RAJAT ?

Kaikkea Taivaan ja maan väliltä! Foorumin jäsenten kirjoituksia.

RAJAT ?

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » La 19 Maalis, 2016 10:28

RAJAT.

Jumala tahtoo ja voi antaa meille monin verroin enemmän hyvää suostuessamme ymmärtämään ja ottamaan vastaan alkuperäisen kristinuskon sisällön ja tarkkarajaisuuden maailmaan ja syntiin nähden. Mutta suuri siunauksen lähde odottaa myös siinä, kun ymmärrämme alkukristillisen ajan oikean seurakunta-rajauksen. Mikä se on? - Mihin kehitysvaiheeseen asetettiin raja, jonka yli ei saa astua ja jonka jälkeen ei enää ole saanut tehdä muutoksia oppiin ja elämään? Oikea vastaus ja sen vastaan ottaminen takaa raamatullisen uskovien yhteyden. Uskon, että meidän tulee hyväksyä tästä kysymyksestä Jeesuksen oma opetus Ilm. 22:18,19: "Minä todistan jokaiselle, joka tämän kirjan profetian sanat kuulee: Jos joku panee niihin jotakin lisää, niin Jumala on paneva hänen päällensä ne vitsaukset, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan; ja jos joku ottaa pois jotakin tämän profetian kirjan sanoista, niin Jumala on ottava pois sen osan, mikä hänellä on elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin, joista tässä kirjassa on kirjoitettu." "Ei yli sen, mikä on kirjoitettu!" 1 Kor. 4:6.
Aamen. Siinä on rajaus: Jumala asetti nuo sanat Ilmestyskirjan ja siis Raamatun loppusanoiksi noin vuonna 97 jKr. Alkukristillinen aika tulee siis rajata siihen. Johannes kuoli viimeisenä 12. apostolista ennen vuotta 100 jKr. Silloin päättyi apostolinen aika. Kristinusko oli valmis oppeineen ja käytäntöineen. Sen jälkeen ei kukaan ole saanut oikeutta lisätä kristinuskoon omia käsityksiään ja oppejaan.
Minkälaista kristinusko oli vuonna 100 jKr. sellaista sen tulee olla tänäänkin. Kaikki sen jälkeen syntyneet uskonnot oppeineen, uskontunnustuksineen ja katekismuksineen tulee hylätä ja asettua uudestaan apostoliseen uskoon, oppiin ja elämään.
"Jeesus Kristus on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti!" Hebr. 13:8. Hänen Sanansa on sama. Ottaessasi vastaan Jeesuksen syntiesi sovittajaksi, otat samalla vastaan kaikki Hänen opetuksensa. Silloin tahdot tehdä parannuksen synneistäsi, ottaa kasteen Hänen nimeensä ja täyttyä Pyhällä Hengellä.
Siunausta meille!

+

Syyttäjähengessä olevat nimikristityt ovat aina nousseet raamatullisia yhteyspyrkimyksiä vastaan. Tuo vastaan nouseminen todistaa, että he ovat "meidän veljiemme syyttäjän" asialla. Ilm. 12:10.
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2567
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Paluu YLEISTÄ Ristin Valossa!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron