Maailma vai Jumala?

Kaikkea Taivaan ja maan väliltä! Foorumin jäsenten kirjoituksia.

Maailma vai Jumala?

ViestiKirjoittaja Rallatirallaa » Ti 10 Tammi, 2012 21:23


Myös tämän tekstin olen julkaissut eräällä toisella foorumilla aikaisemmin, mutta laitan sen myös tänne.Halusin jakaa tämän asian kanssanne, sillä se on ollut minulla sydämellä, eli kertoa siitä, kuinka voimme olla vapaita ja mitä se tarkoittaa.

Meidän on joskus todella vaikea uskoa ja luottaa Jumalaan omien ongelmiemme vuoksi. Emme voi koskaan täysin luottaa, ennen kuin näemme sen, että Hän todella on todellinen, sillä usko on kaiken avain! Hän lupaa sen, että kun etsimme Häntä koko sydämestämme, myös löydämme Hänet ja silloin kun pääsemme lähelle Häntä, mikään ei estä meitä luottamasta. Usein kuitenkin mietimme kohdatessamme vaikeuksia sitä, että hei "Jumala, missä olet kaiken tämän keskellä?". Mutta ennen kuin saamme kokea olevamme vapaita, meidän pitää antautua Herralle. Mutta kuinka voimme antautua?

Ensin meidän pitää miettiä, että haluammeko todella antaa koko elämämme Kristukselle, uskoa ja luottaa Häneen, heittäytyä Hänen puoleensa. Meidän on tehtävä päätös, rakastammeko enemmän itseämme, vaiko Jumalaa? Haluammeko enemmän sitä, mitä tämä maailma voi meille tarjota vaiko sitä, mitä Jumala voi meille tarjota?

Mutta mitä loppujen lopuksi maailma voi meille tarjota? Olemme täysin hukassa ja haemme tyhjään oloomme lohtua täysin vääränlaisista asioista, jotka eivät koskaan tyydytä tarpeitamme täysin vaan ajavat meidät aina uudelleen ja uudelleen siihen samaan kierteeseen ja taas tunnemme olevamme eksyneitä.

Ensiksikin Jumala rakasti meitä niin paljon, että lähetti poikansa Jeesuksen Kristuksen, eli antoi kaikkensa, jotta meillä olisi taas ollut yhteys Häneen. Jeesus tuli maksamaan meidät vapaiksi niistä kahleista, missä tämä maailma meitä sitoo. Hän tuli ottamaan sen tyhjyyden pois, täyttämään meidät ilolla ja riemulla, sillä Isän rakkaudella joka tulee ilmi Jeesuksessa Kristuksessa, jotta voisimme olla jälleen kokonaisia ja vapaita, jotta se rikkinäisyys saisi murtua meissä pois, jotta Jumala voisi vuodattaa tunteensa suoraan sydämiimme, murtaa kaiken ikuisella, kestävällä, lempeällä rakkaudellaan, sillä Hän on Isä, ja Hän kaipaa meitä valtavasti takaisin lähelleen ja tahtoo antaa meille kaiken meiltä varastetun takaisin.

Mutta ensin meidän pitää antaa elämämme Jeesukselle. Kun haluamme etsiä Herraa koko sydämestämme, meidän pitää tosissamme sanoa maailmalle ei ja pysähtyä miettimään sitä mikä on se asia, mikä meitä eniten sitoo ja kuink voisimme päästä eroon synneistämme. Meidän täytyy pyytää Jumalalta voimaa päästää irti asioista, jotka sitovat, vahingoittavat sieluamme, rikkovat meitä sisältä, sillä Hän todella kuulee meitä ja auttaa meitä hädässämme, Hän näkee tuskamme ja voi antaa meille aina kaikista parhaimman lohdutuksen, sillä Hän tuntee sydämemme ja tietää, mitä todella kaipaamme. Luottamus on kaikista tärkeintä ja se, ettemme lannistu, vaan huudamme Herraa puoleemme, kun tuntuu siltä asiat alkavat kaatua niskaamme, sillä Hän ei koskaan hylkää vaan on aina kanssamme, tässä ja nyt.

Uskon Raamatun yhden keskeisimmistä sanomista olevan se, miten tärkeää meidän on antaa anteeksi, kuten Jeesus antoi meille anteeksi, kuoli vuoksemme ristillä ja maksoi meidät vapaiksi. Sillä niin on kirjoitettu, että antakaa anteeksi heille, jotka ovat teitä vastaan rikkoneet, niin Isännekin taivaassa antaa teille syntinne anteeksi. Se ajatus voi tuntua miltein mahdottomalta ja olla todella vaikea ja pitkä prosessi, mutta kun unohdamme katkeruuden, niin saamme vapautuksen siinäkin asiassa. Yksin emme voi välttämättä saada voimaa näin suureen asiaan, mutta Jumala voi sen meille antaa, sillä Hän todella tahtoo vapauttaa ja Hänelle kaikki on mahdollista!

Jumala on täydellinen rakkaus! Hän haluaa vain pelkkää hyvää ja ainoastaan parastamme, Hän haluaa antaa meille kaiken ja paljon enemmän, sillä saamme olla voittajia Kristuksessa! Hän haluaa antaa meidän toteuttaa unelmiaan, jotka Hän on meille antanut. Hän haluaa korjata sen rikkinäisyyden sisältämme, eheyttää meidät, viedä pois surun, tuskan, kivun, ahdistuksen, antaa tilalle mittaamattoman riemun, ilon, onnen ja rauhan, eikä mikään mistä luovumme, voisi olla tarpeeksi riittävä hinta siitä hyvästä, mitä kaikkea Hän pystyy meille antamaan! Mutta se hinta on jo maksettu puolestamme ristillä, Jeesuksen verellä! Hän haluaa antaa täydellisen vapauden ja antaa olla lähellään, levätä vain Hänen läsnäolossaan ja rakkaudessaan. Kun pääsemme lähelle Häntä, niin huomaamme, ettemme enää kaipaa samoja vanhoja asioita, sillä saamme tilalle jotain niin paljon parempaa kuin mitä maailma voisi koskaan meille tarjota. Tee päätös, tahdotko antaa elämäsi Jeesukselle ja lähteä etsimään Herraa koko sydämestäsi, kulkea ja saada olla voittaja Hänen kanssaan, Hänen nimessään? Parempaa ratkaisua et koskaan voi tehdä!
Rallatirallaa
 

Hyviä kirjoituksia

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » To 12 Tammi, 2012 19:42

Nimimerkki Rallatirallaa kirjoittaa puhdasta tekstiä! Kiitos Jumalalle! :IAg
Harmi vaan, että täällä ei ole "Tykkää" -painilketta kuten esim. Facebookissa. Mutta nyt tässä sanon kaikkiin edellisiin kirjoítuksiin: TYKKÄÄN. (HL)

:lol:
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2557
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku


Paluu YLEISTÄ Ristin Valossa!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot] ja 1 vierailijaa

cron