ECI vaatii lopettamaan vihakiihottamisen rahoittamisen!

Tiedotteita ja keskustelua aiheesta!

ECI vaatii lopettamaan vihakiihottamisen rahoittamisen!

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Ti 15 Maalis, 2011 12:29


Kuva

EUROPEAN COALITION FOR ISRAEL


LehdistötiedoteAihe: ECI vaatii EU:ta välittömästi lopettamaan palestiinalaisten vihakiihotuksen rahoittamisen Israelissa Itamarissa tapahtuneen juutalaisperheen brutaalin murhan jälkeenECI vaatii EU:ta välittömästi lopettamaan palestiinalaisten vihakiihotuksen rahoittamisen Israelissa Itamarissa tapahtuneen juutalaisperheen brutaalin murhan jälkeen


Bryssel, 14. maaliskuuta 2011 - Israelin hallituksen ollessa ensimmäisten joukossa lähettämässä apua Japaniin sen rannikolle perjantaina osuneen valtavan tsunamin jälkeen murhasi palestiinalainen terroristi samaan aikaan Itamarissa raa'asti viisihenkisen juutalaisperheen, jonka nuorin jäsen oli alle yksivuotias vauva.

Tämän viikon kaksi pääuutisaihetta ovat toisilleen täysin vastakkaisia: Israelin hallitus on pelastamassa ihmisiä, ja samaan aikaan vastapuoli tuhoaa elämää murhaamalla viattomia lapsia heidän nukkuessaan.

ECI on monien vuosien ajan hälyttänyt Euroopan unionin instituutioita Brysselissä huomaamaan palestiinalaisviranomaisten harjoittaman terroriin kiihottamisen ja kuolemankulttuurin, joka tunkeutuu palestiinalaisyhteisöön heidän mediansa, koulutuksensa ja populaarikulttuurinsa kautta. Päivänä, jolloin Fogelin perheen raa'asta murhasta kerrottiin, juhli Hamas heidän kuolemaansa tarjoamalla lapsille makeisia Gazan kaduilla. Samaan aikaan palestiinalaisviranomaiset nimesivät uuden kadun erään tuomitun terroristin mukaan.

Palestiinalaislapset voivat nykyään kävellä kouluun katua pitkin, joka on nimetty terroristi Abu Jihadin mukaan. Hän suunnitteli linja-autokaappauksen, jossa kuoli 37 ihmistä. Lapset viettävät päivänsä koulussa, joka on nimetty Ahmad Jassinin mukaan, he pelaavat jalkapalloa iltapäivisin turnauksessa, joka kunnioittaa terroristi Abd Al-Basset Odehia, joka tappoi 31 ihmistä. Lapset voivat viettää lopun päivästään nuorisokeskuksessa, joka on nimetty Abu Ijadin mukaan, joka oli vastuussa 11 juutalaisen olympiaurheilijan murhasta Münchenissa.

Euroopan unionin tulisi nyt vakavasti harkita uudelleen suuren taloustuen antamista palestiinalaisviranomaisille, koska kuten esimerkki osoittaa - viha on nivottu sisään jokapäiväisen elämään. Koska EU on palestiinalaisviranomaisten päärahoittaja, se on osittain vastuussa varojen käytöstä. Niille EU:n jäsenvaltioille, jotka parhaillaan pyrkivät poistamaan Hamasin EU:n terroristilistalta, tulisi kuluneen viikonlopun tapahtuman tehdä tilanne täysin selväksi. Hamas ei ole rauhankumppani, vaan kuoleman ja tuhon lietsoja.

EU:n on nyt siirrettävä poliittista painopistettään Lähi-idässä juutalaissiirtokuntien tuomitsemisesta niiden tuomitsemiseen, jotka pyrkivät demonisoimaan ja lopulta tappamaan juutalaiset, missä päin Israelia he sitten elävätkään.

Juutalaissiirtokuntien asukkaat eivät ole este rauhalle, vaan sitä ovat palestiinalaisterroristit, jotka tappavat viattomia lapsia. Eivätkä viattomien juutalaislasten murhaa juhlivan kulttuurin kannattajat milloinkaan voi elää rauhassa naapuriensa kanssa.

P.O. Box 189
FI-00181 Helsinki, Finland
Tel.: + 358 40 8400238
Fax: + 358 9 6948056
info@ec4i.org
www.ec4i.org


Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2552
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

Paluu Israel-asiaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron