Kuinka perkele eksyttää uskovan alkoholin kautta..

Kaikkea Taivaan ja maan väliltä! Foorumin jäsenten kirjoituksia.

Kuinka perkele eksyttää uskovan alkoholin kautta..

ViestiKirjoittaja Tyyne_Barry » Su 24 Maalis, 2013 14:46

Kun uskova lankeaa varsinkin baareilemaan on perkeleen suunnitelma tosi kavala.. Koska se "kenttä" on hänen hallussaan, hän osaa kyllä lähettää ne ihmiset siellä luoksesi jotka ovat sinulle tosi mukavia,samaa pataa, ei tule koskaan edes riitaa heidän kanssaan.. perkele lähettää varsinkin sinkku-uskovalle baareissa naisia,reteitä kavereita..

Mutta ei siinäkään vielä kaikki..jos sattuu jopa vihjaisemaan uskonasioistakin.. ei siinäkään päällesi tule iva ja herjaus.. päinvastoin, he näyttävät ymmärtävän sinua jopa siinäkin..
Monia on jotka nielevät perkeleen "sinkuksimääräämisvalheen" joka se esittää uskovalle Jumalan nimessä :o(.. tekeytyy valkeuden enkeliksi.. Tällä saadaan sinkku-uskova hetkessä kapinaan:o(

Tämä näyttää jopa toteutuvan mutta se on ILLUUSIO.. vaikka ei näyttäisi mitään tapahtuvan siinä asiassa että Herra on johdattamassa sinulle puolisia (uskovaista) niin siitä ei tule huolestua. KUN AIKA ON.. se tulee tapahtumaan.. Jos olet yksinelämisen armolahjan haltija.. yksineläminen ei ole YHTÄÄn kivuliasta. Tunnen henk.koht tällaisen kyvyn omaava ja hänestä ei ole yhtään vaikeaa vaikkei koskaan olisi puolisoa..

Uskovat hajaantuvat hajaantumistaan kaiken aikaa:o( näen niin monen kulkevan vailla päämäärää ja hoiperrellen kahdella tiellä.. siihen olen syyllistynyt itsekin. Mutta näen vastauksen ja lääkkeen ongelmaan näillä sivuilla.. Uskovien on aika nyt tiivistää rivit yhteen, alkuperäiseksi Jumalan Seurakunnaksi.. Näen sen että perkeleen parvenhajotukseeen on ainut lääke tässä.. sitä rukoilkaamme..
Avatar
Tyyne_Barry
 
Viestit: 118
Liittynyt: Ma 13 Heinä, 2009 15:06
Paikkakunta: PK-seutu

Paluu YLEISTÄ Ristin Valossa!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot] ja 1 vierailijaa

cron