NATO Libyassa yhteistyössä al-Qaedan ja Iranin kanssa!

Tiedotteita ja keskustelua aiheesta!

NATO Libyassa yhteistyössä al-Qaedan ja Iranin kanssa!

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Ma 04 Huhti, 2011 14:36

Sähköpostiuutisia:

31.03.2011 Debka File/Jerusalem Post

http://www.debka.com/article/20811/


NATO on toiminnallaan Libyassa edesauttanut Hezballahia ja Hamasia
saamaan käsiinsä Qaddafin kemialliset aseet.

NATO toimii Libyassa nyt yhteistyössä al-Qaedan ja Iranin kanssa!

Lännen median painostamana NATO toimii nyt samanlaisena hölmöläisenä kuin aikoinaan Bosniassa ja Kosovossa.

Vatikaanin edustaja Tripolissa ilmoittaa, että NATO:n pommitukset ovat surmanneet suurin joukoin siviilejä!


Kuva
Amerikkalainen amiraali James Stavridis


Libyan kapinallisten johtajat ovat myyneet Hezballahille ja Hamasille tuhansittain kemiallisia kranaatteja niistä sinappikaasu- ja hermokaasuvarastoista, jotka joutuivat kapinallisten (= rosvojoukkojen) käsiin, kun he pääsivät yllättämään Muammar Qaddafin varuskunnat Benghazissa ja sen ympärillä kertovat sotilas- ja tiedustelulähteemme.

Tieto kaappauksesta sai aikaan sekasorron Teheranissa ja niiden terroristiryhmien keskuudessa, joita se sponsoroi, kun heille selvisi, että he pääsevät käsiksi ensimmäisiin massatuhoaseisiinsa.

Lähteidemme mukaan kapinalliset myivät ainakin 2000 tykistöammusta, jotka sisältävät sinappikaasua ja 1200 hermokaasukranaattia käteissuorituksella, joka nousee useihin miljooniin dollareihin.

USA:n ja Israelin tiedustelupalvelut ovat jäljittäneet Itä-Libyasta peräisin olevat massatuhoaselastit niin kaukana kuin Sudanissa ja niitä varmistavat Iranin agentit ja Hezballahin ja Hamasin vartijat. Niiden ei uskota saavuttaneen määränpäätänsä Libanonissa ja Gazan kaistalla; ilmeisesti ne odottavat sopivaa tilaisuutta päästä livahtamaan kuolettavine lasteineen ilman, että USA tai Israel hyökkää niitä vastaan ja tuhoaa ne.

On myöskin epäselvää, ovatko kranaatit ja kaasut asennettuna valmiiksi käyttöä varten vai ovatko ne matkalla erillisissä säiliöissä. Lähteemme kertovat, että jotkin myrkkykaasut saattavat olla tarkoitettu, ei ainoastaan tykistökäyttöä varten, vaan myös miehittämättömiä lentokoneita varten, joita Hezballah on äskettäin hankkinut Iranista.
Teheran asettui tukemaan Qaddafia vastustavia kapinallisia johtuen ainutlaatuisesta mahdollisuudesta päästä käsiksi Libyan hallitsijan myrkkykaasuvarastoihin sen jälkeen, kun ne joutuivat opposition käsiin ja aseistaa Hezballah ja Hamas massatuhoaseilla, ilman että Iran olisi sekaantunut toimitukseen.

Pian kapinan alkamisen jälkeen helmikuun kolmannella viikolla salainen iranilainen delegaatio saapui Benghaziin. Sen jäsenet tapasivat kapinallisten johtajia, joista jotkut olivat karkulaisia Libyan armeijasta, ja löivät lukkoon kaupat koko myrkkykaasuvaraston ostamisesta ja hinnasta. Kapinalliset antoivat kaupan päälle suuren määrän erityyppisiä ilmatorjuntaohjuksia.

Hezballahin ja Hamasin ostolähetystöt saapuivat maaliskuun ensimmäisellä viikolla viimeistelemään kaupan ja järjestelemään, miten tavarat toimitetaan.

Ensimmäinen arvovaltainen amerikkalainen lähde, joka viittasi Hezballahin läsnäoloon Benghazissa oli USA:n NATO:n joukkojen komentaja amiraali James Stavridis. Kun, hän puhui USA:n Senaatin komitealle tiistaina 29. maaliskuuta 2011, hän puhui merkeistä, jotka todistavat al-Qaedan ja Hezballahin johtamien islamilaisten kapinallisten läsnäolosta Libyan sodassa kapinallisten puolella. Hän ei paljastanut, mitä he tekevät siellä.

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

> Shalom! (pe 1.4.2011)
>
> Oheisena liitteenä nettiin hätkähdyttävä uutinen, että Hezballah ja
> Hamas ovat ostaneet Libyan "kapinallisilta" Qaddafin
> myrkkykaasukranaatit, so massatuhoaseet.
>
>
> Terv. Markku


Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2552
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

Vakava uutinen

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ma 04 Huhti, 2011 21:47

Enemmän kuin vakava uutinen!

:!:
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2573
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku


Paluu Israel-asiaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron