Iran on julistettu sotatilaan!

Tiedotteita ja keskustelua aiheesta!

Iran on julistettu sotatilaan!

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Pe 25 Kesä, 2010 0:51


Iran on julistettu sotatilaan!----- Original Message -----

From: "Markku" <markkuauramo@gmail.com>

To: <israeluu@israeluutiset.fi>;

Subject: Iran on julistettu sotatilaan!

http://www.debka.com/article/8868/


> Shalom!
>
> Iran julisti tiistaina Azerbaidzanin vastaisen rajansa sotatilaan.
> Oheisena liitteenä nettiin uutinen sotatilaan julistuksesta.
>
>
terv. Markku23.06.2010 Debka File


Iran on julistettu sotatilaan!

Iranin maavoimat ovat valmiina
Iran on julistanut sotatilan Azerbaidzanin vastaiselle rajalleen. Iranin Vallankumouskaartin joukkoja ja aseistusta keskitetään parhaillaan Kaspian Meren alueelle. Teheran ilmoittaa, että USA:n ja Israelin joukkoja keskitetään lentotukikohtiin Azerbaidzanissa valmiina iskemään Iranin ydinasetehtaita vastaan.

Vallankumouskaartin prikaatinkenraali Mehdi Moini ilmoitti tiistaina 22. kesäkuuta 2010, että joukkojen keskityksen syynä on Amerikan ja israelin joukkojen läsnäolo länsirajalla. Ja lisäsi: Vahvistuksia lähetetään Länsi-Azerbaidzanin provinssiin, koska muutamat länsimaat ruokkivat etnisiä konflikteja aiheuttaakseen epäjärjestystä alueella.

Iranilaiset lähteemme raportoivat, että muutamien viimeisten päivien aikana Israel on siirtänyt suuria määriä pommikoneita Azerbaidzanissa oleviin tukikohtiin Georgian kautta ja että myös Amerikan erikoisjoukkoja on keskitetty Azerbaidzaniin hyökkäysvalmisteluissa. Iranin Azerbaidzan, alue, jonne Vallankumouskaartin joukkoja lähetetään, rajoittuu Turkkiin, Irakiin ja Armeniaan. Silminnäkijat kertovat, että pitkien kolonnien Vallankumouskaartin tankkeja, tykistöä, ilmatorjuntayksikköjä ja jalkaväkeä on nähty suuntaavaan valtateitä pitkin Azerbaidzaniin ja edelleen pohjoiseen Kaspian merelle.

Tiistaina 22. kesäkuuta 2010 Uzi Arad, joka on Israelin Kansallisen Turvallisuusneuvoston johtaja ja pääministeri Benjamin Netanjahun läheisin neuvonantaja sanoi: YK:n Turvallisuusneuvoston viimeisin pakotekierros on riittämätön estämään Iranin ydinasetavoitteiden toteutumista. Ennaltaehkäisevä isku on mahdollisesti välttämätön.Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2552
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

Paluu Israel-asiaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron