Kristittyjen vainot

Kaikkea Taivaan ja maan väliltä! Foorumin jäsenten kirjoituksia.

Kristittyjen vainot

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Su 06 Maalis, 2016 11:37

Siunausta Jeesuksessa Kristuksessa ja Hänen sovintoverensä armossa!

Pahoja uskovien vainoojia ovat aina olleet toiset uskovaiset, uskonnolliset pahanpuhujat, myyräntyötä tekevät valheprofeetat, jotka luulevat olevansa Jumalan asialla mustamaalatessaan muita. Sellaiset ovat useimmiten sielullisia, "Henkeä heillä ei ole". Juuda 19. 2 Piet. 2. Sellaiset vastustavat Pyhän Hengen toimintaa.
"Ja kaikki, jotka tahtovat elää jumalisesti Kristuksessa Jeesuksessa, joutuvat vainottaviksi. Mutta pahat ihmiset ja petturit menevät yhä pitemmälle pahuudessa, eksyttäen ja eksyen." 2 Tim. 3:12,13.
Kristittyjen ei milloinkaan tule toimia veljiään vastaan, ei siltikään, vaikka he olisivat joutuneet eksyksiin ja jopa harhaopin piiriin. Uskovien tehtävä on aina auttaa toisiaan ja olla toistensa puolta: "Veljeni, jos joku teistä eksyy totuudesta ja hänet joku palauttaa,
niin tietäkää, että joka palauttaa syntisen hänen eksymyksensä tieltä, se pelastaa hänen sielunsa kuolemasta ja peittää syntien paljouden."
Jaak. 5:19,20. Kun joku on esimerkiksi joutunut menestysteologian piiriin, tulee uskovien alkaa rukoilla, että saamme autettua kristityn sieltä ulos. Samoin on toimittava, jos joku ajatuu luterilaiseen tms. kirkkohapatukseen. Ei niitä papinkauluksia tule ainoastaan paheksua, vaan yrittää auttaa ihmistä riisumaan kirkkotunnukset pois.
Monet kristityt ovat joutuneet olemaan uskonnollisten valheprofeettojen vainoamia. Heitä vastaan on profetoitu valheita, joilla heitä vastaan on nostettu oikeitakin uskovia. Tämä todistaa, että silloin on meneillään suuri ja hedelmällinen työ. "Minulle on avautunut ovi suureen ja hedelmälliseen työhön, ja vastustajia on paljon." 1 Kor. 16:9. Samaa on aina tapahtunut oikeille uskoville. Matt. 10:24,25.
Mutta vastuksista huolimatta oikeat kristityt julistavat loppuun asti tervettä evankeliumia, että ristin veren kautta saadaan synnit anteeksi. Ne, jotka nousevat uskovia vastaan, joutuvat vakavan tuomion alle.
Kaikkien kristittyjen yhteinen tehtävä on auttaa eksynyt veli pois väärältä tieltä.
- RUKOILLAAN. -

Tässä vielä ikävä ennustus:
Tulette näkemään monia oikeita uskovia vastustettavan, varsinkin niitä, jotka kilvoittelevat rehellisesti "sen uskon puolesta, joka kerta kaikkiaan on pyhille annettu". Juuda. 3.
Sielunvihollinen vihaa Jumalan työn keskiössä työskenteleviä uskovia.
Tässä aiheesta lisää:
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2566
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Paluu YLEISTÄ Ristin Valossa!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron