Jumalan mielipide homoudesta

Kaikkea Taivaan ja maan väliltä! Foorumin jäsenten kirjoituksia.

Jumalan mielipide homoudesta

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » To 19 Loka, 2017 11:08

:!:

Raamattu sanoo näin: ”Herra puhui Moosekselle sanoen: … Älä makaa miehenpuolen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan; se on kauhistus” (3 Moos. 18:1, 22).
Ja Raamattu rinnastaa homouden synnin eläimiin sekaantumiseen. 3 Moos. 18:22-23.

Homouden synnin harjoittaja ei pääse taivaaseen:
"Ettekö tiedä, etteivät vääryydentekijät peri Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät haureelliset eivätkä epäjumalanpalvelijat, eivät avionrikkojat, irstailijat ... eivätkä homoseksuaalisuuden harjoittajat peri Jumalan valtakuntaa." 1 Kor. 6:9-11. RK.

Noin neljätuhatta vuotta sitten tuhottiin Sodoman ja Gomorran kaupungit homouden yms. syntien vuoksi. Sielläkin ko. synti oli yhteiskunnan hyväksymää. Tuo kieroutuneisuus nousi itsekeskeisen, yltäkylläisen elämän ja huolettoman laiskuuden pohjalta, jossa ei ollut sijaa kärsivien auttamiselle (Hes. 16:49):
”Ja ne kaksi enkeliä tulivat Sodomaan illalla, ja Loot istui Sodoman portissa; ja nähtyänsä heidät Loot nousi heitä vastaan ja kumartui maahan kasvoillensa. … ja he poikkesivat hänen luoksensa ja tulivat hänen taloonsa. … Ennen kuin he olivat laskeutuneet levolle, piirittivät kaupungin miehet, sodomalaiset, sekä nuoret että vanhat, koko kansa kaikkialta, talon. Ja he huusivat Lootia sanoen hänelle: "Missä ne miehet ovat, jotka tulivat luoksesi yöllä? Tuo heidät tänne meidän luoksemme, ryhtyäksemme heihin." … Ja he tunkeutuivat väkivaltaisesti miehen, Lootin, kimppuun ja kävivät murtamaan ovea. … Ja miehet (enkelit) sanoivat Lootille: "Vieläkö sinulla on ketään omaista täällä? Vie pois täältä vävysi, poikasi, tyttäresi ja kaikki, keitä sinulla kaupungissa on, sillä me hävitämme tämän paikan. Koska huuto heistä on käynyt suureksi Herran edessä, lähetti Herra meidät hävittämään sen." … Aamun sarastaessa enkelit kiirehtivät Lootia sanoen: "Nouse, ota vaimosi ja molemmat tyttäresi, jotka ovat luonasi, ettet hukkuisi kaupungin syntivelan tähden (= homous ja mm. Hes.16:49-50). " Ja kun hän vielä vitkasteli, tarttuivat miehet hänen käteensä sekä hänen vaimonsa ja molempien tyttäriensä käteen, sillä Herra tahtoi säästää hänet, ja veivät hänet ulos ja jättivät hänet ulkopuolelle kaupunkia. ……. Aurinko oli noussut, kun Loot saapui Sooariin. Ja Herra antoi sataa Sodoman ja Gomorran päälle tulikiveä ja tulta Herran tyköä taivaasta, ja hävitti nämä kaupungit ynnä koko lakeuden sekä kaikki niiden kaupunkien asukkaat ja maan kasvullisuuden.”(1 Moos. 19. / Luuk. 17:28-30).

"Sen tähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin (!) himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta (!) ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. Ja niin kuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät (!) heidän kelvottoman mielensä valtaan (!), tekemään sopimattomia. He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä; ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia, vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta; jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka sen kaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät." Room. 1:26-32.

Jumala ei muuta mielipidettään, vaikka yhteiskunta ja kansankirkko ovatkin hyväksyneet homouden.
Kannattaisiko olla samaa mieltä Jumalan kanssa?

+

Kristityt ovat samaa mieltä Jumalan kanssa. Muotojumaliset nimikristityt taas eivät hyväksy Raamatun opetuksia.
Oikeiden kristittyjen piirissä opetetaan tätäkin asiaa raamatullisesti, vaikka koko maailma nousisi vastaan.
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2571
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Paluu YLEISTÄ Ristin Valossa!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron