Homous ym. seksuaaliset kieroutumat

Kaikkea Taivaan ja maan väliltä! Foorumin jäsenten kirjoituksia.

Homous ym. seksuaaliset kieroutumat

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ti 28 Joulu, 2010 12:56

Huomasin, ettei tällä foorumilla ole ollenkaan keskusteltu tätä aihetta.
Nyt puute korjaantuu. Tässä alkuun:

SEKSUAALISET KIEROUTUMAT.

Raamattu sanoo asiasta näin: "Herra puhui Moosekselle sanoen: Älä makaa miehenpuolen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan; se on kauhistus ." (3 Moos. 18:1, 22). Raamattu rinnastaa homouden synnin mm. eläimiin sekaantumiseen. 3 Moos. 18:22-23.
Jumala ei muuta mielipidettään, vaikka yhteiskunta ja kansankirkko ovatkin hyväksyneet synnin.

Sodoman ja Gomorran tuho.
Noin neljätuhatta vuotta sitten tuhottiin Sodoman ja Gomorran kaupungit homouden yms. syntien vuoksi. Sielläkin ko. synti oli yhteiskunnan hyväksymää. Tuo kieroutuneisuus nousi itsekeskeisen, yltäkylläisen elämän ja huolettoman laiskuuden pohjalta, jossa ei ollut sijaa kärsivien auttamiselle (Hes. 16:49):
"Ja ne kaksi enkeliä tulivat Sodomaan illalla, ja Loot istui Sodoman portissa; ja nähtyänsä heidät Loot nousi heitä vastaan ja kumartui maahan kasvoillensa. ja he poikkesivat hänen luoksensa ja tulivat hänen taloonsa. Ennen kuin he olivat laskeutuneet levolle, piirittivät kaupungin miehet, sodomalaiset, sekä nuoret että vanhat, koko kansa kaikkialta, talon. Ja he huusivat Lootia sanoen hänelle: "Missä ne miehet ovat, jotka tulivat luoksesi yöllä? Tuo heidät tänne meidän luoksemme, ryhtyäksemme heihin." Ja he tunkeutuivat väkivaltaisesti miehen, Lootin, kimppuun ja kävivät murtamaan ovea. Ja miehet (enkelit) sanoivat Lootille: "Vieläkö sinulla on ketään omaista täällä? Vie pois täältä vävysi, poikasi, tyttäresi ja kaikki, keitä sinulla kaupungissa on, sillä me hävitämme tämän paikan. Koska huuto heistä on käynyt suureksi Herran edessä, lähetti Herra meidät hävittämään sen." Aamun sarastaessa enkelit kiirehtivät Lootia sanoen: "Nouse, ota vaimosi ja molemmat tyttäresi, jotka ovat luonasi, ettet hukkuisi kaupungin syntivelan tähden (= homous ja mm. Hes.16:49-50). " Ja kun hän vielä vitkasteli, tarttuivat miehet hänen käteensä sekä hänen vaimonsa ja molempien tyttäriensä käteen, sillä Herra tahtoi säästää hänet, ja veivät hänet ulos ja jättivät hänet ulkopuolelle kaupunkia. . Aurinko oli noussut, kun Loot saapui Sooariin. Ja Herra antoi sataa Sodoman ja Gomorran päälle tulikiveä ja tulta Herran tyköä taivaasta, ja hävitti nämä kaupungit ynnä koko lakeuden sekä kaikki niiden kaupunkien asukkaat ja maan kasvullisuuden." (1 Moos. 19. / Luuk. 17:28-30).

Pimeyden laki.
"Voi niitä, jotka sanovat pahan hyväksi ja hyvän pahaksi, jotka tekevät pimeyden valkeudeksi ja valkeuden pimeydeksi" (Jes. 5:20).
Lainsäädäntömme hyväksyy useita Jumalan Sanan vastaisia asioita sanoen näin pimeyden valkeudeksi. Mutta nyt jopa suuri osa Suomen kansasta on noussut Jumalaa vastaan sanomalla pimeyden valkeudeksi! Tämä on uskossa oleville vaikea asia. Raamattuhan opettaa meitä kunnioittamaan lakia ja järjestystä ja olemaan kuuliainen esivallalle (Room. 13; 1 Timot. 2:1-5). Emme kuitenkaan saa kunnioittaa lakeja jotka ovat ristiriidassa Jumalan mielipiteen kanssa (= Raamattu). "Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä" (Apt. 5:29).
Asetumme homokysymyksessäkin Jumalan mielipiteen kannalle. Kukaan terveessä uskossa oleva ei voi eikä saa hyväksyä syntiä. Raamatun mukaan homous ja lesbous on kadotukseen johtavaa syntiä. (1 Tim. 1:10, 1 Kor.6:9,10). Homous on haureuden syntiä (1 Kor. 6:18 ) ja riivaajahengen vaikutusta. "Sillä haureuden henki (= riivaaja ) on eksyttäväinen: haureudessa he ovat luopuneet tottelemasta Jumalaa" (Hoosea 4:12).
Homous on avointa kapinamieltä Jumalan luomisjärjestystä vastaan.

Apostoli Paavali kirjoittaa Roomalaiskirjeessään ihmisistä, jotka ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; miespuolet, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet riettautta (Room. 1:24-32). Jumalan Sana tuomitsee tuollaisen käyttäytymismallin erittäin ankarin sanoin. "jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät" Room. 1:32.
Kyseisten syntien hyväksyminenkin on siis ehdottomasti tuomittavaa.
Homous kuten lesbouskin on itse valittu käyttäytymismalli, antautuminen riivaajille. Tänä aikana pimeyden vallassa oleva media suorastaan yllyttää ihmisiä seksuaalisiin kieroutumiin. Samalle linjalle on siirtynyt kansankirkkokin. Pedofiilipapitkin saavat tänä aikana kirkon taholta puolustusta kieroutumalleen.

Homot eivät peri Jumalan valtakuntaa.
"Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan Valtakuntaa ? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset (= homot), eivät varkaat, ei juomarit (= juopot) saa periä Jumalan Valtakuntaa" (1 Kor. 6:9-10).
Homouden synnin vakavuusaste on siis niin suuri, että se johtaa kadotukseen kuten muutkin haureuden syntien muodot, mm. huoruussuhteet. Homous rinnastetaan ed. m. Raamatun kohdassa mm. juoppouden ja varastamisen synteihin. Normaali ihminen ei tahdo olla varas, juoppo tai homo?

Uskoon tulo vapauttaa synnistä.
Korintton kaupungissa oli ollut homoja, jotka olivat tulleet uskoon. Heille Paavali kirjoitti ".. etteivät .. miehimykset (homot) saa periä Jumalan valtakuntaa. Tuommoisia (edellä mainittujen syntien harjoittajia) te olitte, jotkut teistä, mutta te olette ottaneet vastaan peson, te olette pyhitetyt, te olette vanhurskautetut meidän Herramme Jeesuksen Nimessä ja meidän Jumalamme Hengessä" (1 Kor. 6:11).
Homot olivat luopuneet kieroutuneesta seksuaalisuudestaan eli olivat tehneet parannuksen homoudestaan. Voiman parannuksen tekoon he saivat ottamalla vastaan Jeesuksen Kristuksen syntiensä sovittajaksi. (Joh. 1:12). He tunnustivat synnin synniksi ja uskoivat sen anteeksi Jeesuksen Nimessä ja veressä (1 Joh. 1:6-10).

Jeesus on sovittanut kaikkien ihmisten kaikki synnit, myös inhottavimmat seksuaalielämän kieroutumat.
SE ON TÄYTETTY!
Golgatalla katkaistiin kaikki syntikahleet.
Anteeksiantamus ja synnistä vapautuminen astuu kohdallamme voimaan, kun otamme vastaan Jeesuksen ja Hänen opetuksensa: = "Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan" (Apt. 2:38 ). Siitä alkaa uusi Elämä, joka kantaa ikuisuuteen asti.

Esimerkkikertomus Raamatusta.
Oikeaa asennoitumista seksuaalielämän synteihin opettaa eräs esimerkkitapaus Raamatusta:
"Silloin kirjanoppineet ja fariseukset toivat hänen luoksensa aviorikoksesta kiinniotetun naisen, asettivat hänet keskelle ja sanoivat Jeesukselle: "Opettaja, tämä nainen on tavattu itse teosta, aviorikosta tekemästä. Ja Mooses on laissa antanut meille käskyn, että tuommoiset on kivitettävä. Mitäs sinä sanot?" Mutta sen he sanoivat kiusaten häntä, päästäkseen häntä syyttämään. Silloin Jeesus kumartui alas ja kirjoitti sormellaan maahan. Mutta kun he yhä edelleen kysyivät häneltä, ojensi hän itsensä ja sanoi heille: "Joka teistä on synnitön, se heittäköön häntä ensimmäisenä kivellä." Ja taas hän kumartui alas ja kirjoitti maahan. Kun he tämän kuulivat ja heidän omatuntonsa todisti heidät syyllisiksi, menivät he pois, toinen toisensa perästä, vanhimmista alkaen viimeisiin asti; ja siihen jäi ainoastaan Jeesus sekä nainen, joka seisoi hänen edessään. Ja kun Jeesus ojensi itsensä eikä nähnyt ketään muuta kuin naisen, sanoi hän hänelle: "Nainen, missä ne ovat, sinun syyttäjäsi? Eikö kukaan ole sinua tuominnut?" Hän vastasi: "Herra, ei kukaan." Niin Jeesus sanoi hänelle: "En minäkään sinua tuomitse; mene, äläkä tästedes enää syntiä tee." Niin Jeesus taas puhui heille sanoen: "Minä olen maailman valkeus; joka minua seuraa, se ei pimeydessä vaella, vaan hänellä on oleva elämän valkeus." (Joh. 8:3-12).
Tuon kertomuksen opetus pätee myös homouden ja lesbouden synnistä kiinni jääneille: PARANNUKSEN TEKEVÄ SAA SYNTINSÄ ANTEEKSI.
Jeesuksen veri vapauttaa synnin siteistä. Room. 6:22.

Uskossa oleville Raamattu sanoo:
"Ennen te olitte pimeys, mutta nyt te olette valkeus Herrassa. Vaeltakaa valkeuden lapsina - sillä kaikkinainen hyvyys ja vanhurskaus ja totuus on valkeuden hedelmä - ja tutkikaa, mikä on otollista Herralle; älköönkä teillä olko mitään osallisuutta pimeyden hedelmättömiin tekoihin, vaan päinvastoin nuhdelkaakin niistä. Sillä häpeällistä on jo sanoakin, mitä he salassa tekevät"
(Efes.5:8-12).
___________________________

Weijo Lindroos
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi


:idea: :!:
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2567
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Piispojen "käsityksiä"!

ViestiKirjoittaja pertsa2010 » Ma 17 Tammi, 2011 17:35


Arkkipiispa Paarma myönsi, että homoseksuaalisuus tuomitaan yksiselitteisesti Raamatussa.
Arkkipiispa Mäkinen väittää ettei homoseksuaalisuus ole synti lainkaan :

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtm ... inen-synti

Kumpiko heistä on Raamatun mukaan kirottu,kun julistaa toista evankeliumia??!!!
Toisen on pakko olla.Pistin yllämainitun tekstin kyselynä evl.fi:n palautteeseen - hauska katsoa kumpi
on kirottu vai onko kumpikaan(jos vastaavat).

Vaimo katseli hiljakkoin TV:stä kotikatua ja itse selailin nettiä ,mutta huomasin syrjäsilmällä kuinka
kaksi naista hipelöi toisiaan.En tiedä oliko esitys seurausta "papiston" viimeaikaisista kannanotoista vai
oliko se sarjan vakinaista esitystä,mutta tuonkaltainen nuorison manipulointi on järkyttävää joka tapauk-
sessa.

Kirkkoon kuuluminen on synti niille jotka tietävät , ja omien etujen äänestäminen niille joille ne ovat
epäjumala ohittaen muunmuassa jälkikasvumme hyvinvoinnin edelläkuvatuissa raameissa.

Taivasten valtakuntaan ei pääse yksikään valehtelija - eikö totta?
Avatar
pertsa2010
 
Viestit: 100
Liittynyt: To 25 Maalis, 2010 10:33

Molemmat ovat

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ma 17 Tammi, 2011 18:58Shalom Pertsa!

Eräät kirkonmiehet ovat kyllä todenneet, että seksuaaliset kieroutumat tuomitaan Raamatussa. Mutta samaan hengevetoon he vesittävät Jumalan Sanan. Heidän Raamattua kumoava väitteensä on, että apostolisena aikana ei vielä tiedetty näitä asioita meidän tasollamme. Heidän mielestään siis Jeesus ja alkuseurakunnan kristityt olivat sivistymättömiä ja tietämättömiä, jotka kirjoittelivat ja puhuivat vain omia tyhmyyksiään. Kirkko ei siis todellisuudessa tunnusta Raamattua Jumalan Sanaksi!!!

Mutta kirkkoon kuuluminen ei ole synti yksistään ko. aihepiirin johdosta. Vaan...
Luterilainen sylilapsikasteeseen perustuva pelastusoppi on se suurin eksytys, joka tekee kirkosta harhaoppisen laitoksen KAIKILTA osin.
Kukaan ihminen ei ole uudestiysntynyt ja saanut Pyhää Henkeä vauvakastevalelussa, kuten kirkon virallinen oppi väittää.
Kirkkoon kuuluminen on siis syntiä sen perusteella, että sinne kuuluva tukee harhaoppia osallistumalla esim. rahallisesti (kirkollisvero) sen tukemiseen. Tämän tähden on kaikille normaali ihmisille saatava selvä opetus, että Suomen ev. lut. kirkosta tulee erota.
http://www.eroakirkosta.fi
On myös eksyneitä uskossa olevia, jotka vielä kuuluvat luterilaiseen harhaoppiin. Heidän tulisi NYT näyttää esimerkkiä ja erota kirkosta julkisella ja näkyvällä tavalla. Nämä rakkaat kirkonpiiriin jääneet Jumalan lapset viestittävät sinne kuulumalla, että muutkin voivat kuulua kirkkoon. Siten he rohkaisevat ihmisiä syntiin sekä jäämään pelastuksen ulkopuolelle.

Aamen.
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2567
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Uusiluomus » Su 23 Tammi, 2011 16:33


Tuota? Voisko, se värin näyttäminen, olla sitä, että lähtee ulos sieltä, mikä on sekoitusta, ja toista evankeliumia????

2Kor. 6:14-18.
Olkoon teillä se mieli, joka myös Kristuksella Jeesuksella oli... Fil.2:5
Uusiluomus
 
Viestit: 264
Liittynyt: La 25 Syys, 2010 15:39

ViestiKirjoittaja CyberAngel » Su 23 Tammi, 2011 18:55


Siis pelastumattomat eivät voi pelastua kun jäävät "kasteen armoon", mutta miten sitten käy niiden, jotka ymmärtävät eivätkä auta, vaan antavat jopa tukensa tälle toiminnalle?
CyberAngel
 

ViestiKirjoittaja Uusiluomus » Su 23 Tammi, 2011 20:31


Eihän kukaan voi pelastua ilman uudestisyntymistä!!! vaikka kuuluisi kaikkiin mahdollisiin kirkkoihin ja seurakuntiin!!! tai olisi kuulumatta mihinkään niistä!!!!
Sen Jeesus itse opettaa, Johanneksen Evankeliumin 3. luvussa ja luvun lopussa Hän vielä Opettaa miten tärkeää kuuliasuus on.
Ja Apostolit jatkavat sitä työtä, ja vastaus heiltä tulee selvästi siihen miten pelastutaan; Apostolien tekojen 2. luvun jakeissa 38-47.
Miksihän on niin vaikeaa maailman yksinkertaisimman asian kanssa?? Vastaan itse: kun emme halua totella Jumalaa vaan mieluimmin kuuntelemme ihmisiä ja heidän "viisauksia" ja oppeja, joita ei löydy Jumalan Sanasta.
Mutta jos/kun olemme uudestisyntyneet, silloin meidän on parasta olla kuuliainen Jumalan Sanalle, edes alkeissa, ja varmaan olis hyväksi, jos aiomme mennä perille Taivaaseen, kaikessa totella Herraa Jeesusta ja seurata Häntä.
Olkoon teillä se mieli, joka myös Kristuksella Jeesuksella oli... Fil.2:5
Uusiluomus
 
Viestit: 264
Liittynyt: La 25 Syys, 2010 15:39

ViestiKirjoittaja pertsa2010 » Ma 24 Tammi, 2011 11:21

Uusiluomus kirjoitti:Tuota? Voisko, se värin näyttäminen, olla sitä, että lähtee ulos sieltä, mikä on sekoitusta, ja toista evankeliumia????

2Kor. 6:14-18.


Sitä väriä voi näyttää sitten kun on eronnut kirkosta , kerto-
malla lähipiirilleen / muille syitä eroamiseensa.
Minulle kävi aikoinaan mahdottomaksi tuon järjestelmän taloudellinen tukeminen omantunnon kysymyksenä.
Suomi24:ssä on nyt uusi foorumi kirkko kuulolla :

http://keskustelu.suomi24.fi/debate/6049

olen kirjoitellut sinne mielipiteitäni jos papeilla olisi mielen-
kiintoa vastailla ja jos ei ,niin saanpahan ainakin ääneni
kuuluviin näissä asioissa.Ainakin joutuvat lukemaan
kirjoituksiani.

:D
Viimeksi muokannut pertsa2010 päivämäärä La 29 Tammi, 2011 20:26, muokattu yhteensä 1 kerran
Avatar
pertsa2010
 
Viestit: 100
Liittynyt: To 25 Maalis, 2010 10:33

Re: Homous ym. seksuaaliset kieroutumat

ViestiKirjoittaja Weli-Markku » Ma 24 Tammi, 2011 13:41


JEESUS KRISTUS ON SAMA EILEN, TÄNÄÄN JA IANKAIKKISESTI.
Näin raamattu meille hebrealaiskirjeessä ilmoittaa, että Herra Jeesus Kristus, ollen samaa olemusta ja yhtä Isän kanssa, ei muutu.
Isä, Jeesus ja Pyhä Henki ovat samaa olemusta, JUMALA, eivätkä muutu. Eivätkä muuta mieltään missään asiassa, jotka sana raamatun kautta meille ilmoittaa. Eivätkä ole keskenään MISSÄÄN ASIASSA eri mieltä, koska on vain Yksi Jumala.

Jotkut, jotka puoltavat homoseksuaalista elämäntapaa kieltäen sen olevan syntiä, vetoavat siihen, ettei Jeesus missään Matteuksen, Markuksen, Luukkaan tai Johanneksen evankeliumeissa julista homostelua SYNNIKSI tai on heikkojen ja sorrettujen, siis homojenkin puolustaja.

Lähdetäänpä Jeesuksen omasta sanasta: Isää ei ole kukaan koskaan nähnyt.
Siis kuka oli se Mooseksen ja Israelin kansan Hoorebin, so. Siinain vuorella näkemä ja valitulle kansalleen ilmestynyt Jumala, joka antoi lain, myös Weijon siteeraman raamatun paikan 3. Moos. 18: 1,22: "Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan"?
Esiolevainen Kristus, joka on Isän kirkkauden säteily (Hebr.1:3)!
Oliko Kristus muuttunut ihmiseksi ( so. lihaksi) tultuaan hengellisesti? Voiko vanhurskas Jumala muuttua syntiseksi ihmiseksi tultuaan? Raamatun mukaan EI! "....kaikessa kiusattu, kuitenkin ilman syntiä". Oliko/onko Hän muuttanut mieltään synnin suhteen?
Koska Hän oli, on ja tuleva on - sama iankaikkisesti ja yhtä Isän kanssa - Hän ajatteli sekä ajattelee niinkuin on on aina ajatellut ja tulee aina ajattelemaan, puhuu, niinkuin on aina puhunut ja tulee puhumaan ja tekee sitä, mitä on aina tehnyt ja tulee tekemään.
Jeesus rakastaa homoja - ihmisiä - mutta vihaa sitä, mitä he keskenään harjoittavat.
Ja mitä takuuvarmimmin on Jeesuksen Pyhä Henki antanut myös Paavalille raamatunkohdat Room. 1:24-32 ja 1. Kor. 6:9-10.
Jeesus tahtoo kyllä auttaa homoja - mutta parannukseen ja iankaikkiseen elämään, sillä Hän on aina ollut, on ja tulee olemaan täynnä armoa - ja totuutta. Hän tahtoo pelastaa jokaisen iankaikkiselta kadotukselta!
Jumalan sana ei muutu.
Antaako evankeliumi kenellekään uskoontulleelle, uudestisyntyneelle luvan tehdä syntiä? "Onko meidän siis pysyttävä synnissä, että armo suureksi tulisi? Pois se!"
"Mene, äläkä enää syntiä tee."
Ap.t. 2:38:
Tehkää parannus, ja ottakoon teistä kukin kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen, niin saatte Pyhä Hengen lahjan."
Onko evankeliumi muuttunut? EI!!!!
Amen!
Weli-Markku
 

ViestiKirjoittaja maria » To 09 Kesä, 2011 18:19


AAMEN , Hallelujaa.. On se ihana lukea tervettä Jumalan sanaa, niinkuin kirjoitettu on.
maria
 
Viestit: 49
Liittynyt: Ti 03 Maalis, 2009 19:59

ViestiKirjoittaja Tyyne_Barry » Ke 06 Heinä, 2011 20:08


Katsoisivatpa nuo "kirkonmiehet" hetken MTV3 tekstikanavan sivua 897!!! siellä he näkisivät mitä se on se heidän lellimä homoseksuaalisuus! Toinen toistaan riettaampia viestejä.. irstailua..ryhmähomoseksuaalisuutta,ristiinpukeutumista, vanhat miehet 60+ hakee 18v nuoria poikia seksikaverikseen..jne!! kuvottavaa
Avatar
Tyyne_Barry
 
Viestit: 118
Liittynyt: Ma 13 Heinä, 2009 15:06
Paikkakunta: PK-seutu

ViestiKirjoittaja maria » To 07 Heinä, 2011 11:39


Luukas 13: 23 ---
Ja joku kysyi häneltä:" Herra, onko niitä vähän, jotka pelastuvat?" Niin Hän sanoi heille:
Kilvoitelkaa päästäksenne sisälle ahtaasta ovesta, sillä monet, sanon minä teille, koettavat päästä sisälle, mutta eivät voi.

Sen jälkeen kun perheenisäntä on noussut ja sulkenut oven ja te rupeatte kolkuttamaan ovea sanoen:`Herra avaa meille`, vastaa hän ja sanoo teille: `En minä tunne teitä enkä tiedä, mistä te olette.

Silloin te rupeatte sanomaan: `Mehän söimme ja joimme sinun seurassasi, ja meidän kaduillamme sinä opetit`.
Mutta hän on lausuva: `Minä sanon teille: en tiedä, mistä te olette. Menkää pois minun tyköäni , kaikkki te vääryyden tekijät`.
Siellä on oleva itku ja hammasten kiristys, kun näette Aabrahamin ja Iisakin ja Jaakobin ja kaikkien profeettain olevan Jumalan valtakunnassa, mutta huomaatte itsenne heitetyiksi ulos.
Ja tulijoita saapuu idästä ja lännestä ja pohjoisesta ja etelästä, ja he aterioitsevat Jumalan valtakunnassa.

Vakavat sanat, eikö vain.. Tälläinen joukko kolkuttelee kerran Taivaan valtakunnan ovea. Ovat kuunnelleet Jeesuksen opetusta ja jopa aterioineet Hänen kanssaan.
Silti heillä on jokin vääryys elämässään. He eivät peri JUmalan valtakuntaa Jumalan sanan mukaan..
Onko se vääryys oman edun tavoittelu, homous, lesbous , vai jokin muu.?

Pidetään häävaatteemme puhtaina. Onneksi Karitsan veri on turvana tämän maan päälisen vaelluksen aikana niillä, jotka ovat Hänen omiaan.Synnistä tulee tehdä parannus ja synti tulee hyljätä, oli se synti mitä sorttia tahansa. Aamen.
maria
 
Viestit: 49
Liittynyt: Ti 03 Maalis, 2009 19:59

ViestiKirjoittaja Tarja » Pe 02 Syys, 2011 12:28


Viime päivien uutisoinnin perusteella olen vahvasti tullut siihen tulokseen, ettei saa ja voi luottaa mihinkään/ kehenkään. On pedofiliaa, seksuaalisten rajojen rikkomista sun muuta.

:shock:

En ole synnitön, teen itseki syntiä. Siltikään en enää ymmärrä mistään mitään.
Tarja
 
Viestit: 56
Liittynyt: Ma 23 Maalis, 2009 22:59

ViestiKirjoittaja Weli-Markku » Ti 06 Syys, 2011 12:28

Tarja kirjoitti:Viime päivien uutisoinnin perusteella olen vahvasti tullut siihen tulokseen, ettei saa ja voi luottaa mihinkään/ kehenkään. On pedofiliaa, seksuaalisten rajojen rikkomista sun muuta.

:shock:

En ole synnitön, teen itseki syntiä. Siltikään en enää ymmärrä mistään mitään.Niin, ihmisiin ei ole luottaminen, kuinka hurskaita, jumalisia, ihmeitä tekeviä ja suurten laumojen kehumia ovatkin.
MItä Jeesus sanoikaan fariseuksille?
"Voi teitä, kun kaikki ihmiset puhuvat teistä hyvää!"

Sic transit gloria mundi. (Niin katoaa mainen kunnia.)

Luotetaan me vain Jeesukseen, ollaan pieniä ja nöyriä Hänen edessään ja jätetään pullistelukristillisyys niille, joiden teot ja hedelmät Jumalan sallimuksesta tulevat kaikkien tietoon.
Siinä ei sitten enää auta suuret setelit, mahtailevat saarnat omasta uskosta, ei myöskään "take dominion"-opit, joka tarkoittaa, että kristittyjen pitää hallita herroina, ennekuin Jeesuksen toinen tulemus voi tapahtua - voi kauhistus sentään! - (Jumalan on kaikki valta ja Hän päättää, koska Herramme tulee, ei yhteiskunnan yms. instituutioiden kristillistäminen eli lihan käsivarteen turvaaminen mitään auta).
Jeesus: "Minun (eikä Hänen seurakuntansa valta) ei ole tästä maailmasta."
Kulissit kaatuvat!!!
Lopuksi aivan kaikki, joka ei ole Jumalan Pyhän Hengen suunnitelmassa, murenee, rapistuu, kaatuu ja palaa.
Kirkko/kirkot ja valheprofeetat kaatuvat ja kukistuvat!
Mutta Jeesus ja Hänen seurakuntansa nousevat ja pysyvät!
Hallejuja!
Weli-Markku
 

Pedofiliapuolue lakkautti itsensä Hollannissa!

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Ma 18 Helmi, 2013 15:55


"Hollantilaisten pedofiileiksi itseään nimittämän ryhmän perustama puolue on päätetty lakkauttaa."

15.3.2010 12:23
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Ped ... 5254419222


Veli-Weijolta hyvin ajankohtainen kysymys ja Googlesta löytyi mieluisa vastaus.

On syytä kiittää!

:!: :idea: :!:Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2555
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Pe 22 Helmi, 2013 22:03


!
Olemme vakavan tilanteen edessä nyt myös Suomessa!

Uskovien vainot ovat lähellä:
Olen ennustanut jo 1990 luvun lopulla, että:
suuret kristittyjen vainot alkavat siitä, kun sanomme seksuaaliset kieroutumat inhottaviksi synneiksi. Esivalta tulee kieltämään meitä kertomasta ihmisille totuutta, että homous on helvettiin johtavaa syntiä.
Mutta Jumalan totuudessa elävät uskovaiset eivät voi myöntyä maallisen lain edessä olemaan eri mieltä Jumalan ja Hänen Sanansa Raamatun kanssa. Tulemme julistamaan loppuun asti, että Jeesus tahtoo antaa synnit anteeksi ja sitten muuttaa ihmisen. Hän antaa katuvalle ja nöyrtyvälle ihmiselle KAIKKI ja kaikenlaiset synnit anteeksi. Uskoon tulonsa jälkeen ei esim. homo enää harjoita syntiään. Alkoholisti ei enää käytä alkoholia. Varas ei enää varasta. Valehtelija ei enää valehtele. JNE. Tämä on raamatullista muuttumisen evankeliumia. Tätä julistan!
Jeesus voi muuttaa kaiken hyväksi! Tätä rakkauden ja pelastuksen evankeliumia kaikki Hänen omansa julistavat. Näin autamme ihmiset normaaliin elämään Luojansa yhteydessä!

Siunausterveisin
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
Nettisivut: http://www.Jeesus-on-Herra.com
___________________


Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2567
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Re: Homous ym. seksuaaliset kieroutumat

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » La 15 Maalis, 2014 17:34

Aihe on taas ajankohtainen, kun Jumalaa vastustavat tahot vaativat niin sanottua tasa-arvoista avioliittolakia. Normaali ihmisten tulee vastustaa kaikkia luomistyötä pilkkaavia käytäntöjä.
Mielestäni on todella rumaa ja inhottavaa, että kaksi karvaista miestä kulkevat käsi kädessä ja ovat muka rakastavaisia. :mrgreen: On se ällöttävää. Ja nyt sitten vaativat oikein vihkimistä tuollaiselle suhteelle. Häpeällistä!!! :!:
Yleensä en koskaan puutu siihen, mitä jotkut uskosta osattomat tekevät ja miten elävät. Mutta seksuaalisten kieroutumien esiinmarssi on Jumalan vihan alaista toimintaa. Siihen on pakko sanoa julkinen mielipide, että olen asiasta samaa mieltä Jumalan kanssa! Yhteiskunnan antama hyväksyntä homoliitoille vie kansalta Jumalan siunauksen:
"Vanhurskaus kansan korottaa, mutta synti on kansakuntien häpeä. " Snl. 14:34.
!

:idea:
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2567
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku


Paluu YLEISTÄ Ristin Valossa!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron