Kiitoskirjeeni Jumalalle!

Kaikkea Taivaan ja maan väliltä! Foorumin jäsenten kirjoituksia.

Kiitoskirjeeni Jumalalle!

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » La 22 Syys, 2012 17:48

!

KIRJEENI JUMALALLE!

Jumala, joka olet Raamatun ilmoittama taivaan ja maan Luoja, Jeesuksen Kristuksen Isä, Ylhäisin Kirkkaus! Sinä olet luonut koko ihmiskunnan, minutkin jo silloin, kun loit Adamin ja Evan. Olimme Adamissa hänestä nousevina sukupolvina.
Sinä olet rakkaudessasi luonut meihin mitä ihmeellisimpiä ominaisuuksia. Tiedostamme olemassaolomme! Näemme, kuulemme, tiedämme, ymmärrämme, tunnemme. Kiitos Jumala! Voimme tiedostaa ja tuntea myös Sinun olemassaolosi, rakkautesi ja hyvyytesi. Ja meissä oleva järki, viisaus ja oppimiskyky sekä harkitseva ajatustoimintamme on aivan mahtava luomistekosi. Osaan ajatella, harkita, päättää, valita. Tämä osoittaa syvää rakkauttasi meitä kohtaan. Ja Sinun rakkautesi vaikuttaa meissä niin, että kykenemme meihin asettamallasi rakkaudella rakastamaan Sinua yli kaiken ja lähimmäistämme niin kuin itseämme! Kiitän ja ylistän Sinua tästä!
Myös tunne-elämämme olet luonut ainutlaatuiseksi. Iloitsemme, suremme, nauramme, itkemme.
Ja miten valtavaa rakkautta onkaan, että saamme vapaasti valita annammeko elämämme toimia Sinun yhteydessäsi, vai elämmekö oman tahtomme mukaan ilman Sinun suunnitelmaasi!
Kiitos Jumala, että sain armon valita elämän pyhässä rakkaudessasi ja totuudessa. Annoit syntini anteeksi ja teit minusta uuden ihmisen. En enää ole Adamissa, vaan siirryin uskoon tulossa ja sen jälkeisessä upotuskasteessa pois Adamin suvusta ja sisälle Jeesuksen sukuhaaraan. Synnyin Pyhästä Hengestä ylösnousemuselämän yhteyteen! Raamatun Sanan siemen sai aikaan uudestisyntymiseni! Tämän kaiken olet antanut meidän ulottuvillemme!!!
Ja
ristillä Sinä, rakas Vapahtajani Jeesus, otit päällesi Adamin suvun rikkomukset. Kuolit äärimmäisten tuskien ja kärsimysten keskellä sovittaen syntimme sijaisuhrillasi! Näin ostit itsellesi seurakunnan omalla verelläsi!
Kiitos Jeesus sovintoveresi ansiosta!
Rakastan nyt Jumalaa yli kaiken! Ja Sinun Sanasi Raamattu on iloni! Halleluja!
Tunnustan julkisesti, että Sinä Jeesus Kristus olet syntieni sovittaja ja elämäni Herra! Kiitos, että annoit Pyhän Henkesi sydämeeni! Sain lahjaksi uuden elämän ja voiman!
Rakas Jumalan Pyhä Henki täyttäköön minut joka päivä, ja jakakoon minulle samoja armolahjoja, voimavaikutuksia ja ihmeitä, joita ensimmäiset kristitytkin saivat osakseen! Vieraat henget, uskonnot ja opit pysykööt kaukana minusta! Tahdon nyt joka päivä viipyä paljon rukouksessa, kiittääkseni sinua ja rakentaakseni itseäni pyhimmän uskon perustukselle.
Kiitos Kaikkivaltias Jumala! Jeesuksen Kristuksen Nimessä!

Aamen.


!
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2557
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Paluu YLEISTÄ Ristin Valossa!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron