YK jatkaa laiminlyöntejään: Gaza | Hamas | Gilad Shalit

Tiedotteita ja keskustelua aiheesta!

YK jatkaa laiminlyöntejään: Gaza | Hamas | Gilad Shalit

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Ti 04 Touko, 2010 12:37


Hyvät Take a Penin jäsenet!

Oheinen toimintapyyntö on luettavissa myös sivustollamme osoitteessa
http://www.takeapen.org/Takeapen/Templa ... 4&FID=1944

YK jatkaa laiminlyöntejään: Gaza | Hamas | Gilad Shalit

Vastusta kanssamme Hamasin yritystä kiristää Israelia uhkaamalla tappaa Gilad Shalit. Meidän täytyy toimia nyt!

1.5.2010 - Uutislähteet eri puolilla maailmaa kertovat Hamasin vajonneen entistä alemmas tekemällä animaatioelokuvan, jossa kaapattu israelilaissotilas Gilad Shalit (Schalit) palautetaan surevalle isälleen arkussa. AP kirjoittaa Gazan kaupungista Gazan kaistalta, että Hamasin elokuvalla on "...kauhea viesti Israelille: Jos Israel ei suostu militanttiryhmän vaatimuksiin, Hamasin lähes neljä vuotta vankinaan pitämä israelilaissotilas voi palata kotiin arkussa...".

Suurin osa kansainvälisestä yhteisöstä (mm. USA ja EU) pitää Hamasia terroristijärjestönä. Tätä käsitystä vahvistaa se, että Hamas kaappasi Shalitin, kieltää häneltä vierailut ja muut ihmisoikeudet ja kiristää nyt Israelia uhkaamalla tappaa hänet.

Valitettavasti YK ja sen pääsihteeri yrittävät laillistaa Hamasin tunnustamalla sen jollakin tasolla sen sijaan, että he vaatisivat sen vastuuseen sotarikoksista yleensä ja kansainvälisen lain ja perustavaa laatua olevien humanitaaristen sopimusten rikkomisesta erityisesti Gilad Shalitin tapauksessa. Hamas mm. estää Punaista Ristiä ja Giladin perhettä vierailemasta hänen luonaan, ei anna Giladista tietoa, pilkkaa häntä julkisesti http://www.takeapen.org/Takeapen/Templa ... 84&FID=128 ja nyt kiristää Israelia esittämällä hänen kuolemansa karmeassa filmissä.

Kaikki kunnolliset ihmiset toivovat ja rukoilevat, että Gilad Schalit pääsisi vapaaksi, ja tätä kaikki israelilaisetkin toivovat. Kuitenkaan mikään Israelin hallitus ei voisi antaa periksi kiristykselle ja maksaa Hamasin vaatimia älyttömiä lunnaita: tuhannen tai kahdentuhannen terroristin vapautusta. Sadoilla näistä terroristeista on verta käsissään.

Meidän täytyy lisätä kansainvälistä painostusta Hamasia kohtaan, että se vapauttaisi Gilad Shalitin ja muuttaisi hänen vankeusolonsa välittömästi inhimillisemmiksi. Hamasin johtajien vaatiminen tilille on oikea vastaus tähän vastenmieliseen Hamas-animatioon.

90 000 ihmistä eri puolilta maailmaa on jo allekirjoittanut "Hamasin johtajat oikeuteen sotarikoksista" -vetoomuksen YK:lle
http://www.petitiononline.com/tap12009/petition.html. Olemme nyt uusineet vetoomuksen. Lue se, ja jos olet samaa mieltä sen kanssa, allekirjoita se http://www.petitiononline.com/tap12009/ ... -sign.html ! Ja auta tämän toimintapyynnön levittämisessä.

Liity Facebook-ryhmäämme
http://www.facebook.com/group.php?gid=112575175447868
ja jaa tämä toimintapyyntö kaveriesi kanssa!


Suomen Take a Pen
suomi1@takeapen.org
http://www.takeapen.org/suomi

Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2555
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

Paluu Israel-asiaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron