Jehovantodistajien harhaisuus

Kaikkea Taivaan ja maan väliltä! Foorumin jäsenten kirjoituksia.

Jehovantodistajien harhaisuus

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Pe 26 Joulu, 2014 17:12

Jehovantodistajien USKONNOLLINEN HARHAISUUS:

Jehovantodistajien järjestö on Raamatulle vieras ja vaarallinen kulttiuskonto, joka vammauttaa jäsenensä sisäisesti. Tiedän muutamia entisiä jeh.todistajia, jotka ovat tulleet uskoon ja eronneet harhaopistaan. He eivät silti ole päässeet irti sisimpään lyödyistä harhojen syvistä haavoista, vaan ovat useinkin koko loppuelämänsä erilaisten outojen henkivaikutusten vammauttamia.
Mutta aivan samoin jäävät muidenkin uskontojen opit jäytämään ihmisten elämään, vaikka myöhemmin tapahtuisikin aito uskoontulo ja eroaminen harhautuneista uskonnoista, mm. luterilaisen kirkon lapsikastekultista.

Uskontojen edustajilla on käytössään monenlaiset kierot keinot. Esimerkiksi jehovantodistajat käyttävät hyödykseen ihmisten sivistynyttä kohteliaisuutta. He tunkeutuvat sisälle asuntoihin, tietäen, ettei sivistynyt ihminen herkästi aja vieraita ulos. Lisäksi he itse osaavat käyttäytyä lähes sivistyneesti. Ja aina on löytyvä heille sopivia uhreja, heikkoja, puhutettavaksi antautuneita, jotka eivät kykene vastustamaan eksyttäjiä, koska eivät tunne Raamattua: 2 Timot. 3:6-7. - Nuo eksyttäjät osaavat puhua lipevästi ja kauniisti heidän jumalastaan. Room. 16:17-18.

Jehovantodistajat levittävät oppejaan jopa uskossa oleville. Heidän tapanaan on ottaa ensiksi esille joku asia, josta tietävät sinun olevan samaa mieltä heidän kanssaan. He saattavat esittää esim. kysymyksen; ”Mitä mieltä olet sodasta?” Ja jos suostut vastaamaan heidän tahtomansa vastauksen, että et hyväksy sotaa, olet kiedottu heidän pauloihinsa, vaikka vastauksesi siis on aivan tosi. Vastauksesi pohjalta he vangitsevat luottamuksesi puolelleen: ”Mehän olemme samaa mieltä.” Mutta jos siis suostut tuohon manipulointiin, edes ajattelemaan heidän asettamiaan kysymyksiä, antaudut siten heidän vaikutuspiiriinsä. Asetelman on aina oltava siten, että uskossa oleva johtaa keskustelua, ja jeh.todistajat ovat oppilaan paikalla. Jeesus on antanut meille uskoville tehtäväksi auttaa ihmiset sisälle pelastukseen ja irti eksyttävistä uskonnoista. Markus 16:15-20.
Uudestisyntyneinä Jumalan lapsina tahdomme auttaa toinen toisemme Pyhän Hengen täyttämään elämään. Jehovantodistajat taas kieltävät raamatullisen Pyhän Hengen toiminnan. Heille Pyhä Henki on pelkkä ”henkeytys”, koska he eivät tunne Jeesusta.
Jumalan Pyhä Henki on elävä persoona, joka kykenee opettamaan sekä johdattamaan uskoon tulleet ”kaikkeen totuuteen”. Hän puhuu, Hän kuulee ja Hän julistaa. Joh. 16.13. Hän muistuttaa meitä Jeesuksen opetuksista. Joh. 14:26. Hän voi tulla murheelliseksi. Efes. 4:30. Pyhä Henki jakaa armolahjoja, ”niin kuin tahtoo”. 1 Kor. 12:11. Ja Hän tosiaan tahtoo täyttää Jeesuksen verellä lunastetut ihmiset sekä jakaa heille armolahjojaan. Armolahjat toimivat Jeesuksen takaisintulemiseen asti. 1 Kor. 13:10.
Jehovantodistajien eräs vakava ja ihmisiä kadotukseen tuudittava oppi on, ettei muka ole ikuista kadotustuomiota.

Ihmiset ajattelevat naivisti, ettei noista ole haittaa, vaikka heitä hetken kuunteleekin. Mutta se on erehdys! Asia ei jää yhdeksi vierailuksi. He tulevat yhä uudestaan... Ensimmäisellä käynnillään he jättävät aivan kuin jalkansa sydämesi ovenrakoon pitämään mieltäsi auki seuraavaa vierailua varten, ajattelemaan heidän sanojaan. Ja lopulta ihminen, joka suostuu kuuntelemaan noita harhahengen vallassa olevia, tulee varmasti puolustuskyvyttömäksi. Propaganda tekee tehtävänsä. Ihmisen mieli kiedotaan valheen verkkoon. Siten valheesta tulee ihmiselle totuus, ja eksynyt parka uskoo olevansa oikeassa uskonnossa, vaikka ei olekaan tullut Jumalan lapseksi ja siis kokenut uudestisyntymistä Pyhästä Hengestä. Joh.3:3-5.
Eksyneet eivät itse tiedosta olevansa pimeyden palvelijoita. jehovantodistajat ovat muslimien ja mormonien kanssa samalla tavalla tietämättään joutuneet harhahengen valtaan. Mutta hekin ovat Jumalalle rakkaita, joita Jumalan armo etsii. Jeesus on ristillä sovittanut heidän syntinsä. Siksi uskossa olevien tulee mennä kertomaan heille, että Jeesus on AINOA Pelastaja! Joh.14:6. Apt.4:12.
Uskoon tulleiden pyhä tarkoitus on auttaa ihmiset Luojansa yhteyteen, Hänen rakkauteensa.

2 Joh. 2:7-11.

Jehovantodistajat eivät ole kristittyjä.

W.L.

____
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2567
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Paluu YLEISTÄ Ristin Valossa!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot] ja 1 vierailijaa

cron