William Boothin profetia:

Kaikkea Taivaan ja maan väliltä! Foorumin jäsenten kirjoituksia.

William Boothin profetia:

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ke 23 Tammi, 2013 11:24

.
William Boothin lopunajan profetiasta :

"Silloin julistetaan taivasta ilman helvettiä. Silloin Raamatun profetian mukaisesti saarnataan korvasyyhyyn. Kuulijat määräävät, mitä saarnatuoleista julistetaan: Puhukaa lempeitä, makeita sanoja. Puhukaa taivaasta, jättäkää meidät vapaiksi, jotta emme joutuisi rasittumaan, kun saarnaatte helvetistä.
Tuolloin kristikunta on täynnä anteeksiantamusta ilman parannuksen tekemistä. Kristikunnasta katoaa se Raamatun oppi, että anteeksisaamista ei voi olla ilman parannuksentekoa synnistä.
Päivinä ennen Jeesuksen tuloa monet ovat täynnä pelastusiloa, vaikka eivät ole uudestisyntyneet ylhäältä."
________ ________

Noin opetti siis William Booth, Pelastusarmeijan perustaja. Me opetamme samaa.

Emme opeta löysää armoa, "anteeksiantamusta ilman parannusta", vaikka sellainen julistus onkin yleistä.
Mutta mitä sanoo Raamattu?
"Joka rikkomuksensa salaa, se ei menesty; mutta joka ne tunnustaa ja hylkää, se saa armon. Onnellinen se ihminen, joka aina on aralla tunnolla; mutta joka sydämensä paaduttaa, se onnettomuuteen lankeaa." Sananl. 28:13-14.
Syntien tunnustaminen ja hylkääminen on ratkaisu OIKEAAN uskovien yhteyteen.

Nykyään suhtaudutaan kovin löysämielisesti syntiin langenneisiin. Parannusta ei vaadita. Ja sen tähden langenneen sydämeen jää syntipesäkkeitä. Sellaisen uskonelämä ei tule toimimaan.
Opetamme siksi tuhlaajapojan kaltaista katuvaa mielenlaatua: "Minä nousen ja menen isäni tykö ja sanon hänelle: Isä, minä olen tehnyt syntiä taivasta vastaan ja sinun edessäsi enkä enää ansaitse, että minua sinun pojaksesi kutsutaan; tee minut yhdeksi palkkalaisistasi.'" Luuk. 15:18-19.
Samaa syntielämästä luopumista opettaa Joh. 8:11: "En minäkään sinua tuomitse; mene, äläkä tästedes enää syntiä tee".

Apostolisessa alkuseurakunnassa uskovilta edellytettiin valkeudessa vaeltamista. 1 Joh. 1:5-9. Se tarkoitti puhtaudessa elämistä. Veljiä ja sisaria rakastettiin niin paljon, ettei annettu synnin turmella yhteyttä.
Syntiä tekeviä nuhdeltiin ankarasti. Ja vasta parannukseen nöyrtyville julistettiin anteeksiantamusta. Kätten päällepanemisella ei tule siunata katumattomia synnissä eläviä. Uskoville ei alkuseurakunnan aikana annettu muuta mahdollisuutta kuin tehdä parannus tai pysyä poissa seurakuntayhteydestä. 1 Kor. 5:9-13. Nykyään ylpeämieliset syntiset siirtyvät toiseen "seurakuntaan" jatkamaan synneissään elämistä.
Meillä Jumalan seurakunnassa on syntiin langenneen tehtävä parannus nöyrästi katuen ja sitten luvaten, ettei enää toimi siten. Muussa tapauksessa ei ole ollenkaan tervetullut! 2 Kor. 12:20,21.

Mutta me toivomme ja rukoilemme kaikille hyvää, että Jumalalle rakkaat ihmiset tulevat parannukseen ja sitten uskollisina ja lutettavina rakentamaan raamatullista seurakuntayhteyttä!


.
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2571
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Lisäys

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ke 23 Tammi, 2013 11:28

Sydämen puhtautta tulee vaalia "yli kaiken". Snl. 4:23-24.

Jos uskovan sydämeen pääsee pesimään katkeruuden juurta tai moitetta lähimmäisiä kohtaan, on seurauksena sisäisen hengen saastuminen.
Hebr. 12:14-15. Kol. 3:12-16. 2 Kor. 7:1.

Paljon Jumalan työtä tuhonnut parjauksen synti saastuttaa sydämiä. Siksi siitä tulee puhdistautua.
"Panettelijain puheet ovat kuin herkkupalat ja painuvat sisusten kammioihin asti." Snl. 18:8. =
Jos joku KUUNTELEE pahanpuhujia, juoruilijoita, panettelijoita, saastuu hänen sydämensä takuuvarmasti. Ja jossain vaiheessa se kylvetty käärmeen myrkky nousee esiin sisusten kammioista. Se purkautuu katkerana vihana ja pahantahtoisuutena rakkaita Jumalan lapsia vastaan! "Kyykäärmeen myrkkyä on heidän (parjaajien) huultensa alla." Room. 3:13. "Rauhan tietä he eivät tunne!" -

Parjauspuheiden KUUNTELIJATKIN saavat siis varmasti tuon pahan syöpätartunnan. Parjaajat itsehän jo ovat syöpäpotilaita: "Heidän puheensa jäytää ympäristöään niin kuin syöpä." 2 Tim. 2:17.

MUTTA!!!
Katsomalla "vaskikäärmeeseen", menettää kyyn myrkky tehonsa. 4 Moos. 21:8,9. / Joh. 3:14-15.
"Panettelijan poistuessa taukoaa tora!" Snl. 26:20. /

Jeesus tahtoo armahtaa meitä jokaista!

Ja huom! Asiallinen keskustelu virheistä ja epäraamatullisuuksista ei ole parjausta, kunhan se tapahtuu hyväntahtoisesti, rakentavasti ja rakkaudessa. Mutta henkilöihin (harhaoppisiinkin) kohdistuva ivallinen kritiikki on käärmeen myrkkyä, joka saastuttaa oman ja lähimmäisten mielet!
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2571
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Synninpäästö

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ke 23 Tammi, 2013 13:10

.

Miten ihanaa taivaan autuutta saammekaan kokea aina kun "yksi syntinen tekee parannuksen"! Luuk. 15:10. Iloitsemme silloin yhdessä enkelien kanssa.
Uskonelämän kauniimpia hetkiä on saada julistaa synninpäästö nöyrtyvälle, joka katuen tunnustaa syntinsä ja tahtoo tehdä niistä parannuksen. "Synnit poissa, autuutta oi..!"

Olen myös itse saanut henkilökohtaisesti kokea synninpäästön autuutta, kun synnit on julistettu anteeksi Jeesuksen Nimessä ja veressä. Eräässä elämäni vaiheessa käärmeen myrkky oli tuhota Taivas-osuuteni. Monet vuodet menivät hukkaan. - Tunnen siis asian. - Mutta Jumalan armoa on, että Pyhä Henki paljasti synnin kätköt. Ja nyt.... Rakastan tätä vapautta! Tahdon aina valvoa sydämeni puhtautta pysyen verilähteellä, "vihmontaveren tykönä". Hebr. 12. =
"Mutta nyt, kun olette synnistä vapautetut ja Jumalan palvelijoiksi tulleet, on teidän hedelmänne pyhitys, ja sen loppu on iankaikkinen elämä. Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme." Room. 6:2-23.

+

Sinä rakas, käärmeen myrkkyä niellyt, kuka on kylvänyt sitä sydämeesi? - - - Voisit auttaa hänetkin irti tuosta synnin kylvämisestä!!!

+
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2571
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Tyyne_Barry » Ke 23 Tammi, 2013 17:16

Tuli tästä mieleen kohta "Avoin lähde syntiä ja saastaisuutta vastaan"..siis vastaan..ei silitellen sitä. Ja tulin juuri suihkusta kun aloin lukea. Mitäpä jos menisimme työpäivän jälkeen suikhuun ja suihkusta tulisikin päällemme likaista vettä..ruskeaa ja haisevaa..pitäisimmekö siitä? emme..

Takuuvarmin konsti nykyajan oppien sekametelisopassa on avata Raamattu ja käydä syvällisiin tutkiskelemisiin sieltä kuuluisasta nollapisteestä. Hki seutu varsinkin on oppien sekamelska.
.=/
Avatar
Tyyne_Barry
 
Viestit: 118
Liittynyt: Ma 13 Heinä, 2009 15:06
Paikkakunta: PK-seutu

Re: William Boothin profetia:

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ma 08 Touko, 2017 14:37

Siunauksen tervehdys rakkaat veljet ja sisaret Jeesuksessa ja Hänen sovintoverensä armossa.

On ollut murheita.
Vuosikausia olen kuullut sisimmässäni Pyhän Hengen äänen, että jos saan parjaukset loppumaan, on kaikilla uskovilla hyvä olla! Siis, jos saan parjaukset loppumaan, on kaikilla uskovilla hyvä olla!
Tästä asiasta olen puhunut ja opettanut. Olen yrittänyt rohkaista uskovia hyvään. Mutta yhä uudestaan sielunvihollinen saa asetettua joidenkin sydämeen katkeruuden juurta, jonka kautta koko ympäristö saastuu. Ja sitten vikoilevilla parjaajilla on itsellään ja omasta syystään paha olla. Joidenkin ahdistava olo johtuu hyvin usein juuri ko. synnistä.
Vikoileva parjaus on aina lähtöisin sielunvihollisesta. Ilm. 12:10 sanoo, että paholainen on "meidän veljiemme syyttäjä".

Asiassa on myös toinen ulottuvuus: Parjauksia ja vikoilua kuunteleva on yhtä paljon syyllinen mainitun saastavaikutuksen leviämiseen.
Mutta nyt on kysymys siitä, miten saisimme suljettua tuon pimeyden saastakaivon?

"Pyrkikää rauhaan kaikkien kanssa ja pyhitykseen, sillä ilman sitä ei kukaan ole näkevä Herraa; ja pitäkää huoli siitä, ettei kukaan jää osattomaksi Jumalan armosta, "ettei mikään katkeruuden juuri pääse kasvamaan ja tekemään häiriötä", ja monet sen kautta tule saastutetuiksi." Hebr. 12:14,15.
Kysele rukouksessa, mitä voisimme tehdä? Vosiko Jumala esim. sinun kauttasi antaa vastauksia tähän vakavaan ongelmaan, jota ilmenee kaikissa uskovien yhteyksissä.
Kerro ajatuksiasi, että miten Jumala saisi autettua meitä irti seurakuntatoimintaa turmelevasta pahan hengen vaikutuksesta.
ME TAHDOMME KAIKILLE HYVÄÄ ja puhumme toiminnastamme sekä mukana olevista uskovista kaikista pelkästään hyvää. Miten tämä menisi läpi?


Jospa lukisit artikkelin tästä linkistä:
http://Jeesus-on-Herra.com/juoruilun-synti/


:idea:
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2571
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku


Paluu YLEISTÄ Ristin Valossa!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron