Heb.4:12-16

Tähän puhuttelevat ja siunaavat (tai ojentavatkin) Raamatun kohdat.

Heb.4:12-16

ViestiKirjoittaja pike464 » Su 03 Touko, 2009 6:17

" Sillä Jumalan sana on elävä ja voimallinen ja terävämpi kuin mikään kaksiteräinen miekka ja tunkee lävitse, kunnes se erottaa sielun ja hengen, nivelet sekä ytimet, ja on sydämen ajatusten ja aivoitusten tuomitsija;
eikä mikään luotu ole hänelle näkymätön, vaan kaikki on alastonta ja paljastettua hänen silmäinsä edessä, jolle meidän on tehtävä tili.
Kun meillä siis on suuri ylimmäinen pappi, läpi taivasten kulkenut, Jeesus, Jumalan Poika, niin pitäkäämme kiinni tunnustuksesta.
Sillä ei meillä ole sellainen ylimmäinen pappi, joka ei voi sääliä meidän heikkouksiamme, vaan joka on ollut kaikessa kiusattu samalla lailla kuin mekin, kuitenkin ilman syntiä.
Käykäämme sentähden uskalluksella armon istuimen eteen, että saisimme laupeuden ja löytäisimme armon, avuksemme oikeaan aikaan".

Siunauksen terveisin :pike

Kuva
"Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti".
Avatar
pike464
 
Viestit: 1061
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 2:54
Paikkakunta: YLÖJÄRVI

ViestiKirjoittaja Aamu-Usva » Ti 02 Maalis, 2010 18:27

Sunnuntain kokouksesta jäi mieleen välkkyvä, leimuava miekka.
Välkkyvä, leimuava miekka on asetettu vartioitsemaan elämän puun tietä (1.Moos.3:24). Toisaalla raamatussa sanotaan, että Hengen miekka on Jumalan Sana (Ef.6:17). Jumalan Sana, Jeesus Kristus, vartioitsee elämän tietä. Hän on tie ja ainoastaan Hänen kauttaan meillä on pääsy Isän Jumalan luo. Hän on välimies ihmisten ja Jumalan välillä. Hän on ainoa, joka voi avata paratiisin ja taivaan ovet. Ja Hän on läsnä siellä, missä ollaan koolla Hänen nimessään.
Avatar
Aamu-Usva
 
Viestit: 933
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 22:15
Paikkakunta: Turku


Paluu Rakkaat Raamatun jakeet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron