Are you real

"It is fulfilled!"

Are you real

ViestiKirjoittaja Aamu-Usva » Ke 24 Helmi, 2010 22:33

Are you a real?

1- Are you a real lover of God, means you keep His commandments, and search to please Him. John 14:23 Jesus answered and said to him, If a man love me, he will keep my words: and my Father will love him, and we will come to him, and make our stayed with him.

2 - Are you a real believer, means you don't twist the truth as Satan, and you speak it, and you are led by the Holy Ghost, and you don't seek you personal interests but His Kingdom. Romans 9:1 I say the truth in Christ, I lie not, my conscience also bearing me witness in the Holy Ghost,

3- Are you a real brother or sister in Christ, and you love your brother or Sister in Christ, you pray for them and pleed for them, and you help them to be useful for the service of the Master Lord Jesus and for His kingdom, or you are fake brother or sister, and you seek problems, and you scatter, you don't gather His sheep. 1 John 4:20 If a man say, I love God, and hates his brother, he is a liar: for he that loves not his brother whom he has seen, how can he love God whom he has not seen?

4- Are you a real warrior prayer or you repeat words like the pagans, you like to pray before men and babylon churches with loud voice.

Matthew 6:7 But when you pray, use not vain repetitions, as the heathen do: for they think that they shall be heard for their much speaking.

Matthew 6:5 And when you pray, you shall not be as the hypocrites are: for they love to pray standing in the synagogues and in the corners of the streets, that they may be seen of men. Truly I say to you, They have their reward.
Do you pray like Jacob to fight with God and men, to have the blessing, in your room and you close the door,

Matthew 6:6 But you, when you pray, enter into your closet, and when you have shut your door, pray to your Father which is in secret; and your Father which sees in secret shall reward you openly.
or you pleed like Abraham for the lost souls, or you only pray to ask money and financial success as they call prosperity gospel, and i call it prosperity prayer, Jesus said: seek the kingdom of God and His righteousness andd all this things will be added to you.

5- Are you a real follower? means you deny yourself and you pick your cross everyday and you follow Him, or instead to deny yourself you deny Jesus with your evil deeds, and your selfishness, and you have only form of godliness but you denied it's power.

6- Are you real winner? and you have the fighting Spirit of God in you, you want to overcome the world and make His will and you triumph in Jesus, or you are looser but you declare yourself winner before man like they do in Babylon churches, they attribute the others victory to their name, but Jesus knows that you never won and you are not serious to continue the race, you walk you don't run, like going to a trip.

7- Are you a real listener to voice of the Good Shepherd, Lord Jesus, and you are from His sheep, or you are a goat you always flee from shepeherd, only who listens to the voice of Jesus, can overcome and finish his race, like if you don't have GPS in the desert, you can be lost, only Jesus can guide us in this life desert, and no one can snatch you from His hand, if you're faithful till the death.

-Albertini di Baggio-
Avatar
Aamu-Usva
 
Viestit: 933
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 22:15
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Aamu-Usva » Ke 24 Helmi, 2010 23:08

Suomennan tämän ranskalaisen veljemme tekstin tähän. Suomennos töksähtelee, mutta toivottavasti ei haittaa :)

Oletko todellinen?
1- Rakastatko todella Jumalaa? Tämä tarkoittaa siis Hänen käskyjensä pitämistä sekä sitä, että etsii sitä, mikä on Hänelle otollista. Joh.14:23 Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Jos joku rakastaa minua, niin hän pitää minun sanani, ja minun Isäni rakastaa häntä, ja me tulemme hänen tykönsä ja jäämme hänen tykönsä asumaan.

2- Oletko todellinen uskovainen, eli et vääntele totuutta niinkuin Saatana, vaan puhut totuutta ja olet Pyhän Hengen johdatuksessa, etkä etsi omaa etuasi, vaan Hänen valtakuntaansa. Room.9:1 Minä sanon totuuden Kristuksessa, en valhettele - sen todistaa minulle omatuntoni Pyhässä Hengessä-

3- Oletko todellinen veli tai sisar Kristuksessa ja rakastat veljiäsi ja sisariasi Kristuksessa, rukoilet heidän puolestaan ja autat heitä olemaan käyttökelpoisia Herran Jeesuksen Mestarin ja Hänen valtakuntansa palvelijoita? Vai oletko valheveli tai -sisar ja etsit ongelmia ja hajotat, etkä kokoa Hänen lampaitaan? 1.Joh.4:20 Jos joku sanoo: "Minä rakastan Jumalaa", mutta vihaa veljeänsä, niin hän on valhettelija. Sillä joka ei rakasta veljeänsä, jonka hän on nähnyt, se ei voi rakastaa Jumalaa, jota hän ei ole nähnyt.

4- Oletko todellinen rukoustaistelija vai hoetko tyhjiä niinkuin pakanat? Haluatko rukoilla ihmisten ja baabelin kirkkojen edessä kovaan ääneen? Matt.6:7 Ja kun rukoilette, niin älkää tyhjiä hokeko niinkuin pakanat, jotka luulevat, että heitä heidän monisanaisuutensa tähden kuullaan.

Matt.6:5 Ja kun rukoilette, älkää olko niinkuin ulkokullatut; sillä he mielellään seicovat ja rukoilevat synagoogissa ja katujen kulmissa, että ihmiset heidät näkisivät. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa.
Rukoiletko, kuten Jaakob, joka taisteli Jumalaa ja ihmisiä vastaan saadakseen siunauksen, omassa kammiossasi suljetun oven takana?

Matt.6:6 Vaan sinä, kun rukoilet, mene kammioosi ja sulje ovesi ja rukoile Isääsi, joka on salassa; ja sinun Isäsi, joka salassa näkee, maksaa sinulle.
Tai anotko kuten Aabraham kadotettujen sielujen puolesta, vai rukoiletko vain pyytääksesi rahaa ja taloudellista siunausta, mitä he kutsuvat menestysevankeliumiksi ja minä kutsun sitä menestysrukoukseksi? Jeesus sanoi: Etsikää Jumalan valtakuntaa ja Hänen vanhurskauttaan, niin kaikki tämä teille annetaan.

5- Oletko todellinen seuraaja? Tarkoittaen, että kiellät itsesi ja otat joka päivä ristisi ja seuraat Häntä. Vai kiellätkö itsesi kieltämisen sijaan Jeesuksen pahoilla teoillasi ja itsekkyydelläsi ja onko sinulla vain jumalisuuden ulkokuori, mutta kiellät sen voiman?

6- Oletko todellinen voittaja? Onko sinulla taisteleva Jumalan Henki sinussa niin että haluat voittaa maailman ja tehdä Hänen tahtonsa ja voitto Jeesuksessa? Vai oletko häviäjä, joka vain ilmoitat itsesi voittajana ihmisten edessä niinkuin tehdään Baabelin kirkoissa? He omivat toisten voiton omalle nimelleen, mutta Jeesus tietää, etteivät he koskaan voittaneet eivätkä jatkaneet kilvoittelua tosissaan. Sinä kävelet kuin huvimatkalla, etkä juokse.

7- Oletko todellinen Hyvän Paimenen, Herran Jeesuksen äänen kuuntelija, ja olet Hänen lampaitaan? Vai oletko vuohi, joka aina pakenee Paimenelta? Vain se, joka kuuntelee Jeesuksen ääntä, voi voittaa ja päästä perille kilpailussa. Aivan kuin jos sinulla ei ole GPS-laitetta erämaassa, niin voit eksyä. Vain Jeesus ohjata meitä tässä elämän autiomaassa, eikä kukaan voi viedä sinua Hänen kädestään, jos olet uskollinen kuolemaan asti.

-Albertini di Baggio-

Avatar
Aamu-Usva
 
Viestit: 933
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 22:15
Paikkakunta: Turku

Hyvää sanaa.

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ke 24 Helmi, 2010 23:30

Hyvää sanaa saa lukea kaikilta maailman kolkilta. :lol:
Totuus ei ole vielä kokonaan hävinnyt. Piskuinen lauma rakastaa Jumalan Sanaa!
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2570
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku


Paluu in English

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron