Israel-raportti 4. kesäkuuta 2010

Tiedotteita ja keskustelua aiheesta!

Israel-raportti 4. kesäkuuta 2010

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Pe 04 Kesä, 2010 13:36


Israel-raportti 4. kesäkuuta 2010


TÄMÄN VIIKON UUTISIA:

» 1. KUN RAUHANAKTIVISTIT PALVELEVAT TERRORISMIA

» 2. IDF SOTILAS ANTAA TODISTUKSENSA

» 3. VÄLÄHDYS HISTORIAAN: 2. KESÄKUUTA 1964


* * * * * * * * * * * *1. KUN RAUHANAKTIVISTIT PALVELEVAT TERRORISMIA

Paljon on kirjoitettu ja raportoitu laivueesta, joka pyrki päästä Gazaan maanantaina. Se johti yhdeksän aluksella olevien henkilön kuolemaan ja seitsemän Israelilaisen sotilaan loukkaantumiseen. Kritiikkiä Israelia vastaan on nyt kuultu kaikkialta eri puolilta maailmaa ja vaatimuksia tapahtuman riippumattomasta tutkimuksesta. Turkki, jossa laivue organisoitiin ja josta sadat osanottajat tulivat, on peruttanut sotaharjoitukset Israelin kanssa, kutsui suurlähettiläänsä kotiin neuvotteluja varten ja on huhuja, että kauppasopimuksia kahden maan välillä peruutetaan.

Mutta useimmat kansakunnat tuomitsivat Israelin kauan ennen kuin tapahtuman tosiasiat olivat vahvistettu. Niissä maissa, kuten Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä ja Ranskassa, tosiasiat eivät merkitse niin kauan kuin on mahdollista arvostella ja tuomita Israelin. Valitettavasti, sama pätee moniin kristittyihin, jotka virheellisesti uskovat palvelevansa moraalin vaalijoina ja vastapainona "yksisilmäisille Israelin kannattajille", ja näin liittyvät kriitikoihin.

On helppo arvostella, ja paljon vaikeampi puolustaa Israelia. Mutta Israelin puolustaminen ei vaadi mitään moraalisia kompromisseja. Päinvastoin! Ihmiset, jotka arvostelevat Israelia ennen kuin tietävät tosiasiat toimivati typerästi. Mutta ihmiset, jotka tekevät niin sen jälkeen kun he tietävät tosiasiat, näyttävät menettäneensä moraalisen kompassinsa suunnan. Mieti seuraavia laivuetapauksen taustoja.

Hamasin taistelu Israelia vastaan
Gazaa hallitsee Hamas, järjestö, jonka Yhdysvallat, EU ja Israel muiden muassa ovat tunnustaneet terroristijärjestöksi. Vuosien 2001-2008 aikana Hamas ampui tai tuki 12 000 raketin ampumista, joista suurin osa oli Israelin siviilejä vastaan. Sota Gazassa puolitoista vuotta sitten ei päättynyt rauhansopimukseen (eikä se voi niin kauan kuin Hamas hallitsee), joten Hamasin tarkoituksena on edelleen tuhota juutalainen valtio.
Sodan jälkeen 164 rakettia ja 74 granaattia on ammuttu Gazasta israelilaisiin kohteisiin, ja tämän vuoden maaliskuussa kaksi IDF sotilasta sai surmansa terroristien yrittäessä päästä Israeliin Gazasta. Kansainvälisen oikeuden vastaisesti Hamas pitää israelilaista sotilasta vankina kieltäen häneltä useimmat perusoikeudet, kuten Punaisen Ristin vierailun.

Hamas on jo vuosia salakuljettanut aseita ja materiaalia käytettäväksi aseiden ja puolustuslaitosten rakentamiseen Gazaan Iranin halukkaasti rahoittamana ja tukemana. Hamasin ilmoiuksen mukaan se valmistelee seuraavaa sotaa. Israel on velvollinen suojelemaan kansalaisiaan ja siksi säilytettävä Gazan saarto, estääkseen Hamasin uudelleen aseistautuminen. Saarto koskee vain tuotteita, joita voidaan käyttää sodankäynnissä Israelia vastaan. Israel katsoo, että sillä ei ole mitään velvollisuuksia antaa Hamasille välineitä, joilla se yrittää tappaa israelilaisia.

Saartoon eivät kuulu elintarvikkeet, lääkkeet ja vaatteet. Kuusi päivää viikossa, kuorma-autoja kulkee Gazaan Israelista mukanaan hedelmiä, vihanneksia, mausteita, juustoa, leipää, vehnää, riisiä, maitojauhetta, vauvanruokaa, lihaa, kalaa, lääkkeitä, vaatteita ja karjaa - mainitakseni muutamia tarvikkeita. Tämä tapahtuu osittain yhteistyössä humanitaaristen järjestöjen kanssa ja osittain Israelin aloitteesta. Näin ollen Gazassa ei ole humanitaarista kriisiä ja on olemassa järjestetty reitti avustusjärjestöille viedä tavarat alueelle. Paitsi rakennusmateriaaleja, Israel on jo lähettänyt Gazaan tavarat, jotka olivat laivueen aluksissa.


Laivaston organisoija
Nyt toiseen kysymykseen: Keitä ihmisiä oli Gazan laivueen takana? Laivueen järjesti turkkilainen islamilainen järjestö IHH (Humanitäärinen avustusrahasto). Tämä on jälleen yksi järjestöistä, joka käyttää humanitaarista työtä peittääkseen tukensa terrorismille. IHH on jo vuosia todettu aatteellisesti samaistuneen radikaalin Muslimiveljeskunnan kanssa, jonka sivuhaara Hamas on. IHH suorittaa varainkeruuta Hamasille ja järjestää mielenosoituksia terroristijärjestön tueksi. Mavi Marmara-aluksen omistaja on IHH.

Taistelu Mavi Marmaralla

On videoita, jotka osoittavat, että ennen kuin Israel otti haltuunsa Marmara aluksen, että jotkut osallistujista lauloivat lauluja arabiaksi juutalaisten tappamisesta. Eräs nainen sanoi myös, että marttyyrikuolema olisi "hyvä asia." Tämä on sopusoinnussa Hamasin TV- haastattelun kanssa päivää aikaisemmin, jossa tohtori Abd Al-Fatah Shayyeq Naaman totesi: "[Gazan] laivueen komentaja sanoi eilen:" Emme salli sionistien päästä lähelle meitä ja teemme vastarintaa heitä kohtaan". Miten he tekevät vastarintaa? He vastustavat kynsillään. He ovat ihmisiä, jotka pyrkivät Allahin marttyyreiksi, yhtä paljon kuin he haluavat päästä Gazaan, mutta ensimmäisenä on [marttyyrikuolema], joka on enemmän toivottavaa. "Vastarinta", kuten hyvin tiedetään, on Hamasin koodisana terrorismille.

Huolimatta siitä, että laivueen järjestäjät toistuvasti totesivat, että he eivät käytä väkivaltaa jos Israel nousee aluksiin, Israelin laivaston tekemä nauhoitus osoittaa 5-10 henkilön ryhmät heittäytyvät helikopterista laskeutuvien sotilaiden päälle. Sotilaita hakataan rautapatukoilla, puukoilla, veitsillä ja lopulta heitä tulitetaan aseilla. Yksi pahasti hakattu sotilas näytetään heitettävän yli laidan. Israelilaisia sotilaita on sairaalassa, heillä on kallon murtumia, puukotushaavoja vatsassa ja luodinreikiä selässä.

Israelin sotilaat, jotka saapuivat ensimmäisenä veneillä, oli aseistettu pääasiassa ihmisjoukon hajottamisessa käytettävillä aseilla. He eivät olleet valmistautuneita kohtaamaan murhanyrityksiä. Israelin television kommentaattorin mukaan kesti 40 minuuttia, ennen kuin sotilaat saivat vihreää valoa käyttää tuliaseita ja tämä oli vasta sen jälkeen kun laukauksia ammuttiin sotilaita kohti ja heidän elämänsä oli vakavasti uhattuna.

Laivalla olevat terroristit
Tapahtuman jälkeen kävi ilmi, että noin 50 osallistujaa Marmaralla olivat eri terroristijärjestöjen jäseninä. Heidän ensisijainen tavoite oli hyökätä IDF sotilaiden päälle. Aluksen tarkastus paljasti varaston aseita, kuten lukuisia veitsiä, ritsoja, kiviä, savupommeja, metallitankoja, improvisoituja teräviä metalliesineitä, nuijia 5 kg:n vasaroita, palopommeja ja kaasunaamareita.

Laivaston todellinen tarkoitus
Ottaen huomioon Israelin sotilaiden lynkkausyritykset ja ottaen huomioon tosiasian, että laivueen tuomilla varusteilla oli muita tapoja päästä Gazaan, voidaan huoletta todeta, että laivueen oletettu humanitaarinen luonne oli toisarvoista. Tätä näkemystä vahvistaa se, että järjestäjät kieltäytyivät tuomaan tervehdyksen ja ruokaa vankeudessa olevalle israelilaiselle sotilaalle Gilad Shalitille vanhemmiltaan. Laivueen tavoitteena oli luoda jotain, joka voisi esittää Israelin provokaationa ja yhdistää maailma tuomitsemaan juutalainen valtio. Se oli väitetyn humanitaarinen kriisin väärinkäyttö, jotta luotaisiin PR-näytös, joka vahvistaisi Hamasia ja heikentäisi Israelia.

"Hyödylliset idiootit"
Siellä on saattanut olla mukana laivalla niitä, jotka naiivisti uskoivat, että he olivat ihmisoikeustehtävässä. Vaikka suurimmalla osa näistä ei ehkä ollut mitään muuta kuin halveksuntaa Israelia kohtaan, eikä heillä ollut aikomustakaan hyökätä tai IDF sotilaita. Nämä ovat "hyödyllisiä idiootteja", Hamasista on tullut asiantuntija heidän hyväksikäytössään omia vääristyneitä tarkoituksiaan varten. Ja tämä ei pitäisi olla mikään yllätys, sillä se on juuri kaava, mitä Hamas ja muut terroristijärjestöjen ovat seuranneet vuosia: niiden "sankarilliset" terroristit piiloutuvat siviilien taakse vaatiessaan koskemattomuutta vastahyökkäyksiä varten. Mutta rauhan halu ja kuinka ihmisoikeuksien puolustajat antavat käyttää itseään tällä tavalla, on uskomatonta. Uhrata itsensä kilpenä terroristeille on erittäin moraalitonta toimintaa, mikä käytännössä heikentää ihmisoikeuksia, joita he väittävät edustavansa.

Onko Israel kritiikki hyväksytty?
Joten ei se saa arvostella Israelia? Se varmasti saa! Sokealla tuella ei ole uskottavuutta eikä se ole hyväksi millekään osapuolelle. On tapauksia silloin, kun Israel tekee virheitä. Kukaan ei voi tai ei kenenkään pitäisi kieltää tätä. Kuitenkin suurin ongelma Israelia koskien ei ole sokea tuki, vaan sokea kritiikkiä. Kun Israel tekee virheitä, sitä ne juuri ovat; virheitä. Israelin panettelijoille, Israel ei voi tehdä mitään oikein, ja kaikki mitä se tekee, kuvataan raa'alla ja suunnitellulla strategialla. Näille henkilöille, Israel käyttäytyy ylimielisesti ja polkee kansainvälistä oikeutta.

Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Israel tietää paremmin kuin kukaan, että kaikki silmät on suunnattu siihen mitä he tekevät ja eivät tee. Siksi, koska on tullut kaavaksi, myös tällä kertaa he kuulivat kansainvälisen oikeuden asiantuntijoita ennen toimintaa. He seurasivat kirjaa yksityiskohtaisesti ottaen yhteyttä aluksiin etukäteen, ja jopa tarjoten heille mahdollisuutta tuoda tavaransa Gazaan Israelin Ashdodin sataman kautta. Laivalla olevien henkeä vaarantavien varoituslaukausten ampumisten ja tai muulla tavoin aluksen kurssia kaukaa säätelevien toimenpiteiden sijasta, he nousivat laivaan rauhanomaisin keinoin ja vaarantaen omat sotilaansa. 40 pitkän minuutin ajan sotilaat taistelivat henkensä edestä ja päättivät vastata tuleen vasta sitten kuin heitä kohtaan ensin ammuttiin. On sanottu, että tämä oli verilöyly, ja sitä on kutsuttu "Turkin 9 / 11" - Tällaiset vaatimukset tekevät tyhjiksi sanojen merkityksen ja ovat halveksittavia yrityksiä panetella Israel.

Kaikille niille, jotka arvostelevat Israelia on yksi testi, joka niiden on läpäistävä välttääkseen antisemitismin leiman: Käytä samoja vaatimuksia arvioitaessa muita kansoja. Ei ole epäilystäkään siitä, että kun Israelin toimia mitataan muiden kansakuntien kanssa, Israelin armeijan korkeat moraalikäsitykset tulevat ilmi. Jos Israel sen tehden hyväksyisi tutkimuksen laivuetapahtumasta, joka paljastaisi oikeat olosuhteet tapahtuman ympärillä, se osoittaisi juutalaisen valtion olevan oikeassa. Mutta Israel ongelma on se, kokemukseen perustuen, että he eivät voi odottaa oikeudenmukaista kohtelua riippumattomasta tutkimuksesta. Kuten Goldstone raportti, totuus ei ole päämäärä vaan keinojen löytäminen Israelin arvosteluun ja heikentämään sen olemassaolon oikeutta.

Tosiasiat ovat kaikkien nähtävissä, mutta monet eivät halua. Se haastaa sokean kritiikin, joka sopii niin hyvin heidän ideologiaansa.

2. IDF SOTILAS ANTAA TODISTUKSENSA

Tiistaina haavoittunut eliitti merijalkaväen yksikön kapteeni, joka oli mukana operaation suorittamisessa, antoi sairaalan sängystä todistuksensa siitä, mitä tapahtui Gazan avustus laivalla.. "Olin toinen köydellä laskettavista, sanoi kapteeni" R ". "Toverini ympärillä, joka oli jo laskettu alas, oli joukko ihmisiä. Alussa oli yksi-yhtä vastaan taistelua, mutta sitten enemmän ja enemmän ihmisiä hyökkäsi kimppuumme. Jouduin taistelemaan muutamia terroristeja vastaan, jotka olivat aseistautuneet veitsillä ja pampuilla."

Kapteeni sanoi, että hän oli ensimmäinen pakko nostaa aseensa ja ampua kerran, kun yksi aktivisteista tuli kohti häntä veitsellä. "Siinä vaiheessa, toiset parikymmentä ihmistä alkoi tulla minua kohti joka suunnasta, sanoi kapteeni R." He hyökkäsivät päälleni ja heittivät minut alas komentosillan alla olevalle kannelle. Sitten tunsin vihlontaa vatsassani - se oli veitsi. Vedin sen ulos ja jotenkin onnistui pääsemään alemmalle tasolle. Siellä oli toinen joukkio ihmisiä. "Yksikkö oli saanut laivan hallintaansa siihen mennessä, lukuun ottamatta kaikkein alinta tasoa. "Eräs toinen sotilas ja minä onnistuimme päästä sieltä pois sieltä ja hypätä veteen." "Ajattelimme, että olisi passiivinen vastarinta, ehkä suullisesti, mutta ei niin voimalla", hän sanoi. Huolimatta traagisista seurauksista, kapteeni sanoi kokeneensa sotilaittensa toimineen oikeutetulla tavalla. "Olemme työskennelleet erinomaisella tavalla, jossa arvot olivat juurtuneet meihin", hän sanoi. "Me käänsimme aseemme vain niitä vastaan, jotka asettavat meidät vaaraan."

3. VÄLÄHDYS HISTORIAAN: 2. KESÄKUUTA 1964


Palestiinan vapautusjärjestö (PLO) perustetaan konferenssissa Itä-Jerusalemissa. Alkuperäisessä PLO:n peruskirjassa todetaan, että "Palestiinan rajat, jotka olivat olemassa silloin, kun brittiläinen mandaatti on kiinteä alueellinen yksikkö" ja kieltää sionismin "olemassaolon ja toiminnan". Se myös vaatii takaisinpaluuoikeutta palata ja itsemääräämisoikeutta Palestiinan arabeille. Tulevaisuudessa järjestö aikoo käyttää monikerroksista sissi- ja terroristitaktiikoita hyökätäkseen Israeliin niiden tukikohdistaan Jordaniassa, Libanonissa ja Syyriassa sekä Gazassa ja Juudeassa ja Samariassa.* * * * * * * * * * * *


TUE WORD OF LIFE ISRAELIA

Israel tarvitsee äänen. Virheellisen ja usein yksipuolisen uutisraportoinnin keskellä Israel-raportti puhuu Israelin puolesta. Sinä voit vahvistaa tätä ääntä tukemalla Israel-raportin päämäärää, objektiivisen ja totuudenmukaisen informaation levittämistä Israelista käsin. Klikkaa seuraavaa linkkiä antaaksesi lahjoituksen Word of Lifen työlle Israelissa:

http://www.livetsord.se/new/donatetoisrael/?language=en

Kotisivu:
http://www.israelreport.org/

Tilaa:
http://www.livetsord.se/new/default.asp ... anguage=sv

Peruuta tilaus:
http://www.livetsord.se/new/default.asp ... anguage=sv

Palaute: feedback@israelreport.org

Israel-raportin uutiset ovat vapaasti kopioitavissa. Ole hyvä ja ilmoita silloin lähteeksi: "Word of Life Israel"

Ulkopuolisista lähteistä peräisin olevat uutiset ja siteeraukset eivät välttämättä edusta Word of Life Israelin mielipidettä.

Copyright 2009 Word of Life Israel


Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2552
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

Paluu Israel-asiaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron