Yllätystieto: Ahmadinejad matkustaa Beirutiin!

Tiedotteita ja keskustelua aiheesta!

Yllätystieto: Ahmadinejad matkustaa Beirutiin!

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Su 18 Heinä, 2010 12:37


Shalom!

Oheisena liitteenä nettiin yllätyksenä tullut tieto Ahmadinejadin
suunnitelmasta matkustaa Beirutiin.


terv. Markku <markkuauramo@gmail.com>

/\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\


07.07.2010 Debka File

Egyptin presidentillä on todettu ruokatorven syöpä


Kuva
Egyptin ja Ranskan presidentit lyövät kättä Pariisissa

http://www.debka.com/article/8896/

Egyptin presidentillä Hosni Mubarakilla, 83-vuotias, kahdeksan kuukautta sitten todettu ruokatorven syöpä vahvistettiin Berliinissä 06.03.2010 suoritetussa leikkauksessa. Syöpä on levittänyt lukusia etäispesäkkeitä. 07.07.2010 hän saapui Pariisiin hoidettavaksi ja lisätutkimuksiin Percy`n Sotilassairaalaan Clamart´issa. Se on sama sairaala, jossa Jasser Arafat kuoli sairauteensa.

Palattuaan sieltä hän oleilee Sharm el Sheikissä ja hänen poikansa Gemal (Jimmy) Mubarak, 52-vuotias, hoitaa hänen tehtäviään. Tähän asti Gemal Mubarak on toiminut Mubarakin puolueen National Democratic Party´n (NPD) poliittisen komitean pääsihteerinä.

Presidentti Mubarak on sopinut Egyptin sotilaallisen ja tiedustelujohdon kanssa, että valta siirtyy hänen kuoltuaan hänen pojalleen Gemal Mubarakille, eikä se aseta omaa ehdokastaan ehdolle presidentin virkaan.
Puhutaan kuitenkin, että Hosni Mubarakin kuoleman jälkeen Egyptin Muslimiveljeskunta aikoo tehdä vallankaappauksen ja aloittaa sen jälkeen sodan Israelia vastaan.

12.07.2010 Debka File

Kuumeiset valmistelut käynnissä Beirutissa
Iranin presidentti Mahmoud Ahmadinejad aikoo tehdä historiallisen
vierailun Beirutiin
http://www.debka.com/article/8906/


Kuva

Ahmadinejadin vierailu on suunniteltu tapahtuvaksi heinä elokuun vaihteessa. Vierailuvalmistelut lähtivät kuumeisesti käyntiin sen jälkeen, kun Syyrian presidentti Bashar Assad ja Qatarin johtaja Sheikh Hamad Bin Khalif Al Thani reagoivat myönteisesti ideaan, että ko. johtajat saapuvat Beirutiin peräkkäin kolmella eri koneella tai saattueessa, jolloin eliminoidaan mahdolliset Israelin yritykset Ahmadinejadin henkeä vastaan ja koska Hez-b-Allahin johtajan Hassan Nasrallahin pitäisi olla mukana vastaanottamassa Ahmadinejadia yhdessä Libanon presidentin kanssa.

Vierailun päämääränä on varoittaa Yhdysvaltoja ja Israelia panemasta toimeen YK:n, USA:n ja Euroopan uusia lujia sanktioita, joiden seurauksena Iranin öljytuotteiden ja polttoaineiden saanti on loppunut totaalisesti myöskin Yhdistyneistä Arabiemiraateista, jota Iran on tähän asti pitänyt varmimpana polttoaineidensa saantilähteenä. Iranilaisia lentokoneita ei enää tankata Saksassa, Englannissa eikä Arabiemiraateissa. Yhdysvallat on samoin myös sulkenut pankkijärjestelmänsä iranilaisilta yhtiöiltä.

Sunnuntaina 11.07.2010 ilmoitettiin, että Hez-b-Allah on keskittänyt 20 000 miestä aivan Israelin pohjoisrajalle 500:n metrin päästä rajalinjasta.


Kuva

Hez-b-Allahin ammusvarasto al-Khiamin kylässä

Sen lisäksi he ovat kaivaneet 160 uutta asemaa Etelä-Libanoniin; aivan samoille paikoille kuin ennen vuoden 2006 sotaa, eikä Unifil ole kyennyt estämään heitä. Joukkojen keskittymän takana on Hez-b-Allahin suunnaton ohjusarsenaali.

Iranin, Syyrian, Qatarin ja Libanonin johtajat ovat päättäneet käyttää Ahmadinejadin vierailua sotakonfferenssin pitämiseen. He ovat jo periaatteessa aloittaneet valmistelut täysimittaisen kriisin = sodan aloittamiseksi Israelin ja Libanonin välille johonkin aikaan syys- lokakuussa, johon mennessä Iranille on selvinnyt, kuinka pahasti uudet sanktiot ovat vahingoittaneet Irania.


Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2552
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

Paluu Israel-asiaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot] ja 1 vierailijaa

cron