- Sukukirous -

Kaikkea Taivaan ja maan väliltä! Foorumin jäsenten kirjoituksia.

- Sukukirous -

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Pe 10 Touko, 2013 10:50

:arrow:

Daavid rukoili aikoinaan: "Päästä minut veren vioista.." Ps. 51. Verenviat ovat mm. vioittuneita geenejä, geeniperimiä, jotka siis voivat siirtyä sukupolvelta toiselle. Niitä voi nimittää sukukiroukseksi.
Adamin syntiinlankeemuksesta alkoivat geenit vioittua. Synti turmeli Jumalan luomakunnan, myös ihmisen. Tämän perusteella sanotaan: "Koko maailma on pahan vallassa!" 1 Joh. 5:19. Ja siis KAIKKI ihmiset ovat osallisia tuosta sukukirouksesta. Room. 5:12,18,19. Syntitila on ihmiskunnan yhteisvastuullinen kaiken pahan lähde. Siitä johtuvat riidat, sodat, väkivallanteot, terrorismi, sairaudet ..

Jumalan kirous on syntiinlangenneen maailman osa:
"Aadamille Jumala sanoi: "Koska kuulit vaimoasi ja söit puusta, josta minä kielsin sinua sanoen: 'Älä syö siitä', niin kirottu olkoon maa sinun tähtesi. Vaivaa nähden sinun pitää elättämän itseäsi siitä koko elinaikasi; orjantappuroita ja ohdakkeita se on kasvava sinulle, ja kedon ruohoja sinun on syötävä.
Otsasi hiessä sinun pitää syömän leipäsi, kunnes tulet maaksi jälleen, sillä siitä sinä olet otettu. Sillä maasta sinä olet, ja maaksi pitää sinun jälleen tuleman."
1 Moos. 3:17-19.
- Tuota kirouksen sanaa kirkon papit toistavat hautajaisissa, ja sanovat sitä vainajan siunaamiseksi! On törkeää kirota kuollut ihminen. -

+

Myös Kymmenen käskyn laissa on mainittu sukukirous: ".. kostan isien pahat teot lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen niille, jotka minua vihaavat, mutta teen laupeuden tuhansille, jotka minua rakastavat." 2 Moos. 20:5,6.
Jeesuksessa katkeaa kaikenlainen kirous siten, että "vanha ihmisemme on Hänen kanssaan ristiin naulittu." Room. 6. Elämme uuden luomuksen elämää, jossa ei ole mitään kirousta. 2 Kor. 5:17. Vanha synti-ihminen pitää haudata kasteen hautaan. Room. 6:4.
Jeesus sovitti sijaisuhrillaan ihmiskunnan syntikirouksen. Nyt jokainen, joka ottaa vastaan ylösnousseen Jeesuksen syntiensä sovittajaksi ja elämänsä Herraksi, saa vapautua syntikirouksesta.

En kuitenkaan usko, että pitäisi muka ajaa sukukirouksen henkiä ulos ihmisistä, kuten eräät tekevät. Jos olet tullut uskoon, olet vapaa! "Vapauteen Kristus vapautti meidät!" Gal. 5:1-2. Vapauteen - mistä? Synnistä, saatanasta, lakiliitosta, sukukirouksesta ... jne . . .


Kuva

Kuvassa Weijo ja kitara.
Klikkaa kuvan päältä suuremmaksi.


:idea:
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2565
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Jeesus otti päällensä kirouksen

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Pe 10 Touko, 2013 21:03

JEESUS OTTI PÄÄLLENSÄ SUKUKIROUKSEN.

Sillä kaikki, jotka perustautuvat lain tekoihin, ovat kirouksen alaisia; sillä kirjoitettu on: "Kirottu olkoon jokainen, joka ei pysy kaikessa, mikä on kirjoitettuna lain kirjassa, niin että hän sen tekee". /
Kristus on lunastanut meidät lain kirouksesta, kun Hän tuli kiroukseksi meidän edestämme-sillä kirjoitettu on: "Kirottu on jokainen, joka on puuhun ripustettu".
Gal. 3:10,13.
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2565
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku


Paluu YLEISTÄ Ristin Valossa!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron