25 vuoden tutkimus: Jerusalem kuuluu juutalaisille!

Tiedotteita ja keskustelua aiheesta!

25 vuoden tutkimus: Jerusalem kuuluu juutalaisille!

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Ma 06 Kesä, 2011 15:38


European Coalition for IsraelLehdistötiedote


Loppupäätelmä 25 vuoden tutkimuksista: Jerusalem kuuluu juutalaisille

Bryssel, 1. kesäkuuta 2011


- Juutalaiskansa on Jerusalemissa, ei uudisasukkaina tai tunkeutujina, vaan laillisin oikeuksin. Nämä oikeudet on selkeästi määritelty kansainvälisessä lainsäädännössä, ja niitä kansainvälisen yhteisön tulisi kunnioittaa. Tämä oli torontolaisen tri Jacques Gauthierin, kansainvälisiin ihmisoikeuksiin erikoistuneen asianajajan, loppupäätelmä.

Hän on 25 vuoden ajan tutkinut konfliktia, joka koskee vaateita Jerusalemin hallintaoikeudesta kansainvälisen lainsäädännön valossa. Viime keskiviikkona, Jerusalem-päivänä, hän puhui Euroopan parlamentissa Brysselissä. Jokaiselle, jota kiinnostaa oikeudenmukaisuus, nämä ovat seikkoja, jotka tulee tutkia huolella, hän sanoi. Juutalaiskansalle myönnetyillä oikeuksilla on hyvin vankka oikeudellinen perusta, ja ne ovat voimassa tänäkin päivänä.

Gauthier näki hyväksi tehdä eron Jerusalemin ja niin sanottujen kiistanalaisten alueiden välille. "Jerusalem ei ole siirtokunta, vaan Israelin historiallinen pääkaupunki. Mikäli Jerusalem pitäisi jakaa vuoden 1967 aselevon rajalinjojen mukaisesti, siirtyisi Vanhakaupunki palestiinalaishallinnon alaisuuteen. Tämä olisi vastoin niitä oikeudellisia sitoumuksia, jotka juutalaiskansalle annettiin San Remon julkilausumalla 1920, Palestiinan mandaatilla 1922, samoin kuin Yhdistyneiden kansakuntien peruskirjan artiklan numero 80 nojalla. Näiden oikeudellisten sitoumusten perusteella hän puolusti myös juutalaissiirtokuntien olemassaolon oikeutusta missä tahansa alkuperäisen Palestiinan mandaatin alueella, mukaan lukien mahdollisesti syntyvän palestiinalaisvaltion alue. Palestiinalaisviranomaisten tämänhetkinen johtaja Mahmud Abbas sen sijaan on todennut: Yhdenkään juutalaisen ei tulevaisuudessa sallita asua palestiinalaisvaltion alueella.Gauthierin puhe kuultiin symposiumissa, joka juhlisti Jerusalem-päivää. Sen viettoon osallistui Euroopan parlamentin jäseniä ja muita asiasta kiinnostuneita.
Europarlamentaarikko Timothy Kirkhope, joka toimi tilaisuuden isäntänä, ilmaisi arvonantonsa symposiumissa esitetylle perusteelliselle tutkimustyölle.

Tapahtumaa oli järjestämässä myös European Coalition for Israel. ECI:n johtaja Tomas Sandell muistutti yleisöä omassa puheenvuorossaan yhteisestä kutsusta rukoilla rauhaa Jerusalemille. Tämä merkitsee rukoilemista ja työskentelyä oikeudenmukaisen ja kestävän rauhan puolesta. Jerusalemin jakaminen ei tule johtamaan rauhaan, vaan se lietsoo konfliktia entisestään. Kestävän rauhan tulee perustua historiallisiin tosiasioihin ja kansainväliseen lainsäädäntöön, eikä yksipuoliseen julistukseen tai kansainväliseen painostukseen, hän sanoi.

Symposium esitti vankkoja oikeudellisia argumentteja Jerusalemin pitämisestä yhtenäisenä, juutalaisen määräysvallan alaisena, ja silti avoimena kaikkien uskontojen edustajille, jotta voidaan käydä rukoilemassa kunkin omilla pyhillä paikoilla. Historia näyttää todistavan, että ainoastaan silloin, kun Jerusalem on juutalaisten määräysvallan alaisuudessa tämä vapaus voidaan taata ihmisille mikä heidän uskonnollinen vakaumuksensa sitten onkaan.

Englanniksi - in english:

http://www.ec4i.org/index.php?option=co ... &Itemid=53

Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2555
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

Paluu Israel-asiaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron