Mannaa syötäväksi.

Tähän puhuttelevat ja siunaavat (tai ojentavatkin) Raamatun kohdat.

Mannaa syötäväksi.

ViestiKirjoittaja elämäni » To 05 Maalis, 2009 8:37

Sain tämän ystävän päivänä ystävältäni ja laitan sen nyt tähän. Joh.13.34. Uuden käskyn minä annan teille, että rakastatte toisianne, niin kuin minä olen teitä rakastanut-että tekin niin rakastatte toisianne.
elämäni
 
Viestit: 211
Liittynyt: Su 15 Helmi, 2009 17:04

ViestiKirjoittaja Vieras » La 07 Maalis, 2009 9:10

JOKA HETKI TUOTA RAKKAUTTA KYSYTÄÄN MYÖS MEILTÄ.
Vieras
 

RAK,RAAM,JAK.

ViestiKirjoittaja Vieras » La 07 Maalis, 2009 9:20

ELÄMÄNI KÄVI VIERAILULLA :lol: TÄSSÄ VIELÄLUUK.10.19.KATSO, MINÄ OLEN ANTANUT TEILLE VALLAN TALLATA KÄÄRMEITÄ JA SKORPIONEJA JA KAIKKEA VIHOLLISEN VOIMAA, EIKÄ MIKÄÄN OLE TEITÄ VAHINGOITTAVA.
Vieras
 

ViestiKirjoittaja Aamu-Usva » Ma 18 Loka, 2010 22:03

"Vaikka minä puhuisin ihmisten ja enkelien kielillä, mutta minulla ei olisi rakkautta, olisin minä vain helisevä vaski tai kilisevä kulkunen. Ja vaikka minulla olisi profetoimisen lahja ja minä tietäisin kaikki salaisuudet ja kaiken tiedon, ja vaikka minulla olisi kaikki usko, niin että voisin vuoria siirtää, mutta minulla ei olisi rakkautta, en minä mitään olisi. Ja vaikka minä jakelisin kaiken omaisuuteni köyhäin ravinnoksi, ja vaikka antaisin ruumiini poltettavaksi, mutta minulla ei olisi rakkautta, ei se minua mitään hyödyttäisi. Rakkaus on pitkämielinen, rakkaus on lempeä; rakkaus ei kadehdi, ei kerskaa, ei pöyhkeile, ei käyttäydy sopimattomasti, ei etsi omaansa, ei katkeroidu, ei muistele kärsimäänsä pahaa, ei iloitse vääryydestä, vaan iloitsee yhdessä totuuden kanssa; kaikki se peittää, kaikki se uskoo, kaikki se toivoo, kaikki se kärsii. Rakkaus ei koskaan häviä; mutta profetoiminen, se katoaa, ja kielillä puhuminen lakkaa, ja tieto katoaa. Sillä tietomme on vajavaista, ja profetoimisemme on vajavaista.
Mutta kun tulee se, mikä täydellistä on, katoaa se, mikä on vajavaista. Kun minä olin lapsi, niin minä puhuin kuin lapsi, minulla oli lapsen mieli, ja minä ajattelin kuin lapsi; kun tulin mieheksi, hylkäsin minä sen, mikä lapsen on. Sillä nyt me näemme kuin kuvastimessa, arvoituksen tavoin, mutta silloin kasvoista kasvoihin; nyt minä tunnen vajavaisesti, mutta silloin minä olen tunteva täydellisesti, niinkuin minut itsenikin täydellisesti tunnetaan. Niin pysyvät nyt usko, toivo, rakkaus, nämä kolme; mutta suurin niistä on rakkaus (1.Kor.13)."
Avatar
Aamu-Usva
 
Viestit: 933
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 22:15
Paikkakunta: Turku


Paluu Rakkaat Raamatun jakeet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron