Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa

Kaikkea Taivaan ja maan väliltä! Foorumin jäsenten kirjoituksia.

Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa

ViestiKirjoittaja Victoriana777 » Su 26 Kesä, 2011 21:02

Kiitos Jeesukselle, Hän muistutti minua Sanasta: "He laskevat kätensä sairasten päälle ja ne tulevat terveiksi... Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa."

Ja "Parantakaa sairaat, herättäkää kuolleet!" Jeesus, käytä minuakin, ja Sinä olet arvollinen saamaan kiitoksen ja kunnian! Amen.

Kiitos Ristin voitostasi, Jeesus!
Ja minä näin taivaan auenneena. Ja katso: valkoinen hevonen, ja sen selässä istuvan nimi on Uskollinen ja Totinen, ja hän tuomitsee ja sotii vanhurskaudessa.
Ilm. 19:11
Avatar
Victoriana777
 
Viestit: 34
Liittynyt: To 28 Huhti, 2011 21:08
Paikkakunta: Jyväskylä

ISO AAMEN!

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ti 28 Kesä, 2011 18:29

Aamen Victoriana.
"Takaisin alkuun" näissäkin asioissa on Jumalan tahto:

"Mutta illan tultua tuotiin Hänen tykönsä monta riivattua. Ja Hän ajoi henget ulos sanalla, ja kaikki sairaat Hän paransi; että kävisi toteen, mikä on puhuttu profeetta Esaiaan kautta, joka sanoo: "Hän otti päällensä meidän sairautemme ja kantoi meidän tautimme." Matt. 8:16-17.

"Ja yhä enemmän karttui niitä, jotka uskoivat Herraan, sekä miehiä että naisia suuret joukot. Kannettiinpa sairaita kaduillekin ja pantiin vuoteille ja paareille, että Pietarin kulkiessa edes hänen varjonsa sattuisi johonkuhun heistä. Myöskin kaupungeista Jerusalemin ympäriltä tuli paljon kansaa, ja he toivat sairaita ja saastaisten henien vaivaamia, ja ne kaikki tulivat parannetuiksi." Apt. 5:13-16.

"Ja Jumala teki ylen voimallisia tekoja Paavalin kätten kautta." Apt. 19:11.

Alkuseurakunnassa tapahtui Jumalan suuria tekoja, koska he rukoilivat sitä:
"Ja nyt, Herra, katso heidän uhkauksiansa ja anna palvelijaisi kaikella rohkeudella puhua sinun sanaasi; ja ojenna kätesi, niin että sairaat parantuvat ja tunnustekoja ja ihmeitä tapahtuu sinun pyhän Poikasi Jeesuksen nimen kautta." Ja kun he olivat rukoilleet, vapisi se paikka, jossa he olivat koolla, ja he tulivat kaikki Pyhällä Hengellä täytetyiksi ja puhuivat Jumalan sanaa rohkeasti. Ja uskovaisten suuressa joukossa oli yksi sydän ja yksi sielu.." Apt. 4:29-32.
Kiitos Jumalalle! Rukousvastaus tuli heti, ja heti seuraavina päivinä sairaat parantuivat ja tunnustekoja ja ihmeitä tapahtui runsaasti.
Halleluja!
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2567
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Mielenkiintoista

ViestiKirjoittaja Victoriana777 » Ti 28 Kesä, 2011 20:00

Mitä lie ovat "voimalliset teot", muita kuin, että Jumalan pyhän vaatekappale laitetaan sairaan päälle. Onhan näitä ns. rukousliinoja. Puhutaan "terveeksitekemisen lahjoista" monikossa."Toinen saa uskon samassa Hengessä, toinen taas terveeksitekemisen lahjat siinä yhdessä Hengessä;"
1. Kor. 12:9
Ja minä näin taivaan auenneena. Ja katso: valkoinen hevonen, ja sen selässä istuvan nimi on Uskollinen ja Totinen, ja hän tuomitsee ja sotii vanhurskaudessa.
Ilm. 19:11
Avatar
Victoriana777
 
Viestit: 34
Liittynyt: To 28 Huhti, 2011 21:08
Paikkakunta: Jyväskylä


Paluu YLEISTÄ Ristin Valossa!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot] ja 1 vierailijaa

cron