Rukoilkaa lakkaamatta..

Kaikkea Taivaan ja maan väliltä! Foorumin jäsenten kirjoituksia.

Rukoilkaa lakkaamatta..

ViestiKirjoittaja pike464 » Ti 07 Heinä, 2009 8:05

RUKOILKAA LAKKAAMATTA


Näin kirjoittaa Jumalan mies Paavali sen ajan kristityille Tessalonikassa Olen uskomassa Jumalan tahdoksi,
että meidän, lopun ajan kristityt, jotka elämme keskellä puoliyön uneliaisuutta, olisi otettava erikoisesti vaarin
tästä lyhyestä Raamatun lauseesta.
Tässä lauseessa ei sanota: Rukoilkaa silloin, kuin teillä on jokin erikoinen tuska tai hätä. Ei sanota:Rukoilkaa silloin, kun tunnette ihania tunteita. Ei myöskään sanota: Rukoilkaa silloin,kun näette Jumalan työllä olevan menestystä tai kun näette vihollisen vihan kiukussa repivän alas Jumalan työtä.
Tässä lauseessa sanotaan yksinkertaisesti: Rukoilkaa lakkaamatta.
Veljeni ja siskoni, antakaamme tämän lyhyen Raamatun lauseen hiljentää itsemme Kaikkivaltiaan jumalan kasvojen edessä, Miten on minun laitani ja miten sinun?
Voimme ehkä puolustella itseämme: Rukoilenhan minä yksin, kun tunnen siihen kehoiusta. Rukoilen kuuluvalla äänellä yhteisissä rukouskokouksissa ja rukoilen aamuin illoin kotona.
Voihan näin olla, ja uskonelämämme näyttää ulkonaisesti aivan moitteettomalta. Mutta miten on sisäisenelämän laita? Olemmeko jatkuvasti todellisessa kanssakäymisessä Jumalan kanssa? Onko tie selvänä verenkautta Isän sydämelle?
Kysykäämme itseltämme, me Herran todistajat, kumpi on meillä suurempana huolena valmistautuessamme kokoukseen, sekö, että saarnamme olisi tietopuolisesti sisältörikas ja esityksemme muotokaunista. Vai sekö, että sydämemme olisi murrettu Jumalan kasvojen edessä ja sanamme löytäisivät tien ihmisten sydämiin?
Ehkä sanot,että kumpikin on tarpeellinen. Aivan niin. En tahdo sanoa, että olisi väärin Jumalan Sanaa tutkien valmistaa saarnansa.
Mutta yhden seikan olen pannut merkille. Kyllä perkelekin mielellään uskovalle saarnamiehelle antaa aikaa ja kaikenlaisten
hengellisten ja hengettömien kirjojen tutkimiseen ja saarnan valmistamiseen niiden avulla.
Paholainen ei kuitenkaan sallisi todistajien olevan paljon polvillaan Jumalan kasvojen edessä edessä ja rukoilevan itselleen murtunutta sydäntä Kuitenkin ilman sitä sanamme ovat vain kuin helisevä vaski ja kilisevä kulkunen, Kuulijakunta voi kyllä ylistää saarnojamme, mutta kukaan ei etsi Herraa. Jumala saakoon
meidät tällaisesta pelastaa.
Miten on sinun laitasi, veljeni, joka seisot Herran huoneen etuvartiossa, kuulut Jumalan seurakunnan vanhimmistoon. Mikä on sinulle tärkeintä, sekö, että olet vain seurakunnan kokouksessa mukana (Maijalle kuria pitämässä) vai sekö, että sydämen uhrautuvaisuudella pidät huolta heikoimmastakin seurakunnan jäsenestä?
Olet mukana yhteisellä rukousalttarilla taistelemassa Jumalan kansan kanssa. Jos sinulta puuttuu tätä uhrautuvaa mieltä, oletkohan Jumalan edessä enää tehtävääsi kelvollinen, vaikka ehkä ulkonaisesti ihmisten edessä sitä näyttäisitkin olevan.
Katsokaamme Jumalan Sanasta, mitä on kirjoitettu Efeson seurakunnan enkelille Ilm.2:25. Vakavasti varoitetaan että, että kynttilänjalka työnnetään pois paikoiltaan.
Voihan seurakuntien etuvartiossa olla veljiä, jotka toimiensa ja tehtäviensä tähden joutuvat olemaan paljon poissa seurakunnan yhteydestä, mutta tässä ei ole siitä kysymys. Mutta jos seurakunnan vanhimmiston jäsentä ei näy kuukausiin rukouskokouksissa ja hän saattaa matkustaa monien kilometrien päähän saadakseen tilaisuuden saarnata, saamme olla varmoja, ettei Jumalan työ ole sydämellä vaan liha etsii kunniaa itselleen. Siksi laulaja ei turhaan laula:
Isät, työmehet , valvokaa
Pysähdy Herran kasvojen eteen myös sinä, veljeni ja siskoni, joka soitat ja laulat kuorossa. Kummasta on sinulla suurempi huoli, siitäkö, että ulkonaisesti esitys onnistuisi vai siitä, että laulu lähtisi sydämestä ja löytäisitien sydämeen. Ehkä sanot, että, että molemmat ovat tarpeellisia. Niin ovatkin, mutta uskon, että jos laulajat ja
soittajat viipyisivät enemmän Herran kasvojen edessä, ei tapahtuisi sitä, mikä monesti nykyään tapahtuu, vieläpä Jumalan kansan juhlilla Heikompilahjaiset laulajat ja soittajat joutuvat parempilahjaisten ylenkatseen alaisiksi.
Kuitenkin saattaa olla niin, että juuri nuo heikoimmat laulavat rukoilevalla sydämellä.
Siksi laulajat, painukaamme tomuun ja tuhkaan Herran edessä, ettemme itse luulisi jotakin olevamme, vaan että Jmala saisi kaikesta kunnian ja kiitoksen.
Sinä seurakunnan jäsen, Jumalan lapsi, oletko rukoileva vai arvosteleva kristitty? Ehkäpä sanot, että Jumalan Sana antaa oikeuden arvostella(1Kor.2:15 ja monet muut kohdat). Mutta ystäväni, siinä puhutaan hengellisen ihmisen arvostelusta. Saamme olla varmat siitä, että hengellinen ihminen on myös rukoileva kristitty.
On siunattua ja ja turvallista todistajana julistaa Sanaa sen seurakunnan keskellä, jossa on hengellisiä arvostelijoita. silloin tietää, että he rukoilevat julistuksen puolesta. Jos sattuisi jokin virhe tulemaan, he tulevat siitä avoimesti kahden kesken todistajalle huomauttamaan. Se onkin oikein.
Ei tarvitse olla ihmistuntija eikä omata Hengen tuntemusta, jos uudelle paikkakunnalle tultuaan huomaa heti kristityn, jonka vanha aatami arvostelee. Siksi, ystävä Herrassa, etsikäämme Hengessä ja totuudessa Jumalan kasvoja ja läpikotaista uudistusta, ettemme olisi vain kristillisyydessä mukana kulkijoita, vaan olisimme todellisia
Herran sotilaita, joiden sydämissä palaa rukouksen tuli sekä Jumalan seurakunnan että hukkuvien sielujen puolesta.

Topias Sutela

Kirjoitus on julkaistu Ristin Voitto lehden elokuun numerossa vuonna 1937.

ja Ristin kansa lehdessä n:ro 7. 09

( Kirjoitin sen aamutuimiin tännekkin luettavaksi, sitten kun olin sen kirjoittanut, huomasin paljon kirjoitusvirheitä, sanoja puuttuu ja kirjaimia.
kun kirjoittaessa präntti on pientä eikä oikein oo taitoakaan kirjoittamiseen..mutta toivon että ei pahempia mokia enää tuossa olisi :cry: )


Siunausterveisin pike :IAg
"Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti".
Avatar
pike464
 
Viestit: 1060
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 2:54
Paikkakunta: YLÖJÄRVI

Hyvin teit sisareni ..

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Ti 07 Heinä, 2009 9:57

Shalom! Jumalan rauhaa ja armoa tähän päivään!

Hyvin teit sisareni .. hyvän aiheen laitoit eteemme. Hyvin tarpeellisen tänäkin aikana kuin varmaan oli kirjoituksen 1. julkaisun aikana.

Erinomaisen tärkeää ja painavaa asiaa, kehoitusta, muistutusta arkeen ja juhlaan.

Vanhaa Aatamia pitää aina aika ajoin ojentaa oikeaan, kun tuppaa varmaan yhdellä, jos toisella nostamaan päätään, huomaamattakin.
:IAg

Ja mitä tulee huonoihin silmiin, näköön, tulee meidän muistaa ottaa se huomioon kirjoittaessamme ja muokatessamme kirjoituksia tänne. Kaikilla ei enää maalliset silmät ole kuin kotkalla.
Kaikilla ei näön korjaaminen käy niin vaivattomasti kuin allekirjoittaneella, mutta muokatkaamme täällä tekstit vähintään kokoon: Iso, niin huonommallakin näkökyvyllä voi vaivattomasti lukea.

Se, että kirjoittaa (vaikka kuinka hyvän aiheen, kirjoituksen) muokkaamatta sitä kaikkien luettavaksi, on niiltä osin mennyt sitten hukkaan jne.
Fonteissa tarvitaan kontrastia ja kokoa, niin kaikki saavat mahdollisuuden lukea ja kaikilla on tilaisuus tutustua aiheeseen ja saada kenties tarvitsemaansa uskonelämään.

Koitetaanhan muistaa tämä. :tap
Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2555
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

hyviä

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ti 07 Heinä, 2009 11:11

Hyviä kehotuksia Dimi! Muistetaan meitä vanhuksia (OM) .

Piken tuoma kehotus jatkuvaan rukoukseen oli enemmän kuin hyvä! Vanhoissa Ristin Voitto lehdissä on vielä hengellisiä kirjoituksia, joita ei uusimmissa enää ole.
Itse tein suuren löydön keväällä kirpputorilta. Löysin isot pinot vanhoja, 1930 - -50 lukujen Ristin Voitto lehtiä. Niistä saan siunaavaa lukemista loppuelämäkseni. (OM) :idea: .

Tuo Piken laittama kirjoitus kehottaa jatkuvaan rukoukseen. Sama asia on ollut usein mielessäni.
Puheet voivat olla hyviä ja kauniita sekä suloisilla sanoilla esitettyjä kaunosaarnoja, mutta ilman Pyhän Hengen Voimaa. Usein myös eksyttäjät ovat puhekoulutuksen saaneita kaunopuhujia. Room.16:17-18.
Puhujan tulisi ennen puhettaan viipyä paljon rukouksessa Herran edessä. Samoin tulisi olla laulajien ja soittajien suhteen. - Mutta kun kaikki kokoukseen tulijat rukoilisivat kielilläpuhuen esim. vaikka yhden tunnin, niin tulevan maailmanajan Voimat olisivat alkuseurakunnan luokkaa.

Paavali ei heittänyt kehotusta jatkuvasta rukoilemista taakaksemme, jota ei olisi itse kantanut. Hän heitti sen meille kaikille ilon lähteeksi. Uskon tähän meidän kokouspaikkamme seinällä olevaan taulun tekstiin:


KOKEILKAA !

Kuva
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2565
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja elämäni » Ti 07 Heinä, 2009 21:57

Herra armahda meitä. Totisia rukoilijoita isä etsii tänä päivänä. Uudista rukoilijoita ja vahvista ja innoita. Herra olkoon kaikkien kanssa. Olkoonkin päämäränä sielujen voittamis työ. herra kutsuu elopellolle sisaria ja veljiä. Jotka puhtaalla eheällä sydämmellä ovat antautuneet taivaan isän tahtoon ja tekemään sen pienen osan johon sinut on taivaallisella kutsumuksella kutsuttu palvelemaan. Olkoonkin se mikä tahansa, se on kallisarvoinen lahja isältä ,sinulle ja minulle. Jumalanvaltakunnan työn eteen päin viemiseksi. Olkoon veren suoja jokaisen lukijan yllä. Siunattua hyvää jatkoa juuri sinulle. AJATELKAA, JEESUS RAKASTAA KAIKKIA. MUTTA EI SYNTIÄ, SYNTIÄ JEESUS EI HYVÄKSY. MUTTA JEESUKSESSA SAAT SYNNIT ANTEEKSI. KIITOS JEESUS. JA SAAT OLLA VAPAA KAIKESTA.
elämäni
 
Viestit: 212
Liittynyt: Su 15 Helmi, 2009 17:04

Rukouksen kaikki muodot

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ke 08 Heinä, 2009 9:35

Edelleen, kiitos Pike, tuosta suuresta työstä, että kirjoitit hyvän kirjoituksen vanhasta lehdestä. Siitä tosiaan saa tuntea Hengen siunaavan vaikutuksen. Enää ei sellaista sävyä löydy. Vaan ... Nykyajan liikehdintä Pyhän Hengen toiminnan sammuttamiseksi on havaittavissa kaikissa ns. kristillisissä julkaisuissa. Myös Radio Dei kuten TV 7. ovat Baabelin äänenkannattajia.

Jumalan rakkauden tielle kuuluvat kaikki alkuseurakunnassa olleet asiat, armolahjat, tehtävät jne. (HL)
On ikävä asia, että kaikki eivät puhu kielillä. Mutta Jumala kyllä soisi "teidän kaikkien puhuvan kielillä." 1 Kor. 14:5.
Kielilläpuhuminen on parhaimpiin armolahjoihin kuuluva profetoimisen lahjan kanssa. Mutta jos kieliin tulee selitys, niin se on profetoimisen lahjan kanssa saman arvoinen. 1 Kor. 14:4-5. Paavali puhui kielillä enemmän kuin kukaan meistä. 1 Kor. 14:18.
Rukoillaan, että Jumala täyttää omansa Pyhällä Hengellä ja antaa kaikille armolahjoja samalla tavalla kuin alkuseurakunnassa.
Jumalan seurakunta on 2000 vuotta pyrkinyt osallisiksi parhaimmista armolahjoista. 1 Kor. 12:31. Sillä tiellä tulee pysyä loppuun asti! Kristilliseen seurakuntaelämään kuuluu olennaisena osana armolahjojen toiminta.
Kaikessa takaisin alkuun.

Minua kauhistutti kerran erään veljen sanat, kun hän puhui halventaen kielilläpuhumisesta sanoen sitä "polotukseksi". :Grying: Sanon, että minua kauhistutti. Tunsin, miten murheelliseksi Pyhä Henki sydämessäni tuli! Nyt tuo veli onkin aivan pimeydessä. Pyhä Henki ei salli vähääkään armolahjojen halventamista ja pilkkaamista.


PS. Meillä Turussa kokousten rukoushetkissä puhutaan paljon kielillä.., mutta toivoisin sitä yhä lisää.

PSS. Lukekaa uudestaan Piken laittama aloitus.
SIUNAUSTA KAIKILLE RAKKAILLE USKOVILLE!
TAHDOMME KAIKKI KAIKILLE KAIKKEA HYVÄÄ !!!
:lol:
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2565
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Vanhoja lehtiä.

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » To 09 Heinä, 2009 11:34

Shalom rakkaat uskovat!!!

Rukoilkaa veljet ja sisaret, minunkin puolestani (Efes. 6:18-19), että saisin intoa kirjoittaa ja selvitellä näitä suuria asioita; mm. Jannen tuomaa aihetta Pyhän Hengen kasteesta ja siihen liittyvistä muista asioista, armolahjoista ym.
Esirukousaiheeni selostusta tässä:
"Sillä Jumala ei ole väärämielinen, niin että Hän unhottaisi teidän työnne ja rakkautenne, jota olette osoittaneet Hänen Nimeänsä kohtaan, kun olette palvelleet pyhiä ja vielä palvelette. Mutta me halajamme sitä, että kukin teistä osoittaa samaa intoa, säilyttääkseen toivon varmuuden loppuun asti, ettette kävisi veltoiksi, vaan että teistä tulisi niiden seuraajia, jotka uskon ja kärsivällisyyden kautta perivät sen, mikä luvattu on." Hebr. 6:10-12.


Siunaten www = Weijo-wanhus-waan
:idea: :!:
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2565
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Re: Vanhoja lehtiä.

ViestiKirjoittaja pike464 » To 09 Heinä, 2009 12:39

TurunWeijo kirjoitti:Shalom rakkaat uskovat!!!

Joo Janne! Ehdin jo laittaa kiertoon vanhoja Ristin Voitto lehtiä. Mutta muutama on jäljellä. Laitan ne tulemaan, kun olen itse lukenut.

+

Rukoilkaa veljet ja sisaret, minunkin puolestani (Efes. 6:18-19), että saisin intoa kirjoittaa ja selvitellä näitä suuria asioita; mm. Jannen tuomaa aihetta Pyhän Hengen kasteesta ja siihen liittyvistä muista asioista, armolahjoista ym.
Esirukousaiheeni selostusta tässä:
"Sillä Jumala ei ole väärämielinen, niin että Hän unhottaisi teidän työnne ja rakkautenne, jota olette osoittaneet Hänen Nimeänsä kohtaan, kun olette palvelleet pyhiä ja vielä palvelette. Mutta me halajamme sitä, että kukin teistä osoittaa samaa intoa, säilyttääkseen toivon varmuuden loppuun asti, ettette kävisi veltoiksi, vaan että teistä tulisi niiden seuraajia, jotka uskon ja kärsivällisyyden kautta perivät sen, mikä luvattu on." Hebr. 6:10-12.


Siunaten www


AAMEN! KYYNELIN KOSTUTETTUJA RUKOUKSIA TARVITSEMME KAIKIN SAADA..ARKAA TUNTOA JUMALAN PYHÄN SANAN ÄÄRELLÄ..

SIUNAUSTA KAIKILLE..
"Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti".
Avatar
pike464
 
Viestit: 1060
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 2:54
Paikkakunta: YLÖJÄRVI

ViestiKirjoittaja Aamu-Usva » To 09 Heinä, 2009 19:11

Aloituskirjoitus oli ihana ja todella murtava selvästi Pyhässä Hengessä kirjoitettu kehotus. Minä ainakin haluan olla jatkuvassa yhteydessä Herraan Jeesukseen!!!
Avatar
Aamu-Usva
 
Viestit: 933
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 22:15
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja elämäni » Pe 10 Heinä, 2009 23:00

:D Sutela puhuu täyttä totta. :D
elämäni
 
Viestit: 212
Liittynyt: Su 15 Helmi, 2009 17:04


Paluu YLEISTÄ Ristin Valossa!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot] ja 1 vierailijaa

cron