Jumala toimii Israelissa

Tiedotteita ja keskustelua aiheesta!

Jumala toimii Israelissa

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Su 16 Touko, 2021 20:21

Netanjahun puheesta Knessetissä vuonna 2006.
Hän tavoitti kahdella lauseella arabien ja Israelin vuosisataisen konfliktin ytimen: "Totuus on se, että jos Israel laskisi aseensa, ei olisi enää Israelia. Jos arabit laskisivat aseensa, ei olisi enää sotaa."

Ajankohtainen sanoma Raamatusta:
"Ennustus, Herran sana Israelista. Näin sanoo Herra, joka on levittänyt taivaat ja perustanut maan ja joka on luonut ihmisen hengen hänen sisimpäänsä: ”Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille, kun ne piirittävät Juudaa ja Jerusalemia. Sinä päivänä minä teen Jerusalemista väkikiven kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä. Kuitenkin KAIKKI MAAN KANSAKUNNAT kokoontuvat sitä vastaan. ...
Jerusalem saa yhä olla paikallaan – Jerusalemissa. ...
Daavidin suvun päälle ja Jerusalemin asukkaiden päälle minä vuodatan armon ja rukouksen hengen, ja he katsovat minuun, jonka ovat lävistäneet. He valittavat häntä niin kuin valitetaan ainokaista, murehtivat Häntä katkerasti niin kuin murehditaan esikoista."
Lue koko Sak. 12. luku.
"Kaikki maan kansakunnat" eivät ole ennen YK.n perustamista voineet tehdä yhteisiä julkilausumia Israelia vastaan. Nyt "Herran sana Israelista" on toteutunut. Kaikki maailman kansat ovat nousseet Israelia vastaan.

Uutislähteet vääristävät usein puolustautumisen hyökkäykseksi. Palestiinalaisterroristit ampuvat satoja ohjuksia Israeliin. Ja kun Israel puolustautuu, on lehdissä isoilla otsikoilla: "Israel hyökkäsi palestiinalaisia vastaan. "

Mutta kaiken maailman kierouden keskellä on rohkaisevaa kuulla sanomaa, että KAIKKI aidossa uskossa Jeesukseen olevat ovat Israelin ystäviä ja rukoilevat sen puolesta.
Kunnioitamme Israelia ja sen pääkaupunkia Jerusalemia, jonka kuningas David teki Israelin ikuisesti jakamattomaksi pääkaupungiksi noin 3000 vuotta sitten.
Niin sanottuja "Israelin miehittämiä" alueita ei ole olemassa. Jumala antoi Aabrahamille Lähi-Idän suurimman maa-alueen. Kuvassa.
Lue myös linkistä vanha Turun Sanomien kirjotus, joka on taas täysin ajankohtainen:

http://www.ts.fi/mielipiteet/lukijoilta ... autumiseen

Linkissä asia on selvästi.-
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2118
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Re: Jumala toimii Israelissa

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » La 22 Touko, 2021 17:40

Gazan alue on todellisuudessa aina kuulunut pelkästään Israelille. On väärin, että Israel on vetäytynyt sieltä. Näin palestiinalaiset alkoivat miehittää osaa Israelista.
Alkuperäiset Jumalan antamat Israelin rajat ovat ne, jotka Jumala antoi Aabrahamille noin 4000 vuotta sitten. Katsokaa mainitut alueet:
"Sinä päivänä Herra teki Abramin kanssa liiton ja sanoi: ”Sinun jälkeläisillesi minä annan tämän maan Egyptin virrasta suureen virtaan, Eufratvirtaan, saakka: keeniläisten, kenissiläisten, kadmonilaisten, heettiläisten, perissiläisten, refalaisten, amorilaisten, kanaanilaisten, girgasilaisten ja jebusilaisten maan.” 1 Moos. 15:18-21.
Israel ei ole vielä koskaan ottanut omakseen tätä koko Jumalan antamaa aluetta, joka kuuluu heille edelleen. Jospa se tapahtuu nyt lopunaikana. Toivotaan.
Egyptistä lähdön jälkeen Joosua jakoi 12 Israelin heimolle vain pienen osan siitä. Daavidin aikana kaikki Israelin sukukunnat yhdistettiin yhdeksi Israelin kansaksi. Mutta hekin olivat vain pienellä osalla heille kuuluvaa aluetta.
Luvattuun maahan kuului siis mm. heettiläisten maa, joka oli Aabrahamin aikana nykyisen Turkin alueilla.

Israelin rajat ovat sen verran suuri ja tärkeä Raamatun asia, että kaikkien kristittyjen tulisi tuntea tämä aihepiiri.
Raamatun opetus asiasta:
1. Mm. Heetin maan pääkaupunki oli Aabrahamin aikana nykyisen Turkin keskiosissa. Heettiläisten maa oli eräs sen ajan suurvalta. Mutta heettiläisiä asui paljon myös Kaanaassa. He omistivat siellä maata.
2. Egyptin virta ja Egyptin puro ovat kaukana toistaan. Puro ja virta ovat siis eri asioita. Egyptin virta on Niili.
Että näin.
Kolmiosainen Raamatun Iso Tietosanakirja sekä Kommentaariraamattu esittävät nämä asiat samoin kuin olen edellä esittänyt kuvin ja sanoin.
Jeesus on oman kuningaskuntansa Herra! Ilm. 1:5,6.


.
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2118
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku


Paluu Israel-asiaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa