaa taluttaa, niin he molemmat kuoppaan lankeavat."

Tämäkö on Herran tahto? Palkkapaimenet sokeita taluttavat suoraan helvettiin. Jos he olisivat hyviä paimenia, he saarnaisivat kansalle parannusta syntien anteeksisaamiseksi.
Voiko Baabelista tälläistä ääntä enää kuullakaan?

Moni Herran oma pysyy ev.lut. eksytyslahkon jäsenenä Hilja Aaltosen profetian vuoksi, jonka mukaan herätys tulisi ev.lut.kirkkoon. Kaikki me näemme, kuinka siellä on meneillään sielujen uinutus ja nukutus - EI HERÄTYS.

Entäpä nämä Herran omat Baabelissa vielä olevat, kuka heistä tähän profetiaan uskova julistaa parannusta ja evankeliumia? En minä tiedä ketään. 1.Adventti aloittaa kirkkovuoden tehokkaasti nukuttamalla kirkkoväen syvemmälle synninuneen.

Isien perinnäissääntö, Joulun miellyttävä sielullinen tunnelma himmentää evankeliumin kirkkautta. Kol.2:8 luvussa Paavali juuri varoittaa isien perinnäissäännöistä. He kiivailevat perinnäissäänöistä ja pitävät Jeesuksen kerran vuodessa pienenä vauvana.

Kol.2:8 "Katsokaa, ettei kukaan saa teitä saaliikseen järkeisopilla ja tyhjällä petoksella, pitäytyen ihmisten perinnäissääntöihin ja maailman alkeisvoimiin eikä Kristukseen."

Turhako varoitus? Näemme, että on kyseessä VAKAVA
varoitus! Kaikki se, mikä on yli kirjoitusten on perkeleestä ja siten eksytystä. Jouluhan ruokkii lihaa ja luterilaisten pakanoiden sielullisuutta. Mihin unohtuu Kristus ja Hänen sovitustyönsä Golgatalla?

Kol.2:23 "Tällä kaikella tosin on viisauden maine itsevalitun jumalanpalveluksen ja nöyryyden vuoksi ja sentähden, ettei se ruumista säästä; mutta se on ilman mitään arvoa, ja se tapahtuu lihan tyydyttämiseksi."

Jouluna muuten moni kuolee ylensyöntiin, perheissä juodaan viinaa, vietetään kulutusjuhlia, stressataan uskovienkin keskuudessa isien perinnäissäännön takia.

Tämäkö on Jumalan Tahto...Ei ole. Olemme vapautetut kaikista perinnäissäännöistä Kristuksen uskoon, lepoon Hänessä. "Vapauteen Kristus vapautti meidät." Gal.5:1
Herramme Jeesuksen Kristuksen Armo ja Rauha olkoon teidän kanssanne!
jphone
 
Viestit: 24
Liittynyt: Ke 06 Tammi, 2010 15:12

Ilahduttavan jämäkkää!

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Ma 29 Marras, 2010 12:34


Shalom! Jumalan rauhaa Hänen omilleen!

Kiitos veljien hyvistä ajankohtaisista kirjoituksista, jotka olivat (taas) ilahduttavan jämäköitä 'oikeaatotta' täynnänsä.

Kristus kuoli ja Ylösnousi puolestamme, josta ikuinen kiitos, kun rakasti meitä, minuakin, niin paljon, että antoi henkensä edestämme, että me pelastuisimme ja kerran saisimme tavata Hänet ja asua kanssaan Taivaan Kotona! Aamen.

Nämä, jotka elävät joka vuosi uudestaan Jeesuksen vauva-aikaa ja syntymää unohtavat, että Hän elää täydessä jumaluudessa Isän, Jumalan oikealla puolella joka ainoa päivä, eikä suinkaan tule kapalovauvaksi kerran vuodessa joulun aikaan. Joulun, jonka kirkko on kyhännyt vanhojen bakkanaalijuhlien päälle muka hengelliseksi, mutta valehtelee jo ensi henkäyksestään lähtien (kaikessa) - muuttelemalla kaiken tahtonsa mukaan, Raamatusta (väärennös + muu väkivalta Jumalan Sanaa kohtaan) Jeesuksen syntymän ajankohtaan ja kaikki siltä väliltä.

Itse asiassa Jeesus syntyi juutalaisen Lehtimajajuhlan aikaan, joka on vuosittain heidän kalenterinsa vaihteluiden mukaan aina syys-, lokakuun vaihteessa.
Taitaa jossain (profetioissa?) olla mainitun, että syntymästä menee vain puoli vuotta kuolemaan (tallin heiniltä - Golgatalle).

Tärkeä kysymys jokaiseen elämään - jokaiseen päivään -

Jeesus tulee - oletko valmis!

Tuo olisi itse kunkin hyvä pitää mielessä, ettemme nukkuisi Hänen tullessansa
"kuin varas yöllä" !

Siunausta stressaaviin juhlaaikoihin!

t: Dimi Sefanja, pohtija poloinen.


Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2555
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY


Paluu YLEISTÄ Ristin Valossa!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron