Syvällistä

Kaikkea Taivaan ja maan väliltä! Foorumin jäsenten kirjoituksia.

Syvällistä

ViestiKirjoittaja Rallatirallaa » Ti 10 Tammi, 2012 21:18


Olen laittanut tämän tekstini aikaisemmin eräälle toiselle foorumille, mutta päätimpä laittaa sen nyt myös tänne.Usein ihmiset turhautuvat ja menevät hyvin hämilleen, kun joku ottaa esille vähänkin syvällisiä asioita, ikäänkuin se olisi jotenkin todella halveksuttava ja paheksuttava asia. Mutta miksi ei saisi ajatella syvällisesti? Koska ihmiset välttelevät sitä. Mutta miksi he välttelevät sitä? Syvällisyys johtaa aina asioiden tarkoituksen pohtimiseen, eli vastausta kysymykseen "miksi", ja kun haluaa aina johonkin loppullisen vastauksen, se johtaa aina johonkin, joka liittyy lopulta Jumalaan, sillä muuten ei voi tyytyä tarpeeksi, jokin jää aina vajavaiseksi ja palanen jää puuttumaan, ei hahmota täysin kokonaiskuvaa, mutta jostain kumman syystä kun löytää oikean vastauksen, niin näytämme lähes aina hylkäävän tämän vastauksen automaattisesti ja tyydymme vastauksiin, joihin ei ole edes kunnon perusteluita, kunhan ne vain ja ainoastaan sattuvat miellyttämään omia korviamme, eikä meidän siis tarvitsisi kohdata asioita, jotka olemme joko tehneet tai valinneet moraalisesti väärin (vaikka kuitenkin joudumme jokainen joskus tilille niistä, ennemmin tai myöhemmin).

Kysymykseen "miksi'" VASTAUS ON AINA JUMALA. Mitä siitä siis seuraa, jos hylkäämme tämän vaihtoehdon? Me eksymme pois Jumalan luota. Ja mitä siitä taas seuraa, jos oivallamme tämän asian? Jumala tulee meille todelliseksi. Ja mitä seuraa siitä, että Jumala tulee meille todelliseksi? Saatana menettää otteensa meistä.

Saatana ei halua menettää otettaan meistä, koska vihaa kaikkea, mikä on Jumalasta ja hyväksyy synnin, koska se turmelee ja vääristää sen, minkä Jumala on meille alunperin tarkoittanut. Hän haluaa tehdä kaikkensa estääkseen sen, että Jumala tulee meille todelliseksi. Mitä tapahtuu, kun Jumala tulee meille todelliseksi? Me saamme kaiken sen kauniin takaisin, mitä saatana on meiltä varastanut, tuhonnut ja pilannut, jonka Jumala on meille alunperin armostansa antanut ja suonut.

Tämä selittää täysin sen, miksi maailma on niin pinnallinen ja ihmiset välttelevät syvällisiä asioita parhaansa mukaan, vaivaantuvat, kun niistä ruvetaan puhumaan, koska maailma on täysin saatanan hallussa. Saatana on tämän maailman ruhtinas ja maailma on alunperin Jumalan sana. Saatana haluaa siis todellakin vääristää Jumalan sanan, ja on hyvin siinä jopa jo onnistunutkin. Tämä taas todistaa sen käsityksen, jossa pinnallisuus yhdistetään automaattisesti moraalisesti vääriin tekoihin ja valintoihin, täysin vääräksi.

Pinnallisuus on siis tosiasiassa sitä, että emme ajattele asioita syvällisesti, vaan unohdamme sen ja jätämme täysin sikseen. Ja usein monet miettivät sitä, että miksi ihmiset ovat niin pinnallisia, eivätkä pohdi asioita... Vastaus: koska silloin he joutuisivat pohtimaan kysymystä "miksi", jonka lopullinen vastaus johtaa aina kuitenkin johonkin, joka liittyy Jumalaan, sillä se kysymys hakee elämän tarkoitusta ja meidät luotiin sitä varten, että saisimme tuntea totuuden. Mitä on totuus? JUMALA ON TOTUUS! Mitä tapahtuu, kun tunnemme totuuden? Me voimme olla yhteydessä Jumalaan, sillä ihminen luotiin yhteyteen Jumalan kanssa. Miten voimme olla yhteydessä Jumalaan? JEESUKSEN KRISTUKSEN KAUTTA! Me emme voi olla yhteydessä Jumalaan, jos olemme kiinni maallisissa asioissa, eli elämme synnissä tai jossain tylsässä, apaattisessa, suorituksellisessa, eksyttävässä uskonnossa, emmekä elävässä uskossa Jeesukseen Kristukseen! Usko ei ole mitään omiin suorituksiin katsomista (eli uskontoon, joka on muuten todella halventava nimitys elävästä uskosta Jeesukseen), vaan katsomista siihen, mitä Jeesus on tehnyt ja koko sydämensä halusta noudattaa Jumalan tahtoa ja tehdä Hänen tahtonsa mukaan, koska rakastaa Häntä, eikä siksi, että pelkäisi joutuvansa helvettiin. Usko pelosta helvettiin ei ole uskoa lainkaan, sillä usko on sitä, että me emme vain oleta, että pelastumme, vaan olemme täysin 100 % pelastuksestamme! Mutta meidän ei pidä luottaa omiin voimiin vaan Jumalaan, joka antaa meille voiman päästä eroon meitä sitovista asioista, sillä Hänelle mikään ei ole mahdotonta! Sillä se, mikä on ihmiselle mahdotonta, on AINA Jumalalle täysin mahdollista. Ja Hänellä on meille tarjottavanaan jotain niin paljon parempaa, kuin mitä maailma voi koskaan meille tarjota (katso keskustelu "Maailma vai Jumala?"). Pelastuksen ehto on kuitenkin se, että teemme täysillä ja koko sydämemme halusta parannuksen (seuraamme Jeesusta Jumalan ja itsemme, emmekä kenenkää muun vuoksi), tutkimme Jumalan tahtoa jos haluamme toimia sen mukaisesti, sillä HÄN ON TÄYDELLINEN ja tietää myöskin, mikä on oikein ja mikä väärin, sillä on itse ne käskyt asettanut (Hänen sanassaan, Raamatussa, mikä on muuten Jumalan, eikä ihmisten kirjoittama). Paha olo siis heijastuu oman tai jonkun toisen pinnallisuuden kautta, eikä päinvastoin, niin kuin virheellisesti luullaan ja oletetaan.

Tästä voimme päätellä, että mm. evoluutioteoria on asia, joka on täysin saatanasta. Yleensä siihen vastaukseen, että se on saatanasta, vastataan aina vain vastauksella, eikä kysymyksellä, että "höpöhöpö, eihän Jumalaa ole olemassakaan! (ilman perusteluita)". Tässä taas jälleen kerran hylätään vaihtoehto Jumalasta täysin automaattisesti. Vastaus kysymykseen "miksi se on saatanasta": Koska se ei vastaa kysymykseen "miksi", eli siis tarkoitukseen.

Kun pohditaan, että mikä on elämän tarkoitus, niin tyydytään aina yleensä vain siihen kaikista lannistavimpaan vastaukseen, että elämällä ei ole mitään tarkoitusta, sillä Jumalaa ei ole olemassa, mikä taas johtaa siihen, että ajaudumme pois Jumalan luota.

Ihmiset usein miettivät, että miksi kaikki ovat niin välinpitämättömiä toisiansa kohtaan, missä on rakkaus? Mutta sitten pitää taas miettiä, että mitä on rakkaus... Vastaus = JUMALA ON RAKKAUS! Mistä rakkaus siis tulee? Se tulee Jumalasta! Miksi maailmassa ei ole rakkautta? Koska maailmassa ei VIELÄ tunneta Jumalaa!

Tämä on yksi niistä asioista, jolla voi todeta myös erään uskosta osattomien luulon vääräksi, nimittäin sen, että taivaassa olisi tylsää. Automaattisesti ajatellaan, että taivaassa pitäisi ajatella kaikki asiat syvällisesti, eikä mistään muista asioista saisi puhua. Vaikka syvällisyys on siis valtava, kaunis ja hyvä Jumalan meille armosta suotu lahja ja siunaus, meidän ei silti tarvitse sitä jokaikinen hetki ja sekunti kuitenkaan käyttää. Ainoastaan silloin on pakko käyttää, kun haluamme saada oikeat vastaukset asioihin. Minä kuitenkin haluan käyttää tuota lahjaa useammin ja mahdollisimman paljon, sillä se on valtavan ihmeellinen ja mahtava asia!

Meillä on siis lupa olla välillä pinnallisia, jos ymmärrämme jo täysin jotkut tärkeät asiat, sillä meidän ei enää tarvitse pohtia niitä, jos tiedämme jo oikean vastauksen. Taivaassa meidän ei siis erityisesti tarvitse kuluttaa päätämme puhki miettimällä asioita, sillä meillä on lupa ottaa rennosti. Ja me myöskin tiedämme jo KAIKEN, sillä siellä jo KAIKKI vastaukset, mitä emme maan päällä koskaan tule täydellisesti välttämättä tietämään, ymmärtämään ja käsittämään. Me voimme siis vain olla, iloita, riemuita,nauttia asioista, olla onnellisia, levätä Jumalan, taivaallisen Isämme rakkaudessa! Emme siis myöskään ole enää typeriä tai tietämättömiä, vaikka emme pohdi asioita, sillä me tiedämme jo KAIKEN! Miksi pitäisi pohtia vastauksia kysymyksiin, jotka jo tiedämme? Se taivas voi kuitenkin alkaa JO maan päällä, ei vasta taivaassa ja on kaikkea muuta, kuin tylsää!

Jumalan rakkaus on jotain niin valtavaa, ylitsevuotavaa, ihmeellistä, suurta, käsittämätöntä, kaunista. Se on yliluonnollista, mutta samalla silti kuitenkin täysin luonnollista ja niin todellista. Se on toisinsanottuna siis jotain niin mahtavaa, että sitä ei pysty sanoin kuvaamaan, eikä koskaan täysin käsittämään, varsinkaan ihmismielellä, joka on siihen aivan liian rajallinen. Se on siis niin siisti ja hieno asia, ettei sen kokiessaan halua tehdä muuta kuin puhua siitä taukoamatta, jakaa sen kaikkien kanssa, jotta mahdollisimman moni saisi kokea saman. Esitän siis teille kysymyksen rakkaat veljeni ja sisareni Jeesuksessa Kristuksessa: Tahdottehan, että mahdollisimman moni saisi kokea tuon valtavan suuren Jumalan rakkauden Herrassamme Jeesuksessa Kristuksessa, jonka itse olette saaneet kokea? Pyydän ja kehoitan siis teitä levittämään tätä sanomaa mahdollisimman monelle eteenpäin!

Siunausta!
Rallatirallaa
 

Paluu YLEISTÄ Ristin Valossa!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot] ja 1 vierailijaa

cron