Jeesuksen Ihana Rukous ja Opetus!

Tähän puhuttelevat ja siunaavat (tai ojentavatkin) Raamatun kohdat.

Jeesuksen Ihana Rukous ja Opetus!

ViestiKirjoittaja Uusiluomus » Su 19 Kesä, 2011 12:52

Johanneksen Evankeliumin 17. luku on ihanaa luettavaa ja vahvistaa uskoamme tässä ekumeenian ajassa VALTAVASTI.

JOITAKIN JAKEITA TUOSTA LUVUSTA, JOTKA TÄNÄÄN NOUSEVAT SYDÄMELLENI:

Tämän Jeesus Puhui ja Nosti Silmansä Taivasta Kohti ja Sanoi: " Isä hetki on tullut, Kirkasta Poikasi, että Poikasi Kirkastaisi Sinut;
Koska Sinä Olet Antanut Hänen Valtaansa kaiken lihan, että Hän Antaisi Iankaikkisen Elämän kaikille, jotka Sinä Olet Antanut Hänelle.
Mutta Tämä ON Iankaikkinen Elämä, ETTÄ HE TUNTEVAT SINUT, JOKA YKSIN OLET TOTINEN JUMALA, JA HÄNET, JONKA SINÄ OLET LÄHETTANYT, JEESUKSEN KRISTUKSEN.
1-3

Sillä Ne Sanat, Jotka Sinä Minulle Annoit, Minä Olen Antanut heille; ja he ovat ottaneet Ne vastaan ja tietävät totisesti Minun Lähteneen sinun tyköäsi ja Uskovat, että Sinä Olet Minut Lähettanyt.
Minä Rukoilen heidän edestänsä; En Minä maailman edestä rukoile, vaan niiden edestä, jotka Sinä Olet Minulle antanut, koska he ovat Sinun -
ja kaikki Minun omani ovat Sinun, ja Sinun omasi ovat Minun - ja Minä Olen Kirkastettu heissä.
8-10

JA MINÄ EN ENÄÄ OLE MAAILMASSA, MUTTA HE OVAT MAAILMMASSA, JA MINÄ TULEN SINUN TYKÖSI. PYHÄ ISÄ, VARJELE HEIDÄT NIMESSÄSI, JONKA SINÄ OLET MINULLE ANTANUT, ETTÄ HE OLISIVAT YHTÄ NIINKUIN MEKIN.
11

Minä Olen antanut heille Sinun Sanasi, ja maailma vihaa heitä, koska he eivät ole maailmasta, niinkuin En Minäkään maailmasta Ole.
En Minä Rukoile, että Ottaisit heidät pois maailmasta, vaan etttä Sinä Varjelisit heidät pahasta.
He eivät ole maailmasta, niinkuin En Minäkään maailmasta Ole.
PYHITÄ HEIDÄT TOTUUDESSA; SINUN SANASI ON TOTUUS.
14-17

Mutta En Minä Rukoile ainoastaan näiden edestä, vaan myös niiden edestä, jotka heidän sanansa kautta USKOVAT MINUUN.
ETTÄ HE KAIKKI OLISIVAT YHTÄ, NIINKUIN SINÄ ISÄ, OLET MINUSSA JA MINÄ SINUSSA, ETTÄ HEKIN MEISSÄ OLISIVAT, NIIN ETTÄ MAAILMA USKOISI, ETTÄ SINÄ OLET MINUT LÄHETTÄNYT.
JA SEN KIRKKAUDEN, JONKA SINÄ MINULLE ANNOIT, MINÄ OLEN ANTANUT HEILLE, ETTÄ HE OLISIVAT YHTÄ -
MINÄ HEISSÄ, JA SINÄ MINUSSA - ETTÄ HE OLISIVAT TÄYDELLISESTI YHTÄ, NIIN ETTÄ MAAILMA YMMÄRTÄISI, ETTÄ SINÄ OLET MINUT LÄHETTÄNYT JA RAKASTANUT HEITÄ, NIINKUIN SINÄ OLET MINUA RAKASTANUT.
ISÄ, MINÄ TAHDON, ETTÄ MISSÄ MINÄ OLEN, SIELLÄ NEKIN, JOTKA SINÄ OLET MINULLE ANTANUT, OLISIVAT MINUN KANSSANI, ETTÄ HE NÄKISIVÄT MINUN KIRKKAUTENI, JONKA SINÄ OLET MINULLE ANTANUT, KOSKA OLET RAKASTANUT MINUA JO ENNEN MAAILMAN PERUSTAMISTA.
VANHURKAS ISÄ, MAAILMA EI OLE SINUA TUNTENUT, MUTTA MINÄ TUNNEN SINUT, JA NÄMÄ OVAT TULLEET TUNTEMAAN, ETTÄ SINÄ OLET MINUT LÄHETTÄNYT.
JA MINÄ OLEN TEHNYT SINUN NIMESI HEILLE TUNNETUKSI JA TEEN VASTAKIN, ETTÄ SE RAKKAUS, JOLLA SINÄ OLET MINUA RAKATANUT, OLISI HEISSÄ.
20-26.
Noissa jakeissa, sydämeen käyvästi, kerrotaan meille Todellinen Rakkaus, Jumalan Rakkaus ja Todellinen Yhteys, josta ei löydy puoluemieltä eikä eriseuraisuutta ja lahkohenkeä. Sen voi vaikutta meissä vain Jumalan Pyhä Henki. Joka meissä on kun vaellamme Jeesuksessa.

"Koska hän riippuu minussa kiinni, niin Minä hänet Palastan; Minä Suojelen hänet, koska hän tuntee Minun nimeni.
Hän huutaa Minua avuksensa, ja Minä Vastaan hänelle, Minä Olen hänen tykönänsä, kun hänellä on ahdistus, Minä Vapahdan hänet ja saatan hänet kunniaan.
Minä Ravitsen hänet pitkällä iällä ja Suon hänen nähdä Antamani Pelastuksen.
Ps 91:14-16.
Olkoon teillä se mieli, joka myös Kristuksella Jeesuksella oli... Fil.2:5
Uusiluomus
 
Viestit: 263
Liittynyt: La 25 Syys, 2010 15:39

Paluu Rakkaat Raamatun jakeet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron