Rakkaat uskovat kasteelle!

Tiedotteet, kokouskutsut, tilaisuudet, juhlat jne.....

Rakkaat uskovat kasteelle!

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » To 04 Kesä, 2009 18:04

Siunausta.

Sain sydämelleni kysyä, että ovatko kaikki palstalla kirjoittavat jo käyneet kasteella? Tai onko sellaisia palstalla vierailijoita, jotka ovat kasteasian edessä?
Olemme järjestäneet Turussa joka vuosi kastetilaisuuksia. Kasteelle tulijoita on ollut eri puolilta Suomea. Tänä vuonna on vasta neljä kastettu.

Nyt olisi hyvä aika ottaa upotuskaste Jeesuksen Nimeen luonnon vesistöissä. Mutta kyllä sisätilan iso uima-allaskin on käytössä.

Uskon, että Pyhä Henki tahtoo nyt johdattaa jokaista Jeesukseen uskovaa kasteelle. Se on Hänen nimenomainen käskynsä: Markus 16:15-16. Apt. 2:38,41.
Ja sitten tämä Apt. 22:16.


Tässä kuva kastealtaastamme:

Kuva
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2567
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Monta oppia?

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » To 04 Kesä, 2009 20:42

Kirjoitukseni toiselta palstalta:

Monenlaista kasteoppia on esitetty ihmisille totuutena.
Uskoisin, ettei vilpitönkään etsivä sielu löytäisi raamatullista kastetotuutta uskovien kirjoituksista. Sekaannusta ja valheoppia on niin paljon. On otettava avuksi Raamattu, ja VAIN Raamattu.
Hämäännystä tässä asiassa saavat aikaan pääasiassa lapsikasteen kannattajat. He ovat päättäneet, että raamatullista kastetta tulee vastustaa, ja että lapsikaste on muka oikea. Ei mikään tosiasia saa heidän mieltään kääntymään. He etsivät (ja mielestään löytävätkin) oikeutuksen mielipiteelleen vaikka mistä. Sekoittavat jopa Vanhan liiton ympärileikkauksen Uuden liiton kasteeseen. Eikä suoranainen valhekaan ole pois suljettu heidän argumenteistaan.
Monissa muissakin asioissa olen huomannut epärehellisten ihmisten mielen olevan jonkinlaisen fanaattisen psykoosin vallassa. Heillä ei ole nöyryyttä tarkistaa näkemyksiään. ... Vaan ... Asia on lyöty lukkoon, ja se siis on niin kuin hän sen ajattelee. Ja piste. Sellaisten on vaikea enää nöyrtyä toteamaan, että uskoi eksytyksen uhrina väärin.

Raamattu sanoo edelleen näin:
"Tehkää parannus (Luuk. 24:47 / Miksi siis?) ja ottakoon kukin teistä (siis JOKAINEN) kasteen (mihin Nimeen?) Jeesuksen Kristuksen Nimeen (Miksi?) syntienne anteeksisaamiseksi (Mitä siitä seuraa?), niin te saatte Pyhän Hengen lahjan."
Apt. 2:38.
Selitykset (suluissa).
Ensin on siis tehtävä parannus, sitten on vuorossa kaste. Ja Jumala sitten täyttää Pyhällä Hengellä ne, "jotka Häntä tottelevat". Apt. 5:32.
Ja tottakai ensin tulee kuulla sanoma Jeesuksesta sekä Golgatan veriuhrista! Jokaisen tulee ottaa vastaan ylösnoussut Jeesus Kristus syntiensä sovittajaksi ja elämänsä Herraksi. Ilman sitä ei minkäänlainen kaste ole kristillinen kaste.

Vain Raamatun Totuus on Oikea Totuus!
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2567
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku


Paluu ILMOITUSTAULU

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron