ISRAELIN RAJAT

Tiedotteita ja keskustelua aiheesta!

ISRAELIN RAJAT

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Pe 17 Tammi, 2020 10:55

Suomalaiset eivät yleensä ole saaneet oikeaa tietoa Israelista ja heidän maa-alueitaan miehittävistä vihamielisistä terroristeista, mm. ns. palestiinalaisista, jotka miehittävät monia Israelin alueita, esim. Gazaa, joka kuuluu kokonaisuudessaan Israelille. Tämä selviää kun katsoo asian oikeista lähteistä, Raamatun Kirjoituksista.
- YK on epäluotettava ja antisemitistinen elin, johon on pesiytynyt juutalaisvastaista ainesta levittämään ihmiskunnalle väärää tietoa asioista. YK.n lausunnot eivät siis ole oikean tiedon lähde.

Oikeat Israelin rajat, jotka Jumala on antanut heille jo Aabrahamin aikana, siis noin 4000 vuotta sitten:

"Sinä päivänä Herra teki Abramin kanssa liiton ja sanoi: ”Sinun jälkeläisillesi minä annan tämän maan Egyptin virrasta suureen virtaan, Eufratvirtaan, saakka: keeniläisten, kenissiläisten, kadmonilaisten, heettiläisten, perissiläisten, refalaisten, amorilaisten, kanaanilaisten, girgasilaisten ja jebusilaisten maan.” 1 Moos. 15:18-21.

Siinä mainitut kansojen alueet tarkoittavat siis Aabrahamin aikaisia alueita. Mm. heettiläiset ulottuivat silloin nykyisen Turkin alueelta nykyiseen Libanoniin ja Välimereen.
Israelin raja alkoi Egyptin virrasta, siis Niilistä, ja ulottui Eufratvirtaan, ja sieltä heettiläisten alueiden kautta Välimereen. On siis kysymys Egyptin virrasta, ei Egypitin purosta.
Mainitut rajat ovat siis Raamatun mukaiset, joita ei Jumalan näkökulmasta ole koskaan muutettu.

Jeesus siunatkoon meitä!
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2133
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Paluu Israel-asiaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron