Hengen sanaa, Pyhästä Hengestä

Kaikkea Taivaan ja maan väliltä! Foorumin jäsenten kirjoituksia.

Hengen sanaa, Pyhästä Hengestä

ViestiKirjoittaja Mikko Ainasoja » Pe 18 Marras, 2011 20:00

Mikko Ainasoja tervehtii Herran tiestä kiinnostuneita veljiään ja muita. Jumalalle kunnia nyt ja aina!

Tuon teille nyt Hengestä ja Totuudesta sanaa, sanaa, joka on tätä päivää ja tätä hetkeä. Kuulkaa!

Sakarjan näky naisesta eefa-mitassa, luku 5. Tuo eefa-mitta, tuo viljaruukku, se kuvaa Rooman kirkkoa ja myös niitä kirkkoja, jotka hyväksyät sen Jumalan kirkkaudeksi maan päällä. Tuo nainen, tuo jumalattomuus on Babylon, Portto ja kaikkien porttojen ja iljetysten äiti. Babylon on toki suurempi, kuin Rooman kirkko, mutta sen sydän on tuo kirkko, Rooman kirkko! Babyloni viinistä ovat juopuneet kaikki maat ja kaikki kansat, viinistä, verestä eli elinvoimasta, eli haureudesta, jumalattomuudesta, amen. Babylon on suuri, tuo Portto. Sinerian maa on siis Babylon, eli Rooma. nämä sanat ovat todet!

Toinen asia, lisää tästä ajasta. Väärä profeetta, tuo maitten ja kansojen eksytys, tuon hengen, Väärän profeetan hengen kautta tulee maailman uutisointi. Kun katsotte tuota Pedon kuvaa, tuota vastaanotinta, niin te näette seuraavaa: Danielin kirjan sarvi, jolla on ihmisen silmät ja suuria sanoja puhuva suu! Tuo vastaanotin katsokaa: se näyttää kuten ihmisen silmät näyttävät "sillä on ihmisen silmät" ja kuulkaa, se puhuu suuria sanoja "sillä on suu, jolla se puhuu suuria sanoja" Se puhuu luonnonilmiöistä ja kehitysteorioista, se puhuu korkeinta vastaa. Sillä on suuri suu, jolla se puhuu suuria sanoja, ajan kaksi ja puoli aikaa! Sillä on kaksi sarvea, kuten karitsalla, mutta se puhuu, kuin lohikäärme, jumalaa vastaan.

Lukekaa lisää sivuilta Hengen sanaa Blogeista: Herran omat, Synagoga. Olkaa rohkealla mielellä. Löydätte sivut, kun haette minun nimeni kanssa. Kunnia Jumalalle!

mikko.ainasoja79@gmail.com
Mikko Ainasoja
 
Viestit: 1
Liittynyt: Ti 27 Syys, 2011 10:06

Paluu YLEISTÄ Ristin Valossa!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron