Iloitkaa aina Herrassa! Vieläkin minä sanon: iloitkaa!

Tähän puhuttelevat ja siunaavat (tai ojentavatkin) Raamatun kohdat.

Iloitkaa aina Herrassa! Vieläkin minä sanon: iloitkaa!

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Su 28 Helmi, 2010 3:19


Iloitkaa aina Herrassa! Vieläkin minä sanon: iloitkaa! Fil. 4:4
Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2555
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

Aihetta riittää

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Su 28 Helmi, 2010 11:32

Ilon aihetta meillä riittää Jeesuksessa ja kaikessa, mitä Hän tekee tai on tekemättä!
Halleluja!

:lol:
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2558
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Re: Aihetta riittää

ViestiKirjoittaja pike464 » Ti 02 Maalis, 2010 8:10

TurunWeijo kirjoitti:Ilon aihetta meillä riittää Jeesuksessa ja kaikessa, mitä Hän tekee tai on tekemättä!
Halleluja!

:lol:


YLISTYKSEN VAIPPA!

Jeesus on kaiken toimintamme keskus! Hänestä iloitsemme! Vapaan sydämen ilo Herrassa saa meidät antamaan Hänelle huultemme uhrit, niiden huulten hedelmää, jotka Hänen Nimeänsä ylistävät (Hebr.13:15). Minun sydämeni tulvii ihania sanoja (Ps. 45:2). niin että te yksimielisesti ja yhdestä suusta ylistäisitte Jumalaa ja meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Isää (Room.15:6).

Tahdomme kiittää ja ylistää Jumalaa kaikesta sydämestämme! Olemmehan synneistä vapautetut (Room.6:22). Palvomme Jumalaa iloiten, kätten taputuksin, huutaen, laulaen, riemuiten ja palvoen. Sillä ilo Herrassa on meidän väkevyytemme! (Neh. 8:10).

Saamme vapaasti jopa hyppiä Jumalan kunniaksi kuten Daavid aikoinaan (2 Sam.6:13-15). Siinä pimeä uskonnollisuus karisee. Efes. 5:18-20. Esra 3:10-11.

Ja kun Herran liitonarkki tuli leiriin, nosti koko Israel suuren riemuhuudon, niin että maa jymisi. Kun filistealaiset kuulivat sen riemuhuudon, sanoivat he: "Mitä tuo suuri riemuhuuto on hebrealaisten leirissä?" Ja he saivat tietää, että leiriin oli tullut Herran arkki. Silloin filistealaiset pelästyivät, sillä he ajattelivat: "Jumala on tullut leiriin." Ja he sanoivat: "Voi meitä! Tällaista ei ole milloinkaan ennen tapahtunut (1 Sam.4:5-7). Halleluja!

Kohottakaa riemuhuuto Herralle kaikki maa! (Ps.100). Oikeamielisten on soveliasta Häntä kiittää! (Ps. 33:1). Jumala asuu kansansa kiitoksen keskellä: .. jonka istuin on Israelin kiitosvirtten keskellä (Ps.22:4).Jotkut väittävät, ettei suomalaiseen mentaliteettiin sovi riemuiten ylistäminen. Sellaisen valhe-identiteetin on saanut aikaan surkeileva suomalainen minämatomatkamiesmaan -uskonnollisuus. Suomalaiset ovat pienestä pitäen totutetut kirkolliseen hapannaamaisuuteen. Siitä on vapauduttava. Eräs hapannaama jo sanoi näin: "En mee semmoseen kokoukseen, mis ylistetään!" - - - Voi parkaa. Vääränlainen, parjaava arvostelu saa aikaan tuollaiset reaktiot. Irti meistä uskonnollinen hapannaamakulttuuri!

Musiikista eräs kirjoittaja antoi todella hyvän kommentin: "Olisi hyödyllistä ottaa jälleen käyttöön suurenmoiset Jumalan voideltujen miesten ja naisten menneisyydessä kirjoittamat virret, jotka selittävät raamatullista oppia."

Tuo synnytti riemun sydämeen. Aamen. Hengelliset laulut, joissa on mukana opetussanoma, ovat Jumalan mielen mukaista ylistystä!

Ylistys on aina Jumalan tahto. Se on Sanan opetus. Mm. Room. 15:6 ja Hebr. 13:15. Mutta sen on noustava puhtaasta sydämestä. Teknisin keinoin tehty "ylistys" ja diskovaloin yms. tehostein lisätty tunnelman luominen on sielullista ja vierasta tulta, jota Jumala ei tahdo. Sellaiseen pinnalliseen hauskanpitoylistykseen ei siis pidä mennä mukaan.Olen huomannut, että joissain kysymyksissä uskovien tapana on pistää sellainen asia kokonaan pois, jota jotkut käyttävät väärin. Ylistys on eräs sellainen. Mutta se pitää ohjata toimimaan raitishenkisesti, ei lopettaa. Armolahjojen toiminta kuuluu samaan ryhmään.

Meillä ylistetään joka kokouksessa Jeesusta ja Hänen verensä voittovoimaa! Kielilläpuhumista kuuluu (Apt. 10:46). Ja se on oikein. Halleluja Herralle! - - - Jo halleluja -sanan lausuminen pitää sisällään Jumalan ylistystä.Jeesuskin riemuitsi Pyhässä Hengessä (Luuk.10:21) ja ylisti Isää Raamatun esimerkin mukaisesti. Sama esimerkki kuuluu meillekin: Psalmeilla, kiitosvirsillä (Ef.5:19 = Ps.149:3; 150). Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä (1Piet.1:3).

Taivaassa kuuluu jatkuva ylistys! ja he veisasivat uutta virttä, sanoen: "Sinä olet arvollinen ottamaan kirjan ja avaamaan sen sinetit, sillä sinä olet tullut teurastetuksi ja olet verelläsi ostanut Jumalalle ihmiset kaikista sukukunnista ja kielistä ja kansoista ja kansanheimoista ja tehnyt heidät meidän Jumalallemme kuningaskunnaksi ja papeiksi, ja he tulevat hallitsemaan maan päällä". Ja minä näin, ja minä kuulin monien enkelien äänen valtaistuimen ja olentojen ja vanhinten ympäriltä, ja heidän lukunsa oli kymmenentuhatta kertaa kymmenentuhatta ja tuhat kertaa tuhat, ja he sanoivat suurella äänellä: "Karitsa, joka on teurastettu, on arvollinen saamaan voiman ja rikkauden ja viisauden ja väkevyyden ja kunnian ja kirkkauden ja ylistyksen". Ja kaikkien luotujen, jotka ovat taivaassa ja maan päällä ja maan alla ja meren päällä, ja kaikkien niissä olevain minä kuulin sanovan: "Hänelle, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsalle ylistys ja kunnia ja kirkkaus ja valta aina ja iankaikkisesti!" Ja ne neljä olentoa sanoivat: "Amen", ja vanhimmat lankesivat kasvoilleen ja kumartaen rukoilivat (Ilm.5:8-14).Jeesus tahtoo antaa meille nyt iloöljyä murheen sijaan, ylistyksen vaipan masentuneen hengen sijaan (Jesaja 61;3). Otammeko tämän vastaan?weijo.lindroos@pp.inet.fi

_________________________________________Totuutta rakkaudessa! - Rakkautta Totuudessa! =

"Totuutta noudattaen rakkaudessa!" Efes. 4:16.
*********************************************
Halleluja! AAMEN!
Paljon on aihetta lapsella kiittää...pike siirsi omin luvin ja
isonsin fonttiakin, että nään paremmin.. :D
"Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti".
Avatar
pike464
 
Viestit: 1061
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 2:54
Paikkakunta: YLÖJÄRVI

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Ti 02 Maalis, 2010 11:03

-->
Shalom! Siunausta tähän päivään! Jumalan rauhaa Deevelesko freidiba! Guds frid Gods peace! Herra kanssanne! Aahhen Deuleha!

Weijo-veljeltä hyvä ja tärkeä kirjoitus. Suomi on lutherilaisen hapannaamaisuuden syvässä ilottomuudessa. Kirkoissa ei ole vuosisatoihin kuulunut "Aamenta tai Hallelujaata, kiitos Herralle", ei ole ylistetty, vaan kivikasvoisia litanioita ja käskyjä toistettu, luettu ja korostettu, silloin milloin ei ole huudettu ja peloiteltu kirkkokansaa helvetin tulilla. Ilosta ja riemusta ei ole ollut puhettakaan ja jos olisikin, niin sellaisen puhujat on paheksuttu helvettiin tai ainakin kirkon ulkopuolelle. Kaikki on samaa monotoonista nuottia, että kansa on hypnotisoitunut sellaiseen vireeseen, että sydän tuskin enää lyö. Toivotaan, että kansa herää tuosta unesta, mihin se on vaivutettu, että alkaa itsenäisesti etsiä sitä oikeaa Jumalaa, joka ei murjota kaiken aikaa, niin kuin heidät on opetettu sukupolvi polvelta uskomaan!

Jos sitten esim. vapaissa suunnissa joku erottuu joukosta hieman erikoisemman ja positiivisemman puheensa, saarnaus- ja opetustapansa johdosta, niin onhan se sitten sellaisessa suosiossa missä tahansa salissa, ettei mitään rajaa - ihan riippumatta siitä, että vaikka puhuisi läpiä päähänsä. Tämä kaikki tapahtuu, jos osaa ottaa ns. yleisönsä, kun se kuivin huulin odottaa jotain erilaista, hauskempaa ja iloisempaa vuosisataisen hymyttömyyden ja ilottomuuden sijaan. Vuorovaikutus, inter-aktiivisuus on ollut kuin kirosana konsanaan.
Usein nämä poikkeukset kyllä laitetaan ns. ruotuun johtoelimien taholta, että yleensä on tarjolla vain "ei mitään uutta länsi-rintamalta"-osastoa.

No, tuo kirjoitus sai vaan tallaisia pohtimaan, jos tuossa nyt älyn häivää .. siis jos joku ymmärsi.


Pirkko-sisar teit aivan oikein, kun laitoit tämän kirjoituksen tähän, kun on täynnä huomioon-otettavaa asiaa ja toki se käy suurentaa fonttia, kun pienemmällä tuo teksti on luvalla sanoen aika pientä, vaikka itse nykyään näenkin sitä lukea, mutta monilla on näön kanssa ongelmaa. Luen kaikesta huolimatta mieluiten tällä fontilla kirjoitettuja kirjoituksia.
Minä suurentelen fontteja aina sen mukaan, miten tulee vastaan viestiketjuja, joissa näitä pienillä fonteilla kirjoitettuja kirjoituksia on. Viestiketju kerrallaan.

Kuva


Armo teille ja rauha Jumalalta, meidän Isältämme, ja Herralta Jeesukselta Kristukselta! (2. Kor. 1:2)

Siunausta! Herra kanssanne! Aahhen Deuleha!
Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2555
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY


Paluu Rakkaat Raamatun jakeet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron