Joukkopako kirkoista

Kaikkea Taivaan ja maan väliltä! Foorumin jäsenten kirjoituksia.

Joukkopako kirkoista

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Pe 23 Maalis, 2012 10:01

Kuva
USKONTOJEN VAARA!
:idea:

!
PROFETIA

Ennen Jeesuksen tulemusta on tapahtuva joukkopako ulos kaikista ihmisperusteisista uskonsuunnista, ja yhteen kokoontuminen paikkakunnittain YHDEKSI seurakunnaksi (ekkleesia). Rakkaat Jumalan lapset tulevat suurin joukoin ymmärtämään lahkokirkkojensa epäraamatullisuuden ja alkavat rakentaa kullakin paikkakunnalla elävän Jumalan seurakuntaa Kristuksen ruumiin yhteyden periaatteella, ei enää hajaannuksen periaatteella uskovia toisistaan erottavien nimikylttien alla.
Sitten ei enää olla luterilaisia tai helluntailaisia; ei vapaakirkollisia tai babtisteja ja adventisteja ... jne. Sellaiset nimittelyt eivät sovi Jumalan seurakuntaan!
(HL)
Suuresta ilouutisesta (joukkopako kirkoista) kerrotaan sitten jättiotsikoin myös mediassa.
Tästä alkaa lopunaikana historiamme suurin herätys. Matt. 25:6-7. Tämä on verrattavissa juutalaiskansa exodukseen! 2 Moos.
Näin myös uskosta osatttomat tulevat näkemään Joh. 17:23 ja 13:34-35. toteutuvan. Ja sen johdosta maailma ymmärtää Jeesuksen todellisuuden!

Jo nyt saamme Kaikki yhdessä iloita, että pian tulee sisälle lopunajan suuri sielujen sato. Monet löytävät Jeesuksen, saavat syntinsä anteeksi uskon kautta Hänen vereensä ja tulevat raamatulliselle kasteelle Hänen Nimeensä, täyttyvät Pyhällä Hengellä, sekä eroavat kirkoistaan.

Kirkot kaatuvat! Jumalan seurakunta nousee!
Tämä on ilosanomaa, johon Jeeesus kutsuu sinua!

!


Tässä lisäselvistys:
http://www.Jeesus-on-Herra.com/kirjoitu ... kaatuu.htm

!

Kuva
USKONTOJEN VAARA!
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2567
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Jatkoa

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ma 26 Maalis, 2012 14:52

...

Sinun parhaaksesi

JULKINEN ja VAKAVA VAROITUS!!!

Raamatussa ei ole minkäänlaista opetusta kirkosta, vaan
Jumalan seurakunta, josta Raamattu kertoo, on perustaltaan ja systeemiltään kokonaan toisenlainen kuin kirkko!
Katso esim. 1 Tess. 2:14. 1 Kor. 1:2. Apt. 20:28. ym....
Tullaksesi Jumalan lapseksi sinun pitää ensin ottaa vastaan ylösnoussut Jeesus syntiesi sovittajaksi ja elämäsi Herraksi ja tehdä parannus synneistäsi! Ja näin uskoon tultuasi lähdet upotuskasteelle Jeesuksen Nimeen, kuten Raamattu opettaa: "Tehkää parannus ja ottakoon KUKIN TEISTÄ kasteen.." Apt. 2:38,41.
Jeesus täyttää sinut Pyhällä Hengellä ja tulella! - - - Ellet vielä ole saanut Pyhän Hengen kastetta, saat tämän siunauksen kasteella käymisesi jälkeen. Apt. 10:43-48.
Jeesus sovitti syntisi Golgatan ristillä! Uskon kautta Hänen sovintovereensä sinun syntisi pestään pois. Kirkon lapsikaste on riivaajien voimien osallisuuteen liittämistä. Varo kirkkoa ja sen jäsenyyttä, joka on yhtä kuin olla pimeyden voimien alaisuudessa!

Facebookissa voit seurata Jumalan tahdon tapahtumista tästä linkistä: http://www.facebook.com/groups/340736535978191/

+

Ja HUOM! Kirkko ei ole langennut laitos! Mistä se olisikaan voinut langeta? Eihän kirkko ole koskaan ollut Jumalan suunnitelmisssa. Kirkko ei siis koskaan ole ollut jumalallinen laitos tai Herran huone, vaan on aina ollut eksytyksen metsässä oleva uskonnollispoliittinen rahalaitos. Asia ei siis ole niin kuin eräät sanovat, että kirkko on langennut. Se on aina syntymästään asti ollut kaukana Jumalasta, ja uskovia vainoava sielunvihollisen toimintayksikkö. Sielunvihollinen on onnistunut eksyttämään kirkollaan suuren joukon Jeesuksen verellä lunastettuja kalliita sieluja! Se on nyt paljastettu. - - -
Luulisi jokaisen normaali ajattelulla varustetun ihmisen jo käsittävän, ettei mene tukemaan tuollaista laitosta rahallisesti tai osallistumalla sen toimintaan läsnäolollaan. Eroa kirkosta tänään. Se on Jumalan tahto! Erota voit nyt helposti: http://www.eroakirkosta.fi/
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2567
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku


Paluu YLEISTÄ Ristin Valossa!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot] ja 1 vierailijaa

cron