Kristityille vain Krist. politiikka, puolue ja muu muille

Otamme tässä kantaa valtio- ja yhteiskuntaelämän asioihin.

Kristityille vain Krist. politiikka, puolue ja muu muille

ViestiKirjoittaja Vähäinen palvelijansa » To 14 Touko, 2009 14:55

Maailmallinen, ei Totuuteen (Jumalan kaikille hyväksi sanaan perustuva), kaikkia kohtaan Oikeuden mukainen, puolue tai muulla tavalla politiikkaan, valitaan yleisesti salaisissa, = pimeissä vaaleissa äänestämällä, ilman minkäänlaisia valittavalle asetettuja ehtoja (työehtosopimusta), minkälaisia kukin mieleisekseen katsoo. Yleensä sellaisia jotka saavat tavalla tai toisella enemmän näkyvyyttä ja kuuluvuutta konsteista ja tavasta niin väliä, kuka milläkin tavalla. Antamaan kuka minkinlaisia, ja jopa katteettomia lupauksia. Mutta, useasti rahan voimalla tai muulla erikoisella, madollisesti jopa tyhmälläkin tavalla näkyvästi / huomattavasti esille päästyään.

Jotka sitten valituksi ja valtuutetuksi tultuaan yleensä ne isäntänsä / työnantajansa unohtaa, ja ne unohdetut jääkin sitten heitä kohtaan voimattomiksi. Koska ovat niin erimielisiä ja toisiaan kohtaan rakkaudettomia. Ne valitut alkavat sitten hoitamaan asioita omalla tai puolueensa, tai vallitsevan ennestäänkin epäoikeuden mukaisen tilanteen tavalla. Perinteisen tavan mukaan, omia ja lähipiirinsä etuja, muista ja muusta niin väliä tavalla ajavasti. Eivät Jumalattomuudessaan muuta osaa eikä siksi voikaan. Näin lyhyesti asia ilmaistuna.

SIITEN SE TOINEN VAIHTOEHTO

..Kristityt on kutsuttu maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi, ja ovat Jumalan kansana Kristuksessa Jeesuksessa olevina / uudesti ylhäältä, Totuutta / Oikeuden mukaisuutta, Jumalan kaikille hyväksi Pyhän (ei mitään pahaa) sanan ja hengen mukaisuutta rakastaviksi syntyneinä, suurimmassa vastuussa kansakunnastaan ja koko maailmasta. Ovat sitä niin ihmisten kuin Jumalankin edessä.

Mutta jotka ovat tästä pahan vallassa olevasta vääryyden perustalta ja mukaan, = laittomasti toimivasta maailmasta ja sen synteihin (kaikki vääryys / pahaksi oleva), se Luomakunnalle tuhoksi ja ihmiskunnalle turmeluksi ja kärsimyksiksi koitunut ja olevasta IRTI sanoutuviksi kutsuttuja, Jumalan sanan mukaista Laillista, kaikkia kohtaan Oikeuden mukaista vaihtoehtoa edustaviksi ja ylläpitäviksi, sen kaikille HYVÄKSI puolesta puhuviksi, toimiviksi ja vaikuttaviksi tarkoituksella ennen muita sitä varten ARMOSTA pelastettuja!

Kristukseen uskovaisetkin, kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi (taivaallista puolta) edustavat, = sitä Totuuteen perustuvan Oikeuden / mukaisuutta ja sen puolesta Laillisesti / Oikein elämään, toimimaan ja vaikuttamaan kutsuttuja. Joiden kuuluu, ja voivat valita omista leireistään parhaimmat mahdolliset erialojen asian tuntevat, valvontansa alaisiksi niillä kaikille ja kaikelle hyväksi (Jumalan sanan mukaisin ehdoin) = työehtosopimuksin, ei herroina hallitsijoiksi, vaan nöyriksi uskollisiksi ja kuuliaisiksi palvelijoikseen

..Samalla tavalla kuin yleisesti maallisissakin, työn antaja ja työntekijä suhteissa toimitaan. Jos ei toimi työnantajan toivomalla tavalla, työsopimuksen ehtojen mukaisesti, niin toinen, sen mukaan toimiva, siihen halukas ja kykenevä heti tilalle. Toimimaan saumattomassa yhteistyössä koko Jumalan VALTA kunta kansan (kaikki Kristuksen omat) kanssa yhteistyössä. Yhteiseksi hyväksi, mutta siis kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle parhaaksi mahdolliseksi tavalla ja tarkoituksella. = KAIKILLE ainoastaan hyväksi! = Sitä kaikille ja kaikkia kohtaan puhtaaseen, täysimääräiseen Totuuteen perustuvaa Oikeuden mukaisuutta

Mutta se miten valitaan, se pimeästi ja salaisesti ja niitä maallisia konsteja tavalla ei käy krist. uskovaisille, se edellyttää paikkakunnittain ja alueittain kansakunnan laajuisesti täydellisesti YHTÄ oleviksi ja kaikessa YHTÄ pitäviksi yhdistymistä ja järjestäytymistä, ja sitten niistä yhteisistä asioista ja tarpeista, ja niiden perustuksesta, tarkoituksesta ja tavoitteista, se kaikessa ja kaikille ihmisille ja luomakunnalle parhaaksi mahdolliseksi täydellisyys päämäärä.

Miten parhaiten ja nopeimmin sitä päämäärää kohti eteneminen, kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisella, kaikille hyväksi tavalla, jokaista tähän yhtyvää jäsentä myöden, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpidossa elämän ja toiminnan yhteistyö ja tavoite edistyy. Että kaikki menee kohdalleen kaikkia tyydyttävään tilaan. Joka on täysin mahdollista, vain kukin itse itselleen, voi olla esteenä! Kristus Jeesus on tien raivannut ja viitoittanut perille, täydellisyyteen asti. Ja on lupauksensa mukaan maailman loppuun asti, Itse mukana, ohjaamassa ja neuvomassa miten ja missä järjestyksessä tulee edetä.

Näin em. krist. opin mukaisesti, Kaikkivaltiaan Kristuksen Jeesuksen nimessä elämään, toimimaan ja vaikuttamiseen yhtyviksi / Raamatun UT mukaisesti alkamiseksi kehottaen, ja krist. opillisuuden perustasta, tarkoituksesta ja tavoitteesta muistuttaen ja valistaen. Puolustaja Pyhä henki joka Totuuden henki, / vähäisen palvelijansa, http://kuninkaansoturit.org keskustelufoorumilla, jossa on myös mahdollisuus näistä asioista ja kysymyksistä rakkaudessa rakentaviin keskusteluihin, jota mahdollisuutta ei ole muualta löytynyt, siellä nim. Apostoli._________________________________________________________
Dimi Sefanja suurensi fonttia, niin käy mukavasti kaikilta lukeminen. Dimi lisäsi myös pisteen tuohon linkkiin, josta se puuttui. Siksi se ei voinut avautua. Oikea osoite oli siis: http://kuninkaansoturit.org
Vähäinen palvelijansa
 
Viestit: 7
Liittynyt: Su 08 Helmi, 2009 16:39
Paikkakunta: Hanko

Niin että mitä?

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » To 14 Touko, 2009 20:02

Mitähän yritit sanoa, kun minä en ymmärrä?
Ymmärtävätkö muut?:?:

Tekisin yhden kysymyksen:
Oletko tullut uskoon ja käynyt kasteella?_________________________________________________________
Dimi Sefanja suurensi fonttia, niin käy mukavasti kaikilta lukeminen.
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2565
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Niin ..

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Pe 15 Touko, 2009 0:45

Hyvä kysymys. Jotenkin sekavaa, jossa on mielestäni sekoitettukin asioita ..

Välligt svårt, att förstår, att följa - minusta erittäin vaikea seurata ja ymmärtää. Vaikka, jos kirjoittaja olisi ruotsinkielinen, niin ei se oikein stemmaa siihenkään.

No, mikä minä olen puhumaan, kun omatkin sepustukseni ja raapustukseni ovat varmaan monille samalla lailla vaikeita ymmärtää ja seurata.

Näin sitä huomaa, ettei sentään ihan kaikkea monimutkaiset aivonikaan ymmärrä :D mutta toki ymmärtää mitä siinä koitetaan sanoa tai ainakin voi olettaa sanottavan ..

Mää tiijä, sano ..
Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2555
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY


Paluu Politiikka

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron