Profetioista

Kaikkea Taivaan ja maan väliltä! Foorumin jäsenten kirjoituksia.

Profetioista

ViestiKirjoittaja Sepi » La 18 Huhti, 2009 17:52

- Näinä lopunajan päivinä monet rehelliset ja Jeesusta sydämestään rakastavat ja kaipaavat ihmiset ovat monenlaisten oppien ja profetioiden sekamelskassa joutuneet hengelliseen kaaokseen. Ei ole rauhaa sydämessä ja tuntuu että Jumala on hyljännyt. Ei enää osata erottaa mikä on Jumalasta ja mikä ihmisestä ja mikä peräti saatanasta ja on siten eksytystä.

- Uusia selitysmalleja ja oppeja tuodaan kiihtyvään tahtiin Raamatusta ja sanotaan sen olleen Pyhän Hengen opettamaa julistusta vaikka se poikkeaa usein pois Raamatun totuudesta. Esim. JDS-oppi joka on suoraan ja rehellisesti sanottuna tuotu suoraan saatanan syvyyksistä.

- Maailmalta tulee taas niin tiuhaan tahtiin aina uutta profetiaa että ei kerkeä niitä tutkimaan ja koettelemaan ja monissa seurakunnissakin profetoidaan siihen malliin että ei enää kasveta Jumalan Sanasta vaan aina ollaan odottamassa uutta profetiaa ja ilmiöita tai muuta korviketta Raamatun opetuksen sijaan. Raamattukin opettaa että pahimman luopumuksen aikaan Israelin kansa sanoi oikeille opettajille ja profeetoille että älkää puhuko meille tosia vaan mieluisia.

- Profetoinnissa on niin selkeitä ylilyöntejä kun aletaan varmasti opettamaan miten millekkin kansakunnalle prikulleen käy lopunajan sodissa ja onpa Jeesuksen toisen tulemuksenkin kohta ilmoitettu tarkasti jota ei edes meidän Herramme ja Vapahtajamme ei tiennyt lihansa päivinä. Onpa jopa profetiaa joilla pyritään vaikuttamaan ihmisten henkilökohtaiseen elämäänkin että näitä ihmisiä voitaisiin saada toimimaan halutulla tavalla joka on hengellisen vallankäytön räikeimpiä muotoja ja johon ei kenelläkään ihmisellä pitäisi olla rohkeutta Herran pelonkin tähden.

- Kun emme vaivaudu itse tutkimaan Raamattua niin meidän uskomme ei perustu välttämättä Raamatun totuuksiin koska monta väärää opettajaa ja profeettaa on meidän keskuudessamme jotka tuovat seurakunnan sisälle vääristeltyä evankeliumia ja profetiaa. Mutta jos luemme ahkerasti Raamattua ja annamme sen Sanan valaista sisimpämme niin monta tuskaa jää kokematta uskon tiellä koska meillä on silloin Jumalan Sana jalkaimme lamppuna ja meillä on mahdollisuus tutkia julistettua sanomaa onko asia niin. Näin tekivät berealaiset jotka olivat kuulleet Paavalin julistusta ja huomasivat että Paavalin julistus oli sopusoinnussa kirjoitetun sanan kanssa ja useat tulivat uskoon.

- Vielä on vaarana kun lyömme laimin Raamatun tutkimisen niin me haluamme kaiken toisilta valmiiksi pureskeltuina että meistä voi tulla väärän opetuksen uhreja ja orjia ja jopa profetia riippuvaisia niin että emme osaa elää enää ilman niitä vaan juoksemme kokouksesta kokoukseen tunnettujen miesten ja naisten perässä josko heiltä irtoaisi vaikka joku sana Herralta että jaksaisi elää seuraavaan kokoukseen ja profetiaan asti.

- Tällaisessa oppien ja profetioiden sekamelskassa me emme enää seiso Kristus Kalliolla vaan me olemme rakentaneet hiekalle. Toivottavasti ei tule myrsky ja tulva ennen kuin olemme korjanneet Jumala suhteemme. Kun ihminen haluaa juurtua uudelleen Kristus Kalliolle täytyy juurtuminen aloittaa sydämestä tulevalla parannuksen teolla.

- Tunnustan Jeesukselle että sinun Sanasi on yksin kokonansa totuus ja sen mukaan tahdon koko sydämestäni ojentautua. Otan Raamatun kirjahyllystä ja puhallan pölyt sen kansista j alan itse tutkia mitä Jumala todella sanoo Sanassaan minulle ja lähimmäisilleni. Nöyrästi tunnustan että tarvitsen taivaallista viisautta ymmärtääkseni Jumalan kallista Sanaa että en lihallisen järkeni ja ymmärrykseni kautta turmellu pois Jumalan puhtaasta Sanasta vaan ymmärtäisin sen oikein että se rakentaisi minua Kristuksen tuntemiseen niin että juurrun Jumalan Sanaan ja Kristus alkaisi saada muotoa minussa. Samalla koko elämäni alkaa Jumalan avulla toteuttamaan Jumalan tahdon mukaista elämää.

- Kun nyt kuulen kokouksissa saarnoja ja profetioita niin nyt on parempi kyky Raamatun tuntemisen kautta hylätä se mikä ei oleRaamatun mukaista ja pitää se mikä on hyvää. Lisäksi Jumala voi jonkun saarnaajan opetuksen tai profetian kautta selventää minulle joitakin aikaisemmin lukemiani Raamatun opetuksia joita en ole aikaisemmin aivan käsittänyt koska Jumalalla on seurakunnassa myös Hänen valitsemiaan opettajia jotka julistavat Hengessä ja totuudessa. Opetuksen ja profetian arvostelussa ei ole kysymys hyökkäyksestä opettajaa tai profetiaa tuovaa ihmistä vastaan vaan tuodun opetuksen ja profetian koettelemista Jumalan Sanan Raamatun avulla. Raamattukin opettaa että kokemuksen kautta he oppivat erottamaan hyvän pahasta.

- Me emme halveksu opettamista emmekä profetiaa koska Jumala on itse kutsunut opettajat seurakunnan rakennukseksi ja profetia on yksi monista Jumalan lahjoista rakkaalle seurakunnalleen mutta kaikki on koeteltava että seurakuntaan ei pääsisi mitään vierasta oppia tai profetiaa seurakuntaa turmelemaan tai näivettämään.

- Kun näin koettelemme kaikki ja saamme juurtua Kristus Kalliolle niin me alistamme omatkin opetuksemme ja profetiamme toisten tutkittavaksi ja koeteltavaksi sillä me itsekin olemme erehtyväisiä ja tietämättömiä monista asioista joten on vaan terveellistä kuulla muidenkin mielipiteitä miten he ovat kyseiset asiat käsittäneet. Näistä voi syntyä tosi rakentavia keskusteluja.

- Paavali sai käydä kolmannessa taivaassa ja kuulla sanomattomia sanoja joita ei ole ihmisen lupa puhua siksi hänellä oli rohkeutta Herran kutsumana apostolina sanoa että jos joku luulee olevansa hengellinen tai profeetta niin tietäkää että mitä minä puhun niin se on Herran käsky. Kenelläkään meistä ei ole sellaista auktoriteettiä kuin oli apostoli Paavalilla joten tutkikaamme kaikessa nöyryydessä Jumalan sanaa ja pyydetään Jumalalta viisautta ymmärtää sydämen tasolla mitä Herra Jeesus meille opetti ja mitä Jeesuksen valitsemat apostolit meille opetti taivaasta lähetetyssä Pyhässä Hengessä. Sillä ilman Jeesusta eivät hekään voineet mitään tehdä niin kuin emme mekään.

- Lopuksi kiitän Jumalaa Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä jokaisesta kilvoittelevasta veljestä ja sisaresta jotka kulkevat tätä kaitaa mutta ihanaa tietä kohti iankaikkista kirkkautta johon Jumala on meidät kutsunut armonsa ja rakkautensa kautta.
Avatar
Sepi
 
Viestit: 30
Liittynyt: La 18 Huhti, 2009 17:50

Hyvää sanaa

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » La 18 Huhti, 2009 18:38

Kiitos Jumalalle!
Armoa ja rauhaa Sepi, Jeesuksen Nimessä ja sovintoveren armossa ja Hänen Totuutensa tiellä!
Ensimmäinen viestisi vaikutti sopivan tämän foorumin linjaan täydellisesti!!!
Viesti innostaa siihen, että Jumalan Sana Raamattu tulee ottaa esille ja käytäntöön yhä kirkkaammin, ja sitä tulee Lukea Lukemalla! :idea: Aamen.

Olemme tälläkin foorumilla suuresti ihmetelleet, miksi uskovat ovat niin laajalti langenneet pois Raamatusta. Aika yleisesti on esim. otettu käyttöön raamatunväärennös vuodelta 1992. Veljeily lapsikasteen kannattajien kanssa on myös yleistynyt. Kirkon herroille on ovet auki uskovien yhteyteen ... ei enää evankelioimiskohteiksi, kuten olisi Jumalan tahto, vaan ovat alkaneet opettaa uskossa oleville kirkon hapatusta.
- Se on muuten merkillinen ilmiö, että kirkkolaiset sanovat lapsikastetta raamatulliseksi, vaikka samaan hengenvetoon tunnustavat, ettei Raamatussa ole siitä mitään mainintaa. Se todistaa sielunvihollisen voiman vaikuttavan heissä. -

Jeesus siunatkoon meitä kaikessa hyvässä ja oikeassa, Raamatun tiellä.
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2565
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Aamu-Usva » La 18 Huhti, 2009 21:55

Mikä on JDS-oppi? Tai pitäisikö sitä pysyä pahuudesta tietämättömänä..? :)
Avatar
Aamu-Usva
 
Viestit: 933
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 22:15
Paikkakunta: Turku

Profetioista

ViestiKirjoittaja Sepi » La 18 Huhti, 2009 22:22

Olisi kaikille uskoville hyväksi että ei koskaan kuulisi mitään JDS-opista mutta lyhyesti kerrottuna tämä raskas ja Jumalaa pilkkaava oppi jota amerikkalaiset menestyksen saarnaajat saarnaavat ympäri maailmaa on seuraavanlainen. Jeesus ei kuollut ristillä ainoastaan ruumiillisesti vaan myös hengellisesti ja joutui kolmeksi päiväksi saatanan valtaan ja tuonelassa saatanan kiusattavaksi. Kolmen päivän päästä Isä katsoi että nyt tämä rääkkäys riittää ihmisten syntien sovitukseksi ja vapautti Jeesuksen saatanan vallasta ja herätti kuolleista. Tämä on yksi pahimmista Raamatun vastaisista harhaopeista joten olisi viisainta että ei kuluttaisi kallista aikaansa tähän soopaan vaan tutkisi Raamattua ja sen tervettä opetusta.
Avatar
Sepi
 
Viestit: 30
Liittynyt: La 18 Huhti, 2009 17:50

Joo, kyllä..

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Su 19 Huhti, 2009 3:27

Todella törkeää Jumalan pilkkaa minusta. Ei todellakaan missään nimessä hengellistä, eikä RAAMATULLISTA !!!

Piti oikein huutaa tuo, että kuurompikin tuon kuulisi :oops: 8)

Että kaikkea soopaa sitä ihmisille Jumalan Totuutena toitotetaan - ja tietysti rahastetaan! Sairasta hommaa ja sinne joutaisivatkin tuollasen sepittäjät ja levittäjät.
Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2555
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

Mistä alkanut?

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Su 19 Huhti, 2009 9:31

Mistä ja milloin tuo mennarien piireissä suosittu JDS oppi on alkanut? Tietääkö Sepi tai muut? :?:
Joo. Tiedämme kyllä sen opin perimmäisen lähtöpaikan. Se on sielunvihollinen. Mutta kuka ihminen on ollut paholaisen profeettana ottamassa vastaan tuota "ilmestystietoa"? :idea:
Jossain yhteydessä olen lukenut, että ko. opin mukaan Jeesus kävi painiottelun Tuonelassa saatanan kanssa, ja voitti kamppailun; ja siinä Hän ryösti Tuonelan avaimet paholaiselta.
Luulisi jokaisen uskossa olevan heti tajuavan, ettei tuollaisessa ole kysymys Raamatun opetuksesta.
Ristin työ ja ylösnousemus ei sen mukaan olisikaan kaiken keskus ja riittävä syntien sovitukseksi...
"Uskon kautta Hänen vereensä..! Room. 3:23-25.

Hengellinen kuolema -käsite taas on sellainen, jonka oppi-sisältöä ja tarkoitusta en osaa ymmärtää. Sen setvimisessäkin mennään yli sen, mikä on kirjoitettu:
Raamattu antaa ymmärtää, että Jeesus kuoli ristillä todellisen ja kokonaisen kuoleman. Mitä kuoleman määrittely pitää sisällään, sen Jeesus kuoli ristillä. Siihen kuuluu esim. Jumalasta eroon joutuminen: "Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?"
Jeesus kuoli siis todellisen kuoleman kaikkineen ja kokonaan. Se oli sijaisuhri meidän syntiemme tähden. Hän ei kuollut vain osittain. Ainakaan Raamatussa ei sanota sellaista. :!:
Jeesus nousi ylös kuolleista kolmantena päivänä. Ilman ylösnousemusta olisimme jääneet synteihimme. Syntien sovitukseen tarvittiin siis myöskin ylösnousemus, kuoleman voittaminen. Näin sanoo Raamattu:
"Mutta jos Kristus ei ole noussut kuolleista, turha on silloin meidän saarnamme, turha myös teidän uskonne; ... ... Sillä jos kuolleita ei herätetä, ei Kristuskaan ole herätetty. Mutta jos Kristus ei ole herätetty, niin teidän uskonne on turha, ja te olette vielä synneissänne. " 1 Kor. 15:14-17.

Kiitos Jumalalle! Me olemme armahdetut Jeesuksen veren kautta! Saamme elää ylösnousemuselämää Hänessä. Tulimme uskoon; uudestisynnyimme Pyhästä Hengestä "elävän ja pysyvän Jumalan kautta". Sana oli uuden elämän Siemen.
Vanha ihmisemme ristiin naulittiin yhdessä Hänen kanssaan. Se upotettiin kasteen hautaan. Room. 5 ja 6 luvut. Nousimme uuteen elämään uusina luomuksina. Jeesus on elämämme!

Halleluja! :lol: Jeesus elää! Sen tähden mekin saamme elää!!! Kiitos Jeesus!
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2565
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

JDS-opista

ViestiKirjoittaja Sepi » Su 19 Huhti, 2009 10:16

JDS-opin lähtökohdat on amerikkalaisessa menestysteologiassa ja ainakin Kennet Haginin opetuslapsi Kenneth Copeland on näiden oppien kannttaja. :twisted: Mitä Jeesuksen kuolema sisältää niin turvautukaamme Raamatun opetukseen asiasta.Rakas apostolimme Pietari opettaa meitä tässä asiassa näin. 1. Piet. 3:18 Sillä myös Kristus kärsi kerran kuoleman syntien tähden, vanhurskas vääräin puolesta, Johdattaaksensa meidät Jumalan tykö: Hän joka tosin kuoletettiin lihassa, mutta tehtiin eläväksi hengessä.... Jeesus ei siis kuollut hengessä niin kuin JDS-oppi väittää vaan tehtiin eläväksi ja julisti tuonelassa evankeliumia muinoin kuolleille ihmisille jotka eivät muinoin olleet kuuliaisia... Kun pitäydymme Raamatun opetuksessa ja sen tuomassa toivossa ei meidän kannata jäädä kovin syvällisesti jäädä pohtimaan näitä harhaoppeja vaan tarvittaessa varottaa niistä ja syventyä ainoastaan tutkimaan Raamatun totuuksia niin tämä totuus itse jo suojelee meitä kaikilta vierailta opeilta koska me tahdomme kuulla vain Hyvän Paimenen ääntä ja opetusta ja uskollisesti seurata vain Häntä. Siunattua sunnuntaita kaikille veljille ja sisarille Kristuksessa Jeesuksessa meidän Herrassamme. :D
Avatar
Sepi
 
Viestit: 30
Liittynyt: La 18 Huhti, 2009 17:50

JDS-harhaoppi

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Su 19 Huhti, 2009 11:45

Jesus died spiritually- oppi on todella paha harhaoppi. E. W. Kenyon kirjassaan The Father and his family opettaa JDS-oppia.

JDS -oppi ei ole totta, koska

1) Jeesus sanoi ristillä "Se on täytetty!" (Joh. 19:30 )
2) Jeesus sanoi ryövärille "Tänään olet oleva kanssani paratiisissa" - ei helvetissä (Luuk. 23:43 )
3) Kuollessaan Jeesus uskoi henkensä Isän käsiin - ei saatanan ja demonien (Luuk. 23:46 )
4) Sana rististä on Jumalan voima pelastuksesi (1 Kor. 1:17-18 )
5) Synti tuomittiin Jumalan pojan lihassa (Room. 8:3 )
6) Jumala sovitti poikansa lihan ruumiin kautta (Kol. 1:21-22 )
7) Kuolema kukistettiin Jeesuksen ruumiin kuolemassa (Hebr. 2:14 )
8 ) Meidät on Kristuksen ruumiin uhrilla pyhitetty kerta kaikkiaan (Hebr. 10:5, 10, 12 )
9) Jeesus kantoi meidän syntimme ruumiissaan ristinpuuhun (1 Piet. 2:24 )
10) Kristuksen ruumis ja veri ovat se uhri, joka otti pois synnit (Hebr. 9 käyttää sanaa "veri" yli kymmenen kertaa ja Hebr. 10 käsittelee Jeesuksen ruumista)
11) Jeesuksen veressä tehtiin uusi liitto (Matt. 26:26-28 )
12) Jeesuksen veri avasi tien kaikkein pyhimpään ja kulkemalla hänen lihansa esiripun kautta meillä on uusi elävä tie Jumalan luo (Hebr. 10:19,20 )
13) Jeesuksen ristin veri tuo rauhan (Kol. 1:20 )
14) Jeesuksen veri puhdistaa kaikesta synnistä (1 Joh. 1:7 )
15) Jeesuksen veri vanhurskauttaa (Room. 3:24-25 / 5:9 )
16) Jeesuksen veri lunastaa (Ef. 1:7 )
17) Jeesuksen veri sovittaa (Kol. 1:20)
18 ) Jeesuksen veren kautta pääsy Jumalan luo (Ef. 2:13 )
19) Jeesuksen veri puhdistaa omantunnon (Hebr. 9:13 )
20) Jeesuksen veri pyhittää (Hebr. 13:12 )
21) Jeesuksen veri sai aikaan iankaikkisen lunastuksen (Hebr. 9:12 )
22) Jeesuksen veri sai aikaan iankaikkisen liiton (Hebr. 13:20) 23) Jeesuksen veri
ja liha antaa ikuisen elämän (Joh. 6:53-57) 24 ) Jeesuksen veri toi voiton saatanasta (Ilm. 12:11 )
25) Jeesuksen veri on päästänyt / pessyt meidät synneistä ja tehnyt meistä kuningaskunnan ja Jumalan pappeja (Ilm. 1:5 )
Pasi Turunen

http://uskonpuolesta.blogspot.com/2008/ ... sesti.html

Tuo ylläoleva on Pasi Turusen tästä aiheesta, kommentista kopioitu (Dimi S.)

Netissä on tästä aika runsaasti "peistä taiteltu". Ko. oppi on jenkkilästä kotoisin (tai ja tunnettujenkin "harhaanjulistajien" suosiossa)

Mutta varmaa on se, ettei tämä oppi siis ole RAAMATUSTA, eikä siis raamatullista, eikä uskovalle ole suinkaan haitaksi olla tuntematta tai olla tutustumatta tähän. Vaikka kyllähän siinä hartaan uskovan verikin jo kuohahtaa, kun tällaista saatanan kyhäelmää joutuu lukemaan.

Suositten siis, että asia olisi tässä. EI SUOSITELLA uskovalle!
Viimeksi muokannut Dimi Sefanja päivämäärä Su 19 Huhti, 2009 12:07, muokattu yhteensä 1 kerran
Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2555
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

ViestiKirjoittaja Aamu-Usva » La 06 Marras, 2010 13:37

"Jeesuksen veri avasi tien kaikkein pyhimpään ja kulkemalla hänen lihansa esiripun kautta meillä on uusi elävä tie Jumalan luo (Hebr. 10:19,20 )"

"...joka käy esiripun, se on Hänen lihansa, kautta (Hebr.10:20)..." Jeesuksen lihaa kuvaa siis vanhan liiton esirippu, joka erotti kaikkeinpyhimmän. Kun Jeesuksen liha runneltiin, niin esirippu repesi kahtia ylhäältä alas asti ja meille KAIKILLE aukeni tie Isän Jumalan luo.
Avatar
Aamu-Usva
 
Viestit: 933
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 22:15
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Uusiluomus » La 06 Marras, 2010 19:38

Yksi lempi jakeistani Ramattussa on Jeesuksen Sanat: " En Minä enää Puhu paljoa teidän kanssanne, sillä maailman ruhtinas tulee, JA MINUSSA HÄNELLÄ EI OLE MITÄÄN."
Joh. 14:30.
HALLELUJA, VIATON JA SYNNITÖN UHRIKARITSA, JEESUS KRISTUS!!!!

Kun Jeesus oli maan päällä lihanruumiissa, saastaiset riivaajahenget tunnistivat aina Hänet, että Hän On Jumalan Poika. Ja anelivat Jeesusta, ei puhettakaan mistään taistelusta!!!
Ja huutaen suurella äänellä sanoi: "Mitä Sinulla On minun kanssani tekemistä, Jeesus, Jumalan, Korkeimman, Poika? minä vannotan Sinua Jumalan Kautta, Älä Vaivaa minua."
Sillä Hän Oli Sanomaisillaan sille: "Lähde ulos miehestä, sinä saastainen henki".
Mark.5:7,8.
Ei puhettakaan mistään taistelusta? Miten Jeesus Golgatan työnsä jälkeen, Antamalla Vapaaehtoisesti Itsensä Uhriksi meidän syntiemme tähden, Olisi joutunut taistelemaan pimeyden voimien kanssa kuolemansa jälkeen???
SE EI OLE MAHDOLLISTA!!! Eikä sellaisesta Raamatussa kerrotakkaan! YLISTYS HERRALLE, JEESUKSELLE, KRISTUKSELLE, NYT JA AINA.
Olkoon teillä se mieli, joka myös Kristuksella Jeesuksella oli... Fil.2:5
Uusiluomus
 
Viestit: 264
Liittynyt: La 25 Syys, 2010 15:39

Menestysteologiasta....

ViestiKirjoittaja Weli-Markku » La 06 Marras, 2010 19:41

Tulin siihen tulokseen Herran edessä, että parannuksen teon täytyy aina alkaa omasta itsestä. Lopetan muiden syyttelyn ja pyydän anteeksi, kun olen loukannut muita.
Weli-Markku
 


Paluu YLEISTÄ Ristin Valossa!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron