MK:sta ja Nokia Mission puhutti -07 Ristin Loistossa

Kaikkea Taivaan ja maan väliltä! Foorumin jäsenten kirjoituksia.

MK:sta ja Nokia Mission puhutti -07 Ristin Loistossa

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » La 01 Loka, 2011 15:24Shabbat Shalom siskot, veljet!

Tällaiseen viestiin törmäsin Gmailissani eilen illalla. Tietysti sinne on jo kertynyt tuhansia viesteja arkistoon, mutta samaten siellä on varmaan tuhansia tai ainakin satoja viestejä Ristin Loiston ajoilta.

Laitoin illalla sitten tämän viestin Weijolle ja taisipa hän oikein ilahtua siitä :D.

Pyysi, että laittaisin tämän myös Ristin Valoon muille nähtäväksi, että oikeilla linjoilla tässäkin asiassa olemme olleet. Mutta, näinhän se Raamattu meitä uskovia opettaa, että erottaisimme, sen mikä on Jumalasta ja mikä ei.
Kiitos ja kunnia kuuluu siis Hänelle!

Näin tervehtää teitä
Dimi Sefanja

PS. Tästä allaolevasta viestistäni olen muuttanut/korjannut ainoastaan selkeät kirjoitusvirheet.

_____________________________

Lähettäjä: Dimi_v1948 dimi.sefanja@gmail.com

Päiväys: 24. heinäkuuta 2007 13.29

Aihe: Re: David Pawsonin opetukset

Vastaanottaja: RistinLoisto@groups.msn.com

Uusi viesti kohteessa Ristin Loisto


David Pawsonin opetukset


Lähettäjä: Dimi_v1948
Keskustelun viesti 7

Shalom! Ajattelin jo tuolla aiemmin olleen Pawsonin puheen sisältämän emalin jälkeen ottaa kantaa tähän kirkon lapsikasteeseen ja Nokia Missionin systeemeihin myös.

Minulle oli taas kertynyt Gmailin postilaatikkoon kerääntynyt 50 postia ja viestijanaa, kun ole pariin päivään oikein jaksanut mitään. Eilen en jaksanut mennä edes Paltalkiin palvelemaan.

Mutta, aivan oikein ja kovin suotavaakin olisi, jos ihmiset lopultakin huomaisivat kirkon ajaman linjan ja sen, ettei siellä mennä Raamatun mukaan, noudateta Jumalan selvää Sanaa ja Ilmoitusta! Ei, vaikka sen jo ( ev.lut. kirkko) raiskasivat, materialisoivat ja omivat itselleen Jumalan Sanan.

Kumma sinänsä, kun ihmiset Suomessa osaavat pääsääntöisesti lukea, mutta eivät tuota yhtälöä huomaa mahdottomaksi. Lienee se on tämä suomalaisten herra- ym. auktoriteettien pelko, ettei osata asettaa kyseen alaiseksi selviäkään asioita, ei uskalletakaan ja kun se ei ole tapana.

Kyllä, Totuudesta puhuminen on tärkeää, sittenkin, vaikka totuudenpuhujien päätä ei yleensä silitetään - päin vastoin. Mutta se, ettei Totuutta pidetä tärkeänä, ei pidetä esillä on sama kuin leiviskän piilottaminen maahan ajatuksella, että minäpä se tiedän tämän totuuden, mutta huomatkoon jokainen kohdallaan tämän.. Kyllä siinä sitten loppupeleissä, kun olemme arvioitavina Tuomarin edessä, se viimeinenkin ja ainoa leiviskä otetaan pois. Itselläkin on joka päivä tässä parannettavaa.

Tuolla lailla puin nyt tuon ajatuksen. Toivottavasti ajatuksen pointti siitä selviää.

Markku Koivistosta ja hänen asenteestaan ja asemastaan kirkon pappina ja hurmos-, nauruliikkeen, vai miksi sitä kutsuisi, kutsutaan, johtajana Nokia Missionissa.

Siitä voin sanoa mielipiteenä ja vaikutuksesta, jonka sain, kun katsoin kerran telkusta ohjelman Nokia Missionista ja Koivistosta. Tästä on jo aikaa, en muista milloin se tuli töllöttimestä.

En todellakaan saanut kuvaa Jumalan miehestä ja ihmettelin, että kuinka sitten muut, tuhansittain jotain näkevät. No, olenhan kovin tarkkailevainen ja varautunutkin, oletan, mutta sittenkin. Mikään ei mielestäni puhunut MK:n olevan Jumalan asialla. Minusta.

Sitten seurasi (en ole sen tarkemmin ko. ilmiötä tai henkilöä seurannut) se jupakka jokin aika sitten, kun Markku K. joutui Tuomiokapitulin eteen vastaamaan kysymykseen, että pitääkö hän kiinni/on samaa mieltä lapsikasteesta kuin kirkkokin ja sanoutuu irti (oliko näin?) irti aikuiskasteesta. No tuloksen tiedämme. Hän sai pitää liperinsä ja "hihhulinsa" (noin siellä kirkon piirissä saattavat ajatella).Olemmeko taas tilanteessa, jos muistan nyt oikein, niin taas on tullut jotain häslinkiä Markun suhteesta lapsikasteeseen, vai oliko se aikuiskasteeseen. Miten lie siinä sitten käynyt tai käy. En ole seurannut tai huomannut ainakaan mitään uutta sillä rintamalla.

Niin kauan kun Nokia Missionissa ollaan lapsikasteen kannalla. (Molempia ei voi kannattaa tai noudattaa) niin ei siellä Pyhä Henki pääse toimimaan ja saavat siten jatkossakin hihitellä, hohotella tai kieriskellä, miten nyt sitten siellä toimitaankin, mutta ilman Jumalan läsnäoloa. Näin se näen.

Tämä on minun vajavaisen ymmärrykseni ja vähäisen tietoni (myös tästä nimenomaisesta tapauksesta) yleensäkin. Että tällaisia se alaluokkalainen sitten pohtii ja rohkenee laittaa framillekin. Silkkaa tyhmyyttään :)

Herra kanssanne sisaret, veljet rakkaat!

Dimi

Viimeksi muokannut Dimi Sefanja päivämäärä Ma 10 Loka, 2011 21:20, muokattu yhteensä 1 kerran
Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2555
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

Tiesimme

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ma 03 Loka, 2011 11:37

Kyllä vaan Dimi.
Tiesimme todellisuuden ko. toiminnan alkuvaiheesta lähtien. Nokiamission ei ole milloinkaan ollut raitishenkistä ja Raamatun mukaista seurakunnan toimintaa.
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2567
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku


Paluu YLEISTÄ Ristin Valossa!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot] ja 1 vierailijaa

cron