On maailmassa Kristuksella kirje....

Tähän puhuttelevat ja siunaavat (tai ojentavatkin) Raamatun kohdat.

On maailmassa Kristuksella kirje....

ViestiKirjoittaja pike464 » La 19 Syys, 2009 9:51

2. Korinttolaiskirje 2

Olin nimittäin mielessäni päättänyt, etten tullessani teidän tykönne taas toisi murhetta mukanani.
Sillä jos minä saatan teidät murheellisiksi, niin eihän minua voi saada iloiseksi kukaan muu kuin se, jonka minä olen murheelliseksi saattanut.
Ja juuri sen minä kirjoitin sitä varten, etten tullessani saisi murhetta niistä, joista minun piti saada iloa, koska minulla on teihin kaikkiin se luottamus, että minun iloni on kaikkien teidän ilonne.
Sillä suuressa sydämen ahdistuksessa ja hädässä minä kirjoitin teille monin kyynelin, en sitä varten, että te murheellisiksi tulisitte, vaan että tuntisitte sen erinomaisen rakkauden, joka minulla on teihin.
Mutta jos eräs on tuottanut murhetta, ei hän ole tuottanut murhetta minulle, vaan teille kaikille, jossakin määrin, etten liikaa sanoisi.
Semmoiselle riittää se rangaistus, minkä hän useimmilta on saanut;
niin että teidän päinvastoin ennemmin tulee antaa anteeksi ja lohduttaa, ettei hän ehkä menehtyisi liian suureen murheeseen.
Sentähden minä kehoitan teitä, että päätätte ruveta osoittamaan rakkautta häntä kohtaan;
sillä sitä varten minä kirjoitinkin, että saisin nähdä, kuinka te kestätte koetuksen, oletteko kaikessa kuuliaiset.
Mutta kenelle te jotakin anteeksi annatte, sille minäkin; sillä mitä minä olen anteeksi antanut-jos minulla on ollut jotakin anteeksiannettavaa-sen olen anteeksi antanut teidän tähtenne Kristuksen kasvojen edessä,
ettei saatana pääsisi meistä voitolle; sillä hänen juonensa eivät ole meille tuntemattomat.
Tultuani Trooaaseen julistamaan Kristuksen evankeliumia avautui minulle ovi työhön Herrassa,
mutta minä en saanut lepoa hengessäni, kun en tavannut Tiitusta, veljeäni. Sentähden sanoin heille jäähyväiset ja lähdin Makedoniaan.
Mutta kiitos olkoon Jumalan, joka aina kuljettaa meitä voittosaatossa Kristuksessa ja meidän kauttamme joka paikassa tuo ilmi hänen tuntemisensa tuoksun!
Sillä me olemme Kristuksen tuoksu Jumalalle sekä pelastuvien että kadotukseen joutuvien joukossa:
näille tosin kuoleman haju kuolemaksi, mutta noille elämän tuoksu elämäksi. Ja kuka on tällaiseen kelvollinen?
Sillä me emme ole niinkuin nuo monet, jotka myyskentelevät Jumalan sanaa; vaan puhtaasta mielestä, niinkuin Jumalan vaikutuksesta, Jumalan edessä, me Kristuksessa puhumme.
_________________
"Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani."
"Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti".
Avatar
pike464
 
Viestit: 1060
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 2:54
Paikkakunta: YLÖJÄRVI

ViestiKirjoittaja Aamu-Usva » La 19 Syys, 2009 20:47

Tuo on kyllä totta kaikessa, mitä Pyhä Henki tämän Raamatun paikan kautta sanoo, että jos olemme aiheuttaneet murhetta jollekin, niin me olemme itsekin murheelliset, eikä meitä voi tehdä iloiseksi mikään muu kuin se, että näemme tuon murheelliseksi tulleen taas iloitsevan (j.2). Jos olemme aiheuttaneet Jumalan mielen mukaista murhetta parannukseksi, niin me iloitsemme siitä, että tuo murhe vie sisaren/veljen parannuksen kautta yhä lähemmäs Herraa ja siihen iloon, mikä Herran kasvoista loistaa. Joskus voimme aiheuttaa murhetta toisillemme oman lihallisuutemmekin takia :( . Silloinkin meidät voi tehdä iloiseksi vain se, että näemme murheelliseksi tulleen taas iloitsevan ja antavan meille anteeksi.

Myöhemmin tässä luvussa puhutaankin anteeksi antamisesta. Annetaan toisillemme aina kaikki anteeksi Kristuksen kasvojen edessä, ettei saatana pääse meistä voitolle. Hän yrittää saada sydämemme kovettumaan, ettemme antaisi anteeksi, koska anteeksiantamattomuus voi tulla pelastuksen esteeksi. "Sillä jos te annatte anteeksi ihmisille heidän rikkomuksensa, niin teidän taivaallinen Isänne myös antaa teille anteeksi; mutta jos te ette anna ihmisille anteeksi, niin ei myöskään teidän Isänne anna anteeksi teidän rikkomuksianne (Matt.6:14-15)."
Avatar
Aamu-Usva
 
Viestit: 933
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 22:15
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Aamu-Usva » La 28 Marras, 2009 18:10

Kun Kristus on meissä, niin hän loistaa lävitsemme maailmaan ihmeellistä valoaan. Jos ihmiset eivät näe Kristusta meissä, niin oletettavasti Kristus ei elä meissä.
Avatar
Aamu-Usva
 
Viestit: 933
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 22:15
Paikkakunta: Turku


Paluu Rakkaat Raamatun jakeet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron