Hamas käynnistänyt hyökkäyksen Siinailla egyptiä vastaan

Tiedotteita ja keskustelua aiheesta!

Hamas käynnistänyt hyökkäyksen Siinailla egyptiä vastaan

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Ti 01 Helmi, 2011 0:01


30.01.2011 Debka File/Ynet News

Hamas on käynnistänyt hyökkäyksen Siinailla olevia egyptiläisiä joukkoja vastaan

Muslimiveljeskunta on kaappaamassa vallan Egyptissä


Kuva

F-16 hävittäjät syöksyvät alas mielenosoittajien ylitse

http://www.debka.com/article/20608/

Perjantaina 28.01.2011 Muslimiveljeskunta antoi miljooniin nousevalle jäsenistölleen käskyn yhtyä mielenosoituksiin hallitusta vastaan ja käyttää hyväkseen maassa vallitsevaa sekasortoa vallan kaappaamiseksi. Muslimiveljeskunnan edustajaksi on noussut entinen Kansainvälisen Atomienergiakomission johtaja Mohammed El-Baradei, joka on nyt paljastunut Muslimiveljeskunnan mieheksi. Tämä selittää hänen yrityksensä peitellä Iranin ydinaseohjelmaa. Israelin vaihtoehdot ovat vähissä. Kaikkien nyt mieltään osoittavien ns. demokraattisten voimien päämääränä on irtisanoa rauhansopimus Israelin kanssa. Tähän asti rauhansopimuksen ainoa takuumies Egyptissä on ollut presidentti Hosni Mubarak.

Varhain sunnuntaiaamuna 30.01.2011 Hamasin aseellinen siipi Ezz e-Din al Qassam ylitti rajan Gazasta Pohjois-Siinaille ja hyökkäsi egyptiläisiä joukkoja vastaan ajaakseen ne pois. He toimivat Hamasin emojärjestön Egyptin Muslimiveljeskunnan käskystä, jonka sen Damaskoksessa olevat johtajat vahvistivat avatakseen toisen, Palestiinan rintaman, Mubarakin hallitusta vastaan. Siksi Muslimiveljeskunta on kansannousussa aktiivisempi kuin päältä katsoen voisi olettaa.

Hamasin sotilaat ryhtyivät taisteluun eteläistä Rafahin kaupunkia hallitsevien Egyptin Sisäministeriön joukkoja vastaan. Beduiinipaimentolaiset ja paikalliset palestiinalaiset käyttivät hyväkseen Kairossa vallitsevaa sekasortoa taistellakseen Egyptin joukkoja vastaan molemmissa Pohjois-Siinain avainkohteissa sekä ryöstääkseen heidän asevarastonsa.

Sunnuntaina Hamasin terroristit alkoivat työntämään Egyptin joukkoja pois niemimaan pohjois- ja keskiosista saattaakseen Egyptin ja Gazan kaistan välisen raja-alueen palestiinalaisten valvontaan. Hamas kykenisi silloin murtamaan Egyptin julistaman enklaavin saarron ja käynnistämään salakuljetusreitit täyteen vauhtiin. Gaza Cityssä olevat virkailijat vahvistivat sunnuntaina, että Hamasin kuuluisimmat salakuljetusekspertit mukaan lukien Muhammed Shaar olivat murtautuneet ulos El Arishin vankilasta ja olivat matkalla kohti Gaza Cityä.

Sotilaslähteemme kertovat edelleen, että Multinational Force & Observes (MFO) Kansainväliset rauhansopimuksen tarkkailijat, joista useimmat ovat amerikkalaisia ja kanadalaisia, ovat maksimaalisessa hälytysvalmiudessa Pohjois-Siinain tukikohdassaan odottaessaan USA:n sotilaskuljetuskoneiden evakuoivan heidät USA:n tukikohtiin Euroopassa.

Tämä joukko-osasto sijoitettiin Siinaille vuonna 1981 valvomaan Egyptin ja Israelin kesken solmitun vuoden 1979 rauhansopimuksen toteuttamista. Sopimuksen mukaan koko niemimaa demilitarisoitiin ja siellä sai olla vain egyptiläisiä poliiseja. MFO:n tehtävän loppuminen Siinailla merkitsee Egyptin ja Israelin välisten rauhansuhteiden avainpilarin kaatamista kolmenkymmenen vuoden jälkeen.

Varhain sunnuntaina Egyptin armeija alkoi vaivihkaa siirtää panssaroituja vahvistuksia mukaan lukien tankkeja Suezin alta kulkevien tunneleiden kautta Egyptistä syvemmälle itään päin Pohjois-Siinaille yrittääkseen ajaa Hamasin joukot takaisin. Egyptin joukkojen läsnäoloa Siinailla, mikä rikkoo rauhansopimuksen ehtoja, ei kumpikaan rauhan osapuolista ole maininnut. Jerusalemissa olevat lähteemme kertovat, että Netanyahun hallitus on hyväksynyt sen äänettömästi.

Hamasin Gazassa olevat johtajat eivät näytä pelkäävän Israelin sotilaallista reaktiota ei edes ilmahyökkäystä puuttuakseen Hamasin hyökkäysretkeen Siinailla, vaikkakin Israel on tuonut sotilasyksikköjään aivan rajan pintaan Egyptin ja Israelin välisellä pitkällä rajalla.

- Ynet News ilmoittaa, että Israelin on pakko tehdä interventio Siinaille varmistaakseen Siinain niemimaan!

- Kairossa tuhannet poliittiset vangit, islamilaiset ääriainekset ja rikolliset ovat vapaalla jalalla paettuaan vankiloista Kairossa.

http://www.israeluutiset.fi/index2.htm

Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2552
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

Poistan sinut tämän yhteisön jäsenyydestä!

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Ti 01 Helmi, 2011 1:07


Viestisi KTS on täysin sopimaton tähän aiheeseen ja meidän yhteisöömme. Sinun asenteesi ei ole yhteisömme käyttäytymissääntöjen mukainen. Se ei ole rakentava tai millään muotoa asiallinen.

Poistan sinut tämän yhteisön jäsenyydestä, kun et ole tahtonut vähäisimmässäkään määrin kunnioittaa yhteisömme normistoa.

Ohjatkoon sinut elämässäsi Jeesus oikeaan,Hän joka on kaiken A ja O.

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Ilm. 21:6

Ja hän sanoi minulle: "Se on tapahtunut. Minä olen A ja O, alku ja loppu. Minä annan janoavalle elämän veden lähteestä lahjaksi.

Ilm. 22:13

Minä olen A ja O, ensimmäinen ja viimeinen, alku ja loppu.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _


Siunausta elämääsi!

Jos haluat puhua mahdollisesta paluustasi jäseneksi voit ottaa yhteyttä yhteisön Site Adminiin Weijoon.

Viimeksi muokannut Dimi Sefanja päivämäärä Ti 01 Helmi, 2011 23:31, muokattu yhteensä 1 kerran
Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2552
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

Aivan oikein

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ti 01 Helmi, 2011 12:42


Todella aivan oikein teit Dimi!
Olisin itse poistanut miehen ellet olisi ehtinyt. Poistin muutamia hänen viestejään, joissa ylisti muslimien keinotekoista Palestiinavaltiota.
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2573
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Uusiluomus » Ti 01 Helmi, 2011 13:51

Oikein olet tehnyt Dimi.
Jos olisin moderaattori niin ehkä olisin toiminut samoin. Ainakin olisin keskustellut hänen kanssaan ja varoittanut häntä jos keskustelu ei olisi auttanut.
Täytyy muistaa, että olen sisar ja me sisaret, varsinkin me mummit, olemme monesti "hempeileviä" ja täytyy aina muistaa tämä, ettei käy kuin Eevalle aikoinaan.

Jos KTS tätä lukee, niin haluaisin sanoa sinulle, että pelkkä väittelynhalu ei koskaan ole oikea motiivi hengelliseen keskusteluun, ja siihen lisättynä pahat sanat, tekevät keskustelusta mahdottoman.

Mikään rietas puhe älköön suustanne lähtekö, vaan ainoastaan sellainen, mikä on rakentavaista ja tarpeellista ja on mieluista niille, jotka kuuntelevat.
Älkää saattako murheelliseksi Jumalan Pyhää Henkeä, joka on teille annettu sinetiksi lunastuksen päivään saakka.
Kaikki katkeruus ja kiivastus ja viha ja huuto ja herjaus, kaikki pahuus olkoon kaukana teistä.
Olkaa sen sijaan toisianne kohtaan ystävällisiä, hyväsydämisiä, anteeksiantavaisia toinen toisillenne, niinkuin Jumalakin On Kristuksessa teille Anteeksi Antanut.
Ef. 4:29-32

Ylistetty olkoon Jumala ja Jeesus Kristus ja Hänen Pyhä Sanansa!!
Tässä meille KTS on hyvää opetusta, puhumattakaan kaikesta muusta mitä Jumalan Sana meille Opettaa.
Olkoon teillä se mieli, joka myös Kristuksella Jeesuksella oli... Fil.2:5
Uusiluomus
 
Viestit: 263
Liittynyt: La 25 Syys, 2010 15:39

Re: Hamas käynnistänyt hyökkäyksen Siinailla egyptiä vastaan

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ti 01 Helmi, 2011 19:44

Dimi Sefanja kirjoitti:
30.01.2011 http://www.israeluutiset.fi/index2.htmKukahan henkilö on tuossa Dimin antamassa linkissä tekstin kirjoittaja? Hän kirjoittaa siellä suoraa valhetta: "Vasta 300-luvulla jKr. lisättiin Uuden Testamentin kirjoituksiin kirkkoisien toimesta VALHE siitä, että juutalaiset tappoivat eli murhasivat Jeesuksen!"

Kirjoittaja väittää siis Uuden Testamentin kirjoituksia epäluotettaviksi. Tuohon kirjoituksia vääristelevään kirjoittajaan pitää saada yhteys.

Paavali kirjoitti pakanakristityille Tessalonikaan:
"Sillä teistä, veljet, on tullut niiden Kristuksessa Jeesuksessa olevien Jumalan seurakuntain seuraajia, jotka ovat Juudeassa, sillä tekin olette kärsineet omilta kansalaisiltanne samaa kuin he juutalaisilta, jotka tappoivat Herran Jeesuksenkin ja profeetat ja ovat vainonneet meitä, eivätkä ole Jumalalle otollisia, vaan ovat kaikkien ihmisten vihollisia." 1 Tessal. 2:14-15.
Ja Pietari puhui helluntaipäivänä juutalaisille näin:
".. Hänet, joka teille luovutettiin, Jumalan ennaltamäärätyn päätöksen ja edeltätietämyksen mukaan, te laista tietämättömien miesten kätten kautta naulitsitte ristille ja tapoitte." Apt. 2:23.
Juutalaiset siis vaativat Jeesuksen ristiinnaulittavaksi ja tappoivat Jumalan Pojan roomalaisten sotilaiden käsillä.

:!:

:idea:
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2573
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Ti 01 Helmi, 2011 20:08


Minä tarkistan sähköpostistani mistä nuo uutiset tuli. Tai taidan kyllä tietää mitä kautta, kenen välittämänä, mutta ei tainnut tuossa ko. sivulla olla minkään valtakunnan yhteystietoja tai jos onkin, niin ei niitä sieltä etsimättä löydy, kun sivuja katsoo.

Välitän sinulle kyseisen sähköpostin, missä tuo uutinen oli. Saat sen vielä tämän illan, yön aikana. Pitää ensin tovi huilata, on sellainen väsy taas päällä.

Siunausta! Herra kanssanne!


Dimi S.

Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2552
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

Tässä oli ongelmaa hiukan ...

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Ke 02 Helmi, 2011 0:04


Shalom!

Ongelmaa lähinnä siksi, että tuon linkin takana http://www.israeluutiset.fi/index2.htm oli monta asiaa laitettu, mikä enemmän, mikä vähemmän sillisallaattia, josta en alkanutkaan ottamaan selvää, mutta sieltä löytyy samasta hyökkäyksestä, mistä aihekin oli, kirjoitusta ja sama F10 (mikä Israelilaisella sivulla on F16) kuva Egyptin ilmavoimien hävittäjien (ja helikoptereiden) esiintymisestä mielenosoittajien pään päällä hyvin matalalta koukaten, kuten suomalaisissa lehdissäkin kirjoitetaan.

Tässä linkissä on luetettavampaa uutisia ja ainakin siinä mainitaan noiden hävittäjien (F16) hyökkäilyt: http://www.debka.com/article/20608/

Itse juttu saattaa osin olla erilainen, mutta kun etsin jutun alkulähteitä, mikä ei itse sähköpostista tai liitteestä löytynyt, niin sai alkaa salapoliisityön netissä.
Jotkut eivät ymmärrä, että pitää kaikessa olla oikeudellisuuden mukaan myös juttujen alkulähde, linkki lenden juttuun tms. Tältä toimittajalta ei saa kuin vaillinaisia tietoja, mutta päivämäärien ja esim. tuon Debka file sanojen mukaan tietää, mistä jutun pitäisi löytää, kunhan ensin löytää muististaan tai etsii Googlesta, että mikäs sen ja sen lehden osoite nyt olikaan. Hiukan vaikeaa välillä - ja turhauttavaa.

En taida käyttää tämän sivuston minkään asteisia uutisia enää ja välittää niitä jäsenistön luettavaksi. Varsinkin kun itse linkki sitten vie sellaiseen sillisallaattiin, ettei voi kenellekään suositella.

Enää en edes jaksa kaikkia polkuja muistaa, mutta täytynee jatkossa jättää tämän tasoiset linkit omaan arvoonsa. Minusta sellaista huuhaa-infoa, jonka voisi luokitella vaikkapa vastaavan Salaisten kansioiden-tyylistä uutisointia tai vastaavaa. Noin hatusta vedettynä arviona. Itse en tuollaisilla sivustoilla viihdy lainkaan ja varsinkaan siksi, kun ei selkeästi ole nähtävillä / löydettävissä toimijan nimet ja yhteystiedot. En tiedä löytyykö niitä tästä lainkaan, mutta sekin on - valitettavan yleistä, eikä sellaisia sivustoja voi millään muotoa laskea ns. luotettaviin lähteisiin.

Välitän Weijolle ko. sähköpostin mistä kaikki sai alkunsa.


Siunausta loppuviikkoon kaikille rakkaille sisarille ja veljille Herrassa! Herra kanssanne! Aahhen Deuleha!

Dimi S.

Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2552
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

Uutiset

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ke 02 Helmi, 2011 13:00

Israel-uutiset olivat nähdäkseni ko. linkissä ihan ok. Mutta kyseessä oli tuo väittämä, että Uutta Testamenttia muka olisi 300 luvulla väärennetty. Sellainen väite saa ajattelemaan, että uutisoinnin takana ovat jotkut kieroilevat tahot.
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2573
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku


Paluu Israel-asiaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot] ja 1 vierailijaa

cron