Onko Jeesus AINOA Pelastaja?

Kaikkea Taivaan ja maan väliltä! Foorumin jäsenten kirjoituksia.

Onko Jeesus AINOA Pelastaja?

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » La 30 Touko, 2015 21:54

!

Jeesus itse sanoi olevansa ainoa "Tie, Totuus ja Elämä" ja ettei kukaan pääse Isän yhteyteen muutoin kuin Hänen kauttansa. Joh. 14:6. Samaa oppia julistivat kaikki Jeesuksen seuraajat: Jeesus, Jumalan Poika on Herra. Filip. 2:10,11. / 2 Joh. 3. Sama opetus on ollut kaikkien aikojen uudestisyntyneillä Jumalan lapsilla:
"Sillä te olette kaikki uskon kautta Jumalan lapsia Kristuksessa Jeesuksessa. Sillä kaikki te, jotka olette Kristukseen kastetut, olette Kristuksen päällenne pukeneet. Ei ole tässä juutalaista eikä kreikkalaista, ei ole orjaa eikä vapaata, ei ole miestä eikä naista; sillä kaikki te olette yhtä Kristuksessa Jeesuksessa." Gal. 3:26-28.
Jumalan lapseutta ei siis ole Jeesuksen ulkopuolella, ei juutalaisilla yhtään paremmin kuin meillä pakanoillakaan. Uskonnot eivät pelasta!

Uuden liiton sanoma on se, että synnit voidaan saada anteeksi ainoastaan Jeesuksen sijaisuhrin kautta. Room. 3:23-25. Yhteinen sanomamme on aina ollut, että "ei ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman." Apt. 4:12.

Jeesus on oikeassa! Apostolit ovat oikeassa! Raamattu on oikeassa! Kristityt ovat oikeassa!
Jeesuksen vastaan ottaminen on ainoa mahdollisuus olla oikeassa uskossa ja päästä Taivaaseen.

Jeesus on ainoa ovi Jumalan yhteyteen.
"Niin Pietari sanoi heille: "Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan. ..
... Jotka nyt ottivat hänen sanansa vastaan, ne kastettiin, ja niin heitä lisääntyi sinä päivänä noin kolmetuhatta sielua."
Apt. 2:38,41.
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2561
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Paluu YLEISTÄ Ristin Valossa!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron