Sarasvuo kirkossa - mitä sitten?

Kaikkea Taivaan ja maan väliltä! Foorumin jäsenten kirjoituksia.

Sarasvuo kirkossa - mitä sitten?

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » To 28 Marras, 2013 20:02

On tässä ihmettelemistä uskovien reagoinnista jonkun Sarasvuon pääsystä kirkkoon puhumaan. Mitä merkitystä sillä muka on? Onko eroa sillä, jos kirkossa puhuu liperit kaulassa oleva jumalaton tai ilman lipereitä oleva? Joka sunnuntaihan kirkonmenoissa puhuu joku kastamaton ja pelastuksesta osaton. -
Miksi uskovatkin niin kovin kauhistelevat kirkossa tapahtuvia asioita? Onko syynä se, ettei todella ymmärretä kirkkoa oikealla tavalla, että se EI ole sama asia kuin Raamatussa kerrottu seurakunta ? !!! Yhtä lailla pitäisi reagoida, jos Sarasvuo puhuisi Punaisen ristin tilaisuudessa, tai kommunistiuskonnossa, tai vaikka ateistien kokouksessa.
- Seurakunta olemme ME uskoon tulleet ja kasteella käyneet IHMISET. Kirkkojärjestelmä taas koostuu lapsena siihen liitetyistä, joilta ei itseltä ole kysytty tahtovatko he liittyä siihen.
Luterilainen kirkko on katolisen kirkon saksalaislahko, joka ei ole milloinkaan ollut Jumalan seurakunta, eikä ole mitenkään mahdollista, että siitä koskaan tulisi seurakunta. - Tai hetkinen. Kirkosta jäisi jäljelle Jumalan seurakunta, jos siitä erotettaisiin kaikki uskosta osattomat, jotka eivät ole uskoon tulonsa jälkeen käyneet upotuskasteella, ja samalla lopetettaisiin kirkonkirjojen pitäminen, lopetettaisiin lapsikaste, hylättäisiin kaikki Raamatun rinnalle lisätyt opit ja kirjoitukset, uskontunnustukset, katekismukset, virsikirjat, ja lopetettasiiin katolinen uskonto kaikilta osin, ym. jne. Jäljelle jäisivät raamatulliseen uskoon tulleet, jotka eivät voi hyväksyä kirkkoa. Ja hehän eivät sitten tietenkään ole ev.lut. kirkkolaisia.
Siis mahdotonta ajatella kirkosta tulevan seurakuntaa, vaikka Sarasvuo ei pääsisikään sinne puhumaan.


:idea:
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2567
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Re: Sarasvuo kirkossa - mitä sitten?

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » To 28 Marras, 2013 20:06

Kuka tahansa kirkon jäsen saa puhua omassa kirkossaan, jos pappi antaa luvan. Tottakai.

Mutta siis, Raamatun opetuksia seurakunnasta ei pidä sekoittaa kirkkoon. Raamatun sanoo kirkkoon kuulumisen vaaroista näin: "Kukistunut, kukistunut on suuri Babylon (= kirkko ym. maailman kanssa liittoutuneet uskonnot, ns. kansankirkot, ekumeeninen liike, kirkkojen maailmanneuvosto yms.) ja tullut riivaajain asuinpaikaksi ( ! ) ja kaikkien saastaisten henkien (riivaajien) tyyssijaksi ja kaikkien saastaisten ja vihattavain lintujen tyyssijaksi. Sillä hänen haureutensa vihan viiniä (= yhtyminen maailman kanssa) ovat kaikki kansat juoneet, ja maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet hänen kanssansa, ja maan kauppiaat ovat rikastuneet hänen hekumansa runsaudesta." Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani (= uskossa olevat), ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa. Sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa." Ilm. 18:2-5.

Älä jää riivaajien valtaamaan kirkkoon.
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2567
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Re: Sarasvuo kirkossa - mitä sitten?

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » To 28 Marras, 2013 20:09

Kirkkoon kuuluu paljon mukavia ja lähimmäisiään rakastavia ihmisiä aivan samalla tavalla kuin esim. ateistien joukkoon ja heidän uskomuksiinsa. Tunnen sellaisia. Samoin on kunnioitettavia ihmisiä kaikissa yhteisöissä.

Sarasvuot yms. saattavat olla oikeinkin fiksuja ja mukavia ihmisiä, mutta ei se tee heistä Jumalan lapsia.
Jumalan lapsi ja raamatullisessa uskossa on sellainen ihminen, joka on
ottanut vastaan ylösnousseen Jeesuksen syntiensä sovittajaksi ja elämänsä Herraksi
sekä
tehnyt parannuksen synneistään
ja
ottanut upotuskasteen vedessä Jeesuksen Kristuksen Nimeen. Apt. 2:38,41. 10:48.
Meistä Raamattu sanoo, että ME olemme yhtä Jeesuksessa! Ja meidän joukkoomme hyväksytään vain ne, jotka Jeesus pelastaa ja liittää meidän yhteyteemme, uudestisyntyneet.
ME tunnustamme JULKISESTI olevamme uskossa Jeesukseen ja kehotamme muitakin ottamaan vastaan pelastuksen Jeesuksen veren ansiossa. Room. 10:9-17.
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2567
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku


Paluu YLEISTÄ Ristin Valossa!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron