Tule siunaamaan Israelia

Tiedotteet, kokouskutsut, tilaisuudet, juhlat jne.....

Tule siunaamaan Israelia

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ma 02 Syys, 2013 11:04

!
ISRAELIA SIUNAAMAAN!


Tilaisuus sunnuntaina
syyskuun 15. päivänä klo 16.00

Yhteyspaikka
Läntinen Pitkäkatu 33
20100 Turku

Tervetuloa! Tuo ystäväsikin
!


__________________________

Kuva
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2571
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Miten tulet Israelin ystäväksi?

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ma 02 Syys, 2013 11:09


Miten Israelin ystäväksi tullaan?

Olen koko uskossa olo aikani ollut Israelin ystävä.
Ennen uskonratkaisuani olin jumalaton luterilaisen kirkon jäsen eikä Israel-asialla ollut paljoakaan merkitystä.
Kun sydämessäni tapahtui vallanvaihdos, väistyi saatana kirkkoineen elämästäni. Silloin Jeesus tuli Kuninkaaksi. Israel ja juutalaiset tulivat minulle rakkaiksi.
Jokaisen uudestisyntyneen kohdalla on käynyt samoin.
Saatanan henki on aina Israelia vastaan. Jumalan Pyhä Henki on aina Israelin puolella. Nykyisin lisääntymässä oleva antisemitismi johtuu henkivaltojen sodasta Israelia vastaan. Mm. Dan. 10:13 .

Israelin ystävinä tahdomme, että jokainen juutalainen kuulee pelastussanoman ylösnousseesta Messiaastaan, joka sovitti heidän syntinsä Golgatan ristillä verellään ja kuolemallaan.
Apostolit saivat käskyn lähteä julistamaan evankeliumia ja kastamaan uskoon tulleet Markus 16:15-17. Tämä tapahtui "ensin juutalaisille sitten myös kreikkalaisille" . Apt. 1:8; Room. 1:16.
Mm. juutalainen apostoli Paavali meni kaupungista kaupunkiin ja etsi jokaisella paikkakunnalla juutalaiset julistaakseen Jeesusta ENSIN heille. Apt. 13:14. 14:1. 17:1-3. 18:4. Sen jälkeen pakanoillekin julistettiin parannusta syntien anteeksisaamiseksi ja he tulivat uskoon. Luuk 24:47; Apt. 14:1. Samalla tavalla oikeat Israelin ystävät toimivat nykyään. Tahdomme pitää juutalaiset etuoikeutettuina kuulemaan pelastussanoman Jeesuksesta, heidän Vapahtajastaan, joka on meidänkin syntiemme sovittaja.

Weijo Lindroos
_________________


Kuva
Viimeksi muokannut TurunWeijo päivämäärä Ma 02 Syys, 2013 11:16, muokattu yhteensä 1 kerran
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2571
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Silmäterä

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ma 02 Syys, 2013 11:13

Sillä joka teihin koskee, se koskee Hänen silmäteräänsä. Sak. 2:8.
Tämä koskee Jaakobin heimoa, jokaista yksilöjuutalaista maailmassa, Israelin kansaa ja valtiota. Silmäterä on herkin ruumiinjäsen. Kuka haluaisi koskea ihmisenkään silmäterään, saatika sitten Jumalan herkimpään kohtaan? / 1 Moos. 12:3.
Mooseskin mainitsi saman asian Jumalan silmäterästä, Israelista, 5 Moos. 32:9-11.: Sillä Herran kansa on Hänen osuutensa, Jaakob on Hänen perintöosansa.
Erämaasta Hän löysi hänet, autiosta, ulvovasta korvesta; Hän otti hänet suojaansa ja hoitoonsa, varjeli häntä kuin SILMÄTERÄÄNSÄ. Niin kuin kotka kiihoittaa pesuettaan lentoon ja liitelee poikastensa suojana, niin Hän levitti siipensä, otti hänet ja kantoi häntä
(Israelia) sulillansa. Yhdistän tämän asian jossain määrin myös Jeesuksen opetukseen, että silmä on ruumiin lamppu. Matt. 6:22. = Messiaaniset juutalaiset täyttävät Kristuksen ruumissa tehtävän näkijöinä, silminä. Uskoon tullut juutalainen saa Jumalalta (2 Kor. 3:15,16) meitä pakanoita paremman näkökyvyn ymmärtää pyhiä kiirjoituksia hengellisluontaisesti (Käyttämäni uusiosana). Heidän sisimmässään on siihen asetettu hengellinen geeniperimä jo Aabrahamilta. Siksi uskovien tulee auttaa Jumalan silmäterät löytämään Pelastajansa Jeshuan. / Te olette maailman valkeus! Matt. 5:14-16.
Messiaanisten juutalaisten tulee olla esimerkkinä meille pakanakristityille, miten tulee olla sisällä VAIN siinä uskossa, jonka Israelin Messias, Jeesus aloitti Jerusalemissa, Golgatan ristillä. Langenneen kristikunnan tai muhamettilaisten yms. uskontokuntia ja temppeleitä ei tule sallia Israelissa ja sen pääkaupungissa Jerusalemissa. Ne kaikki ovat koskemassa siihen Jumalan silmäterään, Hänen seurakuntaansa, joka perustettiin Jeesuksen verihaavoissa.


W.L.

Kuva
Klikkaa kuvan päältä kuva kokonaan näkyviin.
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2571
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku


Paluu ILMOITUSTAULU

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron