Moninaiset voimavaikutukset

Kaikkea Taivaan ja maan väliltä! Foorumin jäsenten kirjoituksia.

Moninaiset voimavaikutukset

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ke 17 Loka, 2012 11:54

:!:
!
" Voimaikutukset ovat moninaiset ..!" 1 Kor. 12:6

On aika rohkaista uskossa olevia etsimään AITOA Pyhän Hengen toimintaa, sitä, joka seurakunnassamme oli vallalla alkuaikana, kaikkine ihmeineen ja merkkeineen. Mm. Apt. 5:12-17.
Jumala tahtoo edelleen täyttää omansa Pyhällä Hengellä ja tulella!
Kristinusko alkuperäisessä muodossaan pitää sisällään SUURET ihmeet, armolahjat, sairaiden parantumiset yms. tunnusteot. Mm. Apt. 4:29-31. 5:12-16. 8:5-8. 19:11-12.
Vieraan hengen vaikutuspiirissä olevat eivät hyväksy aitoa Pyhän Hengen toimintaa, jossa on mukana armolahjat (1 Kor. 12:31. 14:1-2..) ja kokemukset sairaiden parantumisineen ja jopa hurmoksiin joutumisineen. Apt. 10:10. 22:17. Uskonnollisuuden sammuttava henki ei hyväksy tätä. Meidän on siksi varoitettava jokaista asettamasta esteitä Jumalan Voiman etsimiselle. "Täyttykää Hengellä!" on Jumalan kehotus. Ef. 5:18-19. = Jumala tahtoo omiensa olevan TÄYNNÄ Pyhää Henkeä kaikkine voimavaikutuksineen ja hedelmineen: rakkautta, iloa, rauhaa .. jne.. Gal. 5:22.

Pyhän Hengen ilmenemisen puuttuminen kertoo siitä, että uskonelämä ei ole vielä Jumalan tahdon mukaista. "Vain niskoittelijat asuvat kuivassa maassa".

Ja vielä: Eivät kaikki epäraittiitkaan ilmiöt aina ole vihollisesta. Vaan aidosti Pyhällä Hengellä täytetytkin ovat vajavaisia ja tekevät siksi virheitä. On uskovia, jotka toimivat väärän opetuksen johdosta väärin, mutta ovat silti oikeassa Hengessä. Näitä rakkaita veljiä ja sisaria on kaikissa uskonsuunnissa! Heitä tahdomme rohkaista ottamaan vastaan Jumalan Hengen johdatusta elämäänsä. Ja Pyhä Henki on johdattava rakentamaan elävän Jumalan seurakuntaa. Hän ei johdata rakentamaan uskonsuuntia.

On olemassa myös Pyhälle Hengelle vieraita vaikutuksia. Sellaiset epäraittiit ja sanan vastaiset toiminnat pitää aina sanoa selvästi eksyttäviksi, siis myös hengen ilmiöiden osalta.


_________


!

:D
Viimeksi muokannut TurunWeijo päivämäärä Ke 19 Joulu, 2012 19:51, muokattu yhteensä 1 kerran
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2571
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Ja sitten

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ke 24 Loka, 2012 20:33

:idea:

Suurinta ja vaarallisinta eksytyksen muotoa edustaa sellainen suuntaus, joka ei hyväksy Pyhän Hengen näkyvää ja kuuluvaa toimintaa!
"Heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta!" 2 Tim. 3.


:!:
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2571
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

ÄÄNI KUULUU

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Pe 08 Maalis, 2013 10:23"Ja kun helluntaipäivä oli tullut, olivat he kaikki yhdessä koolla. Ja tuli yhtäkkiä humaus taivaasta, niin kuin olisi käynyt väkevä tuulispää, ja täytti koko huoneen, jossa he istuivat.
Ja he näkivät ikään kuin tulisia kieliä, jotka jakaantuivat ja asettuivat heidän itsekunkin päälle.
Ja he tulivat kaikki Pyhällä Hengellä täytetyiksi ja alkoivat puhua muilla kielillä, sen mukaan mitä Henki heille puhuttavaksi antoi.
Ja Jerusalemissa asui juutalaisia, jumalaapelkääväisiä miehiä, kaikkinaisista kansoista, mitä taivaan alla on.
Ja kun tämä ääni kuului, niin kokoontui paljon kansaa; ja he tulivat ymmälle, sillä kukin kuuli heidän puhuvan hänen omaa kieltänsä."
Apt. 2:1-6.

Aamen!
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2571
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Tyyne_Barry » La 09 Maalis, 2013 12:20


Mä olen itse miettinyt että jos seurakunta palaa alkuperäiseen systeemiin niin ei tarvitse enää amerikasta tulla "Superpastorien" yksityiskoneella sliipattuine pukuineen tänne van parantamisen armolahja annettaisiin jollekin siinä paikkakunnalla kokoontuvas seurakunnas=) Myöskään opetusta ei tarvitsisi enää "haalia" amerikasta vaan seurakunnassa olisi Pyhän Hengen antama opetusvirka=)
Avatar
Tyyne_Barry
 
Viestit: 118
Liittynyt: Ma 13 Heinä, 2009 15:06
Paikkakunta: PK-seutu

Re: Moninaiset voimavaikutukset

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Pe 10 Maalis, 2017 9:54

Raamatun lupaus kaikille uskoon tulleille:
Jeesus ”kastaa teidät Pyhällä Hengellä ja tulella!” Matt. 3:11. Apt. 2. ”Minut voidellaan tuoreella öljyllä.” Psalmi 92:11.
Lupauksen toteutumisen vaikutus on, että silloin lakkaa synkkämielinen parjaus ja vikoileva kapinamieli. Ruostuneet ovetkin lakkaavat narisemasta, kun saranat öljytään. Ei kitise eikä narise. :roll: Samoin tapahtuu, kun Jeesus voitelee omansa kiittämään ja ylistämään Jumalaa. Ei kuulu silloin ruostuneen uskonelämän kitinää. Kiitos Jumalalle! ”Ilo Herrassa on väkevyytemme!” Neh. 8:10. 1 Joh. 2:27. 2 Kor. 1:21,22. Jumalan rakkauden valtaamina emme yhdy valittajien ja nurisijoiden kielteiseen kitinään. Pimeys väistyy. Halleluja!
Raamatulle vieraat menot ja opitkin poistuvat, koska eksytyksen henget eivät kestä olla siellä, missä puhdassydämiset kristityt iloiten kiittävät Jeesuksen veren voimaa. Siinä myönteisyydcen ilmapiirissä Raamatun sana aukenee ja mm. kastamattomat lähtevät raamatulliselle upotuskasteelle Jeesuksen nimeen. Apt. 22:16.
Vapautettuina Jumalan lapsina yhdymme kiitoskuoroon taivaan enkelien kanssa. Halleluja! Joh. 8:31-36.
”4 Moos. 11.”


:idea:
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2571
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku


Paluu YLEISTÄ Ristin Valossa!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron