Tässä linkki EU-äänetykseen liittyen, voi kysyä, lukea ..

Tiedotteet, kokouskutsut, tilaisuudet, juhlat jne.....

Tässä linkki EU-äänetykseen liittyen, voi kysyä, lukea ..

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Ti 26 Touko, 2009 14:49

http://www.prayandvote2009.eu/Finland/ = "Rukoile ja äänestä 2009"

Tässä linkki EU-äänetykseen liittyen, voi kysyä, ja lukea .. ehdokkaiden (joka maassa) vastauksia puolueittain. Siellä on jokaisella euroopan kielellä nämä mahdollisuus tutkia, siis myös suomalaisten ehdokkaiden Suomeksi, kuten linkkikin antaa ymmärtää .. Sikäli kun ymmärsin, niin Take-A-Pen on tehnyt kaikille ehdokkaille Israelia koskevia kysymyksiä, että mitä mieltä itse kukin ehdokas sitten on.

:!: Se ennakkoäänestyshän alkanee jo ensi viikolla.
Kuva

Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2552
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

Kysymykset jotka esitettiin puolueille:

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Ti 26 Touko, 2009 14:57

Kysymykset jotka esitettiin puolueille:

1. Tulisiko Jumala' tai juutalais-kristillinen perintö' nimenomaisesti mainita Lissabonin sopimuksessa? Perustelettehan vastauksenne.

2. Pidättekö antisemitismiä ja antisionismia ongelmana nykypäivän Euroopassa? Mitä puolueenne tekee taistellakseen antisemitismiä vastaan ja edistääkseen parempien suhteiden kasvua Euroopan ja Israelin välille?

3. Mitä pidätte Israelin tärkeimpänä haasteena nyt ja tulevaisuudessa?

4. Miten puolueenne aikoo suhtautua Iranin ydinaseuhkaan? Tulisiko EU:n ryhtyä vuoropuheluun Hamasin ja/tai Hizbollahin kanssa?

5. Miten Euroopan ja Israelin välistä vapaakauppasopimusta tulisi kehittää?

Puolueet:
Suomen Keskusta Vihreä liitto
Kansallinen Kokoomus Suomen Kristillisdemokraatit
Suomen Sosialidemokraattinen Puolue Ruotsalainen kansanpuolue
Vasemmistoliitto Perussuomalaiset
Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2552
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

Ehdokkaiden vastauksia voi lukea 1. viestin linkistä

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Ti 26 Touko, 2009 15:00

Ehdokkaiden vastauksia voi lukea 1. viestin linkistä ja huomioikaa, että tämä linkki eli vastaus-kysymys toimii aivan viime hetkeen. Mutta tästä kaikesta saa lukea, kun klikkaa itsensä tuon 1. viestin linkistä itse sivule.
Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2552
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

ECI on aloittanut suurisuuntaisen tiedotuskampanjan ..

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Ti 26 Touko, 2009 15:13

TAP: ECI on aloittanut suurisuuntaisen tiedotuskampanjan mobilisoidakseen kristittyjä tulossa oleviin Euroopan parlamentin vaaleihin

Subject: ECI on aloittanut suurisuuntaisen tiedotuskampanjan mobilisoidakseen kristittyjä tulossa oleviin Euroopan parlamentin vaaleihin
Date: Tuesday, May 26, 2009 10:40 AM
From: European Coalition for Israel <info@ec4i.org>
To: info@ec4i.org

P.O. Box 189
FI-00181 Helsinki, Finland
Tel.: + 358 40 8400238
Fax: + 358 9 6948056
info@ec4i.org
www.ec4i.org

Lehdistötiedote

ECI on aloittanut suurisuuntaisen tiedotuskampanjan mobilisoidakseen kristittyjä tulossa oleviin Euroopan parlamentin vaaleihin
Bryssel, 26. toukokuuta 2009 European Coalition for Israel on aloittanut suurisuuntaisen kampanjan mobilisoidakseen ja innostaakseen kristittyjä osallistumaan sekä jakaakseen heille tietoa tulevista Euroopan parlamentin vaaleista, jotka pidetään 4.-7. kesäkuuta. Kampanjan tarkoituksena on saada liikkeelle valitsijakuntaa kaikissa 27 jäsenmaassa, jotta he olisivat aktiivisesti mukana vaalikampanjassa ja ottaisivat selvää asiaan liittyvistä aiheista sekä keskustelisivat ehdokkaiden kanssa.
ECI:n ja sen kannattajien ensisijaisina huolenaiheina ovat antisemitismin nousu Euroopassa ja nykyinen Israeliin kohdistuva ydinaseuhka, samoin kuin juutalais-kristillisten arvojen rapistuminen Euroopassa kaiken kaikkiaan.
Uskomme, että on olemassa linkki Euroopan heikentyneen seurakunnan ja juutalaisia juuriamme koskevan mielenkiinnon vähenemisen välillä, sanoo kampanjan johtaja Tomas Sandell . Jos laiminlyömme juutalais-kristillisen perintömme, kiellämme oman sivilisaatiomme syvimmän juuren, joka on kannatellut sitä yli kahdentuhannen vuoden ajan.
ECI uskoo, että sitoutumisen juutalais-kristillisiin arvoihin ja hengellisen uudistuksen Euroopassa tulisi kulkea käsi kädessä syvän huolen kanssa sen suhteen, että antisemitismi on lisääntynyt Euroopassa ja että Israelia koskee ydinaseuhka.
On hälyttävää, miten johtaja, joka on luvannut tuhota Israelin valtion, voi tulla kutsutuksi pitämään puhe YK:n rasisminvastaiseen konferenssiin tänne Eurooppaan, hän sanoi. Kristityillä oli luultavasti 1930-luvulla esittää parempia syitä tietämättömyydelleen Hitlerin tekemisten suhteen, kuin nykyisellä maailmanyhteisöllä. Sehän on täysin selvillä Iranin johtajan Ahmadinejadin suunnitelmista ja aikeista.
Vaalikampanjassa ECI rohkaisee kannattajiaan ottamaan esille ehdokkaittensa kanssa Israeliin kohdistuvan ydinuhan kaltaisia aiheita.
Kampanja on rakennettu internetsivuille osoitteeseen www.prayandvote2009.eu, missä annetaan tietoa äänestäjille 27 jäsenmaassa erilaisten poliittisten puolueiden EU:n ja Israelin välisiä suhteita koskevista näkökannoista. Jokaiselle puoluetoimistolle on esitetty viisi kysymystä ja niihin vastanneiden osuudet löytyvät tuolta sivulta. Sivut tarjoavat mahdollisuuden myös ehdokkaille lähettää lyhyt, heitä itseään esittelevä videoleike. Sivuille lisätään uutta materiaalia päivittäin vaaleihin asti, sillä puolueilta saapuu vastausmateriaalia jatkuvasti.
Koska Euroopan vaalien ennakoidaan päätyvän ennätysmäisen alhaisiin äänestysosallistumisprosentteihin jälleen tänä vuonna, tulee jokainen ääni olemaan äärettömän tärkeä.
Jos emme me äänestä, joku toinen tekee sen meidän puolestamme, toteaa teksti noilla internetsivuilla.
Ääripuolueiden odotetaan jälleen saavan uutta jalansijaa vaaleissa. Me kaikki tunnemme holokaustin kieltäjän Ranskasta, Jean-Marie Le Penin, josta mitä luultavimmin tulee Euroopan parlamentin vanhin jäsen. Hän tulisi EP:n sääntöjen pohjalta saamaan oikeuden toimia puheenjohtajana uuden Euroopan parlamentin avajaisistunnossa heinäkuussa. Tämän ovat kuitenkin toiset jäsenet estäneet, mutta silti se kertoo miten vakava tilanne Euroopassa nykyään on.
Jean-Marie Le Penin kaltaisten poliittisten henkilöiden suosio yhä vahvemmin alleviivaa kampanjan pääasiallista viestiä, joka haluaa sanoa, että meillä kristityinä on velvollisuus rukoilla ja äänestää. Tämä merkitsee sitä, että meidän on myös tarpeen olla osallisina poliittisissa prosesseissa, jotta voimme olla muovaamassa Euroopan tulevaisuutta.
Jatkuvasti kasvavana huolenaiheena on EU:n asenne Israelia kohtaan, joka saattaa jälleen kääntyä vihamieliseksi monien hyvän yhteistyön vuosien jälkeen. Brysselissä hiljattain lausutut Israelin hallitusta koskevat huomautukset ovat olleet kaikkea muuta kuin lämpimiä.
Nyt on tärkeää, että valitsijat lähettävät voimakkaan viestin EU-vaalien kautta, ja tukevat niitä ehdokkaita ja puolueita, jotka puoltavat Israelia ja haluavat rakentaa Eurooppaa yhteisten juutalais-kristillisten arvojemme varaan.
Euroopan parlamentin vaalit järjestetään Euroopan unionin 27 jäsenmaassa kesäkuun 4. ja 7. päivän välisenä aikana. Vaaleissa valitaan suhteellisella vaalitavalla 736 europarlamentaarikkoa. He tulevat edustamaan noin 500 000 000 eurooppalaista, mikä merkitsee sitä, että nämä vaalit ovat Euroopan historian suurimmat yli valtakuntarajojen ulottuvat vaalit.


Suomen Take a Pen
suomi1@takeapen.org
http://www.takeapen.org/suomi
Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2552
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

Tietääkseni

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ti 26 Touko, 2009 18:28

Euroopan parlamenttiin siis valitaan Suomesta Sari Essyah tai Hannu Takkula. Ei ole kovin vaikeaa valita ehdokasta. Kristittyhän ei missään tapauksessa voisi äänestää uskosta osatonta. Kysymys Israeliin suhtautumisesta ratkaisee vakkakupissa tosi paljon. Ehdokkaista vain Sari Essayah ja Hannu Takkula ovat uskossa sekä vankkumattomia Israelin kannattajia. Sarin kanssa olen keskustellutkin Turun torilla vaalikampanjassa. Hyvät on mielipiteet; oikein todella hyvät.

:!:
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2571
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Tarja » Ti 26 Touko, 2009 21:42

Raumalainen ehdokas Sauli Ahvenjärvi on myös uskossa. Näin olen asian aina ymmärtänyt. Hänen vaalijulisteitaan näkyy tien varrella kun ajelen aamuisin töihin.
Tarja
 
Viestit: 56
Liittynyt: Ma 23 Maalis, 2009 22:59

Ennakkoäänestys alkoi tänään 27.5.09 ..

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Ke 27 Touko, 2009 14:18

Ennakkoäänestys alkoi tänään 27.5.09 .. joten äänestämään pääsee jo nyt. On sitten pois päiväjärjestyksestä. Vapaassa maassa, kun eletään, niin voi toki olla äänestämättäkin.

Itse kävin juuri kirjastossa hoitamassa tuon alta pois.

- Piirsin, en punakynällä, sitä punaista viivaa, vaan lyijykynällä siis piirsin 3 numeroa ja kortti kiinni ja leima pintaan, sekä kirjekuoreen ja a vot homma oli hoidettu.

Rupatteluun kirjaston väen ja vaalivirkailijoiden kanssa meni kyllä hiukan enemmän aikaa - ei äänestämiseen :D


Herra on hyvä = Jeesus on Herra! Aamen.
Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2552
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY


Paluu ILMOITUSTAULU

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron