ALFA - KURSSIT??

Linkkejä luotettaville sivustoille sekä puheisiin ja videoihin.

ALFA - KURSSIT??

ViestiKirjoittaja pike464 » Pe 24 Huhti, 2009 8:14

ALFA-KURSSIT OVAT SUOMESSAKIN LAAJALLE LEVITTÄYTYNEET..
JOHN WIMBER OLI PÄÄSIÄISENÄ NOKIA MISSIONISSA PUHUMASSA...

TÄSSÄ FAKTAA..

http://www.kristitynfoorumi.fi/pdf/kf0307.pdf

"Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti".
Avatar
pike464
 
Viestit: 1058
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 2:54
Paikkakunta: YLÖJÄRVI

Mielenkiintoista alfaa

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Pe 24 Huhti, 2009 10:20

Alfa = alku.

En ole paljoakaan perehtynyt alfa-kurssin sisältöön (ja henkeen). Piken laittamassa linkissä sitä nyt tuli vähän esille, mm. sen alkulähde.

Mutta ... mutta..
Pidän Kristityn foorumia epäraittiina. !!! Sen linja on kuiva ja epäraamatullinen, joka halveksii Pyhän Hengen toimintaa vääristäen Raamatun Sanaa ja saa siten oikeatkin Hengen ilmiöt näyttämään vääriltä.
Kristityn foorumista ei löydy opetusta, että jokaisen uskovan tulisi etsiä Pyhän Hengen tulikastetta, Voimalla täyttymistä ja armolahjoja. Tähän nimittäin opettaa Raamatussa oleva apostolinen esimerkki.
Pyhä Henki tahtoo toimia näkyvin tuloksin kuten apostolisena aikana.
- Eri asia ovat epäraamatulliset ilmiöt, kokouksissa kaatumiset hallitsemattomine hillittömyyksineen..., yms..

Linkin kirjoituksen loppuosassa väitettiin epäraamatulliseksi raamatullinen toiminta, väittäen, etteivät IHMISET muka voi rukoilla toisilleen Pyhän Hengen kastetta. Raamatun mukaan ihmiset voivat sen tehdä!!!
Raamattu opettaa, että mm. Pietarilla, Johanneksella ja Paavalilla oli erityinen armoitus rukoilla Pyhän Hengen kastetta uskoon tulleille.
"Mutta kun apostolit, jotka olivat Jerusalemissa, kuulivat, että Samaria oli ottanut vastaan Jumalan sanan, lähettivät he heidän tykönsä Pietarin ja Johanneksen. Ja tultuaan sinne nämä rukoilivat heidän edestänsä, että he saisivat Pyhän Hengen; sillä hän ei ollut vielä tullut yhteenkään heistä, vaan he olivat ainoastaan kastetut Herran Jeesuksen Nimeen. Silloin he panivat kätensä heidän päällensä, ja he saivat Pyhän Hengen."
Apt. 8:14-17.
"Sen kuultuaan he ottivat kasteen Herran Jeesuksen Nimeen. Ja kun Paavali pani kätensä heidän päälleen, tuli heidän päällensä Pyhä Henki, ja he puhuivat kielillä ja ennustivat."
Apt. 19:5-6.

"Voimavaikutukset ovat moninaiset, mutta Jumala, joka kaikki kaikissa vaikuttaa, on sama. Mutta kullekin annetaan Hengen ilmoitus yhteiseksi hyödyksi. Niinpä saa Hengen kautta toinen viisauden sanat, toinen tiedon sanat saman Hengen vaikutuksesta; toinen saa uskon samassa Hengessä, toinen taas terveeksitekemisen lahjat siinä yhdessä Hengessä; toinen lahjan tehdä voimallisia tekoja; toinen profetoimisen lahjan, toinen lahjan arvostella henkiä; toinen eri kielillä puhumisen lahjan, toinen taas lahjan selittää kieliä. Mutta kaiken tämän vaikuttaa yksi ja sama Henki, jakaen kullekin erikseen, niinkuin tahtoo."
1 Kor. 12:6-11.

Pyhä Henki odottaa vaikutuksiensa vastaan ottajia! Kristityn foorumin opetus estää uskovia siitä.
___________________________________________
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2572
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Aamu-Usva » La 25 Huhti, 2009 21:52

Minua pyydettiin mukaan vetämään yhteiskristillistä alfa-kurssia täällä omalla asuinalueellani edellispäivänä, mutta en lähtenyt siihen. Rukoilen kuitenkin, että sitäkin kautta saisi joku tulla uskoon. Ei se varmaankaan vaikuta alfa-kursseihin, kuka sen alunperin on keksinyt, vaan se, ovatko nykyisen kurssin vetäjät ottaneet todella vastaan rakkauden totuuteen. Jos elävässä raittiissa uskossa olevat ihmiset kutsuvat uskosta osattomia jonnekin opettaakseen heille, mitä Raamattu sanoo pelastuksesta, niin se ei varmaankaan voi olla väärin... Suurin osa alfa-kursseista kuitenkin on turhaa uskonnollista fiilistelyä ja tiedon lisäämistä. Tieto lisää tuskaa, jos kukaan ei kerro, miten Jeesus otetaan vastaan ja uudestisynnytään ylhäältä. Minulla on myös sellainen käsitys, että alfa-kurssilaisia kuljetetaan jossain vaiheessa eri seurakuntien kokouksissa sillä periaatteella, että kaikki seurakunnat ovat hyviä ja jokaisen on vain valittava itselleen parhaiten sopiva :?
Avatar
Aamu-Usva
 
Viestit: 933
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 22:15
Paikkakunta: Turku


Paluu Linkit puheisiin, kirjoituksiin...

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron