Ilm21:1-8

Tähän puhuttelevat ja siunaavat (tai ojentavatkin) Raamatun kohdat.

Ilm21:1-8

ViestiKirjoittaja jussi83 » Su 20 Tammi, 2013 19:17


Ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan, sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole¨.
2. Ja pyhän kaupungin, uuden Jerusalemin, minä näin laskeutuvan alas taivaasta Jumalan tyköä, valmistettuna niinkuin morsian miehellensä kaunistettu.
3. Ja minä kuulin suuren äänen valtaistuimelta sanovan: Katso Jumalan maja ihmisten keskellä! Ja hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kansansa, ja Jumala itse on asuva heidän kanssaan, heidän Jumalansa;
4. ja hän on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä eikä kuolemaa ole enää oleva, eikä murhetta eikä parkua eikä kipua ole enää oleva, sillä kaikki entinen on mennyt.
5. Ja valtaistuimella istuva sanoi: Katso,
uudeksi minä teen kaikki. Ja hän sanoi:
Kirjoita, sillä nämä sanat ovat vakaat ja todet.
6. Ja hän sanoi minulle: Se on tapahtunut. Minä olen A ja O, alku ja loppu, Minä annan janoavalle elämän veden lähteestä lahjaksi.
7. Joka voittaa, on tämän perivä, ja minä olen oleva hänen Jumalansa, ja hän on oleva minun poikani.
8. Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä joka tulta ja tulikiveä palaa tämä on toinen kuolema.
Avatar
jussi83
 
Viestit: 35
Liittynyt: La 19 Marras, 2011 23:17
Paikkakunta: Oulu

Paluu Rakkaat Raamatun jakeet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron